2011 Nisan Anneleri

Canım merhaba ben salı günü çatı muanesi oldum öyle dayanılmıcak bişey değil biraz canın yanıyor ama korkulacak bişey yok kısa sürüyor zaten telaşlanma sakın sakin olursan daha kolay atlatıyorsun sanırım

Mrb cnm doktor seni çok erken yapmamış mı Bana 38.haftada yapacağım dedi????

bıde nst ye gıren arkadaslar bebegın kalp atısları kac cıkıyo bızımkı 150 cıktı dr um bıraz yuksek ama kansızlıktan olabılır dedı

benimde hep 150lilerde canım, hatta önceki haftalarda daha da yüksekti, bebek büyüdükçe nabzı düşüyor benim bugünkü nst de 120 lerde çıktı ama 4 gün önceki 140 lardaydı.yani hafta hafta farkeder canım için rahat olsun :)))

Mrb cnm doktor seni çok erken yapmamış mı Bana 38.haftada yapacağım dedi????

Canım benim çok şiddetli kasık ağrılarım vardı birde 2 hafta önden gidiyor oğluşum aynı zamandada şekerde mevcut bende ok yok anlayacağın sanırım onun için yaptı salı günü tekrar kontrolüm var bu sefer doğum tarihini konuşucaz sezeryan olucağı için erken alınacak bitanem

Canım çatı muayenesi ile vajinal muayene farklı değil bildiğim kadarıyla . Çünkü benim doktorum vajinal muayene yapıcam doğum şekline karar vericez dedi. Bana yaptı. Öyle dayanılmayacak gibi acımıyor. Rahat bırak kasma kendini. Tabii herkezin acı eşiği faklı. Ben yaptırmadan önce hiç korkmuyordum. Belki onunda etkisi olmuştur.

Anladım cnm geçmiş olsun.İnş sağlıkla kavuşursun miniğine...Hadi bakalım senin de günün belli olacak heee ne güzel

kızlar selam:)) sancılar konusunda çok endişelenmeyin arkadaşlar benim doktorum periyodik (15-20 dk aralarla) olmadığı sürece diğer ani batma ve kasılmaların hazırlık sancısı olduğunu ya da yorgunluktan olduğunu ; eğer dinlendiğimiz halde geçmiyorsa o zaman doktora ulaşmam rektiğini söylüyor.
benim kısmetse salı günü sezeryanım var ama bizim ufaklık geçen pazartesi kontrolde yanlış alarm verdi nst de şiddetli periyodik sancı çık doktor öğleden sonra ameliyata alabilir dedi; vajinal muayenede de açıklık çıktı ama nst yi tekrarladı 1 saat sonra sancılar azalmıştı.bu sefer eve git yat sakın iş yapma açılmayı yavaşlatır dedi.bugün kontrole gittim herşey yolundaymış çok şükür salıya kadar oğlumu bekletmeye çalışıcaz kısmetse
o yüzden bu sancılar sizi telaşlandırmasın arkadaşlar sancı çıkınca hemen doğum oluyo diye bi durum yokmuş ben 4 gündü bekliyorum iyiyim çok şükür
sizin de içiniz rahat olsun...:)))

eksikler bitti mi kızlar hazırmısınız?
Valla cnm hergün çantamı hazırlayacağım diyorum burda bir türlü elim varmadı ne yazıkki

merhaba canım :)))
benim hazırlıklar tamam çok şükür; hastane çikolatamdam şekerlerime kadar hepsini bugün son olarak tamamladım:))) dün de evimiz temizlendi ben atık doğumu bekliyorum Rabbimin izniyle

Ohh ne güzel herşey hazır valla benim ev temizlenecek nisanın ilk haftasında bakalım.Dip bucak, eeee bi de halıları vercem o hafta.Yani anlayacağım daha çoooookkkkk çalışmam lazım çoooookkkk

ay canım hazırla artık çantanı sen yinede ne olur ne olmaz ben 32.haftada hazır etmiştim::)))
hadi hakkımızda hayırlısı.ama temizlik işleri beni biraz germişti neyseki atlattık :)))
sana da kolay gelsin canım

Allah hepinize rahatlık versin kızlar be yatıyorum biraz da sancım var uzanınca geçer sanırım
iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…