- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.141
kızlar yazmıştım ama arada kaynadı herhalde kimse bişey yazmadı tekrar sorayım.
ben daha çatı muayenesi olmadım. ama geçen gittiğimde vajinal muayene etmişti rahimde yumuşama var demişti ozaman çok cnm yandı bu çatı muayenesi nasıl bişey oluyo acıyomu olan varsa bilgilendirebilirmi beni
Canım merhaba ben salı günü çatı muanesi oldum öyle dayanılmıcak bişey değil biraz canın yanıyor ama korkulacak bişey yok kısa sürüyor zaten telaşlanma sakın sakin olursan daha kolay atlatıyorsun sanırım
bıde nst ye gıren arkadaslar bebegın kalp atısları kac cıkıyo bızımkı 150 cıktı dr um bıraz yuksek ama kansızlıktan olabılır dedı
Mrb cnm doktor seni çok erken yapmamış mı Bana 38.haftada yapacağım dedi????
kızlar yazmıştım ama arada kaynadı herhalde kimse bişey yazmadı tekrar sorayım.
ben daha çatı muayenesi olmadım. ama geçen gittiğimde vajinal muayene etmişti rahimde yumuşama var demişti ozaman çok cnm yandı bu çatı muayenesi nasıl bişey oluyo acıyomu olan varsa bilgilendirebilirmi beni
Canım benim çok şiddetli kasık ağrılarım vardı birde 2 hafta önden gidiyor oğluşum aynı zamandada şekerde mevcut bende ok yok anlayacağın sanırım onun için yaptı salı günü tekrar kontrolüm var bu sefer doğum tarihini konuşucaz sezeryan olucağı için erken alınacak bitanem
merhaba catdog zeynep__05 murun84 yicika
sizede merhaba *papatya* denizcim iklimya34
Valla cnm hergün çantamı hazırlayacağım diyorum burda bir türlü elim varmadı ne yazıkkieksikler bitti mi kızlar hazırmısınız?
merhaba canım :)))
benim hazırlıklar tamam çok şükür; hastane çikolatamdam şekerlerime kadar hepsini bugün son olarak tamamladım:))) dün de evimiz temizlendi ben atık doğumu bekliyorum Rabbimin izniyle
merhaba catdog zeynep__05 murun84 yicika
selam canım nasılsın?
merhaba canım :)))
benim hazırlıklar tamam çok şükür; hastane çikolatamdam şekerlerime kadar hepsini bugün son olarak tamamladım:))) dün de evimiz temizlendi ben atık doğumu bekliyorum Rabbimin izniyle
maşallah canım rahat rahat bekle bakalım
Valla cnm hergün çantamı hazırlayacağım diyorum burda bir türlü elim varmadı ne yazıkki
Ohh ne güzel herşey hazır valla benim ev temizlenecek nisanın ilk haftasında bakalım.Dip bucak, eeee bi de halıları vercem o hafta.Yani anlayacağım daha çoooookkkkk çalışmam lazım çoooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?