2011 Nisan Anneleri

Paniğe gerek yok diye düşünüp dururken bu gece kasılma ile uyandım, belden geliyor gibiydi ve geçmedi; düşündüm daha çanta manta hak getire Bu hafta sonu eksikleri tamamlayıp eşyaları da yıkayıp hazırlarım diye düşünmüştüm; kasılma uzayınca yusuf yusuf kalktım, ha gayret şimdi saat 2:30'dan beri çamaşır yıkıyorum, sanki doğum sancısı olsa eşyalar kuruyacak da yetişecek. Şimdi bi yandan süresini ölçüyorum -ki ilk üç tanesi 20'şer dakika arayla oldu- bi yandan da harala gürele çamaşır yıkıyorum Heralde doğum sancısı değil bunlar, ama bana da bu panik yeter çantayı tamam etmek için :86:

bıde nst ye gıren arkadaslar bebegın kalp atısları kac cıkıyo bızımkı 150 cıktı dr um bıraz yuksek ama kansızlıktan olabılır dedı

allah allah benim öyle şeyden haberim yok kağıtta yazıyor mi ki?

Sağlık ocağındaki hemşire, tetanoz aşısı için gittiğimde "120-160 arası kalp atışı normaldir, gel bir bakalım" deyip kalbini dinletmişti; 140 çıkmıştı bizim ufaklığınki. Hafta sonu NST'de de makinaya baktım hep 140 idi. Kağıtta yazıp yazmadığını bilmiyorum (kağıdı işyerime götürmüştüm, orada kaldı) ama doktorun söyler sorarsan.

Bende merak edip şimdi baktım nst kağıdına 140 hep yanlız iki kere 160 sınırına dayanmış

Evet canım bende dr ev arası mekik dokudum eşimde yoktu otobüs çok fena yordu herlade ki akşam çok kötüydüm yürüyemiyodum bile ama şimdi dinlendm ve iyiyim kalbimde artık rahat çok şükür

günaydın kızlar... kaç gündür nete giremiyorum.. çünkü dünyalar güzeli bi uğraşım oldu.. anlıcanız bebeğim dünyaya geldi.. pazartesi günü spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım... çok şükür herşey yolunda gitti.. meleğim şimdi iyi... darısı tüm bekleyen annelerin başına olsun..olmayanlara da tez zamanda bu tadı taddırsın rabbim.. detayları fırsat buldukça yazarım..

Gözün aydın, Allah sağlıklı, mutlu bir ömür versin inşallah..

gözun aydın canım maaşallah allah analı babalı buyutmek nasıp etsın ınsallah darısıda bızlerın basına.

hayırlı olsun canım darısı başımıza

bu arada günaydınlar herkese

arkadaslar son ayda su azalması olan varmıı bunun ıcın antıbıyotık verdı dr um yardım edın lutfen ıcsemmı ıcmesemmı antıbıyotık

benim de biraz azalmış cnm doktor çok su iç dedi zaten içiyordum neden oldu anlamadım ilaç vs hiç bahsetmedi doktorum acaba sıvı neden azalıyo

maşallah bebişine cnm allah bize de nasip etsin hayırlısı olsun

günaydın canım bendew senle eska merak ediyodum maşallah bebişine allaha emanet olun darısı hayırlısıyla biz bekleyenlerin başına inşş

aynu durum bende de var canım :2: haftaya izne çıkacağım kımsetse sonrada yoğun bir hazırlık , temizlik aşaması olacak hergün söylüyorum bebişe sakın erken gelmeye kalkma hazır değiliz diye

gozun aydın canım darısı başımıza

gunaydınnn
benım yıne hıç halım yok

benımde hıc halım yok gene ayaklaım sısıyo bıde artık

benimde şişiyo cnm otururken tabure koyuyorum hiç işe yaramıyo sabah kalkınca inmiştir diyorum hala şiş bilklerim ağrıyo üstelik artık hamileliğin sonuna geldik normaldir herhalde ama bu şişme olayından sonra kilom da artış oldu .. Banane ben saymam yoksa 16 kilo almış oluyorum:2:

günaydın kızlar ancak bugun ayağa kalkabildim salı günü saat 10.40da oğluşum kerem 3200 gr 51 cm olarak dünyaya geldi sağlık durumu gayet iyi bende yeni yeni toparlamaya başladım sizlerde ne var ne yok yeni doğum yapanlar varmıı

gozun aydın canm darısı başımıza.sezeryanlamı oldu dogumun

Kızlar gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza.

Tebrik ederim her ikinizi de gözünüz aydın. Rabbim evlatlarınıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin, darısı bizlerin başına inşallah. Zaman ilerliyor, hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsunlar inşallah.

seni merak ettik tatlım göün aydın darısı başımıza bebeğinin kilosu da boyu da iyiymiş hayırlısı olsun

mesa
zuhalm
ohcanimadeysin
HANZADEEM
eska
mavili34
mefunihi
erenhava
:79::80::81:Günaydııııııııııın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…