- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.181
balkupum
mesa
zuhalm
ohcanimadeysin
hanzadeem
eska
mavili34
mefunihi
erenhava
:79::80::81:günaydııııııııııın
ne güzel bebişlerimiz teker teker geliyor. Bakalım bizim bey ne zaman teşrif edicek. Erkekler gününü bekler derler. Dolduracak mı bakalım gününü.
hadi canım seninki erkek gününü bekliyo bizimki kız neyi bekliyo:)
hayırlısyla gelsinlerde mubarek cuma günü allah hepimizi bebişlerini sağlıkla suıhhatle kolayca kavuştursun inşşş
maşallah cnm darısı bizim başımıza inş sağlıkla alırız bebişleri...günaydın kızlar ancak bugun ayağa kalkabildim salı günü saat 10.40da oğluşum kerem 3200 gr 51 cm olarak dünyaya geldi sağlık durumu gayet iyi bende yeni yeni toparlamaya başladım sizlerde ne var ne yok yeni doğum yapanlar varmıı
günaydın kızlar... Kaç gündür nete giremiyorum.. çünkü dünyalar güzeli bi uğraşım oldu.. Anlıcanız bebeğim dünyaya geldi.. Pazartesi günü spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım... çok şükür herşey yolunda gitti.. Meleğim şimdi iyi... Darısı tüm bekleyen annelerin başına olsun..olmayanlara da tez zamanda bu tadı taddırsın rabbim.. Detayları fırsat buldukça yazarım..
günaydın kızlar... kaç gündür nete giremiyorum.. çünkü dünyalar güzeli bi uğraşım oldu.. anlıcanız bebeğim dünyaya geldi.. pazartesi günü spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım... çok şükür herşey yolunda gitti.. meleğim şimdi iyi... darısı tüm bekleyen annelerin başına olsun..olmayanlara da tez zamanda bu tadı taddırsın rabbim.. detayları fırsat buldukça yazarım..
günaydın kızlar ancak bugun ayağa kalkabildim salı günü saat 10.40da oğluşum kerem 3200 gr 51 cm olarak dünyaya geldi sağlık durumu gayet iyi bende yeni yeni toparlamaya başladım sizlerde ne var ne yok yeni doğum yapanlar varmıı
gozun aydın canm darısı başımıza.sezeryanlamı oldu dogumun
mesa
zuhalm
ohcanimadeysin
HANZADEEM
eska
mavili34
mefunihi
erenhava
:79::80::81:Günaydııııııııııın
evet canım genel anestezi ile sezeryan oldum
Cnm tebrik ederim.Allah sağlık sıhhat versin hem sana hem de bebişinecanım iki gün kaldım iki gecelik yterli oluyo zaten pijama takımını giymen mümkün değill
günaydın kızlar ancak bugun ayağa kalkabildim salı günü saat 10.40da oğluşum kerem 3200 gr 51 cm olarak dünyaya geldi sağlık durumu gayet iyi bende yeni yeni toparlamaya başladım sizlerde ne var ne yok yeni doğum yapanlar varmıı
günaydın kızlar... kaç gündür nete giremiyorum.. çünkü dünyalar güzeli bi uğraşım oldu.. anlıcanız bebeğim dünyaya geldi.. pazartesi günü spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım... çok şükür herşey yolunda gitti.. meleğim şimdi iyi... darısı tüm bekleyen annelerin başına olsun..olmayanlara da tez zamanda bu tadı taddırsın rabbim.. detayları fırsat buldukça yazarım..
canım iki gün kaldım iki gecelik yterli oluyo zaten pijama takımını giymen mümkün değill
gunaydın kızlar
hala sancım ara ara var ama düzenli değil bugün ağda işlerim var haledeyim diye saat sayıyorum resmenaman ondan sonra gelsin kuzucuk
bende normal doğum olacağım ama sezeryan gibi hazırladım çantamı hayırlısı artık
normal doğum için eski bir gecelik oydum eski ama öyle lime lime değil annem almıs hiç giymemiş kan olcak zaten falan dediler valizin en üstünde eşimede söledim hemen bunu giydir doğumhaneye gitmeden dedim
oda bana hastaneye aniden gidersek giymek için kıyafet hazırla dedi ay allahım benden daha temkinli
canım iki gün kaldım iki gecelik yterli oluyo zaten pijama takımını giymen mümkün değill
gunaydın kızlar
hala sancım ara ara var ama düzenli değil bugün ağda işlerim var haledeyim diye saat sayıyorum resmenaman ondan sonra gelsin kuzucuk
bende normal doğum olacağım ama sezeryan gibi hazırladım çantamı hayırlısı artık
normal doğum için eski bir gecelik oydum eski ama öyle lime lime değil annem almıs hiç giymemiş kan olcak zaten falan dediler valizin en üstünde eşimede söledim hemen bunu giydir doğumhaneye gitmeden dedim
oda bana hastaneye aniden gidersek giymek için kıyafet hazırla dedi ay allahım benden daha temkinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?