2011 Nisan Anneleri

Ne güzel bebişlerimiz teker teker geliyor. Bakalım bizim bey ne zaman teşrif edicek. Erkekler gününü bekler derler. Dolduracak mı bakalım gününü.

ne güzel bebişlerimiz teker teker geliyor. Bakalım bizim bey ne zaman teşrif edicek. Erkekler gününü bekler derler. Dolduracak mı bakalım gününü.

hadi canım seninki erkek gününü bekliyo bizimki kız neyi bekliyo:)
hayırlısyla gelsinlerde mubarek cuma günü allah hepimizi bebişlerini sağlıkla suıhhatle kolayca kavuştursun inşşş

hadi canım seninki erkek gününü bekliyo bizimki kız neyi bekliyo:)
hayırlısyla gelsinlerde mubarek cuma günü allah hepimizi bebişlerini sağlıkla suıhhatle kolayca kavuştursun inşşş

Canım sende 38 haftayı doldurmuşsun heran bekle artık. Kızlar genelde 38 i doldurunca geliyor. Ama tabii 40 'ı dolduran kızlarımızda oluyor. Hayırlısı olsun. Bende 40 haftayı doldursun istiyorum aslında. Erkekler biraz geç tamamlıyor gelişimlerini çünkü.

maşallah cnm darısı bizim başımıza inş sağlıkla alırız bebişleri...

cnm maşallah iyi olmanıza çok sevindim bilgilerin yazarsan sevinirim...allaha emanet olun..

Günaydın heyecanlı anneler ve minik melekleri

Kızlar gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı da biz bekleyenlerin başına

hava süperrr canımız sıkıldı kızımla çıktık dışarı turladık biraz ama benim belim ağrdı geri dönerken yol biraz yokuş arabayı itmesi zor geldi..

gözünüzaydın arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun darısı bizlere...

gunaydın kızlar
hala sancım ara ara var ama düzenli değil bugün ağda işlerim var haledeyim diye saat sayıyorum resmen aman ondan sonra gelsin kuzucuk
bende normal doğum olacağım ama sezeryan gibi hazırladım çantamı hayırlısı artık
normal doğum için eski bir gecelik oydum eski ama öyle lime lime değil annem almıs hiç giymemiş kan olcak zaten falan dediler valizin en üstünde eşimede söledim hemen bunu giydir doğumhaneye gitmeden dedim
oda bana hastaneye aniden gidersek giymek için kıyafet hazırla dedi ay allahım benden daha temkinli

buyk sorunumz agda zaten oda hallodumu tamam benm eşimde aynı şimdıden ne gyceegını duşunuyor

hadı hayırlısı olsun.sende doguma az kalmıs.ne guzel.hayırlısıyla bebeklerımıze kavussak artık.ama galıba en son ben doguracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…