- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.201
hadi canım seninki erkek gününü bekliyo bizimki kız neyi bekliyo:)
hayırlısyla gelsinlerde mubarek cuma günü allah hepimizi bebişlerini sağlıkla suıhhatle kolayca kavuştursun inşşş
günaydın kızlar ancak bugun ayağa kalkabildim salı günü saat 10.40da oğluşum kerem 3200 gr 51 cm olarak dünyaya geldi sağlık durumu gayet iyi bende yeni yeni toparlamaya başladım sizlerde ne var ne yok yeni doğum yapanlar varmıı
selam kılzar hayırlı cumalar herkese:80:
günaydın kızlar... kaç gündür nete giremiyorum.. çünkü dünyalar güzeli bi uğraşım oldu.. anlıcanız bebeğim dünyaya geldi.. pazartesi günü spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım... çok şükür herşey yolunda gitti.. meleğim şimdi iyi... darısı tüm bekleyen annelerin başına olsun..olmayanlara da tez zamanda bu tadı taddırsın rabbim.. detayları fırsat buldukça yazarım..
günaydın kızlar ancak bugun ayağa kalkabildim salı günü saat 10.40da oğluşum kerem 3200 gr 51 cm olarak dünyaya geldi sağlık durumu gayet iyi bende yeni yeni toparlamaya başladım sizlerde ne var ne yok yeni doğum yapanlar varmıı
Kızlar ben de hala kasılma yok haftam da ilerledi baya nerde kaldı bu kasılma gelsin de doğum iyice yaklassın
tatlım ben 40. haftama girdim bende hala yok bişi.zorla doğurucam artık yaniii
SON ALTI GÜNÜN KALDI ÇOK HEYECAN VERİCİMERYEM SURESİ Nİ HAZIR TUT CNM YEDİ SEFER SUYA OKUNUYO DOĞUMA GİDERKEN İÇ .. KAYINVALİDEM BAŞLADI BENİM İÇİN BİR KAÇ TANE KALDI BİTTİ Mİ Bİ ŞİŞEYE KOYUP DOĞUM ÇANTAMIN ÜZERİNE KOYACAM
aaa bilmiyodum çok saol söylediğin için.hemen başlıyım bari hazırlıyım içerim giderken.
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Angel_eda ve Eska gözünüz aydın kızlar
internette buldum ben de bir kız çok korkuyormuş hep sen minyom tiplisin senin zor olur diye korkutmuşlar doğuma giderken içmiş bişey anlamamış başka dualardan da yara görenler var inşirah suresi inşikak suresi araf suresi 54 . ayet fırsat bulursan kolay doğum duaları diye bak
aysu çok az klmış snn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?