2011 Nisan Anneleri

Arkadaşlar bugün bacaklarımda adet öncesi ağrı gibi bi his var ama endişelenmelimiyim acaba gerçi kasılma yok yada ben farketmiyorum zaman zaman karnımın bi kısmı sertleşiyo ama kasılma bumuki ay nebiliyim anlamıyorumda ilk çocuk hayırlısı bakalım ben şimdi işteyim doktor kontrolümde yarın biraz daha bekliyeyim

tatlım çok normal o kasılamalr 38 olmususunuz zatenher an gelebilir artık minikler ama zaten yrn kontrolun varmıs dr un en iyi şekişlde bilgilendiriri allahım hepimizi sağlıkla kurtarsın

kızlar allah hepinizi bir avazda kurtarsın iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler darısı sizlerin başına ben şimdi miniğimi emziricem fırsat buldukca yazarım

gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah. darısı biz bekleyenlere....

kızlar gözünüz aydın.farısı bizlerin başına.
allah analı babalı büyütmenizi nasib etsin.

selam kızlaaaar nasılsınız
bz aynıyız sırt agrları sık acıkmlar kasılmalr
bildgz hamileyz anlayacgnz
herkes bir bir kucagna alyr minikllerni
darsı basımıza ins

Kızlar ben de hala kasılma yok haftam da ilerledi baya nerde kaldı bu kasılma gelsin de doğum iyice yaklassın

tatlım ben 40. haftama girdim bende hala yok bişi.zorla doğurucam artık yaniii

SON ALTI GÜNÜN KALDI ÇOK HEYECAN VERİCİ MERYEM SURESİ Nİ HAZIR TUT CNM YEDİ SEFER SUYA OKUNUYO DOĞUMA GİDERKEN İÇ .. KAYINVALİDEM BAŞLADI BENİM İÇİN BİR KAÇ TANE KALDI BİTTİ Mİ Bİ ŞİŞEYE KOYUP DOĞUM ÇANTAMIN ÜZERİNE KOYACAM

aaa bilmiyodum çok saol söylediğin için.hemen başlıyım bari hazırlıyım içerim giderken.

aaa bilmiyodum çok saol söylediğin için.hemen başlıyım bari hazırlıyım içerim giderken.

internette buldum ben de bir kız çok korkuyormuş hep sen minyom tiplisin senin zor olur diye korkutmuşlar doğuma giderken içmiş bişey anlamamış başka dualardan da yara görenler var inşirah suresi inşikak suresi araf suresi 54 . ayet fırsat bulursan kolay doğum duaları diye bak

çok saol cnm bakarım tabikide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…