- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.221
süper olmuş.allh herkeze kolay doğum nasip etsin.bebişe sağlık versin.kızlar gece 02;30da doğum yaptım 01:45te suyum geldi kanlı hemen hastaneye geldik 9 cm açılmışım doğum başladı doğurdum. ama kızım küvezde solunumu hızlı dua bekliyorum hepiinizden ben iyiyim
herşey yolundaydı her hafta nstye giriyordum normal çıkıyordu hatta normalde bugün kontrolümüz vardı :) gündüz çok iyiydim yürüyüşümü yaptım banka işimi hallettim sadece sanki adet olacakmışım gibi bi his vardı dinlendim evde akşam sütümü içip yattım gece tuvalete kalkayım dedim doğrulmamla suyumun boşalması bi oldu :) ağrı eşiğim çok yüksekmiş sancılarım çok hafifti hiç canım yanmadı 45 dkda herşey bitti çok şükür okuduğumuz tefriciyelere bağladım valla hakikaten kolay bi doğumdu herkes şaşırdı ilk doğum olduğuna inanamadılar :)
36+4te 2830 gr
Kızlar az önce bir bayanla konuştum.
Arkadaşı doğum yapmış.
Lohusa depresyou geçiriyormuş.
2 ay bebekle hiç ilgilenmemiş, görmeye bile tahammül edemiyormuş.
Bebek ağlama krizleri geçiriyormuş ama kadın dokunamıyormuş, hiç emzirememiş.
Tedavi ve eşinin sabrıyla yavaş yavaş aşmaya başlamışlar. :26:
kızlar gebelıkle bırlıkte horlama basladıı,kendı horlama sesımle uyanıyorum.benımle aynı durumda olan varmıı.cok rahatsız oluorumm..
kızlar ne mutlu hafta sonuna gırıyoruz tatıl onumuzdekı hafta cuma son mesaım ınsallah 1 nısan son gun yanı bundan sonra ınsallah uzunca bı tatıle gırecegım dogum ıznımın pesıne bırde ucretsız ızın alacagım.
Hamileliği kötü mü geçmiş acaba, pişman mı olmuş hamileyken de bebeğini istememiş ilk 2 ay ? Allah yardımcısı olsun yaa, zor bi durum..
kızlar gebelıkle bırlıkte horlama basladıı,kendı horlama sesımle uyanıyorum.benımle aynı durumda olan varmıı.cok rahatsız oluorumm..
Hamilelikte değil de bebek doğunca kabullenememiş :44:
canım bende başlamışım horlamaya eşim dalga geçiyodu dün gece sırtstü yatınca horluyo muşum
Hamilelikte değil de bebek doğunca kabullenememiş :44:
ben öylesini çok duydum.googla lohusa depresyonu yazarsanız çıkar bir sürü yazı..blogun birinde okumuştum.kadın bebeği öldürmek istiyormuş..yerlere çarpmak istiyormuş..eşi hiç yalnız bırakmıyormuş.çok korkuyormuş bebeğe bişey yapar diye..hatta bir gece emzirirken uyuya kalmış uyanınca bi bakmış bebek yok yatakta.eşine seslenmiş yok diye cam açıkmış adam cama koşmuş aşağıyamı attı diye..meğer kadın uyku sersemi bebeği kucağında tuttuğunun farkına varmamış...
eşi demişki eğer düşündüğüm şey olsaydı çok kötü şeyler olurdu..1 yılda falan atlatmış.
bide ondan da derler lohusa yalnız bırakılmaz diye..
Allah korusun yaaa..
keja blues13 mesa ohcanimadeysin derinimmm 300110 esraesn
selam kızlar nasılsınız ? Nasıl gidiyor bizim yatmaktan heryanımız çürüdüBir sol bir sağ
Ohcanımadeysin senin doğum hikayeni okudum çok güzel darısı bize inş. Moral oldu bana
mesa senin bir ara erken gelme durumu vardı sanırım kızın uslu uslu bekledi maşallah
Derinimmm bende horluyormuşum eşim diyor bikaç gündür nefes alamıyorum geceleri
angel ve eska hayırlı olsun bebişleriniz allah anneli babalı büyütsün darısı bize
ben öylesini çok duydum.googla lohusa depresyonu yazarsanız çıkar bir sürü yazı..blogun birinde okumuştum.kadın bebeği öldürmek istiyormuş..yerlere çarpmak istiyormuş..eşi hiç yalnız bırakmıyormuş.çok korkuyormuş bebeğe bişey yapar diye..hatta bir gece emzirirken uyuya kalmış uyanınca bi bakmış bebek yok yatakta.eşine seslenmiş yok diye cam açıkmış adam cama koşmuş aşağıyamı attı diye..meğer kadın uyku sersemi bebeği kucağında tuttuğunun farkına varmamış...
eşi demişki eğer düşündüğüm şey olsaydı çok kötü şeyler olurdu..1 yılda falan atlatmış.
bide ondan da derler lohusa yalnız bırakılmaz diye..
Allah korusun yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?