2011 Nisan Anneleri

evet kızlar yha bende anlamıyorum bebekmi hareket ediyor kasılmamı oluyor çözemedim

SON HAFTALARDA OLAN ARKADAŞLAR .bol bol hurma yiyin ve günde bir tane ıslatılmış karanfil suyu için.doktor söyledi.çok çok çömelin.bol namaz kılın.allah hepimizin yanın da o bize yeter.

süper olmuş.allh herkeze kolay doğum nasip etsin.bebişe sağlık versin.

kızlar ne mutlu hafta sonuna gırıyoruz tatıl onumuzdekı hafta cuma son mesaım ınsallah 1 nısan son gun yanı bundan sonra ınsallah uzunca bı tatıle gırecegım dogum ıznımın pesıne bırde ucretsız ızın alacagım.

Kızlar az önce bir bayanla konuştum.
Arkadaşı doğum yapmış.
Lohusa depresyou geçiriyormuş.
2 ay bebekle hiç ilgilenmemiş, görmeye bile tahammül edemiyormuş.
Bebek ağlama krizleri geçiriyormuş ama kadın dokunamıyormuş, hiç emzirememiş.
Tedavi ve eşinin sabrıyla yavaş yavaş aşmaya başlamışlar. :26:

Hamileliği kötü mü geçmiş acaba, pişman mı olmuş hamileyken de bebeğini istememiş ilk 2 ay ? Allah yardımcısı olsun yaa, zor bi durum..

kızlar gebelıkle bırlıkte horlama basladıı,kendı horlama sesımle uyanıyorum.benımle aynı durumda olan varmıı.cok rahatsız oluorumm..

Bir ara grip olmuştum.
Gece burnum tıkanıyordu.
O dönem eşim horladığımı söylüyordu ama şimdi yok sanırım.
Rahat nefes alamadığın içindir muhtemelen.
Başının altına yüksek yastık koy.

Hadi gözün aydın.
Gelecek hafta da çabuk geçer inşallah senin için.

kızlar gebelıkle bırlıkte horlama basladıı,kendı horlama sesımle uyanıyorum.benımle aynı durumda olan varmıı.cok rahatsız oluorumm..

evet ben de horlamaya başlamısım cnm Gecen aksam arkadasımıza gittik eşler hadi dısarı cıkalım dedi bizde yorgunduk siz gidin dedik sonra uyumusum orada arkadasım horluyorsun dedi :2: Ben de çok tıkanıyorum doğrudur normalde viksle uyuyorum dedim

Hamilelikte değil de bebek doğunca kabullenememiş :44:

ben öylesini çok duydum.googla lohusa depresyonu yazarsanız çıkar bir sürü yazı..blogun birinde okumuştum.kadın bebeği öldürmek istiyormuş..yerlere çarpmak istiyormuş..eşi hiç yalnız bırakmıyormuş.çok korkuyormuş bebeğe bişey yapar diye..hatta bir gece emzirirken uyuya kalmış uyanınca bi bakmış bebek yok yatakta.eşine seslenmiş yok diye cam açıkmış adam cama koşmuş aşağıyamı attı diye..meğer kadın uyku sersemi bebeği kucağında tuttuğunun farkına varmamış...
eşi demişki eğer düşündüğüm şey olsaydı çok kötü şeyler olurdu..1 yılda falan atlatmış.
bide ondan da derler lohusa yalnız bırakılmaz diye..
Allah korusun yaaa..

canım bende başlamışım horlamaya eşim dalga geçiyodu dün gece sırtstü yatınca horluyo muşum

evfettt aynen ole sırt ustu yatrken oluo..ve benım esım uyuyamıyormus bu nedenle benı uyanmdırıyoo gece.en son dun gece bana bu buruna takılan alet varya ondan alacagını soledı. halbukııı benden once hep o horlardı be sesımı cıkarmazdımm

Hamilelikte değil de bebek doğunca kabullenememiş :44:

Lohusalık da ayrı bi dert, vücut mutluluk hormonu salgılamıyo ya moralimizi yüksek tutan, özenli davranan kimseler olmalı yanımızda.. Benim bir tanıdığım da bebeği doğduktan sonra girdi bu tarz bi bunalıma, evde bile olmak istemiyodu sürekli bi yerlere gidiyodu bebeği bırakıp.. Ama onun bebeğine kalça çıkıklığı teşhisi koymuşlardı, bunu kabullenemedi sanırım, istemedi o da bebeğini bi dönem.. şimdi her şey yolunda çok şükür.. İnşallah bebeklerimiz ve biz böyle şeyler yaşamaz, sağlıklı ve mutlu oluruz..

KEJA blues13 mesa ohcanimadeysin derinimmm 300110 ESRAesn

selam kızlar nasılsınız ? Nasıl gidiyor bizim yatmaktan heryanımız çürüdü bir sol bir sağ

ohcanımadeysin senin doğum hikayeni okudum çok güzel darısı bize inş. moral oldu bana
mesa senin bir ara erken gelme durumu vardı sanırım kızın uslu uslu bekledi maşallah
derinimmm bende horluyormuşum eşim diyor bikaç gündür nefes alamıyorum geceleri
angel ve eska hayırlı olsun bebişleriniz Allah anneli babalı büyütsün darısı bize

korku fılmı gıbıııı yaaaaaa,ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

kızlar bu gün nst ye girdim ilk defa sancım cıktı doktor artık bebek her an gelebilir dedi haftaya cuma tekrar girecegim ama doktor öyle bi konuştu ki haftaya cumaya kalmadan doguracakmışım gibi daha erken degil mi yaa cok şaşırdım

selam canımmm insallah tez zamanda gecer,su yatma konusundada ben yatamıorum agrıyoo hertarafım.

Ayy Allah korusun ya hepimizi hiçbirimiz inş. öyle olmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…