- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.241
Hamilelikte değil de bebek doğunca kabullenememiş :44:
selam canımmm insallah tez zamanda gecer,su yatma konusundada ben yatamıorum agrıyoo hertarafım.
ben öylesini çok duydum.googla lohusa depresyonu yazarsanız çıkar bir sürü yazı..blogun birinde okumuştum.kadın bebeği öldürmek istiyormuş..yerlere çarpmak istiyormuş..eşi hiç yalnız bırakmıyormuş.çok korkuyormuş bebeğe bişey yapar diye..hatta bir gece emzirirken uyuya kalmış uyanınca bi bakmış bebek yok yatakta.eşine seslenmiş yok diye cam açıkmış adam cama koşmuş aşağıyamı attı diye..meğer kadın uyku sersemi bebeği kucağında tuttuğunun farkına varmamış...
eşi demişki eğer düşündüğüm şey olsaydı çok kötü şeyler olurdu..1 yılda falan atlatmış.
bide ondan da derler lohusa yalnız bırakılmaz diye..
Allah korusun yaaa..
Lohusalık da ayrı bi dert, vücut mutluluk hormonu salgılamıyo ya moralimizi yüksek tutan, özenli davranan kimseler olmalı yanımızda.. Benim bir tanıdığım da bebeği doğduktan sonra girdi bu tarz bi bunalıma, evde bile olmak istemiyodu sürekli bi yerlere gidiyodu bebeği bırakıp.. Ama onun bebeğine kalça çıkıklığı teşhisi koymuşlardı, bunu kabullenemedi sanırım, istemedi o da bebeğini bi dönem.. şimdi her şey yolunda çok şükür.. İnşallah bebeklerimiz ve biz böyle şeyler yaşamaz, sağlıklı ve mutlu oluruz..
kızlar bu gün nst ye girdim ilk defa sancım cıktı doktor artık bebek her an gelebilir dedi haftaya cuma tekrar girecegim ama doktor öyle bi konuştu ki haftaya cumaya kalmadan doguracakmışım gibi daha erken degil mi yaa cok şaşırdım
KEJA blues13 mesa ohcanimadeysin derinimmm 300110 ESRAesn
selam kızlar nasılsınız ? Nasıl gidiyor bizim yatmaktan heryanımız çürüdübir sol bir sağ
ohcanımadeysin senin doğum hikayeni okudum çok güzel darısı bize inş. moral oldu bana
mesa senin bir ara erken gelme durumu vardı sanırım kızın uslu uslu bekledi maşallah
derinimmm bende horluyormuşum eşim diyor bikaç gündür nefes alamıyorum geceleri
angel ve eska hayırlı olsun bebişleriniz Allah anneli babalı büyütsün darısı bize
kızlar bende horluyormusun esım soyluyor ama dogrudur yataga o kadar yorgun yatıyorumkı butun gun ayaktayım calsııyorum bedenen ve beyın olarak yorgun oluyorum ben horlamayımda kım horlasın
keja blues13 mesa ohcanimadeysin derinimmm 300110 esraesn
selam kızlar nasılsınız ? Nasıl gidiyor bizim yatmaktan heryanımız çürüdüBir sol bir sağ
Ohcanımadeysin senin doğum hikayeni okudum çok güzel darısı bize inş. Moral oldu bana
mesa senin bir ara erken gelme durumu vardı sanırım kızın uslu uslu bekledi maşallah
Derinimmm bende horluyormuşum eşim diyor bikaç gündür nefes alamıyorum geceleri
angel ve eska hayırlı olsun bebişleriniz allah anneli babalı büyütsün darısı bize
kızlar bu gün nst ye girdim ilk defa sancım cıktı doktor artık bebek her an gelebilir dedi haftaya cuma tekrar girecegim ama doktor öyle bi konuştu ki haftaya cumaya kalmadan doguracakmışım gibi daha erken degil mi yaa cok şaşırdım
Selam canım hoşgeldinAynen ben de bi sağa bi sola yatmaktan kollarım ağrır oldu, nasıl özledim şöyle yüzüstü ya da sırt üstü geniş geniş uyumayı.. Hayırlısıyla gelsin de bebişim döne döne uyucam ohhh
İnşallah biz böyle şeyler yaşamayız.
Daha önce de nst de sancı çıkıp da bekleyen arkadaşlar var canım.
Hemen telaşlanma, biraz daha bekler bebşin inşallah...
evet maşallah bekledi cnm şimdi de gelse diye bakıyorum benim stresten olmustu stresten kurtulunca normal e döndü geçici bişeymiş
şekerim şu sancı nasıl bişi bana da garip bişiler oluyo karnım sertleşiyo ama adet sancısı gibi bişey yaşamadığım için anlamıyom
oh canıma deysin senin belden mi başlamıştı ağrı benim de hafif hafif bel ağrım var otuturken bile doğumla alakası varmı sence yoksa kilomuzdan kaynaklanan bel fıtıgı yada oturmaktan mı
inş. minik canavarlar uyuturlar bizihoşbulduk cnm bende en çok yüzüstü uyumayı özledim valla şöyle rahat rahat uyuyalım umarım bebişlerde uyutur anneciklerini
Uyuruz merak etme, bebişler de ilk etapta bol bol uyuyolar ya, en azından gün içinde bikaç kez 1 saat 1.5 saat onlarla beraber uyuruz, evde kim varsa da nöbete bırakırız
bende nisan annesiyim.cok özledim yüz üstü yatmayı......ama geceleri uyutmazlar bizi bebişlerimiz....
çok şükür canım şimdi haftasıda doldu tez zamanda kolaycacık gelir inş. Prensesin bnm doktor ille adet ağrısı gibi bekleme dedi göbektede ağrı olabiliyormuş yada ishal olucakmış gibi yada bele vurması sanırım değişiyor bu ağrılar
bende 38de doğursam dyorum zorlanıyor insan hareket ederken:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?