2011 Nisan Anneleri

kızlar bende horluyormusun esım soyluyor ama dogrudur yataga o kadar yorgun yatıyorumkı butun gun ayaktayım calsııyorum bedenen ve beyın olarak yorgun oluyorum ben horlamayımda kım horlasın

selam canımmm insallah tez zamanda gecer,su yatma konusundada ben yatamıorum agrıyoo hertarafım.

inş. canım hepimizin sorunları tez zamanda geçer sanırım bu zamanda sanırım bebekler gelince geçecek o zamanda başka sorunlar cnımm bide sağa yatmak reflüyü azdırıyor dayanılmaz yanma yapıyor nereye kadar sola yatılacak

İnşallah biz böyle şeyler yaşamayız.

Daha önce de nst de sancı çıkıp da bekleyen arkadaşlar var canım.
Hemen telaşlanma, biraz daha bekler bebşin inşallah...

Selam canım hoşgeldin Aynen ben de bi sağa bi sola yatmaktan kollarım ağrır oldu, nasıl özledim şöyle yüzüstü ya da sırt üstü geniş geniş uyumayı.. Hayırlısıyla gelsin de bebişim döne döne uyucam ohhh

kızlar bende horluyormusun esım soyluyor ama dogrudur yataga o kadar yorgun yatıyorumkı butun gun ayaktayım calsııyorum bedenen ve beyın olarak yorgun oluyorum ben horlamayımda kım horlasın

eşler her zaman biz bu dönemde horluyoruz canım boşver izne çıkınca rahatlarsın inş. dikkat et kendine

evet maşallah bekledi cnm şimdi de gelse diye bakıyorum benim stresten olmustu stresten kurtulunca normal e döndü geçici bişeymiş

şekerim şu sancı nasıl bişi bana da garip bişiler oluyo karnım sertleşiyo ama adet sancısı gibi bişey yaşamadığım için anlamıyom

oh canıma deysin senin belden mi başlamıştı ağrı benim de hafif hafif bel ağrım var otuturken bile doğumla alakası varmı sence yoksa kilomuzdan kaynaklanan bel fıtıgı yada oturmaktan mı

inş. minik canavarlar uyuturlar bizi hoşbulduk cnm bende en çok yüzüstü uyumayı özledim valla şöyle rahat rahat uyuyalımumarım bebişlerde uyutur anneciklerini

şekerim şu sancı nasıl bişi bana da garip bişiler oluyo karnım sertleşiyo ama adet sancısı gibi bişey yaşamadığım için anlamıyom

oh canıma deysin senin belden mi başlamıştı ağrı benim de hafif hafif bel ağrım var otuturken bile doğumla alakası varmı sence yoksa kilomuzdan kaynaklanan bel fıtıgı yada oturmaktan mı

adet sancısı gibi oluyo diyolar ama benimki nstde cıktı ben birşey anlamadım

çok şükür canım şimdi haftasıda doldu tez zamanda kolaycacık gelir inş. prensesin bnm doktor ille adet ağrısı gibi bekleme dedi göbektede ağrı olabiliyormuş yada ishal olucakmış gibi yada bele vurması sanırım değişiyor bu ağrılar

bende 38de doğursam dyorum zorlanıyor insan hareket ederken:26:

inş. minik canavarlar uyuturlar bizi hoşbulduk cnm bende en çok yüzüstü uyumayı özledim valla şöyle rahat rahat uyuyalımumarım bebişlerde uyutur anneciklerini

Uyuruz merak etme, bebişler de ilk etapta bol bol uyuyolar ya, en azından gün içinde bikaç kez 1 saat 1.5 saat onlarla beraber uyuruz, evde kim varsa da nöbete bırakırız

canım korkma benimde 36+5 nst girdim sancım çıktı hiçte bişey olmuyo artık haftamız ileri sancı normal hiç düşünme stres yapma bazen bu doktorlar çok pipirikli oluyo allaha emanetiz hep beraber

a benim son günlerde sanki karnım ağrıyordu ara ara üşüttüm galiba diyordum 2 gündür de belimin alt tarafında az az ağrı çok rahatsız etmeyen insanı pimpiriklendiren bir ağrı ..

arkadaslar banada bu kasılmayı anlatınn 36+4 deyım bugun bır ıkı kere karnım sertlestı bır kac dakıka surup gectı sankı ne oluyo bu sancım falan yokk belımde agrımıyo ama korktum erken dogummu acaba dıye doktora gıtmem lazımmı sızceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…