- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.261
kızlar artık sağa veya sola uzun yatınca bacağım sanki çürümüş gibi ağrıyo sizinde böylemi
umarım gece uyuyan bebişlerimiz olurbende nisan annesiyim.cok özledim yüz üstü yatmayı......ama geceleri uyutmazlar bizi bebişlerimiz....
a benim son günlerde sanki karnım ağrıyordu ara ara üşüttüm galiba diyordum 2 gündür de belimin alt tarafında az az ağrı çok rahatsız etmeyen insanı pimpiriklendiren bir ağrı ..
canım bacağımla birlikte karnımın alt tarafları pelvik bölgem ve bacakalrım zorlanmış gibi ağrıyorKızlar artık sağa veya sola uzun yatınca bacağım sanki çürümüş gibi ağrıyo sizinde böylemi
Ben piskolojik olarak doğuracam galiba çok kendimi dinliyorum:2: [/QUOT
ayy canımm aynenn bendeeee
kızlar kızlarrrr karnımın sağ üst kısmı çok ağrıyooooo deliricem bişi kopmuş gbiii belimede vuruyoo şmdi aradım doktorumuu hemşiresi açtı döncekmş bna warmı yaşayan böle bişi
benim şu an için sadece belim ağrıyo cnm alt tarafı arada geciyo yine başlıyo sonra
kendimden gectim artık herşeye panik ağlama krizlerne bile griyorum çok ağır gecrdm ve heran tehlkem var suyum sızıyooooooooooooo sürekli doğurcakmşm gbi geliyo ay biliyorum herkesin endişeleri var ama bn çıldırablrmm artıkkkkk
kızlar yaa bel ağrısından ölecem sancı olsa kaarnımda ve kasıklarımdada olur herhalde benim sadece belim ağrıyo ve birazdan kopacak sanırsam
canım ınankı su anda herkes aynı seyden muzdarıp farklı farklı suyunun geldını nasıl anlıyosun akıntı gıbımı yanı cokmu
Canım sakin olmaya çalış, bu stres bulunduğun durumu zorlaştırmandan başka bi işe yaramaz.. bebişin için rahatlamaya çalış, Allahın izniyle her şey yolunda gidecek bak bugünlere kadar taşıdın meleğini sağ salim doğacak sen yeter ki sakin ol..
aynı benimde oyle cnm arada geciyo ama bu bi işaret mi yoksa :2:
elimde değilkii doğru söylüyorsun ama heran bir tehlkeyle yaşamak hamileliğinde sıkıntısı var alllah hayırlısını nasipetsn hepimize ne diyim
çok şükür canım şimdi haftasıda doldu tez zamanda kolaycacık gelir inş. prensesin bnm doktor ille adet ağrısı gibi bekleme dedi göbektede ağrı olabiliyormuş yada ishal olucakmış gibi yada bele vurması sanırım değişiyor bu ağrılar
bende 38de doğursam dyorum zorlanıyor insan hareket ederken:26:
Ben piskolojik olarak doğuracam galiba çok kendimi dinliyorum:2:
kızlar yaa bel ağrısından ölecem sancı olsa kaarnımda ve kasıklarımdada olur herhalde benim sadece belim ağrıyo ve birazdan kopacak sanırsam
evet maşallah bekledi cnm şimdi de gelse diye bakıyorum benim stresten olmustu stresten kurtulunca normal e döndü geçici bişeymiş
şekerim şu sancı nasıl bişi bana da garip bişiler oluyo karnım sertleşiyo ama adet sancısı gibi bişey yaşamadığım için anlamıyom
oh canıma deysin senin belden mi başlamıştı ağrı benim de hafif hafif bel ağrım var otuturken bile doğumla alakası varmı sence yoksa kilomuzdan kaynaklanan bel fıtıgı yada oturmaktan mı
bilmiyorumki cnm tecrübeli kızlar doğum yapanlar yorum yapın yaaa bu ağrılar neyin nesidir. belim kopacak birazdan
iyi akşamlar bayanlarhayırdır bir tek ben değilmişim son zamanlardan mıdır nedir üstümde acayip stres var ağlamalar tutuyor sağlıkla doğursamda yoksa fenalık geçireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?