2011 Nisan Anneleri

bende nisan annesiyim.cok özledim yüz üstü yatmayı......ama geceleri uyutmazlar bizi bebişlerimiz....
umarım gece uyuyan bebişlerimiz olur

a benim son günlerde sanki karnım ağrıyordu ara ara üşüttüm galiba diyordum 2 gündür de belimin alt tarafında az az ağrı çok rahatsız etmeyen insanı pimpiriklendiren bir ağrı ..

canım inş. hayırlısı karnında sertleşme de 5e kadar gün içerisinde düzensizse normal dedi doktorum salı gittim ama snein haftan epey önde cnm doğum hazırlığı olabilir yavaş yavaş

Kızlar artık sağa veya sola uzun yatınca bacağım sanki çürümüş gibi ağrıyo sizinde böylemi
canım bacağımla birlikte karnımın alt tarafları pelvik bölgem ve bacakalrım zorlanmış gibi ağrıyor

kızlar kızlarrrr karnımın sağ üst kısmı çok ağrıyooooo deliricem bişi kopmuş gbiii belimede vuruyoo şmdi aradım doktorumuu hemşiresi açtı döncekmş bna warmı yaşayan böle bişi

kızlar kızlarrrr karnımın sağ üst kısmı çok ağrıyooooo deliricem bişi kopmuş gbiii belimede vuruyoo şmdi aradım doktorumuu hemşiresi açtı döncekmş bna warmı yaşayan böle bişi

benim şu an için sadece belim ağrıyo cnm alt tarafı arada geciyo yine başlıyo sonra

benim şu an için sadece belim ağrıyo cnm alt tarafı arada geciyo yine başlıyo sonra

kendimden gectim artık herşeye panik ağlama krizlerne bile griyorum çok ağır gecrdm ve heran tehlkem var suyum sızıyooooooooooooo sürekli doğurcakmşm gbi geliyo ay biliyorum herkesin endişeleri var ama bn çıldırablrmm artıkkkkk

canım ınankı su anda herkes aynı seyden muzdarıp farklı farklı suyunun geldını nasıl anlıyosun akıntı gıbımı yanı cokmu

Canım sakin olmaya çalış, bu stres bulunduğun durumu zorlaştırmandan başka bi işe yaramaz.. bebişin için rahatlamaya çalış, Allahın izniyle her şey yolunda gidecek bak bugünlere kadar taşıdın meleğini sağ salim doğacak sen yeter ki sakin ol..

kızlar yaa bel ağrısından ölecem sancı olsa kaarnımda ve kasıklarımdada olur herhalde benim sadece belim ağrıyo ve birazdan kopacak sanırsam

canım ınankı su anda herkes aynı seyden muzdarıp farklı farklı suyunun geldını nasıl anlıyosun akıntı gıbımı yanı cokmu

canım bundan 3 hafta önce sabah kalktığımda çamaşırım baya ıslandı doktorda bna ne olur ne olmaz diye turnusollu ped vermşti han şüphelendinde koy yeşil olursa gel diye koydum yeşil oldu gttim suyunmda sızma olduğu anlaşıoldı sürekli yatıyorum yani yürüme fln yasak ara ara geliyo zaten kokusu tipi bi değişk şmdilik bi sorun yok ama enfeksiyon riski yüksek antibiyotk içtim tahlil yapıyorum sürekli öyleB]

elimde değilkii doğru söylüyorsun ama heran bir tehlkeyle yaşamak hamileliğinde sıkıntısı var alllah hayırlısını nasipetsn hepimize ne diyim

elimde değilkii doğru söylüyorsun ama heran bir tehlkeyle yaşamak hamileliğinde sıkıntısı var alllah hayırlısını nasipetsn hepimize ne diyim

Anlıyorum canım, kolay değil tabii ki korkuyla zaman geçirmek.. ama çoğu gitti azı kaldı, meleğini kucaklayınca unutacaksın bunları inşallah

aaaa benmde ıkı gundur gobek etrafında arada sancı oluyor:18:

Ben piskolojik olarak doğuracam galiba çok kendimi dinliyorum :2:

aynı bennnnn bende dogurcam
kızlar yaa bel ağrısından ölecem sancı olsa kaarnımda ve kasıklarımdada olur herhalde benim sadece belim ağrıyo ve birazdan kopacak sanırsam

canım ohcanımadeysın nıcklı arkadşımızın ılk belıne vurmuş sancı

mrb kızlar karnım bazen sertleşıyor yle kalıyor kasılma bu demkkı bılmıyordum:26:

canım doğumun bel ağrısını direk anladım ben farklı bi ağrıydı..normalde her zaman olan yorgunluk bel ağrsı değildi.zaten süreli girmeye başladı.mesela ilk sancı 5-6 sn sürdü.20 dk yine aynı sancı 20 dk sonra yine derken yavaş yavaş sancının süresi artıp 2 sancı arası azaldı..

iyi akşamlar bayanlar hayırdır bir tek ben değilmişim son zamanlardan mıdır nedir üstümde acayip stres var ağlamalar tutuyor sağlıkla doğursamda yoksa fenalık geçireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…