- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.281
iyi akşamlar bayanlarhayırdır bir tek ben değilmişim son zamanlardan mıdır nedir üstümde acayip stres var ağlamalar tutuyor sağlıkla doğursamda yoksa fenalık geçireceğim
ah birde bana sor sokaklara çıkıp avaz avaz bağırasım varrrrr
elimde değilkii doğru söylüyorsun ama heran bir tehlkeyle yaşamak hamileliğinde sıkıntısı var alllah hayırlısını nasipetsn hepimize ne diyim
ayyyy canım ya allah yardımcımız olsun daha dün akşam adamın canını durup dururken sıktım allahtan o bişey demiyor ama sen duuur hele bi doğur ben seni o zaman görecem diyo bende o zamanda lohusa psikolojisi var diyorum zavvallım daha ne kadar sabredecem allahım diyornapayım canım başka kimin üstünde stres atacam
doktor ne dıyor pekı.erken degılmı daha .neden su gelıyomus.hayırlısıyla atlatsaydık su bır ayıda
canım benm kurtulamadığım bir enfeksyonum var ondan büyük ihtimalle diyor enfeksiyonumun ilerlememesi için çok yakından takip ediliyorum haftamı tamamlayana kdr bekliyoz tehlikeli bir durumda ateş yükseliyormş aallah korusun
canım ya benımde suyum azalmıs bırazcıkda onun ıcın banada antıbıyotık verdı bende son ayda antıbıyotıkmı ıcılırmıs dıyorum hatta ıcıp ıcmemekte tereddut edıyorum sanada suyun azaldıgı ıcınmı verdı antıbıyotıgı bıde kacıncı haftadasın ben 36+4 deyım
canım bn 34.haftama grdim antibiyotiğin zararı yok nbnce iç bebeğin enfeksyon kapmasndan daha az zararlı demşti dr bna pişman olma iç
bnce onlar dr sonuçta için rahat olsun hem sen haftanı tamamlamş sayılırsın artık bence[/Q
bencede içebilirsin bende geçen hafta içmek zorunda kaldım ve içtim.Boynumda bi ben vardı büyüdü kopacak gibiydi dr a gittim küçük bi operasyonla aldı valla ödüm koptu doğurim öyle al dedim dr a ama o kadar beklemez dedi mecbur aldırdım bu hafta patolojiden geldi sonuç temiz çıktı çok şükür
aynen aynen eşim gün hatta ssaat sayıyoo dün uykusunda bile az kaldıı canım diyoduufena bozmuşum psikolojiyii
nerde okusam son ayda bol bol yürüyüş yapın diyor 30 dk yaptımmı çocuk çıkacakmış gibi hissediyorum sancıyor,ittiriyor aşağıya doğru,toplanıyor falan...
bu son haftalarda hantallıktan kilo almaktan nasıl kaçınıcaz yaaa:84::84::84:
canım ya çok güldüm eşimede okudum şimdi senin yazını "allah asıl bizim yardımcımız olsun" diyor
nerde okusam son ayda bol bol yürüyüş yapın diyor 30 dk yaptımmı çocuk çıkacakmış gibi hissediyorum sancıyor,ittiriyor aşağıya doğru,toplanıyor falan...
bu son haftalarda hantallıktan kilo almaktan nasıl kaçınıcaz yaaa:84::84::84:
seninle aynıyız dimi canım yanlış hatırlamıyorsam , aynene bende yürüsem sanki çıkıverecekmiş gibi ama son haftalarda fazla kilo alınmıyormuş diye duymuştum ne derece doğru bilemiyorum ama benim kilo almam son 1 aydır durdu gram gram ilerliyorum
bende nisan annesi olacağım inşallah yeni üye oldum 39.haftama girdim 1nisanda dolduruyorum günümü herkese hayırlısıyla kolay ve sağlıklı doğumlar...
tek başına hamile kalınmıyor şekerim anca beraber kanca beraberr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?