2011 Nisan Anneleri

iyi akşamlar bayanlar hayırdır bir tek ben değilmişim son zamanlardan mıdır nedir üstümde acayip stres var ağlamalar tutuyor sağlıkla doğursamda yoksa fenalık geçireceğim

bende de agırlık var bırde eksık telaşı var anlam veremıyorum kendıme çok yoruluyorum uzannca bıle yoruluyorum

ah birde bana sor sokaklara çıkıp avaz avaz bağırasım varrrrr

ayyyy canım ya allah yardımcımız olsun daha dün akşam adamın canını durup dururken sıktım allahtan o bişey demiyor ama sen duuur hele bi doğur ben seni o zaman görecem diyo bende o zamanda lohusa psikolojisi var diyorum zavvallım daha ne kadar sabredecem allahım diyor napayım canım başka kimin üstünde stres atacam

aynen aynen eşim gün hatta ssaat sayıyoo dün uykusunda bile az kaldıı canım diyoduufena bozmuşum psikolojiyii

doktor ne dıyor pekı.erken degılmı daha .neden su gelıyomus.hayırlısıyla atlatsaydık su bır ayıda

canım benm kurtulamadığım bir enfeksyonum var ondan büyük ihtimalle diyor enfeksiyonumun ilerlememesi için çok yakından takip ediliyorum haftamı tamamlayana kdr bekliyoz tehlikeli bir durumda ateş yükseliyormş aallah korusun

canım ya benımde suyum azalmıs bırazcıkda onun ıcın banada antıbıyotık verdı bende son ayda antıbıyotıkmı ıcılırmıs dıyorum hatta ıcıp ıcmemekte tereddut edıyorum sanada suyun azaldıgı ıcınmı verdı antıbıyotıgı bıde kacıncı haftadasın ben 36+4 deyım

canım bn 34.haftama grdim antibiyotiğin zararı yok nbnce iç bebeğin enfeksyon kapmasndan daha az zararlı demşti dr bna pişman olma iç bnce onlar dr sonuçta için rahat olsun hem sen haftanı tamamlamş sayılırsın artık bence

bende azcık çarşıya çıkayım dedim ayy öyle yoruldumki belim kalçalarım çok ağrıyo beşik için nevresim baktım b ulamadım güzel uf yarın da tahlillerivar doğum öncesi tahliller Allah yardımcımız olsun geçen rüyamda doğuruyordum sezeryan olcak benimki bi türlü anestezi beni uyutamamış güya dr a diyorumki ghissediyorum duyuyuorum ayy kabus gibiydi valla

nerde okusam son ayda bol bol yürüyüş yapın diyor 30 dk yaptımmı çocuk çıkacakmış gibi hissediyorum sancıyor,ittiriyor aşağıya doğru,toplanıyor falan...
bu son haftalarda hantallıktan kilo almaktan nasıl kaçınıcaz yaaa:84::84::84:

bende nisan annesi olacağım inşallah yeni üye oldum 39.haftama girdim 1nisanda dolduruyorum günümü herkese hayırlısıyla kolay ve sağlıklı doğumlar...

seninle aynıyız dimi canım yanlış hatırlamıyorsam , aynene bende yürüsem sanki çıkıverecekmiş gibi ama son haftalarda fazla kilo alınmıyormuş diye duymuştum ne derece doğru bilemiyorum ama benim kilo almam son 1 aydır durdu gram gram ilerliyorum

al bendende o kadar canim.ne yuruyebiliyorum,ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum.birde ev tasidik mahvoldum iyice.belime sanki bicak saplanmis gibi.koca karilar gibi oldum.bu arad 2 haftada 2 kilo almisim.

ne mutlu sana....
benim ilkinde son 2 ay nerdeyse her hafta 1 kilo aldım her yediğim üstüme yapıştı.bneim ondan korkum:18:

bende nisan annesi olacağım inşallah yeni üye oldum 39.haftama girdim 1nisanda dolduruyorum günümü herkese hayırlısıyla kolay ve sağlıklı doğumlar...

Amin canım, hoşgeldin sen de e bişey kalmamış senin 1 haftaya kavuşuyosun miniğine

tek başına hamile kalınmıyor şekerim anca beraber kanca beraberr

Ağzına sağlık şekerim, ayy çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…