2011 Nisan Anneleri

ne mutlu sana....
benim ilkinde son 2 ay nerdeyse her hafta 1 kilo aldım her yediğim üstüme yapıştı.bneim ondan korkum:18:

hımmm o zaman kişide kişiye değişiyoır ama ben almam gereken kilolaları aldım canım 20 kilo aldım toplamda ama ben ilk aylar almıştım dediğim gibi son aylar durdu allahtan kilolu hamile kalmadım amaaan veririz şekerim besendede iki çocuk bende de valla koştururken peşlerinden kilo milo kalmaz

inşallah dediğin gibi olur cnm ya..hiç istemiyorum bıngıl bıngıl gezmeyi...

ii akşamlar arkadaşlar:92:nasısınız..ben iyiym çok şükür bugün biraz evle uğraştım çok az bişe yaptım ama gene de yoruldum hatta biraz daha yapsam doğuracaktm nerdeyse..dün gece adet olacakmışım gibi oldum...sancı değildi ağrılı dayanılmayacak gibi değildi...ama hani olur ya kanamam geldi gelecek gibi beklersiniz bacaklarımda karnımda bi sızı...bugün karnımda aşağı inmş gibi geldi sanki mide olan bölüm biraz boşalmış...bakalım gelecek mi bizim kız..bekliyorum sabırsızlıkla...

selam annişler,

bugün kontrolüm vardı, bebişim 2600, 47 cm maşallah
amaaaaa tembel velet hala başaşağı dönmemiş ben normal doğum çok istiyordum ama umudum bayağı azaldı

hayırlısı canım 38. haftana girmişsin yakındır..midende rahatladıysa aşağı inmiştir.
benim o kadar yukardaki kaburgalarım acıyor :2:

selam annişler,

amaaaaa tembel velet hala başaşağı dönmemiş ben normal doğum çok istiyordum ama umudum bayağı azaldı

inşallah döner canım daha çok var ben umutluyum benimkinin döneceğine:81::81::81:
maşallah bu arada haftasına göre gidiyor herhalde..benimki kaç oldu acaba teeee ötükü pazartesiye gideceğiz biz:86::86::86:

ıyı akşmlarrrr
çok agırlaştım çokkk sola yatyrm kallbım agrıyor saga yatyrm olmuyor aşşagıda ınmış galıba kızım ayaktaykende senkı çıkck gıbı baskı yapıyor

selam annişler,

Maaşallah canım bebişine biraz daha bekle bakalım inşallah döner canım sen içini rahat tut..

benmde kaburgalarım acıyor hala canım ama dr kanala girmiş normal doğum olabilir dedi...
acı değil daha cok baskı var gerci benm kaburgalarımda

Benim yaramazın da kaburgalarımla zoru var, 2 gündür sağa da yatsam sola da yatsam geçmiyo bu kaburga acısı, itip duruyo, tramplen sanki

iyi geceler arkadaşlar... sizleri takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım kalmıyor... ikinci kızımı bekliyorum ben de... ilki normal doğum inşallah bunu da normal doğurmak istiyorum... yarın kontrolümüz var bakalım...
normal doğum yapmayı düşünenler ve korkanlar korkmayın derim benim rahattı ilki..

sağol canım rahatlattığın için ben normal düşünüyorum inşallah olur

sağol canım rahatlattığın için ben normal düşünüyorum inşallah olur

ilk doğumun sanırım canım... insan ilk doğumda ne yaşayacağını bilmediği için biraz tedirgin oluyor ama gerçekten normal doğumu isteyen biri kolaylıkla doğurur... iş beyinde bitiyo... en önemlisi kasmamak kendini... çatı muayenesinde de öyle...korkmayın kızlar pıtır pıtır doğurucaz inşallah...

İnşallah sağlıkla gelir seninki de canım.. Ben de normal istiyorum bakalım ilk bebiş korku var tabi ama tecrübeli annelerden böyle güzel sözler duymak motive edici gerçekten.. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…