2011 Nisan Anneleri

evet ilk doğumum canım .korku var ama daha çok cahil cesareti derler ya o var galiba bende.ama artık normal diyince tuhaf bakıyolar sezaryen o kadar hayatımıza girmiş ki ama kararlıyım bakalım

evet ilk doğumum canım .korku var ama daha çok cahil cesareti derler ya o var galiba bende.ama artık normal diyince tuhaf bakıyolar sezaryen o kadar hayatımıza girmiş ki ama kararlıyım bakalım

tıbbi zorunluluk hali olmadıkça normal doğum hem anne hem de bebek için ideal olandır öncelikle bu doğrultuda düşünmemiz gerekiyor... ama ben yapamam kesin sezeryan olmalıyım diyen arkadaşlara da saygı duymak lazım... ben ilk kızımı 41+6 da doğurdum ben normal istedikçe o direndi ama en sonunda benim istediğim oldu... son günlerimde Allahım lütfen sancılanıyım artık diye dualar ediyordum...:90:

cnm benim ilk inş normal doğum görünüyo ama.... Sağlıkla gelsin bu bebişinde..korkum yok şuand ama o anda neler olur bilmiyorum :))

haftamızda aynı dogumun nzm cnm
pazartesi belli olucak canım geç gördüm yazdığını suyumda azalma var 38 de gelir dedi doktor ama pazartesi belli olacak bakalım kısmett

ay inşallah kasmam o anda bende normal düşünüyorum bakalım ama doktor 3500 ü geçerse sezeryan dedi boyum 1.57 de :))

kızlar yenı duydum tecrubelı bıı anneden,kuru ıncır ve havucu kaynatıp ıcersek bol bol sut yapıyomus..ben denıcem,dogumdan sonra tabıı :)) aklınızda bulunsun....

Canım yalnız dikkat et çok güzel kilo yapıyor:))) ben yumurta geliştirsin diye kullanmıştım onu:)

arkadaslar son ayda su azalması olan varmıı bunun ıcın antıbıyotık verdı dr um yardım edın lutfen ıcsemmı ıcmesemmı antıbıyotık

Benim suyumada azalmış demişti günde üç litre su içiyorum artık normale dönmüştü

Çatı muayenesi doktorun iki parmağıyla bakması yani sana yapmış doktorun kendini kasmazsan hiç acımaz

bugün uyurken sabah 8.30 da mesaj aldım. veeeeeeeeeeeeeeeeeee

AYTENCİĞİMİZ İN GECE 12 DE SUYU GELMİŞ, DOĞUMU OLMUŞ.:)))))NORMAL DOĞUM OLMUŞ. KIZI 2700 GRAMMIŞ. (MAŞALLAH)

Açılması hızlı olmuş. Doktor sabah 9 gibi doğurursun demiş. Bizimki hızlı çıkmış sabah 5 te doğurmuş:))Hayalindeki gibi pırt diye:)))

Kızlara söyle sancı geldiğinde enerjilerini çok harcamasınlar çiçek koklar gibi nefes alıp yavaş yavaş versinler o zaman şiddeti azalıyor dedi. Doğumhaneye 4.30 da girmiş 5 te çıkmış.

Darısı başımıza.

ne güzel cnm hayırlısı olsun çok sevindim darısı başımıza

yarın sabah 9 da sezaryan olucam,kızım dünyaya gelicek ama bende heyecan stres falan hiçbişey yok,sadece bu aksam 9 dan sonra bişi yememem lazımmış,açlıktan ölürüm stresi yaşıyorum şuan bu koca göbekli son günüm kısmetse şaka bi yana heyecan yok ama sadece en son kontrolde dr kızımın akciğerindeki kistlerin sorun olmayacağını söylemesine rağmen korkuyorum,sadece kızım için korkuyorum,yoksa ben bayılcam ayılcam azcık ağrım olcak biliyorum ama kızımı hemen kucağıma almak istiyorum,hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,dua edin bize kızlar,şuan tek ihtiyacımız olan şey dua hastaneden çıkar çıkmaz hemen doğum hikayemizi yazmak banada nasip olur inşallah

cnm benim allah yardımcın olsun sen yazdın ben heyecanlandım .. Beişini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım benim yaaa
İnanılmaz mutluyum heyecanlıyım duyguluyum
Allah bizlere de böyle kolay doğumlar nasip etsin

Minik meleğimizde sabırsız çıktı 35+5 te geldi
Maşallah aytenciğime ve Meleğine

Aramak için sabırsızlanıyorum ama şimdilik mesaj atıcam belki müsait değildir, akşam aararım inşallah

Canım sağlıkla kucağına aldığın haberini alıcaz inşallah
endişelenme herşey çok güzel olacak
Seni bunca zzaman boşuna korkuttular meleğin çok sağlıklı olacak

Dualarım seninle çok merakta bırakma bizi haber verme imkanı bulduğun an yaz

Günaydın

Ooo bir bebeğimiz daha olmuş maşallah...
Kızlar Ayten'in nicki ne bu şekilde kim olduğunu anlamadım ben.

Canım Allah yardımcın olsun.
İnşallah sorunsuz bebeğini kucağına alırsın.
Dualarımız seninle...

Günaydın hanımlar
Ayy sabah sabah böyle güzel haberler almak ne güzel darısı bizim başımıza inşallah

Canım Allah yardımcın olsun, hayırlı bi doğum olsun inşallah, içini ferah tut, miniğini sağlığıyla kucağına alacaksın, dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…