- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.321
İyi akşamlar kızlar...:79:Nasılsınız...
ilk doğumun sanırım canım... insan ilk doğumda ne yaşayacağını bilmediği için biraz tedirgin oluyor ama gerçekten normal doğumu isteyen biri kolaylıkla doğurur... iş beyinde bitiyo... en önemlisi kasmamak kendini... çatı muayenesinde de öyle...korkmayın kızlar pıtır pıtır doğurucaz inşallah...
İyi akşamlar kızlar...:79:Nasılsınız...
evet ilk doğumum canım .korku var ama daha çok cahil cesareti derler ya o var galiba bende.ama artık normal diyince tuhaf bakıyolar sezaryen o kadar hayatımıza girmiş ki ama kararlıyım bakalım
iyi geceler arkadaşlar... Sizleri takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım kalmıyor... Ikinci kızımı bekliyorum ben de... Ilki normal doğum inşallah bunu da normal doğurmak istiyorum... Yarın kontrolümüz var bakalım...
Normal doğum yapmayı düşünenler ve korkanlar korkmayın derim benim rahattı ilki..
pazartesi belli olucak canım geç gördüm yazdığını suyumda azalma var 38 de gelir dedi doktor ama pazartesi belli olacak bakalım kısmetthaftamızda aynı dogumun nzm cnm
ilk doğumun sanırım canım... insan ilk doğumda ne yaşayacağını bilmediği için biraz tedirgin oluyor ama gerçekten normal doğumu isteyen biri kolaylıkla doğurur... iş beyinde bitiyo... en önemlisi kasmamak kendini... çatı muayenesinde de öyle...korkmayın kızlar pıtır pıtır doğurucaz inşallah...
kızlar yenı duydum tecrubelı bıı anneden,kuru ıncır ve havucu kaynatıp ıcersek bol bol sut yapıyomus..ben denıcem,dogumdan sonra tabıı :)) aklınızda bulunsun....
arkadaslar son ayda su azalması olan varmıı bunun ıcın antıbıyotık verdı dr um yardım edın lutfen ıcsemmı ıcmesemmı antıbıyotık
kızlar yazmıştım ama arada kaynadı herhalde kimse bişey yazmadı tekrar sorayım.
ben daha çatı muayenesi olmadım. ama geçen gittiğimde vajinal muayene etmişti rahimde yumuşama var demişti ozaman çok cnm yandı bu çatı muayenesi nasıl bişey oluyo acıyomu olan varsa bilgilendirebilirmi beni
bugün uyurken sabah 8.30 da mesaj aldım. Veeeeeeeeeeeeeeeeeee
aytenciğimiz in gece 12 de suyu gelmiş, doğumu olmuş.:)))))normal doğum olmuş. Kızı 2700 grammış. (maşallah)
açılması hızlı olmuş. Doktor sabah 9 gibi doğurursun demiş. Bizimki hızlı çıkmış sabah 5 te doğurmuş:))hayalindeki gibi pırt diye:)))
kızlara söyle sancı geldiğinde enerjilerini çok harcamasınlar çiçek koklar gibi nefes alıp yavaş yavaş versinler o zaman şiddeti azalıyor dedi. Doğumhaneye 4.30 da girmiş 5 te çıkmış.
Darısı başımıza.
yarın sabah 9 da sezaryan olucam,kızım dünyaya gelicek ama bende heyecan stres falan hiçbişey yok,sadece bu aksam 9 dan sonra bişi yememem lazımmış,açlıktan ölürüm stresi yaşıyorum şuanBu koca göbekli son günüm kısmetse şaka bi yana heyecan yok ama sadece en son kontrolde dr kızımın akciğerindeki kistlerin sorun olmayacağını söylemesine rağmen korkuyorum,sadece kızım için korkuyorum,yoksa ben bayılcam ayılcam azcık ağrım olcak biliyorum ama kızımı hemen kucağıma almak istiyorum,hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,dua edin bize kızlar,şuan tek ihtiyacımız olan şey dua Hastaneden çıkar çıkmaz hemen doğum hikayemizi yazmak banada nasip olur inşallah
bugün uyurken sabah 8.30 da mesaj aldım. veeeeeeeeeeeeeeeeeee
AYTENCİĞİMİZ İN GECE 12 DE SUYU GELMİŞ, DOĞUMU OLMUŞ.:)))))NORMAL DOĞUM OLMUŞ. KIZI 2700 GRAMMIŞ. (MAŞALLAH)
Açılması hızlı olmuş. Doktor sabah 9 gibi doğurursun demiş. Bizimki hızlı çıkmış sabah 5 te doğurmuş:))Hayalindeki gibi pırt diye:)))
Kızlara söyle sancı geldiğinde enerjilerini çok harcamasınlar çiçek koklar gibi nefes alıp yavaş yavaş versinler o zaman şiddeti azalıyor dedi. Doğumhaneye 4.30 da girmiş 5 te çıkmış.
Darısı başımıza.
yarın sabah 9 da sezaryan olucam,kızım dünyaya gelicek ama bende heyecan stres falan hiçbişey yok,sadece bu aksam 9 dan sonra bişi yememem lazımmış,açlıktan ölürüm stresi yaşıyorum şuanbu koca göbekli son günüm kısmetse şaka bi yana heyecan yok ama sadece en son kontrolde dr kızımın akciğerindeki kistlerin sorun olmayacağını söylemesine rağmen korkuyorum,sadece kızım için korkuyorum,yoksa ben bayılcam ayılcam azcık ağrım olcak biliyorum ama kızımı hemen kucağıma almak istiyorum,hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,dua edin bize kızlar,şuan tek ihtiyacımız olan şey dua hastaneden çıkar çıkmaz hemen doğum hikayemizi yazmak banada nasip olur inşallah
Ooo bir bebeğimiz daha olmuş maşallah...bugün uyurken sabah 8.30 da mesaj aldım. veeeeeeeeeeeeeeeeeee
AYTENCİĞİMİZ İN GECE 12 DE SUYU GELMİŞ, DOĞUMU OLMUŞ.:)))))NORMAL DOĞUM OLMUŞ. KIZI 2700 GRAMMIŞ. (MAŞALLAH)
Açılması hızlı olmuş. Doktor sabah 9 gibi doğurursun demiş. Bizimki hızlı çıkmış sabah 5 te doğurmuş:))Hayalindeki gibi pırt diye:)))
Kızlara söyle sancı geldiğinde enerjilerini çok harcamasınlar çiçek koklar gibi nefes alıp yavaş yavaş versinler o zaman şiddeti azalıyor dedi. Doğumhaneye 4.30 da girmiş 5 te çıkmış.
Darısı başımıza.
yarın sabah 9 da sezaryan olucam,kızım dünyaya gelicek ama bende heyecan stres falan hiçbişey yok,sadece bu aksam 9 dan sonra bişi yememem lazımmış,açlıktan ölürüm stresi yaşıyorum şuanbu koca göbekli son günüm kısmetse şaka bi yana heyecan yok ama sadece en son kontrolde dr kızımın akciğerindeki kistlerin sorun olmayacağını söylemesine rağmen korkuyorum,sadece kızım için korkuyorum,yoksa ben bayılcam ayılcam azcık ağrım olcak biliyorum ama kızımı hemen kucağıma almak istiyorum,hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum,dua edin bize kızlar,şuan tek ihtiyacımız olan şey dua hastaneden çıkar çıkmaz hemen doğum hikayemizi yazmak banada nasip olur inşallah
Cimcimenaz cnm ben de bilemedim de face den baktımGünaydın
Ooo bir bebeğimiz daha olmuş maşallah...
Kızlar Ayten'in nicki ne bu şekilde kim olduğunu anlamadım ben.
Cimcimenaz cnm ben de bilemedim de face den baktım
bugün uyurken sabah 8.30 da mesaj aldım. veeeeeeeeeeeeeeeeeee
Darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?