2011 Nisan Anneleri

Cimcimenaz tebrik ederim cnm Allah analı babalı büyütsün...Senin fıstık erken davrandı ayyy böyle okuyunca ben de çok panikliyorum.Bi de şehir dışına çıkacağız bugün.Bilmiyorum yaaaa korktum valla.Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmamızı nasip etsin inş.

Cnm Allah kolay doğumlar naip etsin inş.Kızına sağlıkla sıhhatle kavuşmanı diliyorum.Bizlere dua etmeyi unutma eee mii tatlım

cnm benim allah yardımcın olsun sen yazdın ben heyecanlandım .. Beişini hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

kızlar teşekkür ederim dualarınız için,anne olmama aylar haftalar günler değil artık saatler kaldı,darısı sizlerin başına inşallah,doğuma girerken sizin içinde dua edicem söz veriyorum

Aaa cimcime demek, çok şaşırdım, onun daha çoktu yahu
Aramızda en fazla bir hafta vardı :26:
Neyse bebek de kendisi de iyiyse sorun yok.

Cimcimeyle günümüz aynıydı bizim tam 30 gün erken geldi miniğimiz
Çok şükür kendisi sağlıklı bugün hastaneden çıkabilirmiş,
bebiş yarına kadar kuvozde kalabilirmiş solunumu hızlıymış

evet ben de cnm hep doğuracam gibi geliyo eşimde artık site ye girme etkileniyorsun demeye başladı :2:

Aytencimmm çok ama çok sevindim canım sağlıcakla bebişide kucağına alırsın inş. Allah anneli babalı büyütsün cnm bana tam bir süpriz oldu şuan

denizcimmm dikkat et canım kendine bu işin sırası yok valla

kızlar teşekkür ederim dualarınız için,anne olmama aylar haftalar günler değil artık saatler kaldı,darısı sizlerin başına inşallah,doğuma girerken sizin içinde dua edicem söz veriyorum

canım Allah yard. olsun yaa çok heyecanlı gerçekten saatler kalması sağlıcakla minik meleğini kucağına alman dileğiyle inş. kolaycacık olur herşey

sezaryen istemiyosun diil mi?

cnm henüz belli değil.yani şöle doktorum gününü doldurunca rahimağzına bakıcam uygunsa suni sancı vericem olmazsa sezeryan yapıcam dedi.
bende hayırlısı diyorum ne diyelim.

selam annişler,

bugün kontrolüm vardı, bebişim 2600, 47 cm maşallah
amaaaaa tembel velet hala başaşağı dönmemiş ben normal doğum çok istiyordum ama umudum bayağı azaldı

maşallah cnm bebişine.
37. haftaya kadar dönebiliyomuş bebekler cnm inş döner seninkide.

aaayy valla duynca çok şaırdım halada şaşkınım.
allah analı babalı büyütsün meleğinide en kısa sürede kucağına alır sağlıkla inşallah.
darısı bizlerin başına inşallah.

hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın meleğini inşallah.
dualarımız seninle cnm.

hadi aysu artık sen den de mutlu haber gelsin

ay tatlım bende hala tık yok.
oğlumun keyfi yerinde maşallah.

benımde salı bellı olacak ya 7 sı ya 11ı sezeryan

Jojop şekerim senin de anmiyon sıvın biraz azalmıştı su içerek sonradan düzeldi dimi benim de biraz az ış üstelik çok da su içiyorum bakalım ne oldu salı tekrar gidecem

selam kızlaar...cimcimenaz tebrik ederim cnm...çok sevindim ve çok şaşırdım...allah analı babalı büyütsün..ay maşallah allah nazarlardan saklasın..nisan annelerinde normal doğuran baya var bu sene...allahım kolayca bize de nasip etsin...ben de istiyorum inşallah...yanlız kızlar bişey sorucam...ben çekiniyorum o kadar kişinin önünde nasıl açıcam çatala çıkıcam diye...tek ben de mi var bu çekince..hani sancı çekmekten daha çok bunları düşünüyorum.

mesacım naber sende ne var ne yok??bebişin aşağı indi mi biraz??sancı falan??bende 1 gece adet olcakmışım gibi bi his oldu...kızlar 38 bitince gelir diyolar...sende durumlar nasıl??var mı ufak tefek belirtiler?benim sanki karnım biraz aşağıda gibi.

Jojop şekerim senin de anmiyon sıvın biraz azalmıştı su içerek sonradan düzeldi dimi benim de biraz az ış üstelik çok da su içiyorum bakalım ne oldu salı tekrar gidecem

suyun mu azalmış tatlım??bişey olmaz artık korkma son haftaların.benim daha erkendi azalma yok ama azalabilir gibi geldi bana dedi doktor boşluklar varmış nası oluyosa artık.ki ben içimin yangınından günde 4 lt su içiyodum.geçti sonra normal dedi.ben erken olduu için korktum ama sen korkma artık.zamanı geldi zaten.gene de armut ye bide meyvesularından da iç.bide istirahat demişti bana doktorum.maden suyu da suyu çoğaltıyo dediler ama ben içemedim hangisi bilmemedim bazıları asitli falan ya.bol sıvı tüket ve yat cnm.bişe olmaz artık allahın izniyle.

şükür iyiyim cnm sanki hergün doğuracak gibi hissediyorum kendimi ama belirti yok karnım biraz indi sanki geceleri viks kullanamdan uyuyorum 3 gündür daha rahat nefes alıyorum arada hafif hafif belim ağrıyo kasılma da ya hiç yaşamadım yada ben anlamıyorum şimdilik bir şey yok tatlım ama erken doğumları duydukça korkar oldum iş yerinde ay sonuna kadar tamamlarım diyordum ama vazgeçtim pazartesi son kez gelecem biraz da dinleneyim artık

aa hala çalışıyo musun cnm yaa??özel sektör mü seninki nie bu zamana kadar kaldın?bence de biraz dinlen zaten ilerisi için enerji depolamamız lazım.bide ben artık haftaya falan bekliyorum.ya psikolojik burdan etkilendim herkes doğuruyo bende doğurmak istiyorumsenin de öle aynıyız bide kız bebek 38 de gelebilir diyorum ben.dinlen birazcık boşver.gerçi ben progestan kullandm başlarda.iice tutunduysa bizim kız bana bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…