2011 Nisan Anneleri

15 şubatta raporum başladı cnm ama kızımıza oda yaptık diye geleyim dedim bir de masa başı çalışıyorum şu sıralar iş de pek yok dinlenebiliyorum iş yerinde pazartesi son kez gelip sonra izne çıkacam

Son düzenleme:
kızlar selammcimcimenaz çok sevndm cnm allah sağlıklı uzun ömürler versin.. yaw bende burda okuya okuya heran suyum boşalcak gbi gelioo herşey olacağına varıyooo

ya kızlar dışarı çıkçağm zamn hep tedirginim acaba doğururmuyum diye biyere gtmeye korkuyom evet kafayı yedim tamam...

cnm bende bi ara öyle düşünüyodum.... Riskli dönemlerde ama korku olarak 32 ile 35 arası şükür bundan sonra rahat olduğum için aklıma dahi gelmiyo :) tedirgin etme kendini keyfini çıkartı günün... Hoş istesekte olmuyo ama

ah şekerim demin bi çamaşır asayım dedm bayılıyodum şöööyle yürümeyi özledim yorulmadan çok sıkılıyorum çıkmak istiyorum ama düşünüyorum arabamıda kullanamıyorum neyse sayılı gün çabuk geçicek umarım

kızlar normal doğuranların genelde ilk suyu mu geliyo sancısı mı?benim merak ettim sancı gelirse duş alıp gidebiliriz zamanımız olur fakat ilk suyumuz gelirse duş alcak zaman olur mu yoksa hemen gitmek mi gerekir?bebek susuz kalacağı için tehlike mi olur?tecrübeli anneler bu konuda ne derler acaba??:44:

telaş yapmazsak 2 dk duşa giriverelim bence :2:

buralar boş bugün gerçi ama kızlar aklıma bişey daha takıldı.hep giremiyorum nete girmişken bunu da sorayım...cevaplarsanız görünce sevinirim...bana iki sene önce öksürük olduğu için teşhis olarak alerjik astım, astım balangıçı denmişti.hatta su astım hastalarına verilen hüp diye içe çekilen havalardan kullandım.geçti.hamileliğimde gene öksürüğüm geçmedi alerjik bronşit dedi doktor ve gene o havalardan verdi ama kullanmadım bu sefer..ama gene geçti.şimdi başka topiklerde okudum astımı yada alerjik astımı olanlar normal doğuramam ben falan diye yazmış...böle bi rahatsızlığı olan var mı??normal doğumda nefes darlığı sıkıntısı olabilir mi?ya da sezeryanda narkoza karşı alerji?bilenler varsa cevap yazabilr mi??

geçmiş olsun cnm insallah doğumda zorluk çıkarmaz bu durum sana ..bazen normal doğum yasak olan kişlerin bile rahnatlıkla doğum yaptığını duyuyorum. Doktorun ne diyor bu duruma ?

geçmiş olsun cnm insallah doğumda zorluk çıkarmaz bu durum sana ..bazen normal doğum yasak olan kişlerin bile rahnatlıkla doğum yaptığını duyuyorum. Doktorun ne diyor bu duruma ?

valla cnm başka bi topikte okurken aklıa geldi alerjik bi durumum olduğudaha önce bi zararı olacağını düşünmedim ki...çarşamba kontrolüm var.gidince sölicem mutlaka...sezeryan ihtimaline karşı test mest de yaptırım bari..sorucam çarşamba tabi doğurmassam..:84:

telaş yapmazsak 2 dk duşa giriverelim bence :2:

Merhaba kızlar..

Evet ya mantıklı bi soru, duş alacak fırsat olacak mı acaba.. Ama biraz zamanımız olur heralde.. Bunları sormak lazım doktora, su gelirse ne yapmak lazım diye.

Kızlar karınlar inmeye başladı mı? Bana birkaç hafta önce işyerinden biri inmiş demişti ama inmemişti daha, ben sürekli ölçüyorum Göğsün altına elimi koyunca 2 parmağım ancak sığıyordu, şimdi 4 parmağım da sığıyor, geçen geceki beni panikleten kasılmalardan sonra oldu bu inme.. Biraz da yaygınlaştı karnım şekil olarak

Panikle hazırlamaya başladığım çanta artık tamam sayılır. Bir tek şu tek kullanımlık çamaşırlardan bulamıyorum. Bir de joker'e bakıcam yarın. Yoksa da normal çamaşırla idare edicem artık..

benim karnıma da indi diyolar ama ben kızımı hep aşşağıda taşıdığım için anlayamdım.benim de 4 5 parmağım sığıyor...ben belki doğururum diye hergün duşa giriyom korkumdan. hatta geçen gün banyoda düştüm doğurcam sandım gene doğurmadım

aman cnm dikkat et kendine doğum a giderken de duş için eşlerden yardım alalım kesinlikle

Ya kızlar dışarı çıkçağm zamn hep tedirginim acaba doğururmuyum diye biyere gtmeye korkuyom evet kafayı yedim tamam...

Ben artık yalnız çıkmıyorum dışarı 2 hafta öncesine kadar her sabah yürüyüş yapıyodum ama artık tedirgin oluyorum, eşimi bekliyorum akşam birlikte çıkıyoruz.. Sokaklarda sancım tutarsa ne yaparım Allah korusun..

Düştün mü canım dikkat et kendine Allah korusun bişey olmasın sakın, aman korktum yaa !!

Senin haftan ilerlemiş iyice, her an olabilir hakkaten Ama dikkat et kendine, ayağın mı kaydı naptın? Banyoda düşmek çok tehlikeli valla :26: Kafanı falan vurabilirsin Allah korusun. Yere havlu falan ser, ıslak zemine çıplak ayak basma..
Benim de, hamilelikten önce, evin içindeki merdivenden 2 kere kayarak düşmüşlüğüm var o yüzden çok dikkat ediyorum bastığım yere.. Karnımdaki miniğim olmasa sorun diil de bebişe bişi olursa diye korkuyorum

aman cnm dikkat et kendine doğum a giderken de duş için eşlerden yardım alalım kesinlikle

valla kızlar şimdi gülüyorum ama o gün çok korktum ağladım falan bi sürü...banyom ebevyn banyosu...ayağım o yüzden kaydı ıslak oluyo yani.çok dikkat ederdim nası oldu bilemedim..neyseki bi sonraki gün kontrolüm vardı rahatladım..doktorda bişey olmaz en fazla doğurursun deyince daha bi rahatladımdoğurmadım ayaktayımyolda yürürken ben de bastıım yere çok dikkat ediyorum ben hiç tek başıma dışarı da çıkmadım.ama olacak oluyo işte...hayırlısıyla bi doğursaydıksizlerde dikkat edin.doğum anında duşa girersek de panik olacağımız için eşlerimiz yardım etsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…