- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.361
aa hala çalışıyo musun cnm yaa??özel sektör mü seninki nie bu zamana kadar kaldın?bence de biraz dinlen zaten ilerisi için enerji depolamamız lazım.bide ben artık haftaya falan bekliyorum.ya psikolojik burdan etkilendim herkes doğuruyo bende doğurmak istiyorumsenin de öle aynıyız bide kız bebek 38 de gelebilir diyorum ben.dinlen birazcık boşver.gerçi ben progestan kullandm başlarda.iice tutunduysa bizim kız bana bilemiyorum artık
kızlar selammcimcimenaz çok sevndm cnm allah sağlıklı uzun ömürler versin..yaw bende burda okuya okuya heran suyum boşalcak gbi gelioo herşey olacağına varıyooo
ya kızlar dışarı çıkçağm zamn hep tedirginim acaba doğururmuyum diye biyere gtmeye korkuyom evet kafayı yedim tamam...
cnm bende bi ara öyle düşünüyodum.... Riskli dönemlerde ama korku olarak 32 ile 35 arası şükür bundan sonra rahat olduğum için aklıma dahi gelmiyo :) tedirgin etme kendini keyfini çıkartı günün... Hoş istesekte olmuyo ama
kızlar normal doğuranların genelde ilk suyu mu geliyo sancısı mı?benim merak ettim sancı gelirse duş alıp gidebiliriz zamanımız olur fakat ilk suyumuz gelirse duş alcak zaman olur mu yoksa hemen gitmek mi gerekir?bebek susuz kalacağı için tehlike mi olur?tecrübeli anneler bu konuda ne derler acaba??:44:
telaş yapmazsak 2 dk duşa giriverelim bence:2:
buralar boş bugün gerçi ama kızlar aklıma bişey daha takıldı.hep giremiyorum nete girmişken bunu da sorayım...cevaplarsanız görünce sevinirim...bana iki sene önce öksürük olduğu için teşhis olarak alerjik astım, astım balangıçı denmişti.hatta su astım hastalarına verilen hüp diye içe çekilen havalardan kullandım.geçti.hamileliğimde gene öksürüğüm geçmedi alerjik bronşit dedi doktor ve gene o havalardan verdi ama kullanmadım bu sefer..ama gene geçti.şimdi başka topiklerde okudum astımı yada alerjik astımı olanlar normal doğuramam ben falan diye yazmış...böle bi rahatsızlığı olan var mı??normal doğumda nefes darlığı sıkıntısı olabilir mi?ya da sezeryanda narkoza karşı alerji?bilenler varsa cevap yazabilr mi??
geçmiş olsun cnm insallah doğumda zorluk çıkarmaz bu durum sana ..bazen normal doğum yasak olan kişlerin bile rahnatlıkla doğum yaptığını duyuyorum. Doktorun ne diyor bu duruma ?
kızlar normal doğuranların genelde ilk suyu mu geliyo sancısı mı?benim merak ettim sancı gelirse duş alıp gidebiliriz zamanımız olur fakat ilk suyumuz gelirse duş alcak zaman olur mu yoksa hemen gitmek mi gerekir?bebek susuz kalacağı için tehlike mi olur?tecrübeli anneler bu konuda ne derler acaba??:44:
telaş yapmazsak 2 dk duşa giriverelim bence:2:
Merhaba kızlar..
Evet ya mantıklı bi soru, duş alacak fırsat olacak mı acaba.. Ama biraz zamanımız olur heralde.. Bunları sormak lazım doktora, su gelirse ne yapmak lazım diye.
Kızlar karınlar inmeye başladı mı? Bana birkaç hafta önce işyerinden biri inmiş demişti ama inmemişti daha, ben sürekli ölçüyorumGöğsün altına elimi koyunca 2 parmağım ancak sığıyordu, şimdi 4 parmağım da sığıyor, geçen geceki beni panikleten kasılmalardan sonra oldu bu inme.. Biraz da yaygınlaştı karnım şekil olarak
Panikle hazırlamaya başladığım çanta artık tamam sayılır. Bir tek şu tek kullanımlık çamaşırlardan bulamıyorum. Bir de joker'e bakıcam yarın. Yoksa da normal çamaşırla idare edicem artık..
benim karnıma da indi diyolar ama ben kızımı hep aşşağıda taşıdığım için anlayamdım.benim de 4 5 parmağım sığıyor...ben belki doğururum diye hergün duşa giriyom korkumdan.hatta geçen gün banyoda düştüm doğurcam sandım gene doğurmadım
Ya kızlar dışarı çıkçağm zamn hep tedirginim acaba doğururmuyum diye biyere gtmeye korkuyom evet kafayı yedim tamam...
benim karnıma da indi diyolar ama ben kızımı hep aşşağıda taşıdığım için anlayamdım.benim de 4 5 parmağım sığıyor...ben belki doğururum diye hergün duşa giriyom korkumdan.hatta geçen gün banyoda düştüm doğurcam sandım gene doğurmadım
aman cnm dikkat et kendine doğum a giderken de duş için eşlerden yardım alalım kesinlikle
Ben artık yalnız çıkmıyorum dışarı2 hafta öncesine kadar her sabah yürüyüş yapıyodum ama artık tedirgin oluyorum, eşimi bekliyorum akşam birlikte çıkıyoruz.. Sokaklarda sancım tutarsa ne yaparım Allah korusun..
Düştün mücanım dikkat et kendine Allah korusun bişey olmasın sakın, aman korktum yaa !!
Senin haftan ilerlemiş iyice, her an olabilir hakkatenAma dikkat et kendine, ayağın mı kaydı naptın? Banyoda düşmek çok tehlikeli valla :26: Kafanı falan vurabilirsin Allah korusun. Yere havlu falan ser, ıslak zemine çıplak ayak basma..
Benim de, hamilelikten önce, evin içindeki merdivenden 2 kere kayarak düşmüşlüğüm varo yüzden çok dikkat ediyorum bastığım yere.. Karnımdaki miniğim olmasa sorun diil de bebişe bişi olursa diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?