- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.381
Ben doğum anında banyoya falan girebileceğimi hiç sanmıyorum, tuttuğum nefesi hastanede bırakırım gibi geliyo
ya nasıl alıyonuz duş ben resmen savaşıyorum nefes nefese kalıyorum şimdi çıktım duştan dehşet bi kramp grdi tabii doğuruyorum sandım herzamnki gbii
ya nasıl alıyonuz duş ben resmen savaşıyorum nefes nefese kalıyorum şimdi çıktım duştan dehşet bi kramp grdi tabii doğuruyorum sandım herzamnki gbii
cnm valla beni rahatlatıyo bide ayağım kaymasabide doğumdan önce duşa girmenin ii olduğunu kasları gevşettini söylerler...bu yüzden girmek isterim.bide temiz olmak adına tabi..iyi olur ama panikten ben de giremem heralde
cimcimenazda doğurdu demek kolay doğum olmuş ne güzelinşallah bizde kolay doğum yaparız
benim daha çantam bile hazır değil en kısa zamanda hazırlamam lazım
kızlar günaydın. esrayla konuştum şimdi hastanede yatıyomuş gece hafif bii suyu gelmiş hastaneye gitmişler muayne eden dr 1cm açılman var su olmaya bilir gelen akıntı olabilir demiş. fakat bir kaç saat sonra bacaklarından akan bii sızması daha olmuş. şimdi hastanedelermiş. eğer açılması 3cm falan olursa suni sancıyla normal doğuma alacaklarmış. yok açılması olmazsa suyu geldiği için enfeksiyon riski varmış antbiyotik falan vereceklermiş.. özellikle sezeryan olan anneler böyle bii durum yaşayan olmuş mu esra soruyo (böyle bii sorundan sonra sezeryan olan var mı?)
geçmişolsun cnm.hiç bi fikrim yok duymadım.hangi esra?kızlar günaydın. esrayla konuştum şimdi hastanede yatıyomuş gece hafif bii suyu gelmiş hastaneye gitmişler muayne eden dr 1cm açılman var su olmaya bilir gelen akıntı olabilir demiş. fakat bir kaç saat sonra bacaklarından akan bii sızması daha olmuş. şimdi hastanedelermiş. eğer açılması 3cm falan olursa suni sancıyla normal doğuma alacaklarmış. yok açılması olmazsa suyu geldiği için enfeksiyon riski varmış antbiyotik falan vereceklermiş.. özellikle sezeryan olan anneler böyle bii durum yaşayan olmuş mu esra soruyo (böyle bii sorundan sonra sezeryan olan var mı?)
kızlar merhaba giremiyorum siteye kızımdan fırsat bulupta gündüzleri iyi ama geceleri coşuyor kızım maalesef çok gaz problemimiz var gece özellikle 2 den sonra tutuyor krizleri yavrumun. uykusuzluk beni mahvediyor tabi ama alışcaz zamanla hala umudum var. gündüz uyuyamıyor uyusam sorun olmayacakta. cuma günü topuk kanı alındı kızımın, salı kontrolümüz var. benim dikişlerin durumu iyi ama kızımı emzirme derdine düştüğüm için kendime dikkat etmedim ve ödem olmu, onu atlatmaya çalışıyoruz bakalım.
kızlar size tavsiyem anneciğinizin yanında kalın ne varsa analarda var valla. kaynanam sadece kıskançlık yapmaya yarıyor yok annem neden benim yanımda yatıyormuş yok bebek neden odadan çıkmıyormuş dedesi sevemiyormuşfalan filan. kendilerine baktırmaya gelmişler buraya bebek falan hak getire.Allah kolaylık versin hepimize ... güzel haberlerinizi bekliyorm ...
bu arada legörkemm naptı bilgisi olan varsa yazarmı aklıma geldi merak ettim
kızlar merhaba giremiyorum siteye kızımdan fırsat bulupta gündüzleri iyi ama geceleri coşuyor kızım maalesef çok gaz problemimiz var gece özellikle 2 den sonra tutuyor krizleri yavrumun. uykusuzluk beni mahvediyor tabi ama alışcaz zamanla hala umudum var. gündüz uyuyamıyor uyusam sorun olmayacakta. cuma günü topuk kanı alındı kızımın, salı kontrolümüz var. benim dikişlerin durumu iyi ama kızımı emzirme derdine düştüğüm için kendime dikkat etmedim ve ödem olmu, onu atlatmaya çalışıyoruz bakalım.
kızlar size tavsiyem anneciğinizin yanında kalın ne varsa analarda var valla. kaynanam sadece kıskançlık yapmaya yarıyor yok annem neden benim yanımda yatıyormuş yok bebek neden odadan çıkmıyormuş dedesi sevemiyormuşfalan filan. kendilerine baktırmaya gelmişler buraya bebek falan hak getire.Allah kolaylık versin hepimize ... güzel haberlerinizi bekliyorm ...
ısımden tanıyamıyorum nıckı neydı .allah yardımcısı olsunarkadaşım olmuştu cnm..kendini sezeryanada hazırlasın..belli olmuyor kiminin açılması hızlanıyor suni sancıyla hemen doğuruyor,kimisi bekle bekle değişiklik olmayınca sezryan oluyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?