2011 Nisan Anneleri

şoklardayım demek cimcimenaz doğum yapmış ne güzel kolay doğum olmuş darısı başımıza..böyle süpriz yaptıkça bebekler korkmamak elde değil valla.ben hep buda geç gelir diye düşünüyorum ama benimkide süpriz yaparsa yaa:18::18::18::18:

yaaa bende çok şaşırdım cimcimenazlagünlerimiz aynıydı onun adına çok sevindim inşallah en kısa zamanda da bebeğini kucağına alır sanırım kuvezdeymiş . beninde en çok korktuğum ben sezeryan olacağım ama ya sezeryan gününden erken gelmeye kalkışırsa offff kızlar allah yardımcımız olsun

ya nasıl alıyonuz duş ben resmen savaşıyorum nefes nefese kalıyorum şimdi çıktım duştan dehşet bi kramp grdi tabii doğuruyorum sandım herzamnki gbii

ya nasıl alıyonuz duş ben resmen savaşıyorum nefes nefese kalıyorum şimdi çıktım duştan dehşet bi kramp grdi tabii doğuruyorum sandım herzamnki gbii

Ben bayılıyorum duş almaya şu sıralar, kızımın hoşuna gidiyo heralde karnıma su değdikçe kıpır kıpır oluyo belki rahatsız oluyodur bilemiyorum tabi ama o kıpırdadıkça benim hoşuma gidiyo.. Artık doğunca anlarız duşu seviyo mu sevmiyo mu minik yaramaz

cnm valla beni rahatlatıyo bide ayağım kaymasabide doğumdan önce duşa girmenin ii olduğunu kasları gevşettini söylerler...bu yüzden girmek isterim.bide temiz olmak adına tabi..iyi olur ama panikten ben de giremem heralde

tabi rahatlıyozda belim çok ağrıyo valla çok yoruluom sanki km lerce yürümüş gbi oluyorum esasında neolur neolmaz hergün temz olmak lazım amaaaan ben hç duş düşünemem acil bi durumda zaten paniğim ortalığı ayağa kaldırırım heraldee

cimcimenazda doğurdu demek kolay doğum olmuş ne güzel inşallah bizde kolay doğum yaparız
benim daha çantam bile hazır değil en kısa zamanda hazırlamam lazım

cimcimenazda doğurdu demek kolay doğum olmuş ne güzel inşallah bizde kolay doğum yaparız
benim daha çantam bile hazır değil en kısa zamanda hazırlamam lazım

Cimcimenaz doğum mu yapmış canım ya hayırlı olsun..ben giremiyordum uzun zamandır çok sevindim iyi olmalarına Allah sağlıklı uzun ve güzel ömür versin inşş.

kızlar günaydın. esrayla konuştum şimdi hastanede yatıyomuş gece hafif bii suyu gelmiş hastaneye gitmişler muayne eden dr 1cm açılman var su olmaya bilir gelen akıntı olabilir demiş. fakat bir kaç saat sonra bacaklarından akan bii sızması daha olmuş. şimdi hastanedelermiş. eğer açılması 3cm falan olursa suni sancıyla normal doğuma alacaklarmış. yok açılması olmazsa suyu geldiği için enfeksiyon riski varmış antbiyotik falan vereceklermiş.. özellikle sezeryan olan anneler böyle bii durum yaşayan olmuş mu esra soruyo (böyle bii sorundan sonra sezeryan olan var mı?)

Son düzenleme:

arkadaşım olmuştu cnm..kendini sezeryanada hazırlasın..belli olmuyor kiminin açılması hızlanıyor suni sancıyla hemen doğuruyor,kimisi bekle bekle değişiklik olmayınca sezryan oluyorlar..

kızlar merhaba giremiyorum siteye kızımdan fırsat bulupta gündüzleri iyi ama geceleri coşuyor kızım maalesef çok gaz problemimiz var gece özellikle 2 den sonra tutuyor krizleri yavrumun. uykusuzluk beni mahvediyor tabi ama alışcaz zamanla hala umudum var. gündüz uyuyamıyor uyusam sorun olmayacakta. cuma günü topuk kanı alındı kızımın, salı kontrolümüz var. benim dikişlerin durumu iyi ama kızımı emzirme derdine düştüğüm için kendime dikkat etmedim ve ödem olmu, onu atlatmaya çalışıyoruz bakalım.
kızlar size tavsiyem anneciğinizin yanında kalın ne varsa analarda var valla. kaynanam sadece kıskançlık yapmaya yarıyor yok annem neden benim yanımda yatıyormuş yok bebek neden odadan çıkmıyormuş dedesi sevemiyormuşfalan filan. kendilerine baktırmaya gelmişler buraya bebek falan hak getire. Allah kolaylık versin hepimize ... güzel haberlerinizi bekliyorm ...
bu arada legörkemm naptı bilgisi olan varsa yazarmı aklıma geldi merak ettim

geçmişolsun cnm.hiç bi fikrim yok duymadım.hangi esra?

ayy cnm benim allah yardımcın olsun ne mutlu sana böyle sevimli bi telaşen var...kızını öp bizim için kaynanaıysa boşver salla gitsin kafanı yorma

kızlaaar nerde herkes yahu dünden beri hiç sayfa ilerlememiş :82: :84:

canım tekrar hayırlı olsun bebişin.sen kendini rahatlatmaya çalış sadece bebeğini düşün

arkadaşım olmuştu cnm..kendini sezeryanada hazırlasın..belli olmuyor kiminin açılması hızlanıyor suni sancıyla hemen doğuruyor,kimisi bekle bekle değişiklik olmayınca sezryan oluyorlar..
ısımden tanıyamıyorum nıckı neydı .allah yardımcısı olsun

canım boşver kaynanayı sen bebışıne bak soylensın dursun.gecmış olsun dıkkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…