2011 Nisan Anneleri

kızlarrr nerdesınızz ben çok yorgunum temzlk bıtmedı gttı yrn kontrolumuz var bakalım kızım kaç kılo olmş bırde yarn dogum tarıhımız bellı olacak

kızlarrr nerdesınızz ben çok yorgunum temzlk bıtmedı gttı yrn kontrolumuz var bakalım kızım kaç kılo olmş bırde yarn dogum tarıhımız bellı olacak

temizlik biter mi canım ya üffff nankör ev işleri boşver...hayırlı haberlerle gel inşallah benim de bu hafta kontrolüm benim fit oğlum senin fit kızın kaç kilo olmuşlar bakalım?

ya hayırdır harbiden sayfalar hiç ilerlememiş. bende bu sabah acayip bel ağrısıyla uyandım ama şimdi iyiyim yarın bakalım kontrolümüz var doğum tarihini belirleyecek doktorum . temizlik malesef benimde hiiiç bitmiyor hele bu perşembe günüm var offf nasıl başedeceğim bilemiyorum arkadaşlar çok iyiler ama biraz anlayışsızlar alamayacağım dedim ama sen birşey yapma biz hallederiz dediler de neyi halledecekler yine ben yapacam her işi annemde gelmedi hala oooffff kızlar bunalıma girdim şimdiden allahım bana ve benim gibilerine güç ver diyip duruyorum hani derler ya tok açın halinden ne anlar aç açın halinden anlar benim kide o deyiş :18:

ayy demek esrada hastanede:18: noluyor bu nisan annelerine bende korkmaya başladım artık çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun

Bugün tam 1 hafta oldu oğlum dünyaya geleli. Ama hala küvezde canım yavrum.Her geçen gün iyiye gidiyor ama.Hergün hastanedeyiz.Lohusalık falan kalmadı bende.Hergün akşama kadar ayaktayım.
Artık onu evimize getireceğimiz günleri dört gözle bekliyorum.Öyle özlüyorum ki onu akşam eve gelince.
Canım oğlum azıcık daha dayan annecim.Güçlü oğlum benim...Annesinin kuzusu..................

cnm üzme kendini morlaini yüksek tut özlememek elde değil tabi..ama az kaldı annesi inşallah

Kızlar Esrayağmur doğum yaptı,
Nisa86 öğlende ziyaretine gitmişti 3 gibi beni aradı
Esra spinal sezeryanla doğum yapmış, oğluşu 2.700 grammış,
ikiside çok şükür sağlıklıymış, nisa geldiğinde detayları yazar

Canım Allah yardımcınız olsun, oğluşun en kısa zamnada çıkacak inşallah Dualarım sizinle

nasılsınız kızlar ben bugünde yürüyüşe çıktım..çok ağrıyor belim sırtım yatıp uyumak istiyorum ama daha yeni yemek yedim midem yanar diye korkuyorum..

Allah oğluna sağlık sana da sabır versin canım, sık dişini az kalmıştır artık. sütünü sağıyormusun? nasıl besliyorlar oğluşunu?

bu bebişler beklemiyolar yaa ama benim oğlan bekliyor kızlar 38 i bitircez ama gelesi yok arada yalandan gelir gibi yapıyo ama neeerrrrdeee yeri rahat benimkinin

Üzme artık kendini.Çok az kaldı,birazcık daha sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…