- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.401
kızlarrr nerdesınızz ben çok yorgunum temzlk bıtmedı gttı yrn kontrolumuz var bakalım kızım kaç kılo olmş bırde yarn dogum tarıhımız bellı olacak
kızlar günaydın. esrayla konuştum şimdi hastanede yatıyomuş gece hafif bii suyu gelmiş hastaneye gitmişler muayne eden dr 1cm açılman var su olmaya bilir gelen akıntı olabilir demiş. fakat bir kaç saat sonra bacaklarından akan bii sızması daha olmuş. şimdi hastanedelermiş. eğer açılması 3cm falan olursa suni sancıyla normal doğuma alacaklarmış. yok açılması olmazsa suyu geldiği için enfeksiyon riski varmış antbiyotik falan vereceklermiş.. özellikle sezeryan olan anneler böyle bii durum yaşayan olmuş mu esra soruyo (böyle bii sorundan sonra sezeryan olan var mı?)
Bugün tam 1 hafta oldu oğlum dünyaya geleli. Ama hala küvezde canım yavrum.Her geçen gün iyiye gidiyor ama.Hergün hastanedeyiz.Lohusalık falan kalmadı bende.Hergün akşama kadar ayaktayım.
Artık onu evimize getireceğimiz günleri dört gözle bekliyorum.Öyle özlüyorum ki onu akşam eve gelince.
Canım oğlum azıcık daha dayan annecim.Güçlü oğlum benim...Annesinin kuzusu..................
Bugün tam 1 hafta oldu oğlum dünyaya geleli. Ama hala küvezde canım yavrum.Her geçen gün iyiye gidiyor ama.Hergün hastanedeyiz.Lohusalık falan kalmadı bende.Hergün akşama kadar ayaktayım.
Artık onu evimize getireceğimiz günleri dört gözle bekliyorum.Öyle özlüyorum ki onu akşam eve gelince.
Canım oğlum azıcık daha dayan annecim.Güçlü oğlum benim...Annesinin kuzusu..................
esra doğurmuş 2700 gr doğmuş yusufcuk maşallah
2700 gr mış.spinal sezeryan olmuş bende şimdi okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?