2011 Nisan Anneleri

canım bak ilk 1 haftayı sorunsuz atlattı bebişin bundan sonrası daha kolay olur.Allah yardımcın olsun

Anaaa Esra da mı doğum yapmış
Hayırlı uğurlu olsun.
Allah analı babalı büyütsün.

Bundan sonra doğum yapmayanları mı saysak acaba mart bitmedi her gün biri eksiliyor

ya evet ya mart topiğin yarısı nerdeyse martta doğdu acayip hızlı çıktı bizimkiler allah herkese sağlık sıhhat versiz

ya kızlar tiancunun nesi vardı da bebeği küvezde çünkü kilosu falan iyiyimiş faceden kontrol ettim 2900 gr doğmuş ama nesi var acaba bebişimizin allah yardımcıları olsun

selam kızlar ıyı aksamlar.banadua edın ne olur.duaya cok ıhtıyacım var.panık atak krızlerım basladı yıne.cok korkuyorum.

kızlar iyi akşamlar..
giderek artan ve ağırlaşan bel ağrıları doğumun yaklaştığının bir habercisi olabilir mi acaba???
çok şiddetli ağrımaya başladı belim resmen ayakta duramaz oldum yaa

kızlar iyi akşamlar..
giderek artan ve ağırlaşan bel ağrıları doğumun yaklaştığının bir habercisi olabilir mi acaba???

cnm iki gündür benimde belim çok fenaydı bugün hafifledi biraz yani eğer benimki kadar şiddetli bii ağrıysa merak etme ben doğurmadım henüz :)

kızlar iyi akşamlar..

bende de benzer ağrı var 2-3 gündür ama bende doğurmadım henüz..
bu ağrılar normal artık,belirti aramamak lazım,baksana bizim kızlara biranda doğurdum diye çıkıveriyorlar..netice bebişlerimiz ne zaman isterse geliyor

Teşekkür ederim kızlar.....

Allah oğluna sağlık sana da sabır versin canım, sık dişini az kalmıştır artık. sütünü sağıyormusun? nasıl besliyorlar oğluşunu?

Sütümü sağıyorum canım.İlk birkaç gün hastaneye götürdüm, sonra daha götürmememi söylediler.Orada baya fazla olmuş.Gerektikçe isteyecekler.Çünkü düne kadar serumla besleniyordu.Daha dün anne sütü vermeye başladılar.Ama o kadar az veriyorlar ki çocuğumun dişinin kovuğuna bile yetmiyor.Kakasını yapabilirse artıracaklar ancak.

ya kızlar tiancunun nesi vardı da bebeği küvezde çünkü kilosu falan iyiyimiş faceden kontrol ettim 2900 gr doğmuş ama nesi var acaba bebişimizin allah yardımcıları olsun

Canım haftasına göre kilosu iyi doğdu ama başka sıkıntıları oldu.İlk başta solunum problemi vardı, o geçti çok şükür.Sonra sarılık oldu,o hala devam ediyor, ışın tedavisi görüyor.Midesinde kirli birşeyler vardı, ağzından hortumla onu çekiyorlardı, o kirli şey geçmeden anne sütü vermediler, günlerce serumla beslendi.Neyseki o temizlendi, dün anne sütüne başladılar.Ama yanı zamanda kabız ne yazıkki.Kakasını yapamadığı için çok çok az veriyorlar sütü.Kakasını yapamamasının başka nedenleri olabilir diyor doktor, inşallah bağırsaklarıyla ilgili falan önemli bir sorunu yoktur.Bekliyoruz bakalım.Ne zaman çıkacağı belli değil.Yavrumun elleri ayakları delik deşik, damar yolu açmak çok zormuş bebeklere.Hele ağzında hortumu varken nasıl huzursuzdu.Şimdi de doymadığı için huzursuz.İnsan gerçekten öyle görmeye dayanamıyor.Sabretmeye çalışıyoruz.Allah daha beterinden korusun.Hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın.

cnm iki gündür benimde belim çok fenaydı bugün hafifledi biraz yani eğer benimki kadar şiddetli bii ağrıysa merak etme ben doğurmadım henüz :)

demek artık normal bu ağrılar kızlar çocuklar ağırlaştıkça baskıları artıyo sanırım sizde de olduğuna ve hala doğurmadığınıza göre asayiş berkemal
Rabbim erkenden gelen aceleci bebişlerimize de hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsin inş. hepsi sorunsuz annelerinin kucaklarını doldursun
dorticim senin de Allah yardımcın olsun cnm ataklarının geldiğini yada geleceğini hissettiğin anda dua etmeye başla oku sürekli hamile kadının duası geri dönmez cnm ya şafi çek sürekli şifa Allahtan inş. hayırlısıyla atlatırsın şu son zamanlarını

selam kızlar ıyı aksamlar.banadua edın ne olur.duaya cok ıhtıyacım var.panık atak krızlerım basladı yıne.cok korkuyorum.
canım allah yardımcın olsun bol bol inşirah suresini oku o seni ferahlatır.
kızlar iyi akşamlar..
aynen benimde öyle canım hatta bu sabah acayip bel ağrısıyla uyandım tamam dedim ben bugün doğuracam galiba dedim ama şimdi iyiyim yinede var azcık olsada yarın doktor kontrolum var bi sorayım doktoruma .

canım dualarımız hep birbirimiz için allaha emanet olun tatlım.

aynen benimde öyle canım hatta bu sabah acayip bel ağrısıyla uyandım tamam dedim ben bugün doğuracam galiba dedim ama şimdi iyiyim yinede var azcık olsada yarın doktor kontrolum var bi sorayım doktoruma .
demek çoğumuzda var cnm ve aynı hissi uyandırıyo hepimizde acaba doğuruyormuyum veya doğuracakmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…