- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.441
Bugün tam 1 hafta oldu oğlum dünyaya geleli. Ama hala küvezde canım yavrum.Her geçen gün iyiye gidiyor ama.Hergün hastanedeyiz.Lohusalık falan kalmadı bende.Hergün akşama kadar ayaktayım.
Artık onu evimize getireceğimiz günleri dört gözle bekliyorum.Öyle özlüyorum ki onu akşam eve gelince.
Canım oğlum azıcık daha dayan annecim.Güçlü oğlum benim...Annesinin kuzusu..................
2700 gr mış.spinal sezeryan olmuş bende şimdi okudum
bu bebişler beklemiyolar yaa ama benim oğlan bekliyor kızlar 38 i bitircez ama gelesi yok arada yalandan gelir gibi yapıyo ama neeerrrrdeee yeri rahat benimkinin
selam kızlar ıyı aksamlar.banadua edın ne olur.duaya cok ıhtıyacım var.panık atak krızlerım basladı yıne.cok korkuyorum.
kızlar iyi akşamlar..
giderek artan ve ağırlaşan bel ağrıları doğumun yaklaştığının bir habercisi olabilir mi acaba???
çok şiddetli ağrımaya başladı belim resmen ayakta duramaz oldum yaa
Teşekkür ederim kızlar.....
Vallahi bende erken doğum tehlikesi vardı..Altıncı ayımızdan beridir ilaç kullanıyorum..Ama nişan mı gelecek,su mu gelecek,ağrılarla sancılarla geçti günlerimiz..Dün baya bir sancılandım..Kasılmalar,ağrılar tamam doğuruyorum dedim..Ama bir şey yok..Yarın sezeryan ile doğum yapacağım,banada dua edin kızlar
demek çoğumuzda var cnm ve aynı hissi uyandırıyo hepimizde acaba doğuruyormuyum veya doğuracakmıyım
En zor süreç bu süreçmiş arkadaşlar ..
Vallahi bende erken doğum tehlikesi vardı..Altıncı ayımızdan beridir ilaç kullanıyorum..Ama nişan mı gelecek,su mu gelecek,ağrılarla sancılarla geçti günlerimiz..Dün baya bir sancılandım..Kasılmalar,ağrılar tamam doğuruyorum dedim..Ama bir şey yok..Yarın sezeryan ile doğum yapacağım,banada dua edin kızlar
canım şimdiden gözün aydın, geçmiş olsun.. İnşallah sağlıkla, kolaylıkla bebişini kucağına alırsın
nasılsınız kızlar ben bugünde yürüyüşe çıktım..çok ağrıyor belim sırtım yatıp uyumak istiyorum ama daha yeni yemek yedim midem yanar diye korkuyorum..
benim belimden çok sırtım özellikle sağ kaburgamın orası ağrıyo...
canım şimdiden gözün aydın, geçmiş olsun.. İnşallah sağlıkla, kolaylıkla bebişini kucağına alırsın
Sağol canım,darısı başınıza...
Sütümü sağıyorum canım.İlk birkaç gün hastaneye götürdüm, sonra daha götürmememi söylediler.Orada baya fazla olmuş.Gerektikçe isteyecekler.Çünkü düne kadar serumla besleniyordu.Daha dün anne sütü vermeye başladılar.Ama o kadar az veriyorlar ki çocuğumun dişinin kovuğuna bile yetmiyor.Kakasını yapabilirse artıracaklar ancak.
Canım haftasına göre kilosu iyi doğdu ama başka sıkıntıları oldu.İlk başta solunum problemi vardı, o geçti çok şükür.Sonra sarılık oldu,o hala devam ediyor, ışın tedavisi görüyor.Midesinde kirli birşeyler vardı, ağzından hortumla onu çekiyorlardı, o kirli şey geçmeden anne sütü vermediler, günlerce serumla beslendi.Neyseki o temizlendi, dün anne sütüne başladılar.Ama yanı zamanda kabız ne yazıkki.Kakasını yapamadığı için çok çok az veriyorlar sütü.Kakasını yapamamasının başka nedenleri olabilir diyor doktor, inşallah bağırsaklarıyla ilgili falan önemli bir sorunu yoktur.Bekliyoruz bakalım.Ne zaman çıkacağı belli değil.Yavrumun elleri ayakları delik deşik, damar yolu açmak çok zormuş bebeklere.Hele ağzında hortumu varken nasıl huzursuzdu.Şimdi de doymadığı için huzursuz.İnsan gerçekten öyle görmeye dayanamıyor.Sabretmeye çalışıyoruz.Allah daha beterinden korusun.Hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın.
Hayırlı doğumlar olsunTeşekkür ederim kızlar.....
kızlar ben dün yolda düştüm ellerim ve dizlerimin üstüne.bu gün midem çok kötü doğum yapanları da duydukça iyice korktum sizce mide bulantısı doğumla alakalımı
evet cnm kesinlikle katılıyorum ayakta sabit durduğumda ağrılar feci bir hal alıyor normalde hareket halinde bir çok işi yapabilirken bir çamaşır asma olayında yada mutfakta yemek bulaşık gibi işlerle uğraşırken feci ağrıyor belim ağrıda laf mı o acının yanında kendimi koltuğa zor atıyorumarkadaşlar bel ağrıları benimde ara ara oluyor ama çok fazla ayakta sabit kalmamaya çalışın, sert bi yatağa uzanıp dizlerinizi karnınıza çekerek uzanınca ağrılar azalıyor, benim bel fıtığım var anca böyle geçiyor.
bi de
4-5 haftadır yoğun kaburga ağrım var çok uzun süre oturunca oluyor, işteyken zordu ama şuan evdeyim dinleniyorum.
evet cnm kesinlikle katılıyorum ayakta sabit durduğumda ağrılar feci bir hal alıyor normalde hareket halinde bir çok işi yapabilirken bir çamaşır asma olayında yada mutfakta yemek bulaşık gibi işlerle uğraşırken feci ağrıyor belim ağrıda laf mı o acının yanında kendimi koltuğa zor atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?