2011 Nisan Anneleri

Dualarımız sizinle canım..Bbebeğin çok çabuk kendini toparlayacak ve evinize geleceksiniz inşallah..

2700 gr mış.spinal sezeryan olmuş bende şimdi okudum

Esrada hızlı çıktı vallahi..Maşallah durumları iyiymiş,çok sevindim :)

bu bebişler beklemiyolar yaa ama benim oğlan bekliyor kızlar 38 i bitircez ama gelesi yok arada yalandan gelir gibi yapıyo ama neeerrrrdeee yeri rahat benimkinin

Bebiş diyordur eninde sonunda çıkacağım,acelem yok benim..

selam kızlar ıyı aksamlar.banadua edın ne olur.duaya cok ıhtıyacım var.panık atak krızlerım basladı yıne.cok korkuyorum.

Dorti kendini rahatlatmaya çalış canım..Allahım sakin olmanı,rahatlamını nasip etsin canım..

kızlar iyi akşamlar..
giderek artan ve ağırlaşan bel ağrıları doğumun yaklaştığının bir habercisi olabilir mi acaba???
çok şiddetli ağrımaya başladı belim resmen ayakta duramaz oldum yaa

nasılsınız kızlar ben bugünde yürüyüşe çıktım..çok ağrıyor belim sırtım yatıp uyumak istiyorum ama daha yeni yemek yedim midem yanar diye korkuyorum..

Biraz bekle ,miden kesin yanar canım..

benim belimden çok sırtım özellikle sağ kaburgamın orası ağrıyo...

Gün geçtikçe ağrılar vücuda yayılıyor...

canım aşılmayacak sağlık problemleri değil bunlar inşallah dediğin gibi Allah daha beterinden korusun.dualarımız seninle

tiancu canım çok ama çok geçmiş olsun üzüldüm ama inşallah evladın en kısa sürede toparlar canım Rabbim daha beterinden korusun inşallah ama çok zor zamanlar Allah yardımcın olsun canım.

gufuren canım dualarımız seninle inşallah yarın hayırlısıyla evladını kucağına alırsın canım Allah kurtasın hayırlısıyla...

benim de salı günü sezeryanım var ben de çok heyecanlıyım inşallah hepimiz evlatlarımıza sağlıkla sıhhatle kavuşuruz....

kızlar ben dün yolda düştüm ellerim ve dizlerimin üstüne.bu gün midem çok kötü doğum yapanları da duydukça iyice korktum sizce mide bulantısı doğumla alakalımı

arkadaşlar bel ağrıları benimde ara ara oluyor ama çok fazla ayakta sabit kalmamaya çalışın, sert bi yatağa uzanıp dizlerinizi karnınıza çekerek uzanınca ağrılar azalıyor, benim bel fıtığım var anca böyle geçiyor.

bi de
4-5 haftadır yoğun kaburga ağrım var çok uzun süre oturunca oluyor, işteyken zordu ama şuan evdeyim dinleniyorum.

kızlar ben dün yolda düştüm ellerim ve dizlerimin üstüne.bu gün midem çok kötü doğum yapanları da duydukça iyice korktum sizce mide bulantısı doğumla alakalımı

canım çok geçmiş olsun, keşke bi doktora görünebilseydin hayırlısıyla bişey olmamıştır inşallah ama için rahat ederdi ...

canım bultı o haftalarda 2 defa bende de oldu ama düşmeyle bi ilgisi var mıdır seninkilerin bilmiyorum, bebeğin hareketleri normalse umarım bi sorun yoktur

evet cnm kesinlikle katılıyorum ayakta sabit durduğumda ağrılar feci bir hal alıyor normalde hareket halinde bir çok işi yapabilirken bir çamaşır asma olayında yada mutfakta yemek bulaşık gibi işlerle uğraşırken feci ağrıyor belim ağrıda laf mı o acının yanında kendimi koltuğa zor atıyorum

kızlar benim bebeğimde bazen öyle bir atıyor ki kalp atışı gibi ritmik ve hep aynı yerde 5-10 dakika sürüyor bu sizde hiç oluyor mu bende ara ara oluyor nedendir acaba fikri olan var mı?? ben şey düşünüyorum hıçkırık tutuyor galiba anne karnında bebği hıçkırık tutar mı onuda bilmiyorum :26::26::26:

bol bol uzanarak geçirmeye çalış günlerini bana doktorum 36.haftadan sora evdeki hareketin sana yeter demişti...

slm kızlar topik kalabalıkken başka doğuran varmı öğreneyim.Cimcimenaz aytencik doğum yapmış,okuduğum kadarıyla esrada doğurmuş sanırım başka bikaç gün içerisinde doğuran var mı,esra normal mi sezeryan mı doğurmuş bilgi verin kızlar çok çok sevindim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…