2011 Nisan Anneleri

ağrının sızının psikolojik olmasından ziyade ben doğumların da psikolojik olduğuna inanmaya başlıyorum galiba bu gidişle
acaba böyle bir ihtimal olabilir mi yani sürekli erkenden gelen aceleci bebişleri okudukça vücut psikolojik olarak kendini hazırlayıp fizyolojik olarakta pratiğemi dökülüyo işler
acaba herşey beyinde mi bitiyor kızlar he ne dersiniz??? :44:

canım o söylediğin hıçkırığın ta kendisi benim oğlumda maşallah 4-5 haftadır hissediyorum bazen günde 2 defa oluyor dediğin gibi 10 dk falan sürüyor canım ya çok üzülüyorum ozaman elimden bişey de gelmiyor öylece bekliyorum oğlumun hıçkırığının geçmesini

sana tamamen katılıyorum.ben erken gelen bebişlerimizi okudukça iyice paronoyak oldum.her an doğuruverecekmişim gibi geliyor.dediğin gibi her şey beyinde bitiyor.

anne karnında bebeğin hıçkırdığını ben hiç duymamıştım bu ikinci bebeğim ilk kızımda böylesi bir şey hissetmedim kendi kendime düşünürken aklıma geldi acaba hıçkırıyor mudur diye umarım hıçkırdıkca büyüyordur

tiancu canım yazdıklarını yeni okudum.Allahım bebeğine şifalar versin ,tez zamanda sağlığına kavuşur kucağına alırsın inşallah.
esracığım bebişimiz gelmiş,ona ve sana geçmiş olsun diliyorum.Kocaman kocaman öpüyorum sizi.Yakın zamanda hastaneden çıkarsınız umarım.

hıçkırık o canım ben de sık sık oluyo.
spinal sezeryanla doğurdu ben yanına gittim gayet iyiydi hafif sancısı var tabi olacak no kadar.

sana tamamen katılıyorum.ben erken gelen bebişlerimizi okudukça iyice paronoyak oldum.her an doğuruverecekmişim gibi geliyor.dediğin gibi her şey beyinde bitiyor.

aman cnm beynine doğumun zamanında olacağını empoze et sürekli
öyle düşün
erken olabilme ihtimalini düşünme..
çünkü ben artık ciddi manada bu erken doğumlarda psikolojik etkinin yüksek oranda etkisi olduğuna inanıyorum
bu durumda burada yapılan paylaşımların etkisi de tartışılamaz oluyor tabi!!!

selam kızlar ıyı aksamlar.banadua edın ne olur.duaya cok ıhtıyacım var.panık atak krızlerım basladı yıne.cok korkuyorum.

Canım Allah şifa versin ama çok takıyosun kafana herşeyi sanırım.Biraz rahatlamaya ve bebeğinin seninle olduğunu düşün

nisan anneleri erken doğurdu canım sen hala doğurmamışsın gerçi bizde 37 haftamıza girdik doğurmadık ama bende bekliyorum artık

nisan anneleri erken doğurdu canım sen hala doğurmamışsın gerçi bizde 37 haftamıza girdik doğurmadık ama bende bekliyorum artık

Ben de bekliyoruuuum dört gözle, benim kızım tembel mi yaaa Maaşallah hep kavuştu annecikler meleklerine, ben de kucaklamak istiyorum artık sabrım tükenmek üzere

temizlik biter mi canım ya üffff nankör ev işleri boşver...hayırlı haberlerle gel inşallah benim de bu hafta kontrolüm benim fit oğlum senin fit kızın kaç kilo olmuşlar bakalım?

evt bızımkıler tam fıt ler

ne mısafrı ya ne kadar anlayıssızlar ış yapmasan bıle onlarla ılgılencen o bıle yorucu yaaa

canm gecmış olsun çıkar sabret

2700 gr mış.spinal sezeryan olmuş bende şimdi okudum
çok şaşkınım hayrlısıyla kurtulmuş
selam kızlar ıyı aksamlar.banadua edın ne olur.duaya cok ıhtıyacım var.panık atak krızlerım basladı yıne.cok korkuyorum.
allah yardımcın olsun canım
allah sabr versın canım az kalmış bebışın gelır

Ben de bekliyoruuuum dört gözle, benim kızım tembel mi yaaa Maaşallah hep kavuştu annecikler meleklerine, ben de kucaklamak istiyorum artık sabrım tükenmek üzere

hiçç tembel olur mu zamanını bekliyor bugünlerin tadını çıkar bebeğin içinde bu haftalar çok önemli çiğerleri gözleri gelişiyor çünkü :)

hiçç tembel olur mu zamanını bekliyor bugünlerin tadını çıkar bebeğin içinde bu haftalar çok önemli çiğerleri gözleri gelişiyor çünkü :)

çok haklısın canım doğru söylüyosun ama bu son günleri geçirmek ne zormuş, kavuşanları gördükçe hele.. herkesin hikayesi başka, her bebek farklı geliyo, meraktan delircem artık benim doğumum nasıl olacak, işaret verecek mi birden mi olacak.. pffff.. senin de az kalmış, sakinsin ne güzel.. sabırsızlık kurt gibi, ben de elma, kemirilip duruyorum :18:

bızım bebkler çok sabırsız yarn kontrolum var dr salı gel doguma dıycek gıbı bır hıs var ıçımde kızlar.
ayaklarım davul gıbı şiş ayakkabı gıyınemıyorum ıyıce agrlaştım ış bıtmedı çokkk yorgunum

hadi hayırlısı canım bakalım doktorun ne diyecek , benimde ayaklarım ve ellerim şişti bizim buralara yaz geldi ama hala mecburen bot giyiyorum hala anca onlar dek geliyor

hayırlısı olur inşallah canım, artık kendini o kadar yormamalısın ama, benim umurumda değil temizlik, yapabildiğim kadar yapıyorum, denk gelirse eşimden istiyorum.. Bak ayakların da şişmiş aman dikkatli ol.. Yarın da iyi haberlerini alırız inşallah.. benim de kontrolüm yarın, merak içindeyim ben de ama içimde ''beklemeye devam edeceksin'' diyen ince bi ses var

sağol canm.kaynanm temlık yapıyor ama ortada dolann daha çok yoruluyor.yrn vercem anahtarı napıyosa yapsın ben yokken .bakalım yrn sennkı ne dıycek 11 nısan sezeryan konşmuştuk ama ben 7sıne alıxcam.tabı ıçımdekı ses salı dıyor yuanılmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…