- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.481
bende kırıyorum arkalarını terlık gıbı çok kotu duruyor ama napım olmuyor
artık görsellik falan arama canım zaten sadece vücudu kapatmak amaç
dogru kendımde değilm zaten penguen gıbı de yuruyorum
sağol canm.kaynanm temlık yapıyor ama ortada dolann daha çok yoruluyor.yrn vercem anahtarı napıyosa yapsın ben yokken .bakalım yrn sennkı ne dıycek 11 nısan sezeryan konşmuştuk ama ben 7sıne alıxcam.tabı ıçımdekı ses salı dıyor yuanılmazsa
kızlarr oğlumun odasıını ekleddmm
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/431595-bal-oglumun-odasi.html
ay evet tam pengueniz geçen eşim videoya almış beni mutfağı toplarken çok komiğim. yazık nasıl zor yavaş yavaş iş yapıyorum kendime hem güldüm hem üzüldüm
İyi bari halletsin o kendi kendine seni yormadan.. Benim her şey normal gidiyo doğumu da normal bekliyoruz, doktor 17 nisan diyor son tarih.. hiç bi belirtim ağrım sızım da yok ki tahmin edemiyorum ne zaman gelir bebiş.. Biz böyle heyecan yapıyoruz ama ne kadar kalsalar içerde o kadar iyi.. Allahtan hayırlısı diyelim canım..
ne gzl canım normal dogum olmasıhazrlıklı ol yıne sen bzmkıler erkencı hayrlısı olsun
tarihin belli olması da çok güzel ama canım, iyi geceler sana da..
güğnaydın kızlar bugün iş yerinde son günüm:2:
güğnaydın kızlar bugün iş yerinde son günüm:2:
oh be kuzum ya bu zamana kadar iyiçalıştın maşallah diyeyimde nazar değmesin bu arada günaydın canım kimseler yok bende şimdi doktora gidiyorum bakalım tarihimiz belirlenecek canım kendine iyi bak boooool booool dinlen artık
dönünce yazmayı unutma tatlım merak etmeyelim hayırlı haberlerini bekliyoruz
gunaydın kızlar bız geldıkkkk
canım bırakıyosun demek bende diyodum bi mesaq bi ben varım hala çalışan bende bugün yine geldim bıraksam mı bırakmasam mı düşünüyorum bıraksam evde sıkılıcam bizide doktor cuma sabah saat 9 çağıdı çatı +nest falan yapacakmış ona göre doğumla ilgili konuşcam dedi
sen ay sonuna kadar çalışcam diyodun bende sana güvendimmesayla biz takılırız burda diye bak yıkıldım şimdi:) şaka bi tarafa canım doktor doğumla ilgişli bişey mi dedi erken bırakıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?