2011 Nisan Anneleri

İyi bari halletsin o kendi kendine seni yormadan.. Benim her şey normal gidiyo doğumu da normal bekliyoruz, doktor 17 nisan diyor son tarih.. hiç bi belirtim ağrım sızım da yok ki tahmin edemiyorum ne zaman gelir bebiş.. Biz böyle heyecan yapıyoruz ama ne kadar kalsalar içerde o kadar iyi.. Allahtan hayırlısı diyelim canım..

çok gzl canım gule gule kullanın
ay evet tam pengueniz geçen eşim videoya almış beni mutfağı toplarken çok komiğim. yazık nasıl zor yavaş yavaş iş yapıyorum kendime hem güldüm hem üzüldüm

benımkıde bana ıkı gundur maşş dıyıp duruyor ış yapıyormışm dıye nazar etcek benı

ne gzl canım normal dogum olması hazrlıklı ol yıne sen bzmkıler erkencı hayrlısı olsun

güğnaydın kızlar bugün iş yerinde son günüm :2:

oh be kuzum ya bu zamana kadar iyiçalıştın maşallah diyeyimde nazar değmesin bu arada günaydın canım kimseler yok bende şimdi doktora gidiyorum bakalım tarihimiz belirlenecek canım kendine iyi bak boooool booool dinlen artık

dönünce yazmayı unutma tatlım merak etmeyelim hayırlı haberlerini bekliyoruz

dönünce yazmayı unutma tatlım merak etmeyelim hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım bırakıyosun demek bende diyodum bi mesaq bi ben varım hala çalışan bende bugün yine geldim bıraksam mı bırakmasam mı düşünüyorum bıraksam evde sıkılıcam bizide doktor cuma sabah saat 9 çağıdı çatı +nest falan yapacakmış ona göre doğumla ilgili konuşcam dedi
sen ay sonuna kadar çalışcam diyodun bende sana güvendimmesayla biz takılırız burda diye bak yıkıldım şimdi:) şaka bi tarafa canım doktor doğumla ilgişli bişey mi dedi erken bırakıyosun

daha fazla dayanamadım cnm evde de cok yordum kendimi üzerimde yorgunluk var bir de mesai saatim akşam yedi buçuğa kadar ayaklarıma tabure de koysam şişiyor kemiklerim ağrımaya başladı artık .. ödem olusunca mecbur kaldım .. Sen de dinlen derim doğumda enerji ye ihtiyacımız olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…