- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.501
Günaydın kızlar noluyor doğuran doğurana burayı okuya okuya bende her ece panik olmaya başladım etkileniyorum gerçekte nbugün inşaallah kontrol var çatı muayenem yapılacak,ay bir sürü iş var yapılack daah temzilğime başlanmadı kim yapacaksa eşimle beraber yapıcaz artık onlada atrık deliricem annen ne zaman geleceği kesinleşmedi şimdi hergün soruyor ne zaman gelicek diye babam yalnız kalamıyor oda gelsin diyoe adamda prostat var uzun yola çıkamaz hadi çıktı diyelim diyorum sizinkiler gelince ne olacak koloni halindemi yaşıycaz ne olur evet diyor 2+1 evde iki anne iki babaya iyice daraldım artık ben ağlmak istiyoum deli gibi
günaydın kızlar noluyor doğuran doğurana burayı okuya okuya bende her ece panik olmaya başladım etkileniyorum gerçekte nbugün inşaallah kontrol var çatı muayenem yapılacak,ay bir sürü iş var yapılack daah temzilğime başlanmadı kim yapacaksa eşimle beraber yapıcaz artık onlada atrık deliricem annen ne zaman geleceği kesinleşmedi şimdi hergün soruyor ne zaman gelicek diye babam yalnız kalamıyor oda gelsin diyoe adamda prostat var uzun yola çıkamaz hadi çıktı diyelim diyorum sizinkiler gelince ne olacak koloni halindemi yaşıycaz ne olur evet diyor 2+1 evde iki anne iki babaYa iyice daraldım artık ben ağlmak istiyoum deli gibi
daha fazla dayanamadım cnm evde de cok yordum kendimi üzerimde yorgunluk var bir de mesai saatim akşam yedi buçuğa kadar ayaklarıma tabure de koysam şişiyor kemiklerim ağrımaya başladı artık .. ödem olusunca mecbur kaldım .. Sen de dinlen derim doğumda enerji ye ihtiyacımız olacak
sıkma canım kendini, herşeye bir çare bulunur... benim annem de gelmedi daha ama bazı haftasonları gelip temizliğimi yaptı. 1 hafta sonra falan haftanın 3-4 günü bende kalmaya gelecek, rahat edicem inşallah. ben daha doğum çantalarını da hazılrmadım ama doğuranları duydukça panikliyorum...
kıyamam cnm allah yardımcın olsun .. Ben de panik halindeyim sanki her an doğuracam dün arkadasımıza gettik elimde su şişesi vardı çok su içeyim diye su ile dolasıyordum tam arabadan indim yerde biraz ıslaklık var ayağımı koyduğum yerde eşim hemen bu su ne dedi ayy bir panik oldum sonra elimdeki su aklıma geldi bundan akmıstır dedim..esofmanıma bakıyom bi de ıslak mı diye ...
Günaydın kızlar noluyor doğuran doğurana burayı okuya okuya bende her ece panik olmaya başladım etkileniyorum gerçekte nbugün inşaallah kontrol var çatı muayenem yapılacak,ay bir sürü iş var yapılack daah temzilğime başlanmadı kim yapacaksa eşimle beraber yapıcaz artık onlada atrık deliricem annen ne zaman geleceği kesinleşmedi şimdi hergün soruyor ne zaman gelicek diye babam yalnız kalamıyor oda gelsin diyoe adamda prostat var uzun yola çıkamaz hadi çıktı diyelim diyorum sizinkiler gelince ne olacak koloni halindemi yaşıycaz ne olur evet diyor 2+1 evde iki anne iki babaya iyice daraldım artık ben ağlmak istiyoum deli gibi
ay canımya bende öyleyim artık acaba gece suyum gelicekmi hafif sancım olsa ya erken mi gelicek diye sıyırdım ama iyi değil böyle kendi kendimizi yönetmemiz lazım diye diye erken gelecek yavrum Allah korusun, senin haftan ilerde yine inşaallah tabi son hafatna kadar akıllı akıllı durur yerinde yavrucuğun:)
[ı]kayınpederin niye geliyor yaaa çok kzıyorum doğum yapacak kadının yanında lohusanın yanında kayınpederin olmasına..ne işin var otur evde bide kalabalık yaptığın yetmezmiş gibi gelinde dinlenemicek rahat edemicek..[/ı]
günaydın kıssslar nasılsınız,
doğuran yokmu bugün...
benim de son günüm.güğnaydın kızlar bugün iş yerinde son günüm:2:
günaydn cnm en son esra doğum yaptı haberini aldık bugün de gülfuren sezeryan a giriyo artık ondan haber bekleriz aynı hastane de yarın da benim kontrolüm var insallah ziyaret için yetişirim
kayınpederin niye geliyor yaaa çok kzıyorum doğum yapacak kadının yanında lohusanın yanında kayınpederin olmasına..ne işin var otur evde bide kalabalık yaptığın yetmezmiş gibi gelinde dinlenemicek rahat edemicek..
bendede nedense acaip bir rahatlık var nedenini bilmiyorum
annemler daha bugün döndüler umreden.3 hafta sonra çağırmak istiyorum o zaman kadar doğum olursa sancım gelirken ararım 15 saat sürüyor yol,o zamana kadar doğururum ama bir kaç saat bir gün idare ederim diye düşünüyorum...çok rahatım hiç panik değilim bu sefer..herhalde tecrübeli olduğumdanmıdır nedir
evet ya kayınpeder gelmese düşünüyorum da benim babam doğunca rahat rahat gelir mi diye kendi babam bile günü birlik ziyarete çekinir..biraz eski kafa :2:
Canım benim annem 12 saat uzakta burda hiç kimsemiz yok başından beri kendim yapıyorum işimi yine yaparım ama artık tehlikeliymiş erken doğum vs. temzilikçide alamam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?