- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.521
canım tecrübelisinya ondan ama senin kızın da var zor olmazmı öyle tek başına?
benim babamda öyledir ama eşimin ailesi dengesiz
Karanfil çayını buradan duydum ama kim seöyledi hatırlamıyorum acaba jojop mu ? Nette baktım ve doğum a 10 gün kala başlayın yazıyordu ne kadar içeçeğimi de bilmiyorum.. Ben de biraz abartma huyu var bir bardağa altı tane attım sabah içtim şimdi tekrar su doldurdum üzerine içiyorum
o zaman bırak dağınık kalsın tatlım yaaa, senden ve bdebişinden kıymetli mi??? üstün körü yapıver, ya da haftasonu eşin yapsın... gerçi söylemesi kolay- senin kendince illaki mecburiyetlerin vardır ama yine de kendini yormamalısın. gelen giden olursa da bnu halinle sana karşı anlayılı olmalılar :2:
[ı]kızım çok şükür huysuz arsız bi çocuk değil.bazen deli eder ama o kadar değildir
Bu arada bu sefer yalvar yakar babamı çağırdım..belki o gelişnce kayınvalidem çekinirde gelmez dedim..öylede olacak galiba ama babam duramam diyor fazla.. Utanıyor belli[/ı]
[ı]bende 20 gün kala diye duydum ama:44:[/ı]
benim 15 gün kaldı doğum a:2:
güğnaydın kızlar bugün iş yerinde son günüm:2:
benim 15 gün kaldı doğum a:2:
bendede nedense acaip bir rahatlık var nedenini bilmiyorum
annemler daha bugün döndüler umreden.3 hafta sonra çağırmak istiyorum o zaman kadar doğum olursa sancım gelirken ararım 15 saat sürüyor yol,o zamana kadar doğururum ama bir kaç saat bir gün idare ederim diye düşünüyorum...çok rahatım hiç panik değilim bu sefer..herhalde tecrübeli olduğumdanmıdır nedir
yok cnm ben demedim karanfili...ben de burdan duydum..hurma,ananas,karanfil hepsini burda okudum...ama sadece hurma yemeye başladım...diğerlerine daha cesaret edemedim.Karanfil çayını buradan duydum ama kim seöyledi hatırlamıyorum acaba jojop mu ? Nette baktım ve doğum a 10 gün kala başlayın yazıyordu ne kadar içeçeğimi de bilmiyorum.. Ben de biraz abartma huyu var bir bardağa altı tane attım sabah içtim şimdi tekrar su doldurdum üzerine içiyorum
arkadaşlar benim 3.normal doğumum olacak inşallah.doğumun olacağı gün rahmde acayip bir yumuşama oluyor ve arkaya doğru uzama da oluyor.ayrıca bağırsaklarda hareketlenme ve lohusalık sarılığı oluşuyor.halsizlik iştahsızlık gibi.bunların hepsi bir arada olursa bilin ki bu gün yarın doğum oluyor.ve çook kolay oluyor.
Kısslar sanki ben de doğurmak istiyorum karanfil çayı içmeye başlasam mı:))
Kısslar normal doğum için dr gün verriyor mu yani sezaryan için gün alınıyor ama normal doğum için bebek kendiliğinden gelmek istemezse illa 40. haftayı doldurmak mı gerekiyor
cnm senin daha erken bence biraz daha bekle...nolur nolmaz...
sanıyorum öyle cnm.eğer tabi bi risk olursa esra yağmurunki gibi falan sezeryan veya suni sancı denerler.herşey normalse gününü bekler sanıyorum...
evet haklısın sanırım ama çok sıkıldım bu son ay hiç geçmiyo bi
r de bu kdar çok doğum olmasaydı topikte daha rahat beklerdim herkes doğurunca benimki geç göründü gözüme
canım karanfil 5 tanede fazla gibi sanki 2 tane atsanda yeterli sanırım,fazla içme çok erken gelmesin
selam güzel annelerBende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?