2011 Nisan Anneleri

canım tecrübelisinya ondan ama senin kızın da var zor olmazmı öyle tek başına?

benim babamda öyledir ama eşimin ailesi dengesiz

[ı]kızım çok şükür huysuz arsız bi çocuk değil.bazen deli eder ama o kadar değildir
Bu arada bu sefer yalvar yakar babamı çağırdım..belki o gelişnce kayınvalidem çekinirde gelmez dedim..öylede olacak galiba ama babam duramam diyor fazla.. Utanıyor belli[/ı]

bende 20 gün kala diye duydum ama:44:

öyle olacak mecbur canım elimden geldiğince artık

Maşaallah canım ay bu babalar hep böyle ay benim babam gelse bile gelir kaynatamgil durmazlar, bütün fedakarlğı annelerimiz yapıyor babalarda yok

ay kızlar brezilya nakışı bilen var mı rokoko gül var ya bir türlü becemedim videoyada buladım deli olucam ya

güğnaydın kızlar bugün iş yerinde son günüm :2:

benimde geçen hafta pzt son günümdü mesa şimdi evdeyim ve evde oturmaya alışkın olmadığım için sıkılıyorum bir an önce gelsede bebeğim onunla ilgilensem diyorum..

bu arada kızlar bahsettiğiniz karanfil çayı ne işe yarıyor.ben bi hurma aldırdım eşime dünden beri 2-3 tane yiyorum.

maşallah canım inşallah son güne kadar böyle rahat olursunda rahat rahat doğurursun

Kısslar normal doğum için dr gün verriyor mu yani sezaryan için gün alınıyor ama normal doğum için bebek kendiliğinden gelmek istemezse illa 40. haftayı doldurmak mı gerekiyor

yok cnm ben demedim karanfili...ben de burdan duydum..hurma,ananas,karanfil hepsini burda okudum...ama sadece hurma yemeye başladım...diğerlerine daha cesaret edemedim.

ay benim bu aralar bağırsaklarım çok hareketli.1 haftadır bu yüzden şüpheleniyorum ama daha bişe yok.bazen adet olcakmışım gibi hafif bi belde sızı oluyor..lohusalık sarılığına gelince ben de zaten genelde bi sarılık oluyor anlayamıyorum yani...doğursam olur artık:84:

annişler günaydın...kontrole kaç günde bi gidiyosunuz...benim doktor 10 11 gün sonra gel dedi ama ben yarın yani 8.günümde gidiyorum...erken mi sizce??ama 2 gün geç gitsem muayee parası vericem.bu da doktordan olsun dimi ama

Kısslar sanki ben de doğurmak istiyorum karanfil çayı içmeye başlasam mı:))

cnm senin daha erken bence biraz daha bekle...nolur nolmaz...

Kısslar normal doğum için dr gün verriyor mu yani sezaryan için gün alınıyor ama normal doğum için bebek kendiliğinden gelmek istemezse illa 40. haftayı doldurmak mı gerekiyor

sanıyorum öyle cnm.eğer tabi bi risk olursa esra yağmurunki gibi falan sezeryan veya suni sancı denerler.herşey normalse gününü bekler sanıyorum...

cnm senin daha erken bence biraz daha bekle...nolur nolmaz...

sanıyorum öyle cnm.eğer tabi bi risk olursa esra yağmurunki gibi falan sezeryan veya suni sancı denerler.herşey normalse gününü bekler sanıyorum...

evet haklısın sanırım ama çok sıkıldım bu son ay hiç geçmiyo bi
r de bu kdar çok doğum olmasaydı topikte daha rahat beklerdim herkes doğurunca benimki geç göründü gözüme

evet haklısın sanırım ama çok sıkıldım bu son ay hiç geçmiyo bi
r de bu kdar çok doğum olmasaydı topikte daha rahat beklerdim herkes doğurunca benimki geç göründü gözüme

aynen benim de oyle paranoyak oldum sankimm .. Gelsinler artık ole kırka kadar beklemek de istemiyorum..hersey hazır kızımı kucağıma almak istiyorum artık

selam güzel anneler bende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun

selam güzel anneler Bende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun

maşallah oğluna nazar deymesin tatlımm eşim de hep keske 13 nisan olsa diyor doğum günü çünkü :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…