- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.541
selam güzel annelerbende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun
maşallah oğluna nazar deymesin tatlımm eşim de hep keske 13 nisan olsa diyor doğum günü çünkü:2:
maşş canım oo az kaldı ne gzl
gelince sen de yaz bakalım senin tarihin ne zaman olacak
aynen ben de öyle cnm yaa geç kaldım gibime gelio herkes doğurdukça...gerçi demek rahatlar ki yerlerinde gelmiolar...her kaldıkları gün ii aslında büyüyo bıdıklarımız..ama anneleri sabırsız işte..evet haklısın sanırım ama çok sıkıldım bu son ay hiç geçmiyo bi
r de bu kdar çok doğum olmasaydı topikte daha rahat beklerdim herkes doğurunca benimki geç göründü gözüme
maşallah cnm bebişineselam güzel annelerbende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun
ay evet aysu benim de aklıma geldi.salı kontrolüm var dedi ama kaç gündür de sesi çıkmıo...belki doğurmuştur...Aysu dan haber yok hala :44:
Kızlar ben sabırsızlandım gülfureni aradım bebişi doğmuş sağlıklıymıs telefon a bir yakını çıktı ..3,025 gr doğmuş artık ayrıntı sonra öğreniriz hala uyuyormuş tam bayıltmışlar
Kısslar sanki ben de doğurmak istiyorum karanfil çayı içmeye başlasam mı:))
mrb guzl annelerr
kontrolumuz var çıkıcaz bakalım fıt kızım kaç kılo olmuş nzm dogacak dua edın bıze
selam güzel annelerbende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun
Kızlar ben sabırsızlandım gülfureni aradım bebişi doğmuş sağlıklıymıs telefon a bir yakını çıktı ..3,025 gr doğmuş artık ayrıntı sonra öğreniriz hala uyuyormuş tam bayıltmışlar
selam kızlar....
Hep diyorum ya herkes doğum yapacak bir ben kalıcam diye
Rüyamda hepimiz aynı hastanedeymişiz.
Tek tek doğurup gittiniz, odada ben kaldım
Selam kızlar....
Hep diyorum ya herkes doğum yapacak bir ben kalıcam diye
Rüyamda hepimiz aynı hastanedeymişiz.
Tek tek doğurup gittiniz, odada ben kaldım
bebem hareket etmioooo çok hafif 1 tane fln napimmmmmmmmmmmmm gdiyimmi doktora 1-2 saat beklimmiiiiii kızlar ağlıcamm
Ne kadar zamandır hareket etmiyor canım?
Telaş yapma hemne uyuyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?