2011 Nisan Anneleri

aynen bende öyle normal tarih 23 nisan ama sezeryan olacağı için 1 hafta önce olacak o da 16 nisana denk geliyo ama ben sanki son haftalar gibi hissediyorum 37+2 yim.bide bebişim 15 gün önden gidiyor iyice kısıtlandı hareketlerim davul gibiyim

Kızlar ben sabırsızlandım gülfureni aradım bebişi doğmuş sağlıklıymıs telefon a bir yakını çıktı ..3,025 gr doğmuş artık ayrıntı sonra öğreniriz hala uyuyormuş tam bayıltmışlar

evet haklısın sanırım ama çok sıkıldım bu son ay hiç geçmiyo bi
r de bu kdar çok doğum olmasaydı topikte daha rahat beklerdim herkes doğurunca benimki geç göründü gözüme
aynen ben de öyle cnm yaa geç kaldım gibime gelio herkes doğurdukça...gerçi demek rahatlar ki yerlerinde gelmiolar...her kaldıkları gün ii aslında büyüyo bıdıklarımız..ama anneleri sabırsız işte..
selam güzel anneler bende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun
maşallah cnm bebişinehayırlı olsun doğum tarihinizde.benim doğumtarihim normal olursa en son 12 13 nisan gbi görünüyo.sezeryan kendi tercihin mi cnm
Aysu dan haber yok hala :44:
ay evet aysu benim de aklıma geldi.salı kontrolüm var dedi ama kaç gündür de sesi çıkmıo...belki doğurmuştur...

ayy maşallah Allahım analı babalı büyütsün inşallah

Selam kızlar....
Hep diyorum ya herkes doğum yapacak bir ben kalıcam diye
Rüyamda hepimiz aynı hastanedeymişiz.
Tek tek doğurup gittiniz, odada ben kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…