2011 Nisan Anneleri

panik yapma canım ya uyuyo olablir.
içim rahat etmeyecek dersen sağlık ocağına git bence kalp atışını dinlesinler. zaten onlar seni yönlendirir bi sorun varsa

1kere hareket etti normal değil demi

canım en güzeli sağlık ocağına git onlar kalp atışını dinlerler ve allah korusun bi sorun varsa sana bilgi verir benim bir iki kere oldu gittim hemen ama orada çıkınca insan rahatlıyor sonuçta kalp atış hızına bakıyorlar merak etme hem şekerli bişiler ye yerleride daraldı napsın bebişler

kızlar bugün zynp06 da doğum yamışş..
face de yazmış az önce aynen kopyalıyorum
Slm kızlar nasılsınız. Ben bugun hastaneye kontrole geldım vee e dr 6cm acılman var hemen yatıs dedı. Saat 11.30 da yattım hastaneye ve 13.20 de normal dogumla 3020 gr dogdu oglum darısı şize

slm kızalr bende hala dogurmadım perşembe gunu 3 cm açıklıgımız vardı dr her an doğabilirde 1 hafta daha bekleybilirde dedi
aşağı dogru baskı yapıyor vajinama dogru resmen ilerliyor kuzum

vay be maşallah ya cok sevindim supriz oldu darısı başımıza yarın benim de doktor kontrolüm var hazırlık lı mı gitsem ne :2:

kızlar yaaa bişey dicem dedem çok kötü durumdaymış.tepki vermiyormuş.sadece tanıdım diye kafa sallıyormuş ki bişeyi yoktu..
annemin gelmesi çok zor gibi duruyor böyle giderse.
çok hastayken aklı hep onda olacak beni götürmek isteyecek memlkete bende gitmek istemiyorum 40 ım çıkmadan..hatta 2 ay falan..çünkü yazın burası çok sıcak diye olmayacağım.eğer erkenden gidersem eşimi çok yalnız bırakacağım.
Allah korusun vefat falan ederse yine gelemez..gelen giden misafir 7 si 50 si derken gelemeyebilir..kayınvalidemin gelmesini ise hiç istemiyorum..offf
dedememi üzüleyim kendi halimemi.

vay be maşallah ya cok sevindim supriz oldu darısı başımıza yarın benim de doktor kontrolüm var hazırlık lı mı gitsem ne :2:

bence artık heran hazırlıklı olmalıyız..gerek çantamız,gerek kişisel temziliğimiz,gerek evin temziliği...aniden gelirlerse ufaklıklar hazırda bulunalım.

mrhb canım sen nerde yaşıyorsun.

bebem hareket etmioooo çok hafif 1 tane fln napimmmmmmmmmmmmm gdiyimmi doktora 1-2 saat beklimmiiiiii kızlar ağlıcamm

bu sabah ne hikmetse ben de aynı oldum canım, 2 saat kadar hiç hissetmedim bebişimi, sonra birşeyler yedim, tatlı vs. uzandım 15- 20 dk. sonra ufaktan pıt pıt yaptı son bir saattir de bayağı güçlü vuruyo, sende uzan karnını iyice doyur 1-2 saat tık çıkmazsa doktorunu arasın... ama endişenme sakın bebişi de etkiler bu heyecan.. eminim oynayacak az sabret

bence artık heran hazırlıklı olmalıyız..gerek çantamız,gerek kişisel temziliğimiz,gerek evin temziliği...aniden gelirlerse ufaklıklar hazırda bulunalım.

eşim e mesaş attım şimdi artık çantam arabada kalsın diye yarın kontrolüm var yalnız gidecem bakarsın bişey olur öçanta falan hazır bulunsun eşim eve gitmek zorunda kalmasın :)

ay ben de amma da herkes ten etkileniyorum :2:

bu arada deden için üüzldüm cnm allah şifasını versn gerçekten zor eşimin dedesi de oyle rahatsız kayınvalidem hafta da 2 gün orada kalıyor sen doğum yapınca 40 gün bir yere gitmem diyor ama bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…