- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.561
12de kAlktm yemekj yedm hemen hç hssetmedm öle güçlü tepki şmdi gofret yiyom bakim etmezse gtcem ay çok panik oldummm
1kere hareket etti normal değil demi
[ı]kızlar bugün zynp06 da doğum yamışş..
Face de yazmış az önce aynen kopyalıyorum
slm kızlar nasılsınız. Ben bugun hastaneye kontrole geldım vee e dr 6cm acılman var hemen yatıs dedı. Saat 11.30 da yattım hastaneye ve 13.20 de normal dogumla 3020 gr dogdu oglum darısı şize
[/ı]
vay be maşallah ya cok sevindim supriz oldu darısı başımıza yarın benim de doktor kontrolüm var hazırlık lı mı gitsem ne :2:
selam güzel annelerbende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun
[ı]kızlar yaaa bişey dicem dedem çok kötü durumdaymış.tepki vermiyormuş.sadece tanıdım diye kafa sallıyormuş ki bişeyi yoktu..
Annemin gelmesi çok zor gibi duruyor böyle giderse.
çok hastayken aklı hep onda olacak beni götürmek isteyecek memlkete bende gitmek istemiyorum 40 ım çıkmadan..hatta 2 ay falan..çünkü yazın burası çok sıcak diye olmayacağım.eğer erkenden gidersem eşimi çok yalnız bırakacağım.
Allah korusun vefat falan ederse yine gelemez..gelen giden misafir 7 si 50 si derken gelemeyebilir..kayınvalidemin gelmesini ise hiç istemiyorum..offf
dedememi üzüleyim kendi halimemi.[/ı]
bebem hareket etmioooo çok hafif 1 tane fln napimmmmmmmmmmmmm gdiyimmi doktora 1-2 saat beklimmiiiiii kızlar ağlıcamm
bence artık heran hazırlıklı olmalıyız..gerek çantamız,gerek kişisel temziliğimiz,gerek evin temziliği...aniden gelirlerse ufaklıklar hazırda bulunalım.
bebem hareket etmioooo çok hafif 1 tane fln napimmmmmmmmmmmmm gdiyimmi doktora 1-2 saat beklimmiiiiii kızlar ağlıcamm
slm kızlar benim yine midem bulanıyor napcam yaaa
çıkarsam rahatlıcam sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?