2011 Nisan Anneleri

kızlar herkese selam,benim kızım çok aşağılarda hareket ediyor canım yanıyor benim gibi olan var mı arnızda

dün akşam oyle oldu benim cnm sanki bir ıkınsam cıkacaktı şimdi de sürekli eli bacağı hareket ediyo sanki karnımı yırtıp cıkacak :2: sürekli kımıl kımıl

dün akşam oyle oldu benim cnm sanki bir ıkınsam cıkacaktı şimdi de sürekli eli bacağı hareket ediyo sanki karnımı yırtıp cıkacak :2: sürekli kımıl kımıl

aynen canım,benimde öyle ama çok canımı yakıyo böyle ağrı gibi değilde bıçak saplanması gibi.doğum sancısı bu değildir sanırım

kızlar herkese selam,benim kızım çok aşağılarda hareket ediyor canım yanıyor benim gibi olan var mı arnızda

canım artık herkes 35-36da çatır çatır doğuruyor sende hazırlıklı ol derim,doğum sancısıda olabilir bu bıçak saplanmaları.

Mrb kızlar, bi 2 gün foruma girmedim yine doğuran doğurana maş.Ne oluyosunuzzzzz huuuu bu ne hız
Şaka maka valla hızlı çıktı bu minikler...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

[QUOTE=jojop;

maşallah cnm bebişinehayırlı olsun doğum tarihinizde.benim doğumtarihim normal olursa en son 12 13 nisan gbi görünüyo.sezeryan kendi tercihin mi cnm

yok canım kendi tercihim değil ilk kızım mecburi sezeryan olmuştu

vay be maşallah ya cok sevindim supriz oldu darısı başımıza yarın benim de doktor kontrolüm var hazırlık lı mı gitsem ne :2:
benim de yrn kontrolüm cnm...valla ben hazırlıklı gidom.valizimi tamamladım.kişisel temizlimi de iice yapıp gidicem.mesacım kaç günde bir gidon artık??

ayy böyle kolay doğuranları duydukça nası moral oluyoooallah analı babalı büyütsün bize de böyle kolay doğumlar nasip etsin

mrhb canım sen nerde yaşıyorsun.
anamurdayım cnm mersinde annemler balıkesirde
valla şimdi konuştumda annemle oda diyor ölür kalırsa bir daha gelmek zorunda kalırım.o yüzden olabildiğince geç çağıracağım belki biraz toparlar..burda yokkende doğum başlarsa da doğurursam 1gün idare edeceğim.
canım haftan kaçta doğumdan önce miğde bulantıları olurmuş.
36. haftadayım cnm
Toplam 21 bebeğimiz doğmuş, maşallah...
Martın bitmesine daha 3 gün var.
Bakalım kaç olacak

maşallah çok olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…