- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.581
slm kızalr bende hala dogurmadım perşembe gunu 3 cm açıklıgımız vardı dr her an doğabilirde 1 hafta daha bekleybilirde dedi
aşağı dogru baskı yapıyor vajinama dogru resmen ilerliyor kuzum
kızlar herkese selam,benim kızım çok aşağılarda hareket ediyor canım yanıyor benim gibi olan var mı arnızda
dün akşam oyle oldu benim cnm sanki bir ıkınsam cıkacaktı şimdi de sürekli eli bacağı hareket ediyo sanki karnımı yırtıp cıkacak:2: sürekli kımıl kımıl
kızlar herkese selam,benim kızım çok aşağılarda hareket ediyor canım yanıyor benim gibi olan var mı arnızda
canım artık herkes 35-36da çatır çatır doğuruyor sende hazırlıklı ol derim,doğum sancısıda olabilir bu bıçak saplanmaları.
canım sancıların nasıl?
cnm normal bende senin haftandayken oluyordu hala da var
benim de yrn kontrolüm cnm...valla ben hazırlıklı gidom.valizimi tamamladım.kişisel temizlimi de iice yapıp gidicem.mesacım kaç günde bir gidon artık??vay be maşallah ya cok sevindim supriz oldu darısı başımıza yarın benim de doktor kontrolüm var hazırlık lı mı gitsem ne :2:
kızlar bugün zynp06 da doğum yamışş..
face de yazmış az önce aynen kopyalıyorum
Slm kızlar nasılsınız. Ben bugun hastaneye kontrole geldım vee e dr 6cm acılman var hemen yatıs dedı. Saat 11.30 da yattım hastaneye ve 13.20 de normal dogumla 3020 gr dogdu oglum darısı şize
anamurdayım cnm mersinde annemler balıkesirdemrhb canım sen nerde yaşıyorsun.
valla şimdi konuştumda annemle oda diyor ölür kalırsa bir daha gelmek zorunda kalırım.o yüzden olabildiğince geç çağıracağım belki biraz toparlar..burda yokkende doğum başlarsa da doğurursam 1gün idare edeceğim.eşim e mesaş attım şimdi artık çantam arabada kalsın diye yarın kontrolüm var yalnız gidecem bakarsın bişey olur öçanta falan hazır bulunsun eşim eve gitmek zorunda kalmasın :)
ay ben de amma da herkes ten etkileniyorum :2:
bu arada deden için üüzldüm cnm allah şifasını versn gerçekten zor eşimin dedesi de oyle rahatsız kayınvalidem hafta da 2 gün orada kalıyor sen doğum yapınca 40 gün bir yere gitmem diyor ama bakalım nasıl olacak
36. haftadayım cnmcanım haftan kaçta doğumdan önce miğde bulantıları olurmuş.
Toplam 21 bebeğimiz doğmuş, maşallah...
Martın bitmesine daha 3 gün var.
Bakalım kaç olacak
içim rahatladı biraz bebişin kilosu düşük bu nedenle erken doğurmaktan çok korkuyorum
benim de yrn kontrolüm cnm...valla ben hazırlıklı gidom.valizimi tamamladım.kişisel temizlimi de iice yapıp gidicem.mesacım kaç günde bir gidon artık??
HAFTA DA 1 GİDİYORUM 3 HAFTA DIR ARTIK YARIN BİŞEYLER DUYMAK İSTİYORUM HERSEY NORMAL DİYOR SADECE .. DOĞUM KANALINA GİRMİŞ FALAN DESİN EN AZINDAN :2:
benim de yrn kontrolüm cnm...valla ben hazırlıklı gidom.valizimi tamamladım.kişisel temizlimi de iice yapıp gidicem.mesacım kaç günde bir gidon artık??
HAFTA DA 1 GİDİYORUM 3 HAFTA DIR ARTIK YARIN BİŞEYLER DUYMAK İSTİYORUM HERSEY NORMAL DİYOR SADECE .. DOĞUM KANALINA GİRMİŞ FALAN DESİN EN AZINDAN :2:
ayy evet ben de bişeler duymak istiomm:84::84:bi yandan da çatı muayenesinden ve açılma var mı diye bakmasından korkuyom anacım ben nası doğurcam bilmem :18::18:
Ayyy Allah korusun,daha çok erken.
canım öyle kaydadeğer sancım yok ara ara ama düzensiz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?