2011 Nisan Anneleri

kızlar benim suyum sızıyo olabilir mi yaa??açık renk akıntım oluyoo ama öyle çok değil...ama nette okudum bu sıvının değişik tatlımsı bi kokusu olurmuş...ben de bazen oluor öyle bi koku..doktora söyleyim demi yarın?

sor tabii cnm gerçi onlar anlıyor suyu az mı çok mu ama sen mutlaka bilgi ver

merhaba kızlar nasılsınız...

bizim oğlumuz KAAN ani bir kararla hepimizi şaşırtarak 23.mart çarşamba günü 13.50 de 3026 gram olarak sezaryenle dünyaya geldi. inanın hiç beklemiyoduk. babasına bana herkese süpriz yptı oğlumuz. detayları küçük bey fırsat verince doğum hikayemde anlatırım artık.. sizler neler yapıyorsunuz kimler dğum yaptı baska sanırım doğum yapan cok arkadas var... geçmişi okumaya fırsat bulamadımda...

selamkızlar doğuranlara maşaallah... benim c.tesi kontrolüm vardı artık sancı bekliyeceğiz dedi doktorum bundan sonra haftada bir gel dedi... nst de hiç sancı çıkmadı... bugün itibariyle 38 haftalığım... ilk kızım 41+6 da doğmuştu bu da bekletir mi o kadar bilmiyorum...

doktorum ikincide açılma daha kolay ve hızlı olur diyor... ama annem pazar günü gelicek o zamana kadar sabrederse bebişim iyi olur çünkü diğer kızım iki yaşında... hepimize hayırlı doğumlar...

kızlar korkmayın normal doğumdan cesaretlerimizi toplayıp doğuralım...

canım suyun öyle akıntı gibi gelmez birden akar ve durur... o gelen akıntıdır...

canım hoşgeldin,paşamız hayırlı uğurlu olsun hoşgeldi ömrünüze hayatınıza,çok çok şaşırdık bizde.Sağlıklı olması sevindirdi tabii bizide hikayeni ve bebeğin resimlerini paylaşmanı bekliyoruz.

kızlar doktora gttim nst grdm iyi çıktı dün ben çok yorulmuştum hareketszliği ondan heralde dedi dr nyse içim rahatladı gtmesem kendmi yerdimm nyse ay ne gzel yaa herkes doğuruoooooo

facebook da okudum Esrayağmr doğum yapmış..detayları bilmiyrum henüz..İnşallah kendisi de bebişi de çokk iyidir...

allah analı babalı büyütsün esrayağmurcum.

belki doğururum falan son bii resim daha ekleyim bariii...

Eki Görüntüle 168511 Eki Görüntüle 168509
cnm maşallah kocaman olmuş bebiş.

allah acil şifalar versin bebişine.
inşallah en kısa sürede kucağına alır evinize gidersiniz cnm.

ben de kısmet olursa 4 nisanda sezeryanla doğum yapıcam
şimdi aklıma geldi de güzel bir tarih olucak 4 .4 .2011 :):79::79:

hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş.

Kısslar normal doğum için dr gün verriyor mu yani sezaryan için gün alınıyor ama normal doğum için bebek kendiliğinden gelmek istemezse illa 40. haftayı doldurmak mı gerekiyor
cnm normal doğuma gün vermiyolar sancın suyun veya kanaman olursa gidiyosun hastaneye.normal doğumda 42. haftaya kadar bekliyebiliyolar eğer bi problem yoksa.

selam güzel anneler bende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun
maşallah cnm bebişine
hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

allah analı babalı büyütsün inşallah..

ay maşallah doğuran doğurana
allah analı babalı büyütsün inşallah.

cnm çok geçmiş olsun dedene acil şifalar diliyorum.

29 MART 2011 SALI günü hayırlısıyla KAAN'ım kollarım da olacak... ) ))

ayy ayy kaan'ımızda geliyo demek.
hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm.

maşallah cnm.
allah analı babalı büyütsün

kızlar merak etmeyin doğurmadım doğuramadım halaaa....
bugün kontrolümüz vardı.3400-3450 arası olmuş kilosu boyuda 52-53 arasıymış.
doktorum günü 1 nisanda dolduğu için cuma tekrar çağırdı.tekrar kontrol edicekmiş nst bağlıcakmış ve çatı muaynesi yapıcakmış.eğer rahimağzım dar felan değilse en geç pazartesi yatışımı vericekmiş ve suni sancı vericekmiş rahim uyum gösterip açılırsa normal olucak olmazsa sezeryana dönücekmiş.ama cuma çatı muaynesinde uygunluk olmazsa direk sezeryana alıcakmış.
yani biz hala beklemedeyiz.paşa oğlumöun keyfi yerinde sanırım nstmizde çok güzel çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…