- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.601
Toplam 21 bebeğimiz doğmuş, maşallah...
Martın bitmesine daha 3 gün var.
Bakalım kaç olacak
kızlar aysuda doğurdu herhalde ses seda yok:44:
hakikaten mart topiğine dönüştü niye erken geliyorki bu bebişlermaşallahhepsine nisan anneleri topiği mart annelerine dönüştü
kızlar benim suyum sızıyo olabilir mi yaa??açık renk akıntım oluyoo ama öyle çok değil...ama nette okudum bu sıvının değişik tatlımsı bi kokusu olurmuş...ben de bazen oluor öyle bi koku..doktora söyleyim demi yarın?
kızlar benim suyum sızıyo olabilir mi yaa??açık renk akıntım oluyoo ama öyle çok değil...ama nette okudum bu sıvının değişik tatlımsı bi kokusu olurmuş...ben de bazen oluor öyle bi koku..doktora söyleyim demi yarın?
29 MART 2011 SALI günü hayırlısıyla KAAN'ım kollarım da olacak...) ))
merhaba kızlar nasılsınız...
bizim oğlumuz KAAN ani bir kararla hepimizi şaşırtarak 23.mart çarşamba günü 13.50 de 3026 gram olarak sezaryenle dünyaya geldi. inanın hiç beklemiyoduk. babasına bana herkese süpriz yptı oğlumuz. detayları küçük bey fırsat verince doğum hikayemde anlatırım artık.. sizler neler yapıyorsunuz kimler dğum yaptı baska sanırım doğum yapan cok arkadas var... geçmişi okumaya fırsat bulamadımda...
en son esra yaptı dün canım
en son esra yaptı dün canım
suyu geldi pazar gecesi doktoru enfeksiyon kapmaması için sezeryan yapıp aldı bebği.
facebook da okudum Esrayağmr doğum yapmış..detayları bilmiyrum henüz..İnşallah kendisi de bebişi de çokk iyidir...
cnm maşallah kocaman olmuş bebiş.belki doğururum falan son bii resim daha ekleyim bariii...
Eki Görüntüle 168511 Eki Görüntüle 168509
allah acil şifalar versin bebişine.Teşekkür ederim kızlar.....
Sütümü sağıyorum canım.İlk birkaç gün hastaneye götürdüm, sonra daha götürmememi söylediler.Orada baya fazla olmuş.Gerektikçe isteyecekler.Çünkü düne kadar serumla besleniyordu.Daha dün anne sütü vermeye başladılar.Ama o kadar az veriyorlar ki çocuğumun dişinin kovuğuna bile yetmiyor.Kakasını yapabilirse artıracaklar ancak.
Canım haftasına göre kilosu iyi doğdu ama başka sıkıntıları oldu.İlk başta solunum problemi vardı, o geçti çok şükür.Sonra sarılık oldu,o hala devam ediyor, ışın tedavisi görüyor.Midesinde kirli birşeyler vardı, ağzından hortumla onu çekiyorlardı, o kirli şey geçmeden anne sütü vermediler, günlerce serumla beslendi.Neyseki o temizlendi, dün anne sütüne başladılar.Ama yanı zamanda kabız ne yazıkki.Kakasını yapamadığı için çok çok az veriyorlar sütü.Kakasını yapamamasının başka nedenleri olabilir diyor doktor, inşallah bağırsaklarıyla ilgili falan önemli bir sorunu yoktur.Bekliyoruz bakalım.Ne zaman çıkacağı belli değil.Yavrumun elleri ayakları delik deşik, damar yolu açmak çok zormuş bebeklere.Hele ağzında hortumu varken nasıl huzursuzdu.Şimdi de doymadığı için huzursuz.İnsan gerçekten öyle görmeye dayanamıyor.Sabretmeye çalışıyoruz.Allah daha beterinden korusun.Hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın.
ben de kısmet olursa 4 nisanda sezeryanla doğum yapıcam
şimdi aklıma geldi de güzel bir tarih olucak 4 .4 .2011 :):79::79:
cnm normal doğuma gün vermiyolar sancın suyun veya kanaman olursa gidiyosun hastaneye.normal doğumda 42. haftaya kadar bekliyebiliyolar eğer bi problem yoksa.Kısslar normal doğum için dr gün verriyor mu yani sezaryan için gün alınıyor ama normal doğum için bebek kendiliğinden gelmek istemezse illa 40. haftayı doldurmak mı gerekiyor
maşallah cnm bebişineselam güzel annelerbende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun
Kızlar ben sabırsızlandım gülfureni aradım bebişi doğmuş sağlıklıymıs telefon a bir yakını çıktı ..3,025 gr doğmuş artık ayrıntı sonra öğreniriz hala uyuyormuş tam bayıltmışlar
kızlar bugün zynp06 da doğum yamışş..
face de yazmış az önce aynen kopyalıyorum
Slm kızlar nasılsınız. Ben bugun hastaneye kontrole geldım vee e dr 6cm acılman var hemen yatıs dedı. Saat 11.30 da yattım hastaneye ve 13.20 de normal dogumla 3020 gr dogdu oglum darısı şize
kızlar yaaa bişey dicem dedem çok kötü durumdaymış.tepki vermiyormuş.sadece tanıdım diye kafa sallıyormuş ki bişeyi yoktu..
annemin gelmesi çok zor gibi duruyor böyle giderse.
çok hastayken aklı hep onda olacak beni götürmek isteyecek memlkete bende gitmek istemiyorum 40 ım çıkmadan..hatta 2 ay falan..çünkü yazın burası çok sıcak diye olmayacağım.eğer erkenden gidersem eşimi çok yalnız bırakacağım.
Allah korusun vefat falan ederse yine gelemez..gelen giden misafir 7 si 50 si derken gelemeyebilir..kayınvalidemin gelmesini ise hiç istemiyorum..offf
dedememi üzüleyim kendi halimemi.
29 MART 2011 SALI günü hayırlısıyla KAAN'ım kollarım da olacak...) ))
merhaba kızlar nasılsınız...
bizim oğlumuz KAAN ani bir kararla hepimizi şaşırtarak 23.mart çarşamba günü 13.50 de 3026 gram olarak sezaryenle dünyaya geldi. inanın hiç beklemiyoduk. babasına bana herkese süpriz yptı oğlumuz. detayları küçük bey fırsat verince doğum hikayemde anlatırım artık.. sizler neler yapıyorsunuz kimler dğum yaptı baska sanırım doğum yapan cok arkadas var... geçmişi okumaya fırsat bulamadımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?