2011 Nisan Anneleri

Canım sata göre ilkler arasında olmamız gerekiyordu. Ama biz nisanı görücez sanırım. Bizim paşaların keyfi yerinde galiba:)) Bizden sonra olanların çoğu doğum yaptı. Hayırlısı olsun. Bakalım bizim paşalar ne zaman gelecek.

mrb kızlarr

zynp06 dogum yapmış dun fotosunu ekledı ıçıne dogmuş demmkı son hamıle fotom dedı darısı başımıza

bız dr geldık benım cımcıme yıne az kılo alıyor haftada 100grdan fazla almıyor cmt son kontrolden sonra nısan 4 yada nısan 5 te sezaryan ıle dogum olacak

Cnm hoşgeldin senin de az kaldı desene miniğine kavuşmana.Kaç kilo olmuş senin fıstık ben de haftasonu gideceğim bakalım???

hayırlısı olsun canım,sağlıkla ve sağlıcakla gelsin inşallah.Hayırlı haberleirni bekliyoruz.

canım ben de seni merak etmiştim.çok az kalmış hadi hayırlısı.sağlıcakla alırsın minnoşunu kucağına inş.

Cnm hoşgeldin senin de az kaldı desene miniğine kavuşmana.Kaç kilo olmuş senin fıstık ben de haftasonu gideceğim bakalım???

hayırlısı olsun canım,sağlıkla ve sağlıcakla gelsin inşallah.Hayırlı haberleirni bekliyoruz.

canım ben de seni merak etmiştim.çok az kalmış hadi hayırlısı.sağlıcakla alırsın minnoşunu kucağına inş.

sağolun kızlar
2200 gr olmuş ben 15 kılo almısım duşunun benım cadı ınatla almıyor

her gün 2 hamile annemizin dogum haberini aliyoruz masallahdogum yapan herkesin yavrulari anali,babali büyüsün..hayirli evlatlar olsun insallah.bizim prensesin keyfi hala yerinde

sağolun kızlar

Valla tam cadı bunlar yaaa...Bizi yediriyorlar yediriyorlar kendileri yemiyorlar.Olan bize oluyor.Koca göbüşlü olduk
Aman neyse cnm yaaa doktorun sağlıklı bebeğin diyorsa gerisini boşver.Doğduktan sonra sütümüz yarasın inş. o zaman daha çabuk kilo alırlar sıpalar

yat yat nereye kdr ufff çürük gbi ağrıyo bacaklarım artık yaaaaa doğum yapan arkadaşların doğum hikayelerini çok merak ediyorum bide öncesnde ne belirtiler yaşadılar fln demiiii

canım sende benim gibi gece kuşusun galiba

Canım yazmışsın geçmişi okurken gördüm, bugün kontrolüm vardı da heyecandan uyuyamamıştım, ama gece kuşu olma potansiyelim oluşmaya başladı bu sıralar zor şey di mi bu uykusuzluk..

evet haklısın sanırım ama çok sıkıldım bu son ay hiç geçmiyo bi
r de bu kdar çok doğum olmasaydı topikte daha rahat beklerdim herkes doğurunca benimki geç göründü gözüme

Ben de aynen öyle hissediyorum, hele esrayağmurdan sonra iyice heyecan ve stres sardı beni..

selam güzel anneler bende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun

Maaşallah canım oğluşuna tosun olmuş tarihin de belli oldu gözün aydın, artık rahat rahat beklemek kaldı, hayırlı sağlıklı bi doğum olur inşallah..

Selam kızlar....
Hep diyorum ya herkes doğum yapacak bir ben kalıcam diye
Rüyamda hepimiz aynı hastanedeymişiz.
Tek tek doğurup gittiniz, odada ben kaldım

Psikolojin bozulmuş benim gibi, 2 gündür deli oldum, çok zor beklemek bu kadar güzel haberin arasında

Canım geçmiş olsun dedene, Allah acil şifalar versin.. Üzme sen kendini her şey olacağına varır.. İnşallah annen yanında olabilir..

kızlar aysuda doğurdu herhalde ses seda yok:44:

merak içindeydim ben de, neyse ki duyduk sesini çok şükür

29 MART 2011 SALI günü hayırlısıyla KAAN'ım kollarım da olacak... ) ))

Canıımmm gözün aydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah Kaan'ını

Aysucum kaç kündür merak ediyoduk, habersiz bırakma bizi canım.. Hayırlısı olsun, gönlünden hangisi geçiyosa, hangisi senin ve bebişin için daha sağlıklı olacaksa o nasip olsun canım.. Maaşallah bebişine de kocaman olmuş

sağolun kızlar

boyuda 45 cm manken olcak formunu koruyor bızımkı

Gözün aydın canım, salı dememiş doktor, olsun ama ne kadar dursa kar di mi.. Maaşallah cimcimeye de gerçekten manken olacak, bak şimdiden sağlıklı yaşamak için sağlıklı beslenmesi gerektiğinin farkında annesi yesinler o minik cadıyı, sen takma kilosunu kafana, çok da az değil, doğunca bakarsın akranlarını bile geçer, iştahlı yumuk yumuk bi bebiş olur

kızlar 20 den fazla kişi doğurmuş.hepsini tekrar tebrik ediyorum.inş.herşey yolundadır.merak ettim de geriye yani nisana kaç kişi kaldık acaba?topik boşaldı sankii

benim son günlerde sürekli midem yanıyo ve bulanıyo siz dede oluyormu?

oluyo canım olmaz mı, iyi ki geçici bu reflü :26: bi arkadaşımın reflüsü var, daha 23 -24 yaşlarında ne yiyebiliyo ne içebiliyo, gerçekten çekilir eziyet değil.. Şükür ki biz kısa bi süre yaşıyoruz bu eziyeti canım..

valla cnm yaa sorma topiğin abisi olucaktık güya en sonlara kaldık.
hayırlısı artık ne diyelim

mrb kızlarr
bız dr geldık benım cımcıme yıne az kılo alıyor haftada 100grdan fazla almıyor cmt son kontrolden sonra nısan 4 yada nısan 5 te sezaryan ıle dogum olacak

sağolun kızlar

boyuda 45 cm manken olcak formunu koruyor bızımkı

cnm maşallah kızına
doğduktan sonra tosuncuk olur o annesi merak etme sen.

saol cnm.
hayırlısı artık bekliyoruz işte

canım benim beklemek nasıl zor biliyorum ama az kaldı sık dişini en kötü 1 nisanda gelcek bebiş nasılsa :))) geç olsun güç olamsın sağlıkla gelsin oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…