- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.621
kızlar merak etmeyin doğurmadım doğuramadım halaaa....
bugün kontrolümüz vardı.3400-3450 arası olmuş kilosu boyuda 52-53 arasıymış.
doktorum günü 1 nisanda dolduğu için cuma tekrar çağırdı.tekrar kontrol edicekmiş nst bağlıcakmış ve çatı muaynesi yapıcakmış.eğer rahimağzım dar felan değilse en geç pazartesi yatışımı vericekmiş ve suni sancı vericekmiş rahim uyum gösterip açılırsa normal olucak olmazsa sezeryana dönücekmiş.ama cuma çatı muaynesinde uygunluk olmazsa direk sezeryana alıcakmış.
yani biz hala beklemedeyiz.paşa oğlumöun keyfi yerinde sanırım nstmizde çok güzel çıktı.
mrb kızlarr
zynp06 dogum yapmış dun fotosunu ekledı ıçıne dogmuş demmkı son hamıle fotom dedıdarısı başımıza
bız dr geldık benım cımcıme yıne az kılo alıyor haftada 100grdan fazla almıyor cmt son kontrolden sonra nısan 4 yada nısan 5 te sezaryan ıle dogum olacak
mrb kızlarr
zynp06 dogum yapmış dun fotosunu ekledı ıçıne dogmuş demmkı son hamıle fotom dedıdarısı başımıza
bız dr geldık benım cımcıme yıne az kılo alıyor haftada 100grdan fazla almıyor cmt son kontrolden sonra nısan 4 yada nısan 5 te sezaryan ıle dogum olacak
Doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi. Allah nazarlardan saklasın
mrb kızlarr
Cnm hoşgeldin senin de az kaldı desene miniğine kavuşmana.Kaç kilo olmuş senin fıstık ben de haftasonu gideceğim bakalım???
hayırlısı olsun canım,sağlıkla ve sağlıcakla gelsin inşallah.Hayırlı haberleirni bekliyoruz.
canım ben de seni merak etmiştim.çok az kalmış hadi hayırlısı.sağlıcakla alırsın minnoşunu kucağına inş.
boyuda 45 cm manken olcak formunu koruyor bızımkı
sağolun kızlar
2200 gr olmuş ben 15 kılo almısım duşunun benım cadı ınatla almıyor
benim son günlerde sürekli midem yanıyo ve bulanıyo siz dede oluyormu?
canım sende benim gibi gece kuşusun galiba
evet haklısın sanırım ama çok sıkıldım bu son ay hiç geçmiyo bi
r de bu kdar çok doğum olmasaydı topikte daha rahat beklerdim herkes doğurunca benimki geç göründü gözüme
selam güzel annelerbende şimdi doktordan geldim doğum tarihimiz belirlendi allahın izniyle 13 nisan da sezeryan olacağım bu arada 3300 gr boyuda sanırım 50 cm oğluşumun
Selam kızlar....
Hep diyorum ya herkes doğum yapacak bir ben kalıcam diye
Rüyamda hepimiz aynı hastanedeymişiz.
Tek tek doğurup gittiniz, odada ben kaldım
kızlar yaaa bişey dicem dedem çok kötü durumdaymış.tepki vermiyormuş.sadece tanıdım diye kafa sallıyormuş ki bişeyi yoktu..
annemin gelmesi çok zor gibi duruyor böyle giderse.
çok hastayken aklı hep onda olacak beni götürmek isteyecek memlkete bende gitmek istemiyorum 40 ım çıkmadan..hatta 2 ay falan..çünkü yazın burası çok sıcak diye olmayacağım.eğer erkenden gidersem eşimi çok yalnız bırakacağım.
Allah korusun vefat falan ederse yine gelemez..gelen giden misafir 7 si 50 si derken gelemeyebilir..kayınvalidemin gelmesini ise hiç istemiyorum..offf
dedememi üzüleyim kendi halimemi.
kızlar aysuda doğurdu herhalde ses seda yok:44:
29 MART 2011 SALI günü hayırlısıyla KAAN'ım kollarım da olacak...) ))
kızlar merak etmeyin doğurmadım doğuramadım halaaa....
bugün kontrolümüz vardı.3400-3450 arası olmuş kilosu boyuda 52-53 arasıymış.
doktorum günü 1 nisanda dolduğu için cuma tekrar çağırdı.tekrar kontrol edicekmiş nst bağlıcakmış ve çatı muaynesi yapıcakmış.eğer rahimağzım dar felan değilse en geç pazartesi yatışımı vericekmiş ve suni sancı vericekmiş rahim uyum gösterip açılırsa normal olucak olmazsa sezeryana dönücekmiş.ama cuma çatı muaynesinde uygunluk olmazsa direk sezeryana alıcakmış.
yani biz hala beklemedeyiz.paşa oğlumöun keyfi yerinde sanırım nstmizde çok güzel çıktı.
mrb kızlarr
sağolun kızlar
benim son günlerde sürekli midem yanıyo ve bulanıyo siz dede oluyormu?
Canım sata göre ilkler arasında olmamız gerekiyordu. Ama biz nisanı görücez sanırım. Bizim paşaların keyfi yerinde galiba:)) Bizden sonra olanların çoğu doğum yaptı. Hayırlısı olsun. Bakalım bizim paşalar ne zaman gelecek.
mrb kızlarr
sağolun kızlar
Aysucum kaç kündür merak ediyoduk, habersiz bırakma bizi canım.. Hayırlısı olsun, gönlünden hangisi geçiyosa, hangisi senin ve bebişin için daha sağlıklı olacaksa o nasip olsun canım.. Maaşallah bebişine de kocaman olmuş
valla cnm yaa sorma topiğin abisi olucaktık güya en sonlara kaldık.
hayırlısı artık ne diyelim
cnm maşallah kızına
doğduktan sonra tosuncuk olur o annesi merak etme sen.
saol cnm.
hayırlısı artık bekliyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?