2011 Nisan Anneleri

canım benim beklemek nasıl zor biliyorum ama az kaldı sık dişini en kötü 1 nisanda gelcek bebiş nasılsa :))) geç olsun güç olamsın sağlıkla gelsin oğluşun

çok saol cnm benim.şekerim olmasaydı kimbilir daha ne kadar beklicektik.ilk şekerim çıktığında çok üğzülmüştüm biliyosun.ama herşeyde bi hayır vardır derler ya gerçektende öyle.şekerimden dolayı fazla kilo almadım ve gene şekerimden dolayı bebeğime gününde kavuşabilicem 42. haftaya kadar beklemicem.inşallah sağlıkla kucağımada alırım.

sen nasılsın güzel kızın nasıl?

benim kuzenimde şeker çıkmıştı ama doktor bekletmişti 42.haftaya kadar. Seninki niye beklemiyor merak ettim.

merhaba güzel anneler ben pek sık giremiyorum elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum maşallah topigin yarısı doğurdu yarın kontrolüm var benimde esrayagmurdan sonra tırsmaya başladım bende beraberdi günlerimiz buarada İzmirde oturan varmı aranızda

selamm ben izmirde oturuyorumm

kızlar iyi geceler sürekli büyük tuvalete çıkıyorum ben sürekli bir karın ağrısı mide bulantısı normalmidirkii

iyi geceler canım, benim de oluyo günde bikaç kez :26: mide bulantısı reflüden dolayı oluyo bende.. karın ağrısı nasıl, benim kasıklarımda ağrı oluyo genelde..

merhaba canım evet hergün doğum oluyo bu durumda beklemek daha da zorlaşıyo

ya böyle gaz ağrısı gbi kasık ağrısı gibineyse çokta dinlememek lazım kendmizi biraz zamana brakmak daha iyi olck galbaa

öyle tabi.. zaten son haftalarda olağan ağrılar bunlar, zamanla daha yoğun hissedeceğiz bunları.. Ben dua ediyorum birden bire değil de şöyle işaretli, nişanlı falan gelsin bebişim hazırlıklı olayım..

canm çınarlıda yapıcam doğumumu ama egepol çok gzel bnce başka yer dşnme derim bn memnun değilsn glba dr.undan

hastane ve hemşireler çok iyi aslında çok araştırdım benim sorunum sanırım doktorumla çok yoğun o yüzden fazla zaman ayırmıyor vede soru soarsan cevaplıyor kontrollerde herşey yolunda demekle yetiniyor zaten bu saatten sonradabaşka hastane kabul etmez beni

tabi haftan çok ilerlemiş artık keşke daha önce daha içine sinen bi dr.a gtseydin ben o doktorun adını duydum çok iyi bir dr diye duydum hatta arkadaşımda egepole gdio ama onun doktoru başka bir bayan boşver sen düşünme bunları seni riske sokmaz iyi diyosa iyidir inanmak güvenmek doktora çok önemli bu hamilelikte allah hayırlı doğumlar nasip etsn tatlım sen içini ferah tut

Amin canım allah hepimize sağlıkla miniklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…