2011 Nisan Anneleri

doğunca hızlı alırlar inşallah.biliyorsun benimkide seninkinin kankası sayılır.bakalım perşembe günü kontrolümüz var göreceğiz bizim mankeni de
evt canım bızımkıler anlaştı galıba fıt olacaklar.guzel haberlerler gelırsın ınşş

ayy sorma cnm ya 15 kılo almışım az değil.dogduktan sonrada sut olsun dıye yıycez ıyıce tosun olucaz evt cnm saglıklı allaha sukur 38 haftayı dolduralım akcıgerlerı gelışşsın kuvez olayı ortadan kalksın dedı sadece gunumuzu dolduruyorz bız dedı

yaa evt salı ben dedım salı dogururm ama olmadısağol canım manken olacak dogru

sağol canım ınşş

gözün aydın canım bebeğini görmüşsün doğum tarihi debelli olmuş

bu bebek kilosunun yemekle anne kilosuyla falan alakası yok bence

sağol canım.okadr ıyı beslendım artık drumda yapacagını yaptın sen dıyor ama bunyemden kaynaklanıyormuş.

ben az kilo aldım ama iyi beslendiğimi düşünüyorum.benim doktorum da gayet iyi kilosu diyo benimki de senin bebiş gibi fitlerden bakalım 3 haftadır gitmiyorum bu haftasonu gitcem kaç olmuş.3000 veya 3200 olur dedi doktorum ama bakalım.1700 deydi 33 haftalıkken

ınşş canım buyumuştr bebışın.guzel haberlerle gel. benım de ozamnlar o kılodaydı galıba 100 gr alıyor haftada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…