- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.661
canım bende aynen bulantı ağrı ishal çok kötüyüm.
kızlar ii akşamalar...
kızlar ii akşamalar...
kızlar ii akşamalar...
doğunca hızlı alırlar inşallah.biliyorsun benimkide seninkinin kankası sayılır.bakalım perşembe günü kontrolümüz var göreceğiz bizim mankeni de
Valla tam cadı bunlar yaaa...Bizi yediriyorlar yediriyorlar kendileri yemiyorlar.Olan bize oluyor.Koca göbüşlü olduk
Aman neyse cnm yaaa doktorun sağlıklı bebeğin diyorsa gerisini boşver.Doğduktan sonra sütümüz yarasın inş. o zaman daha çabuk kilo alırlar sıpalar
Canım yazmışsın geçmişi okurken gördüm, bugün kontrolüm vardı da heyecandan uyuyamamıştım, ama gece kuşu olma potansiyelim oluşmaya başladı bu sıralarzor şey di mi bu uykusuzluk..
Ben de aynen öyle hissediyorum, hele esrayağmurdan sonra iyice heyecan ve stres sardı beni..
Maaşallah canım oğluşunatosun olmuş tarihin de belli oldu gözün aydın, artık rahat rahat beklemek kaldı, hayırlı sağlıklı bi doğum olur inşallah..
Psikolojin bozulmuş benim gibi, 2 gündür deli oldum, çok zor beklemek bu kadar güzel haberin arasında
Canım geçmiş olsun dedene, Allah acil şifalar versin.. Üzme sen kendini her şey olacağına varır.. İnşallah annen yanında olabilir..
merak içindeydim ben de, neyse ki duyduk sesini çok şükür
Canıımmm gözün aydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah Kaan'ını
Aysucum kaç kündür merak ediyoduk, habersiz bırakma bizi canım.. Hayırlısı olsun, gönlünden hangisi geçiyosa, hangisi senin ve bebişin için daha sağlıklı olacaksa o nasip olsun canım.. Maaşallah bebişine de kocaman olmuş
Gözün aydın canım, salı dememiş doktor, olsun ama ne kadar dursa kar di mi..Maaşallah cimcimeye de gerçekten manken olacak, bak şimdiden sağlıklı yaşamak için sağlıklı beslenmesi gerektiğinin farkında annesi yesinler o minik cadıyı, sen takma kilosunu kafana, çok da az değil, doğunca bakarsın akranlarını bile geçer, iştahlı yumuk yumuk bi bebiş olur
valla cnm yaa sorma topiğin abisi olucaktık güya en sonlara kaldık.
hayırlısı artık ne diyelim
cnm maşallah kızına
doğduktan sonra tosuncuk olur o annesi merak etme sen.
saol cnm.
hayırlısı artık bekliyoruz işte
iyi akşamlar cnmm az kalmş doğuma hadi hayırlısıı
evt canım bızımkıler anlaştı galıba fıt olacaklar.guzel haberlerler gelırsın ınşş
ayy sorma cnm ya 15 kılo almışım az değil.dogduktan sonrada sut olsun dıye yıycez ıyıce tosun olucaz evt cnm saglıklı allaha sukur 38 haftayı dolduralım akcıgerlerı gelışşsın kuvez olayı ortadan kalksın dedı sadece gunumuzu dolduruyorz bız dedı
yaa evt salı ben dedım salı dogururm ama olmadısağol canım manken olacak dogru
sağol canım ınşş
Evet az kaldı... Perşembeye kadar kızım normal yoldan geldi geldi... Gelmedi Cuma Sezeryana alınacağım...:18:
enim kızın biraz maşallahı var... 4 kilohayırlısı tatlım allah bir avazda kurtarsın
gözün aydın canım bebeğini görmüşsün doğum tarihi debelli olmuş
bu bebek kilosunun yemekle anne kilosuyla falan alakası yok bence
enim kızın biraz maşallahı var... 4 kilo52 cm de boyu var.. bakalım dr teyzesi kanala giremeyebilir dedi... giremezse 1 nisan doğum tarihi olacak meleğimin...
sağol canım.okadr ıyı beslendım artık drumda yapacagını yaptın sen dıyor ama bunyemden kaynaklanıyormuş.
ben az kilo aldım ama iyi beslendiğimi düşünüyorum.benim doktorum da gayet iyi kilosu diyo benimki de senin bebiş gibi fitlerden bakalım 3 haftadır gitmiyorum bu haftasonu gitcem kaç olmuş.3000 veya 3200 olur dedi doktorum ama bakalım.1700 deydi 33 haftalıkken
benim doktorumun kilo takıntısı var ya.ayda 1 kiloyu 100 gr bile geçmeyeceksin .adam bi kere şımartmadı beni az kilo aldın diye ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?