- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.681
benmkı bana sınır 14 vermıştı 15 oldum ..kaç kılo aldın cnm
7.5-8 civarı canım leegorkemle aynı gidiyodukama bebeğimde küçük besleyemedim çocuğu beceriksiz anne
maş cnm kılon ıyı benımde kılom azdı ama 6 ayda baktık bbek zayf besıye çekıldım bu zamana kadar aldım kıloalrı bebışler saglıklı olsunda onemlı değil.kıloyusorun yapmamalısın dıyor drum napalım bızımkılerde boyle
uykumuz geldı ayaklarım davul gıbı patlamak uzere bız çıktık kızlarr ıyı gecelerr
kızlar yaaa bişey dicem dedem çok kötü durumdaymış.tepki vermiyormuş.sadece tanıdım diye kafa sallıyormuş ki bişeyi yoktu..
annemin gelmesi çok zor gibi duruyor böyle giderse.
çok hastayken aklı hep onda olacak beni götürmek isteyecek memlkete bende gitmek istemiyorum 40 ım çıkmadan..hatta 2 ay falan..çünkü yazın burası çok sıcak diye olmayacağım.eğer erkenden gidersem eşimi çok yalnız bırakacağım.
Allah korusun vefat falan ederse yine gelemez..gelen giden misafir 7 si 50 si derken gelemeyebilir..kayınvalidemin gelmesini ise hiç istemiyorum..offf
dedememi üzüleyim kendi halimemi.
valla yaaa..benim ilkide böyleydi..annem gelecekmi gelmeyecekmi kayınvalideyemi kalcam düşüncesinden her gün ağlıyordum..sık sık kasılıyordum artık.bırak doğurmayı bana ve çocuğa işkence oluyordu o kasılmalar..neyseki gelmişti.Canım deden bir an önce iyileşir inşaallah enle aynıyız biz ya annelerimiz gelsin diye çabalayıp duruyoruzinşallah istediğin gibi olur.Bende dün ağladım telefonda anneme hiç beni düşünmüyorsunuz babam niye bencillik ediyor ablam var başka şehirde o kalsın yanında diyoruz babam yok falan diyor anlaşamıyorla rpek bende hüngür hügür ağladım insan evladı için fedakarlık yapmaz mı ben burda gurbetde tek başımayım meydanı kaynanamgile bırakıp iyice beni bunalıma sokturacaksınız diye bimiyorum ne oldu yine konuşacaktı annem aramaya korkuyorum olumsuz bişey diyecek diye
Günaydın hanımlar kimsecikler yok:) dün kontrolüm vardı oğlum kilo almış neyseki eğer iki hafta öncede durmasaydı kilosu şimdi 3 kilo olurdu hamdolsun ne yapalım 2700 grolmuş maşaallah kuzuma ama boyu kısa ya canım çok sıkılıyor eşimde günde bir litre süt içeceksin artık diyor içicem artık napıyım 46 cm boyu veee çatı muayenemi oldum korkulacak hiçbirşey yok daha önce vajinal muayene olmanın avantajı iki parmağını soktu şöyle bir kurcaladı kasmayınca acımıyor:)) çatın biraz basık çok iyi ıkınman lazım dedi birazcık sezaryene yönlendirmek ister gibiydi baktıki eşimde bende kararlıyız normal olacak inşallah son anda bir aksilik çıkmazsa epidurali dedi eşime ağrıy azalıyor ama annne sancıyı hissetmediği için ıkınmada çok problem oluyor dedi yani pek sıcak bakmıyor epidurale birde iyi ıkınmam gerektiğini düşünürek banada mantıklı geldi dedim eğer sezaryenlik bir durum olursa gene lanestezi istemiyorum spinal yapılır dedi işte böyle:))
günaydın kızlar
kimsecikler yok ben hala işteyim yarında gelicem kısmetse sonra bırakıcam ayyy funmakda doğurmuş desene maşallah ay beni gitgide heycan basıyo funmakla aramızda 1 güb var ama sanki ben hiç doğuracak gibi diilim ay heycanlandım şimdi bakalım bizimde cuma kontrolümüz var bakalım 39 hafta bitecek bakalım hayırlı haberlerle geliriz inşş
Günaydın hanımlar kimsecikler yok:) dün kontrolüm vardı oğlum kilo almış neyseki eğer iki hafta öncede durmasaydı kilosu şimdi 3 kilo olurdu hamdolsun ne yapalım 2700 grolmuş maşaallah kuzuma ama boyu kısa ya canım çok sıkılıyor eşimde günde bir litre süt içeceksin artık diyor içicem artık napıyım 46 cm boyu veee çatı muayenemi oldum korkulacak hiçbirşey yok daha önce vajinal muayene olmanın avantajı iki parmağını soktu şöyle bir kurcaladı kasmayınca acımıyor:)) çatın biraz basık çok iyi ıkınman lazım dedi birazcık sezaryene yönlendirmek ister gibiydi baktıki eşimde bende kararlıyız normal olacak inşallah son anda bir aksilik çıkmazsa epidurali dedi eşime ağrıy azalıyor ama annne sancıyı hissetmediği için ıkınmada çok problem oluyor dedi yani pek sıcak bakmıyor epidurale birde iyi ıkınmam gerektiğini düşünürek banada mantıklı geldi dedim eğer sezaryenlik bir durum olursa gene lanestezi istemiyorum spinal yapılır dedi işte böyle:))
kızlar sabah rüyamda doğurduğumu gördüm..
o kadar kolay doğurdum ki.az bişey sancı çektim sonra 2 ıkınmada çıktı hemde çok kolay..hiç bişey hiseetmedim..ay inşallah öyle olur
# ohcanimadeysin
# banu77
# erenhava
# KEJA
Günaydın hanımlar, bugün de bi bebişimiz gelmiş hayırlı olsundarısı biz bekleyenlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?