2011 Nisan Anneleri

7.5-8 civarı canım leegorkemle aynı gidiyodukama bebeğimde küçük besleyemedim çocuğubeceriksiz anne

maş cnm kılon ıyı benımde kılom azdı ama 6 ayda baktık bbek zayf besıye çekıldım bu zamana kadar aldım kıloalrı bebışler saglıklı olsunda onemlı değil.kıloyusorun yapmamalısın dıyor drum napalım bızımkılerde boyle

evet canım sağlıklı olsunlarda.benim daha haftam var canım bakalım kilo durumum inşallah artmaz.hep benimle bebişin kilosu ters orantılı ilerliyo doktor sen almazsan o alır dedi

Canım deden bir an önce iyileşir inşaallah enle aynıyız biz ya annelerimiz gelsin diye çabalayıp duruyoruz inşallah istediğin gibi olur.Bende dün ağladım telefonda anneme hiç beni düşünmüyorsunuz babam niye bencillik ediyor ablam var başka şehirde o kalsın yanında diyoruz babam yok falan diyor anlaşamıyorla rpek bende hüngür hügür ağladım insan evladı için fedakarlık yapmaz mı ben burda gurbetde tek başımayım meydanı kaynanamgile bırakıp iyice beni bunalıma sokturacaksınız diye bimiyorum ne oldu yine konuşacaktı annem aramaya korkuyorum olumsuz bişey diyecek diye

Günaydın hanımlar kimsecikler yok:) dün kontrolüm vardı oğlum kilo almış neyseki eğer iki hafta öncede durmasaydı kilosu şimdi 3 kilo olurdu hamdolsun ne yapalım 2700 gr olmuş maşaallah kuzuma ama boyu kısa ya canım çok sıkılıyor eşimde günde bir litre süt içeceksin artık diyor içicem artık napıyım 46 cm boyu veee çatı muayenemi oldum korkulacak hiçbirşey yok daha önce vajinal muayene olmanın avantajı iki parmağını soktu şöyle bir kurcaladı kasmayınca acımıyor:)) çatın biraz basık çok iyi ıkınman lazım dedi birazcık sezaryene yönlendirmek ister gibiydi baktıki eşimde bende kararlıyız normal olacak inşallah son anda bir aksilik çıkmazsa epidurali dedi eşime ağrıy azalıyor ama annne sancıyı hissetmediği için ıkınmada çok problem oluyor dedi yani pek sıcak bakmıyor epidurale birde iyi ıkınmam gerektiğini düşünürek banada mantıklı geldi dedim eğer sezaryenlik bir durum olursa gene lanestezi istemiyorum spinal yapılır dedi işte böyle:))

valla yaaa..benim ilkide böyleydi..annem gelecekmi gelmeyecekmi kayınvalideyemi kalcam düşüncesinden her gün ağlıyordum..sık sık kasılıyordum artık.bırak doğurmayı bana ve çocuğa işkence oluyordu o kasılmalar..neyseki gelmişti.
dün konuştuk annemle.ne kadar geç gelirsen o kadar iyi dedim.hem senin hem benim için..daha dün geldiler bir sürü insan hayırlı olsuna gelmiş..bi durun nefes alsınlar dinlensinler..
dedemde hastaneden çıkarılacakmış dr öyle demiş ama bizimkiler alın evde ölsün der gibi uğraşmak istemedikleri için çıkarıyorlar dediler..oksijen tüpsüz nefes alamıyormuş.beslenemiyormuş..serumu bile zor veriyorlarmış damarlar kabul etmiyormuş..böyle insan çıkarılırmı..o yüzden annem biraz geç gelirse hem dedemin akıbeti belli olur.Allah hayırlı tarafına çevirsin..diyorki snei alır gelirim doğumdan sonra..bu sefer öyle olmaz anne dedim zaten koca yaz hep orda duracağım burası cehennem gibi.eğer erken gidersem eşimi çok yalnız bırakcam onada yazık..gelemem haziran ortasından önce dedim..bakalım zaman ne gösterecek

maşallah cnm 2700 fena değil.benim kızımda 37. haftasında 2600 dü.son 3 hafta 500 gr aldı.epidural konusunda bende çok kararsızım.ya ıkınamazsam diye düşünüp duruyorum.çünkü sancıyı çekmek gerçekten ıkınmak için büyük bi sebep.onu hissetmeyince nasıl olacak:44:herhalde normal yapacağım epiduralsiz..hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar sabah rüyamda doğurduğumu gördüm..
o kadar kolay doğurdum ki.az bişey sancı çektim sonra 2 ıkınmada çıktı hemde çok kolay..hiç bişey hiseetmedim..ay inşallah öyle olur

günaydın kızlar

kimsecikler yok ben hala işteyim yarında gelicem kısmetse sonra bırakıcam ayyy funmakda doğurmuş desene maşallah ay beni gitgide heycan basıyo funmakla aramızda 1 güb var ama sanki ben hiç doğuracak gibi diilim ay heycanlandım şimdi bakalım bizimde cuma kontrolümüz var bakalım 39 hafta bitecek bakalım hayırlı haberlerle geliriz inşş

Günaydın kızlar

Güne yine bir bebiş haberiyle uyandık.
Hayırlı olsun.

Ohcanımadeğsin deden için acil şifalar diliyorum canım.
İnşallah annem yanına gelebilir.

gunaydın kızlarr

yenı bır bebek haberı funmakta kurtuldu darısı başımıza

ohcanımadeysın dedene çok gecmış olsun canım.

az kalmışş hayırlı haberlerle gelın

Hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıklı bi doğum olur.. maaşallah bebişine doğunca ona da bol bol süt içirirsin annesi, uzar üzülme sen

kızlar sabah rüyamda doğurduğumu gördüm..
o kadar kolay doğurdum ki.az bişey sancı çektim sonra 2 ıkınmada çıktı hemde çok kolay..hiç bişey hiseetmedim..ay inşallah öyle olur

Ayy hayır olsun rüyan, inşallah gerçek olur, inşallah bizim de öyle kolay olur..

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar..
bizde kızla kahvaltı ettik..yine temzilik yapmam lazım..ne var sanki bir kere yapınca uzun süre gitse offffff

# ohcanimadeysin
# banu77
# erenhava
# KEJA

Günaydın hanımlar, bugün de bi bebişimiz gelmiş hayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

günaydın şekerler şimdi kontrolden geldim allahıma şükür herşey yolunda 3150 olmuş kilosu boyuda 50 cm oğlumun 38 hafta artık belirleriz doğumu dedi heycan basıyor zaman yaklaştıkça bu arada sezeryan olucak herkez yavaş yavaş doğuruyor nisan anneleri mart anneleri oldu az kişi kaldık walla nisan annesi olarak

# ohcanimadeysin
# banu77
# erenhava
# KEJA

Günaydın hanımlar, bugün de bi bebişimiz gelmiş hayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

günaydın cnm

kızlar bide kafama şu takılıyor temizlik mevzusu
eve şirket alcam ama 38. veya 39. haftamda alacağım.
ki doğumda tertemiz olsun ev.
ya diyorum önce geleceği tutrasa ev çok pis olur..tamam süpürüp siliniyor ama dip köşe temizliğin verdiği ferahlık aydınlık bambaşka..erken yapsam geç gelecek olursa temizlikten eser kalmaz..kafa karıştı valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…