- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.701
günaydın şekerler şimdi kontrolden geldim allahıma şükür herşey yolunda 3150 olmuş kilosu boyuda 50 cm oğlumun 38 hafta artık belirleriz doğumu dedi heycan basıyor zaman yaklaştıkça bu arada sezeryan olucak herkez yavaş yavaş doğuruyor nisan anneleri mart anneleri oldu az kişi kaldık walla nisan annesi olarak
günaydın şekerler şimdi kontrolden geldim allahıma şükür herşey yolunda 3150 olmuş kilosu boyuda 50 cm oğlumun 38 hafta artık belirleriz doğumu dedi heycan basıyor zaman yaklaştıkça bu arada sezeryan olucak herkez yavaş yavaş doğuruyor nisan anneleri mart anneleri oldu az kişi kaldık walla nisan annesi olarak
Günaydın hanımlar kimsecikler yok:) dün kontrolüm vardı oğlum kilo almış neyseki eğer iki hafta öncede durmasaydı kilosu şimdi 3 kilo olurdu hamdolsun ne yapalım 2700 grolmuş maşaallah kuzuma ama boyu kısa ya canım çok sıkılıyor eşimde günde bir litre süt içeceksin artık diyor içicem artık napıyım 46 cm boyu veee çatı muayenemi oldum korkulacak hiçbirşey yok daha önce vajinal muayene olmanın avantajı iki parmağını soktu şöyle bir kurcaladı kasmayınca acımıyor:)) çatın biraz basık çok iyi ıkınman lazım dedi birazcık sezaryene yönlendirmek ister gibiydi baktıki eşimde bende kararlıyız normal olacak inşallah son anda bir aksilik çıkmazsa epidurali dedi eşime ağrıy azalıyor ama annne sancıyı hissetmediği için ıkınmada çok problem oluyor dedi yani pek sıcak bakmıyor epidurale birde iyi ıkınmam gerektiğini düşünürek banada mantıklı geldi dedim eğer sezaryenlik bir durum olursa gene lanestezi istemiyorum spinal yapılır dedi işte böyle:))
banu77 snfogretmeni KEJA zuhalm mefunihi seda13 armak hnk
Günaydın kısslar nasılsınız bakalım bizi sorarsanız iyiyiz henüz bebeğimle bir bütünüz
Temizlik zor iş ben de evdeyken çok dert ediyordum annemlere geldim kurtuldum ama kötü oluyo tabi eşimle ayrıyız ancak hafta sonları gelebilecek neyse en fazla bir ay dayanıcaz mecburen sende çok yorma bak ev temizliği yüzeyselde olsa kasılmaları sancıları tetikliyor erken gelmesin bebişingünaydın cnm
kızlar bide kafama şu takılıyor temizlik mevzusu
eve şirket alcam ama 38. veya 39. haftamda alacağım.
ki doğumda tertemiz olsun ev.
ya diyorum önce geleceği tutrasa ev çok pis olur..tamam süpürüp siliniyor ama dip köşe temizliğin verdiği ferahlık aydınlık bambaşka..erken yapsam geç gelecek olursa temizlikten eser kalmaz..kafa karıştı valla.
ne kadar kaldı canım kaçıncı haftagünaydınnnnn iyiyiz sabah sabah yemeğimi koydum ocağa oturdum pc ye bizde bir bütünüz henüzyarın kontrolümüz var son tahlillerimiz ve nst. bakalım ne çıkacak
maşallah tosununa baya ilerlemiş kilosu boyu merak etme canım bende tık yok bebeğimin yeri rahat son güne kadar kalıcak gibi görünüyo yani nisan sonunu görürüz bizgünaydın şekerler şimdi kontrolden geldim allahıma şükür herşey yolunda 3150 olmuş kilosu boyuda 50 cm oğlumun 38 hafta artık belirleriz doğumu dedi heycan basıyor zaman yaklaştıkça bu arada sezeryan olucak herkez yavaş yavaş doğuruyor nisan anneleri mart anneleri oldu az kişi kaldık walla nisan annesi olarak
ay zor oluyodur bu haftada çalışmak allah yardımcın olsun neyseki bitiyomuş yarın artık dinlenirsingünaydın kızlar
kimsecikler yok ben hala işteyim yarında gelicem kısmetse sonra bırakıcam ayyy funmakda doğurmuş desene maşallah ay beni gitgide heycan basıyo funmakla aramızda 1 güb var ama sanki ben hiç doğuracak gibi diilim ay heycanlandım şimdi bakalım bizimde cuma kontrolümüz var bakalım 39 hafta bitecek bakalım hayırlı haberlerle geliriz inşş
kızlar sabah rüyamda doğurduğumu gördüm..
o kadar kolay doğurdum ki.az bişey sancı çektim sonra 2 ıkınmada çıktı hemde çok kolay..hiç bişey hiseetmedim..ay inşallah öyle olur
benim ilk doğumumda dr bana aynısını söylemişti normal doğum sırasında yüzde 85 sezeryana alırız dedi bende kabul ettim sezeryanı iyiki etmişim biz kızımı 3.5 kilo beklerken kızım 4.250 doğdu hemde sezeryan olduğu için bir hafta önce alındığı halde.bi de gününde doğsa ben hayatta normal doğuramazmışım heralde.o yüzden içim rahat.bende çok normal olsun istemiştim ama...eşimde on tane mi çocuk yapıcaz sezeryan olsun dedi rahatlatmıştı o zaman beni
[ı]o nasıl bir hata payıdır öyle100-200 gr da değil 750 gr..maşallah.[/ı]
canım benim eltim 39+4 3500 kilo diye normal doğuma aldılar 4.400 doğdu çocuk kadın çok zorluk çekti doktorda 3 kilodan sonrası ultrasonda hatalı ölçer dedi çıktı işin içinden aslında çok güvenmemek lazım bu ölçümlere
benim kuzenimde şeker çıkmıştı ama doktor bekletmişti 42.haftaya kadar. Seninki niye beklemiyor merak ettim.
Günaydın hanımlar kimsecikler yok:) dün kontrolüm vardı oğlum kilo almış neyseki eğer iki hafta öncede durmasaydı kilosu şimdi 3 kilo olurdu hamdolsun ne yapalım 2700 grolmuş maşaallah kuzuma ama boyu kısa ya canım çok sıkılıyor eşimde günde bir litre süt içeceksin artık diyor içicem artık napıyım 46 cm boyu veee çatı muayenemi oldum korkulacak hiçbirşey yok daha önce vajinal muayene olmanın avantajı iki parmağını soktu şöyle bir kurcaladı kasmayınca acımıyor:)) çatın biraz basık çok iyi ıkınman lazım dedi birazcık sezaryene yönlendirmek ister gibiydi baktıki eşimde bende kararlıyız normal olacak inşallah son anda bir aksilik çıkmazsa epidurali dedi eşime ağrıy azalıyor ama annne sancıyı hissetmediği için ıkınmada çok problem oluyor dedi yani pek sıcak bakmıyor epidurale birde iyi ıkınmam gerektiğini düşünürek banada mantıklı geldi dedim eğer sezaryenlik bir durum olursa gene lanestezi istemiyorum spinal yapılır dedi işte böyle:))
kızlar funmak ta sabah 5 te normal doğumla kavuşmuş yavrusuna
selam kızlar...bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükürkızımın keyfi yerinde ki daha gelmeye niyeti yok. beklicez artık dedi doktorum.gene beklemedeyim yani ama artık son haftalar geçmiyor.herkes doğurdukça sabırsızlandık galiba biraz da..nst normal çıktı.kilosu da 3200 civarı ama tabi az da olabilir çok da.. haftaya kadar beklicem gelmesse gene kontrol...hayırlısı artık hakkımızda..
37 hafta 3 günlüğüz 15 gün filan var daha ama dr ne diyecek bakalım yarın
kızlar sabah rüyamda doğurduğumu gördüm..
o kadar kolay doğurdum ki.az bişey sancı çektim sonra 2 ıkınmada çıktı hemde çok kolay..hiç bişey hiseetmedim..ay inşallah öyle olur
günaydın cnm
kızlar bide kafama şu takılıyor temizlik mevzusu
eve şirket alcam ama 38. veya 39. haftamda alacağım.
ki doğumda tertemiz olsun ev.
ya diyorum önce geleceği tutrasa ev çok pis olur..tamam süpürüp siliniyor ama dip köşe temizliğin verdiği ferahlık aydınlık bambaşka..erken yapsam geç gelecek olursa temizlikten eser kalmaz..kafa karıştı valla.
off kızlar zaman azaldıkça sanki günler geçmek bilmiyor birde doğum haberleri alınca insanın biran evvel doğurası geliyor walla
off kızlar zaman azaldıkça sanki günler geçmek bilmiyor birde doğum haberleri alınca insanın biran evvel doğurası geliyor walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?