2011 Nisan Anneleri

maşallah gelişimi önden gidiyor galiba..

maaşallah canım bebişine kocaman olmuş, erkek bebekler biraz daha iri oluyolar kızlara göre de seninki tam tosunmuş maaşallah diim bi daha

banu77 snfogretmeni KEJA zuhalm mefunihi seda13 armak hnk

Günaydın kısslar nasılsınız bakalım bizi sorarsanız iyiyiz henüz bebeğimle bir bütünüz

benim ilk doğumumda dr bana aynısını söylemişti normal doğum sırasında yüzde 85 sezeryana alırız dedi bende kabul ettim sezeryanı iyiki etmişim biz kızımı 3.5 kilo beklerken kızım 4.250 doğdu hemde sezeryan olduğu için bir hafta önce alındığı halde.bi de gününde doğsa ben hayatta normal doğuramazmışım heralde.o yüzden içim rahat.bende çok normal olsun istemiştim ama...eşimde on tane mi çocuk yapıcaz sezeryan olsun dedi rahatlatmıştı o zaman beni

banu77 snfogretmeni KEJA zuhalm mefunihi seda13 armak hnk

Günaydın kısslar nasılsınız bakalım bizi sorarsanız iyiyiz henüz bebeğimle bir bütünüz

günaydınnnnn iyiyiz sabah sabah yemeğimi koydum ocağa oturdum pc ye bizde bir bütünüz henüz yarın kontrolümüz var son tahlillerimiz ve nst. bakalım ne çıkacak

Temizlik zor iş ben de evdeyken çok dert ediyordum annemlere geldim kurtuldum ama kötü oluyo tabi eşimle ayrıyız ancak hafta sonları gelebilecek neyse en fazla bir ay dayanıcaz mecburen sende çok yorma bak ev temizliği yüzeyselde olsa kasılmaları sancıları tetikliyor erken gelmesin bebişin

günaydınnnnn iyiyiz sabah sabah yemeğimi koydum ocağa oturdum pc ye bizde bir bütünüz henüz yarın kontrolümüz var son tahlillerimiz ve nst. bakalım ne çıkacak
ne kadar kaldı canım kaçıncı hafta

maşallah tosununa baya ilerlemiş kilosu boyu merak etme canım bende tık yok bebeğimin yeri rahat son güne kadar kalıcak gibi görünüyo yani nisan sonunu görürüz biz

ay zor oluyodur bu haftada çalışmak allah yardımcın olsun neyseki bitiyomuş yarın artık dinlenirsin

kızlar sabah rüyamda doğurduğumu gördüm..
o kadar kolay doğurdum ki.az bişey sancı çektim sonra 2 ıkınmada çıktı hemde çok kolay..hiç bişey hiseetmedim..ay inşallah öyle olur

İnşallah öyle olur hepimizinki o kadar kolay olur

o nasıl bir hata payıdır öyle 100-200 gr da değil 750 gr..maşallah.

[ı]o nasıl bir hata payıdır öyle 100-200 gr da değil 750 gr..maşallah.[/ı]

canım benim eltim 39+4 3500 kilo diye normal doğuma aldılar 4.400 doğdu çocuk kadın çok zorluk çekti doktorda 3 kilodan sonrası ultrasonda hatalı ölçer dedi çıktı işin içinden aslında çok güvenmemek lazım bu ölçümlere

selam kızlar...bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükürkızımın keyfi yerinde ki daha gelmeye niyeti yok.beklicez artık dedi doktorum.gene beklemedeyim yaniama artık son haftalar geçmiyor.herkes doğurdukça sabırsızlandık galiba biraz da..nst normal çıktı.kilosu da 3200 civarı ama tabi az da olabilir çok da..haftaya kadar beklicem gelmesse gene kontrol...hayırlısı artık hakkımızda..

benim 3200 dedi 3100 doğdu...çok azdı hatası..kiminede çok fazla deyip sezeryan yapıyorlar daha az çıkıyor..
arkadaşıma 4500 dediler doğuramazsın sezeryan yapalım dediler
çocuk 3600 doğdu çok kızdılar dr a.

benim kuzenimde şeker çıkmıştı ama doktor bekletmişti 42.haftaya kadar. Seninki niye beklemiyor merak ettim.

bilmiyorumki cnm nedenini hiç sormadım bende beklemek istemiyorum artık :)

cnm maşallah kilosu çokta ii bebeğinin

kızlar funmak ta sabah 5 te normal doğumla kavuşmuş yavrusuna

oyy maşallah
allah analı babalı büyütsün

maşallah cnm bebişine

maşallah cnm kızına
sende benim gibi beklemedesin desene ben 40 ı bitiricem 2 gün kaldı bakalım ne olucak

37 hafta 3 günlüğüz 15 gün filan var daha ama dr ne diyecek bakalım yarın

seninle aynıyız ama doktor bir hafta geç olabilir dedi.

kızlar sabah rüyamda doğurduğumu gördüm..
o kadar kolay doğurdum ki.az bişey sancı çektim sonra 2 ıkınmada çıktı hemde çok kolay..hiç bişey hiseetmedim..ay inşallah öyle olur

inşallah öyle bir doğum yaparsın..ama sen zeynebin doğumundan etkilenmiş olma:))

maşallah bebeğine...siz sezaryanla gün aldıkça benimde sezaryanla doğurasım geliyor. artık bebeğim kollarımda olsun istiyorum sağlığıyla...

bence şimdıden temzlık yapılsın banyo mutfak tul perde derken uzun suruyor sonn da yıne yreler felan sılıncek zaten

kıyamam canım ya senin işin daha zor heran tetikte bekliyorsundur eminim allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…