- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.721
kıyamam canım ya senin işin daha zor heran tetikte bekliyorsundur eminim allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
çok saol cnm allah cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin bebişlerimizi.
aysu dr un ne diyor
günün dolduktan sonra şu kadar daha bekleriz veya suni sancı veririz bişey diyormu
cnm doktorum cuma günü yani günüm dolduğunda tekrar kontrole çağırdı.
çatı muaynemi yapıcak.eğer uygun değilse sezeryana alıcak ama uygunsa en geç pazartesi yatışımı vericek ve suni sancıyı denicek olmazsa sezeryana dönücek.
gebelik şekerim çıktığı için daha fazla beklemicek.
cnm doktorum cuma günü yani günüm dolduğunda tekrar kontrole çağırdı.
çatı muaynemi yapıcak.eğer uygun değilse sezeryana alıcak ama uygunsa en geç pazartesi yatışımı vericek ve suni sancıyı denicek olmazsa sezeryana dönücek.
gebelik şekerim çıktığı için daha fazla beklemicek.
hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah kendi sancısıyla geliverir
selam kızlar nasılsınız yeni doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum pc ye fazla oturamıyorum oğluşum çook uslu maşallah ama benim dikişlerim hala sancı yapıyoo tam olarak ayağa kalkamadım bebişte bu arada hafif sarılık çıktı ama korkulcak derecede değil dedi doktorumuzz bugunde göbüşü düştüğü için ilk bannyosunu yaptırdık çook tatlıydı banyo yaparken hiç sesi çıkmadıı kızlar allah bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşş...
aysu cumm inşş doğumun normal olur ben çok istememe rağmen normal doğum olmadı sezeryanın zorluğu çok herkese muhtaç oluyosun inşşşşş normal doğum yapıp bir avazda kurtulursunn...
hayır canım normal doğum yapacaklar için o.
yok canım olmuyor bende 2.kez sezeryan olacağım
ayy ben napıyım cnm yaa
40. haftam bitiyo artık
hemen panik yapma canım bazen olabiliyo hareketleri azalabiliyo yeri daralınca hareketleri daha az hissediliyormuşyav bebişim çok hareketsiz iki gündür, akşam biraz toparlamıştı ama canımı sıkıyo... şimdi tatlı yedim uzanıp sayıcam, ne zor bu işler ya- yeri daraldı herhalde- zaten makat gelişi küçük bey ondan mı az hissediyorum acaba, hiç tekme falan atmadı sabahtan beri bir iki kere azcık hissetim işte... pöfff :2::2::2:
canım senın ılk beebgınmıydı
selam kızlar nasılsınız yeni doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum pc ye fazla oturamıyorum oğluşum çook uslu maşallah ama benim dikişlerim hala sancı yapıyoo tam olarak ayağa kalkamadım bebişte bu arada hafif sarılık çıktı ama korkulcak derecede değil dedi doktorumuzz bugunde göbüşü düştüğü için ilk bannyosunu yaptırdık çook tatlıydı banyo yaparken hiç sesi çıkmadıı kızlar allah bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşş...
merhaba kızlar,doğuran falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?