2011 Nisan Anneleri

aysu dr un ne diyor
günün dolduktan sonra şu kadar daha bekleriz veya suni sancı veririz bişey diyormu

cnm doktorum cuma günü yani günüm dolduğunda tekrar kontrole çağırdı.
çatı muaynemi yapıcak.eğer uygun değilse sezeryana alıcak ama uygunsa en geç pazartesi yatışımı vericek ve suni sancıyı denicek olmazsa sezeryana dönücek.
gebelik şekerim çıktığı için daha fazla beklemicek.

hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah kendi sancısıyla geliverir

selam kızlar nasılsınız yeni doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum pc ye fazla oturamıyorum oğluşum çook uslu maşallah ama benim dikişlerim hala sancı yapıyoo tam olarak ayağa kalkamadım bebişte bu arada hafif sarılık çıktı ama korkulcak derecede değil dedi doktorumuzz bugunde göbüşü düştüğü için ilk bannyosunu yaptırdık çook tatlıydı banyo yaparken hiç sesi çıkmadıı kızlar allah bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşş...

aysu cumm inşş doğumun normal olur ben çok istememe rağmen normal doğum olmadı sezeryanın zorluğu çok herkese muhtaç oluyosun inşşşşş normal doğum yapıp bir avazda kurtulursunn...

hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah kendi sancısıyla geliverir

amin cnm inşallah.

ahh cnm maşallah oğluşuna.ne güzel uslu bi bebekmiş sende en kısa sürede toparlanırsın inşallah.

aysu cumm inşş doğumun normal olur ben çok istememe rağmen normal doğum olmadı sezeryanın zorluğu çok herkese muhtaç oluyosun inşşşşş normal doğum yapıp bir avazda kurtulursunn...

amin cnm inşallah öle olur bakalım sabırsızlıkla cumayı bekliyoruz.hayırlısıyla artık bende kucağıma almak istiyorum oğlumu

hayır canım normal doğum yapacaklar için o.

yaa şey için soruyorum, 15 nisana sezeryan için gün verdi. yarında dr kontrolüm var.daha önce hiç altatan muayene etmedi.şimdi ben ağda yapıp gitsem 15 nisana kadar uzamayacak yarım
yamalak çıkacak,jiletlesem mi diye düşünüyorum oda içime sinmiyor.ay bu kıl tüy olayı beni çok gerdi yaa off

yav bebişim çok hareketsiz iki gündür, akşam biraz toparlamıştı ama canımı sıkıyo... şimdi tatlı yedim uzanıp sayıcam, ne zor bu işler ya- yeri daraldı herhalde- zaten makat gelişi küçük bey ondan mı az hissediyorum acaba, hiç tekme falan atmadı sabahtan beri bir iki kere azcık hissetim işte... pöfff :2::2::2:

hemen panik yapma canım bazen olabiliyo hareketleri azalabiliyo yeri daralınca hareketleri daha az hissediliyormuş

hayırlı olsun canım.hayırlısıyla daısı basımıza ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…