- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.741
ayy hakkaten cnm yaa ben bile sabırsızlanmaya başladım..ayy ben napıyım cnm yaa
40. haftam bitiyo artık
selam kızlar nasılsınız yeni doğum yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum pc ye fazla oturamıyorum oğluşum çook uslu maşallah ama benim dikişlerim hala sancı yapıyoo tam olarak ayağa kalkamadım bebişte bu arada hafif sarılık çıktı ama korkulcak derecede değil dedi doktorumuzz bugunde göbüşü düştüğü için ilk bannyosunu yaptırdık çook tatlıydı banyo yaparken hiç sesi çıkmadıı kızlar allah bu güzel duyguyu hepinize yaşatsın inşş...
var canim1. funmak(normal) 2.iklimya34(sezaryan) 3.welqome(sezaryan) üc yeni bebegimiz dünyaya gözlerini acti
var canim1. funmak(normal) 2.iklimya34(sezaryan) 3.welqome(sezaryan) üc yeni bebegimiz dünyaya gözlerini acti
valla yaaa..benim ilkide böyleydi..annem gelecekmi gelmeyecekmi kayınvalideyemi kalcam düşüncesinden her gün ağlıyordum..sık sık kasılıyordum artık.bırak doğurmayı bana ve çocuğa işkence oluyordu o kasılmalar..neyseki gelmişti.
dün konuştuk annemle.ne kadar geç gelirsen o kadar iyi dedim.hem senin hem benim için..daha dün geldiler bir sürü insan hayırlı olsuna gelmiş..bi durun nefes alsınlar dinlensinler..
dedemde hastaneden çıkarılacakmış dr öyle demiş ama bizimkiler alın evde ölsün der gibi uğraşmak istemedikleri için çıkarıyorlar dediler..oksijen tüpsüz nefes alamıyormuş.beslenemiyormuş..serumu bile zor veriyorlarmış damarlar kabul etmiyormuş..böyle insan çıkarılırmı..o yüzden annem biraz geç gelirse hem dedemin akıbeti belli olur.Allah hayırlı tarafına çevirsin..diyorki snei alır gelirim doğumdan sonra..bu sefer öyle olmaz anne dedim zaten koca yaz hep orda duracağım burası cehennem gibi.eğer erken gidersem eşimi çok yalnız bırakcam onada yazık..gelemem haziran ortasından önce dedim..bakalım zaman ne gösterecek
Zor canımya hastanın halini Allah bilir inşaallah gönlünce olur eşini yalnz bırakmamakda iyi ediyorsun bence uzun ayrılık iyi değil
maşallah cnm 2700 fena değil.benim kızımda 37. haftasında 2600 dü.son 3 hafta 500 gr aldı.epidural konusunda bende çok kararsızım.ya ıkınamazsam diye düşünüp duruyorum.çünkü sancıyı çekmek gerçekten ıkınmak için büyük bi sebep.onu hissetmeyince nasıl olacak:44:herhalde normal yapacağım epiduralsiz..hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar sabah rüyamda doğurduğumu gördüm..
o kadar kolay doğurdum ki.az bişey sancı çektim sonra 2 ıkınmada çıktı hemde çok kolay..hiç bişey hiseetmedim..ay inşallah öyle olur
Hayırlısı olsun canım, inşallah sağlıklı bi doğum olur.. maaşallah bebişinedoğunca ona da bol bol süt içirirsin annesi, uzar üzülme sen
Ayy hayır olsun rüyan, inşallah gerçek olur, inşallah bizim de öyle kolay olur..
benim ilk doğumumda dr bana aynısını söylemişti normal doğum sırasında yüzde 85 sezeryana alırız dedi bende kabul ettim sezeryanı iyiki etmişim biz kızımı 3.5 kilo beklerken kızım 4.250 doğdu hemde sezeryan olduğu için bir hafta önce alındığı halde.bi de gününde doğsa ben hayatta normal doğuramazmışım heralde.o yüzden içim rahat.bende çok normal olsun istemiştim ama...eşimde on tane mi çocuk yapıcaz sezeryan olsun dedi rahatlatmıştı o zaman beni
Kızlar 87 tane hamilemiz varmış listede öyle yazıyor
Bu arada mart anneleri topiğine baktım henüz doğurmayan iki kişi daha var, hayırlısı olsun tabi ama bizim yavrularımız da çok beklemesin nisan sonuna kalmasınlar
merhaba arkadaşlar
tesadüfen bakıyordum bu mesajı gördüm,doğurmayanlardan biriyim hatta tek ben kalıyorum diyebiliriz
çünkü diğer arkadaşı da yarın doğuma alacaklar,bebek kendi gelmezse
ben 40+5 te bekliyorum
olsun annesi geç olsun güç olmasın...bol bol sabır diliyorum canım artık son demlerindesindir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
90...Ben de yokum listede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?