2011 Nisan Anneleri

ayy ben napıyım cnm yaa
40. haftam bitiyo artık
ayy hakkaten cnm yaa ben bile sabırsızlanmaya başladım..her gidişimde belki bugün doğururum diyorum ya da yaklaşmış kanala girmiş açılmış falan der diye...hayırlısı allahım hakkımızda hayırlsıını versin..demekki daha yerleri rahat

cnm tebrik ederim..maşallah oğluşunainşallah hep böyle uslu olur..sana da çok geçmişolsun

kısllar doğum yapanları duyuyoruz da yapamayanlar kaç kişi kaldık çok mu acaba merak ediyorum ben

Bu arada mart anneleri topiğine baktım henüz doğurmayan iki kişi daha var, hayırlısı olsun tabi ama bizim yavrularımız da çok beklemesin nisan sonuna kalmasınlar

Canım en ilkini normal doğurdun zaten bence epidural alma ya sonuçta 4 cm açıklık olanaca bekliyorlar hemdei kinci doğum çok kolay oluyor hep öyle diyor doktorlar komşum doğurdu ikinciyi nasıl korkuyordu öyle rahat kolay geçmişki hiç korkma dedi bana:))

kızlar sabah rüyamda doğurduğumu gördüm..
o kadar kolay doğurdum ki.az bişey sancı çektim sonra 2 ıkınmada çıktı hemde çok kolay..hiç bişey hiseetmedim..ay inşallah öyle olur

canım rüyanda da çıkmış bak:))inşaallah öyle olur

Sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun,artık öyle yapıcaz bol bol süt:)

Ay yokya 3 kilo doğsada bana yeter iri olunca çıkışıda zor olur:))) doktor normal görünüyor herşey dedi çatım biraz basıkmış iyi ıkınırsan bişey olmaz dedi zaten ıkınma hissi kendiliğinden oluyormuş Allah yardımcımız olsun,senin yanılma payıda çokmuş ya:)) benim eşim demez öyle benim ömrümü yer anca boyu niye kısa diye endişelendim hemen süt içmiyorsun kendini düşünyorsun diye suçladı beni hemen bende ee yettin artık çocuğumu benden daha çok mu düşünüyorsun normalmiş boyu orta değerde ben daha uzun olur diye bekldeiğim için endişelendim bri daha benim sinirimi bozma dedim:))

Kızlar 87 tane hamilemiz varmış listede öyle yazıyor

Bu arada mart anneleri topiğine baktım henüz doğurmayan iki kişi daha var, hayırlısı olsun tabi ama bizim yavrularımız da çok beklemesin nisan sonuna kalmasınlar

merhaba arkadaşlar
tesadüfen bakıyordum bu mesajı gördüm,doğurmayanlardan biriyim hatta tek ben kalıyorum diyebiliriz
çünkü diğer arkadaşı da yarın doğuma alacaklar,bebek kendi gelmezse
ben 40+5 te bekliyorum

olsun annesi geç olsun güç olmasın...bol bol sabır diliyorum canım artık son demlerindesindir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

kızlarr merhaba

kaç gündür internete giremiyorum. geçmişli okumam mümkün değil çok birikmiş(

beni merak edenler olmuş ama doğurmadım halabeklemede bizim minnoşinşallah da gününü bekler bakalım süpriz yapmazsa 8 nisan tarihimiz

ben yokken birçok doğum yapan annemiz olmuşHerkesi tebrik ediyor, bebişleriyle sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşam diliyorum

artık daha sık girerim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…