2011 Nisan Anneleri

liste diye bahsettiğiniz nedir kızlar şu ilk sayfadaki liste mi
eğer öyleyse orda zaten toplamda 87 kişi var doğurmayanlar nasıl 91i buluyor??? :44:
bu arada ben de doğurmadım doğurmaya da hiç niyetim yok kızımın da gelmeye niyeti yok gibi gelmesin de zaten beklesin valla gününü en iyisi ben memnunum halimden her ne kadar gece uyuyamasam da 30 kere wcye 30 kere de mutfağa mide yanmasından süt içmeye kalksam da ödemden bileklerimde oluşmuş olan karpal tunel sendromu rahatsızlığından dolayı ellerim ve kollarımdaki feci yanma ve uyuşmalar sebebiyle uyuyamasamda ellerimin uyuşukluğundan hissizliğinden iş yapmakta zorlansam da ha bide unutmadan ayakta sabit kaldığımda çektiğim deli gibi feci bel ağrısı da bunların cabası olsa da yinede beklesin içerde
başa gelen çekiliyo kızlar görüldüğü üzre

Slm cnm valla ben de hergün söylüyorum kızıma bekle azcık daha erken davranma diye.Bakalım ne zaman gelir...Bu arada geçmiş olsun cnm rahatsızlanmışsın ama bunlar hep hamilelikten işte doğumdan sonra inş hepsi geçecek

Doğurmayanların değil canım topiğin toplamını söylüyorlar.
Valla bravo, o kadar sıkıntıya hala doğurmayayım diyorsun.
Bende o saydığın rahatsızlıkların hiçbiri yok çok şükür ama sabırsızlığı var:))

saol cnm teşekkür ederim evet malesef ödemler rahatsızlıklara sebep oldu ama alıştım artık bir de doğumdan sonra geçeceğini düşünmek katlanmaya yardım ediyo

Son düzenleme:
ay aramadım leke şeklnde gelmş akıntı değil böyle suluu aramadım doktoru ne bilim ip gbi böleee nişan böle olmuyo bildiğim kadaryla

ayy yok valla hiç sabırsız değilim cnm ağır ağır ilerlesin işte süreç vakti gelince de olsun inş. gününü doldursun yani yada yaklaşsın en azından
23 nisan benim sata göre doğum tarihi ama bakalım nasip her şey olacağına varır
hem bu kadar zaman çektim biraz daha çekerim ne olacak

selam kızlar nasılsınız?bugün dr geldim.dr bu hafta sonu sezeryana alalım dedi.kabul etmedim.38 haftam bitmiş oluyr gelecek hafta içine kalsın dedim.bebeğim bu hafta sadece 50 gr almış.canım sıkıldı.son haftalarda 1oo-150 alması gerekirdi.kilo alsın diye bekleyecem ama almayadabilir ve dr doğum sancılarında başlayabilir dedi.ne yapsammm acaba ?:18::18::18::26::26::26:

ay aramadım leke şeklnde gelmş akıntı değil böyle suluu aramadım doktoru ne bilim ip gbi böleee nişan böle olmuyo bildiğim kadaryla

belli olmaz cnm belki kişiden kişiye bünyesel farklılık gösteriyordur doğum işaretleri sen yine de bir ara için rahatlasın

biri bana yardım etsin kahverengi lekelenmem var hafif napıcamm
cnm doktorunla görüş...nişan olabilir...bazen leke şeklinde geliyomuş.rahmi tıkayan yıkacın dışarı atılmasıymış zaten nişan..
saol cnm teşekkür ederim evet malesef ödemler rahatsızlıklara sebep oldu ama alıştım artık bir de doğumdan sonra geçeceğini düşünmek katlanmaya yardım ediyo

cnm benim de elim uyurken çok uyuşuyo...bu bi rahatsızlık mı??bişeler yapmak gerekiyomu

Tabii canım şimdilik dursunlar zaten.
Vakitlerini geçirmesinler yeter.
Senin de benim gibi bayaa zamanın varmış.

doğunca daha çabuk alıyorlar canım takma kafana.nerdeyse günde 50 gr alıyorlar

Sen sezaryen mi istiyorsun?

kızlar karnımda sırtıma vuran değişk bi ağrı var ara sıra bıçak gbi sancımı acaba yaşayan varsa neolur söylesin şmdi heyecandan harbi doğurcam

cnm benim de elim uyurken çok uyuşuyo...bu bi rahatsızlık mı??bişeler yapmak gerekiyomu
ne kadar zamandır var cnm???
benimde uyurken uyuşmayla başladı ödemler fazlalaşıp ellerim ayaklarım şişmeye başladığında da bileklerimde ki sinirlere baskı yaptı ve böyle oldu bişeyler yapmak gerekiyomu derken fazla yorma sakın ellerini poşet falan taşıma telde fazla konuşma bez sıkma bu tarz önlemler alırsan benim gibi ilerlemez belki ha bir de tuzlu yeme ödem oluşmasın vücudun su tutmasın tuzluya dikkat et sadece uyurken oluyorsa önemsizdir doğumdan sonra geçer bana da doktor doğumdan sonra geçer hamilelikten dedi %20-30 hamilede görülüyormuş

Tabii canım şimdilik dursunlar zaten.
Vakitlerini geçirmesinler yeter.
Senin de benim gibi bayaa zamanın varmış.
evet cnm baya zamanım var rahat rahat takılsın içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…