- 17 Şubat 2008
- 867
- 132
- 648
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.761
Slm cnm valla ben de hergün söylüyorum kızıma bekle azcık daha erken davranma diye.Bakalım ne zaman gelir...Bu arada geçmiş olsun cnm rahatsızlanmışsın ama bunlar hep hamilelikten işte doğumdan sonra inş hepsi geçecekliste diye bahsettiğiniz nedir kızlar şu ilk sayfadaki liste mi
eğer öyleyse orda zaten toplamda 87 kişi var doğurmayanlar nasıl 91i buluyor??? :44:
bu arada ben de doğurmadım doğurmaya da hiç niyetim yok kızımın da gelmeye niyeti yok gibi gelmesin de zaten beklesin valla gününü en iyisi ben memnunum halimden her ne kadar gece uyuyamasam da 30 kere wcye 30 kere de mutfağa mide yanmasından süt içmeye kalksam da ödemden bileklerimde oluşmuş olan karpal tunel sendromu rahatsızlığından dolayı ellerim ve kollarımdaki feci yanma ve uyuşmalar sebebiyle uyuyamasamda ellerimin uyuşukluğundan hissizliğinden iş yapmakta zorlansam da ha bide unutmadan ayakta sabit kaldığımda çektiğim deli gibi feci bel ağrısı da bunların cabası olsa da yinede beklesin içerde
başa gelen çekiliyo kızlar görüldüğü üzre
liste diye bahsettiğiniz nedir kızlar şu ilk sayfadaki liste mi
eğer öyleyse orda zaten toplamda 87 kişi var doğurmayanlar nasıl 91i buluyor??? :44:
bu arada ben de doğurmadım doğurmaya da hiç niyetim yok kızımın da gelmeye niyeti yok gibi gelmesin de zaten beklesin valla gününü en iyisi ben memnunum halimden her ne kadar gece uyuyamasam da 30 kere wcye 30 kere de mutfağa mide yanmasından süt içmeye kalksam da ödemden bileklerimde oluşmuş olan karpal tunel sendromu rahatsızlığından dolayı ellerim ve kollarımdaki feci yanma ve uyuşmalar sebebiyle uyuyamasamda ellerimin uyuşukluğundan hissizliğinden iş yapmakta zorlansam da ha bide unutmadan ayakta sabit kaldığımda çektiğim deli gibi feci bel ağrısı da bunların cabası olsa da yinede beklesin içerde
başa gelen çekiliyo kızlar görüldüğü üzre
saol cnm teşekkür ederim evet malesef ödemler rahatsızlıklara sebep oldu ama alıştım artık bir de doğumdan sonra geçeceğini düşünmek katlanmaya yardım ediyoSlm cnm valla ben de hergün söylüyorum kızıma bekle azcık daha erken davranma diye.Bakalım ne zaman gelir...Bu arada geçmiş olsun cnm rahatsızlanmışsın ama bunlar hep hamilelikten işte doğumdan sonra inş hepsi geçecek
biri bana yardım etsin kahverengi lekelenmem var hafif napıcamm
ayy yok valla hiç sabırsız değilim cnm ağır ağır ilerlesin işte süreç vakti gelince de olsun inş. gününü doldursun yani yada yaklaşsın en azındanDoğurmayanların değil canım topiğin toplamını söylüyorlar.
Valla bravo, o kadar sıkıntıya hala doğurmayayım diyorsun.
Bende o saydığın rahatsızlıkların hiçbiri yok çok şükür ama sabırsızlığı var:))
O liste sayılmaz bence.
Orda ismi olup da hiç uğramayan bir sürü kişi var.
ay aramadım leke şeklnde gelmş akıntı değil böyle suluu aramadım doktoru ne bilim ip gbi böleee nişan böle olmuyo bildiğim kadaryla
cnm doktorunla görüş...nişan olabilir...bazen leke şeklinde geliyomuş.rahmi tıkayan yıkacın dışarı atılmasıymış zaten nişan..biri bana yardım etsin kahverengi lekelenmem var hafif napıcamm
saol cnm teşekkür ederim evet malesef ödemler rahatsızlıklara sebep oldu ama alıştım artık bir de doğumdan sonra geçeceğini düşünmek katlanmaya yardım ediyo
ayy yok valla hiç sabırsız değilim cnm ağır ağır ilerlesin işte süreç vakti gelince de olsun inş. gününü doldursun yani yada yaklaşsın en azından
23 nisan benim sata göre doğum tarihi ama bakalım nasip her şey olacağına varır
hem bu kadar zaman çektim biraz daha çekerim ne olacak
selam kızlar nasılsınız?bugün dr geldim.dr bu hafta sonu sezeryana alalım dedi.kabul etmedim.38 haftam bitmiş oluyr gelecek hafta içine kalsın dedim.bebeğim bu hafta sadece 50 gr almış.canım sıkıldı.son haftalarda 1oo-150 alması gerekirdi.kilo alsın diye bekleyecem ama almayadabilir ve dr doğum sancılarında başlayabilir dedi.ne yapsammm acaba ?:18::18::18::26::26::26:
selam kızlar nasılsınız?bugün dr geldim.dr bu hafta sonu sezeryana alalım dedi.kabul etmedim.38 haftam bitmiş oluyr gelecek hafta içine kalsın dedim.bebeğim bu hafta sadece 50 gr almış.canım sıkıldı.son haftalarda 1oo-150 alması gerekirdi.kilo alsın diye bekleyecem ama almayadabilir ve dr doğum sancılarında başlayabilir dedi.ne yapsammm acaba ?:18::18::18::26::26::26:
doğunca daha çabuk alıyorlar canım takma kafana.nerdeyse günde 50 gr alıyorlar
ne kadar zamandır var cnm???cnm benim de elim uyurken çok uyuşuyo...bu bi rahatsızlık mı??bişeler yapmak gerekiyomu
evet cnm baya zamanım var rahat rahat takılsın içerdeTabii canım şimdilik dursunlar zaten.
Vakitlerini geçirmesinler yeter.
Senin de benim gibi bayaa zamanın varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?