2011 Nisan Anneleri

kızlar karnımda sırtıma vuran değişk bi ağrı var ara sıra bıçak gbi sancımı acaba yaşayan varsa neolur söylesin şmdi heyecandan harbi doğurcam
cnm süre tut 5 dk da bir geliyorsa sancıların kesinlikle doktora git burnundan nefes alıp ağzından ver çiçek koklar gibi rahatlayacaksın belki de akıntıyı gördükten sonra psikolojik olarak etkidir o sancılar önemsememeye rahatlamaya çalış bakalım uzat ayaklarını yat dinle kendini ama panik yapma eşin falan yanında değil mi?

Son düzenleme:

saol cnm.valla var ama ne zamandır bilemedim şimdi:44::44:önemsemedim olur normaldir diye...zaten artık sonlara geldim.temizliği falan da bıraktım bez sıkmıyorum.tuzlu dikkat ediyorum ama gene de biraz yiyorum yaa..inşallah geçer sanırm hamilelikten..bişeyleer yapmak gerekiyomu diye sundan dedim doktoruma hiç sormadım da yapılması gerken bişey varsa yapayım diye.saol cnmm

bunun ne olduğunu anlamadım nyse ben çıkıyım doğurmazsam yarın grerm zaten kendnze iyi bakınn

doktora sorsan da hamileliğin bitmesini beklemeni söyleyecektir cnm yapacak birşey olmuyor pek bu durumda uykuda uyuşukluğu çok duydum ben korkma artık ilerlemez ilerleseydi hızla gelişirdi benimki gibi rahat olsun için doğumdan sonra kaybolur benimkine bile öyle dedi doktor doğumdan sonra geçer bekleyeceğiz dedi

kızlar bişey sorucam...allah izin irse normal doğum istiyorum.doktorum ilk doğumda kesinlikle dikiş yapacağını kendisinin keseceğini deilse düzensiz yırtılamnın daha zor olacağını söyledi.estettik dikiş yapıyormuş..gene de ilerde bu dikişlerle ilgili sarkma vs..olabilir mi...yada ilişki sırasında sorun??tecrübeli anneler cevap verirse çok ii olur??hala kafama takılıyo acaba normal doğumun da dezavantajları çok mu diye:44::44::44:

kızlar bişey sorucam...allah izin verirse normal doğum istiyorum.doktorum ilk doğumda kesinlikle dikiş yapacağını kendisinin keseceğini kesmezse düzensiz yırtılamnın daha zor ve problemki olacağını söyledi.estettik dikiş yapıyormuş..gene de ilerde bu dikişlerle ilgili sarkma vs..olabilir mi...yada ilişki sırasında sorun??tecrübeli anneler cevap verirse çok ii olur??hala kafama takılıyo acaba normal doğumun da dezavantajları çok mu diye:44::44::44:

saol cnm inşallah seninki de geçer hamilelikten sonra....

38 haftalık 3200 canım.tanıdıklarımınki bu haftalar 3400-3500

amanın e tatlım naptın yahu:26:ben de bugün doktordan geldim 38+0 3200 gr benim de ama doktor artık yanılma payının cok oldunu söyledi.+ - 400 gr.3600 de olabilir 2800 de olabilir...hatta ben normal istediğim için 3500 ü de pek gecmesin istiyorum ama allah nası nasip ederse ol olacak tabi...yani az deil tatlım benimki de o kadar

ayyy canım içime su serptin.telaş oldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…