- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.781
ayy ben napıyım cnm yaa
40. haftam bitiyo artık
cnm süre tut 5 dk da bir geliyorsa sancıların kesinlikle doktora git burnundan nefes alıp ağzından ver çiçek koklar gibi rahatlayacaksın belki de akıntıyı gördükten sonra psikolojik olarak etkidir o sancılar önemsememeye rahatlamaya çalış bakalım uzat ayaklarını yat dinle kendini ama panik yapma eşin falan yanında değil mi?kızlar karnımda sırtıma vuran değişk bi ağrı var ara sıra bıçak gbi sancımı acaba yaşayan varsa neolur söylesin şmdi heyecandan harbi doğurcam
çevremde herkes ilk doğduğunda 200 gr veriyoalr diyo diye tedirgin oluyrm
ne kadar zamandır var cnm???
benimde uyurken uyuşmayla başladı ödemler fazlalaşıp ellerim ayaklarım şişmeye başladığında da bileklerimde ki sinirlere baskı yaptı ve böyle oldu bişeyler yapmak gerekiyomu derken fazla yorma sakın ellerini poşet falan taşıma telde fazla konuşma bez sıkma bu tarz önlemler alırsan benim gibi ilerlemez belki ha bir de tuzlu yeme ödem oluşmasın vücudun su tutmasın tuzluya dikkat et sadece uyurken oluyorsa önemsizdir doğumdan sonra geçer bana da doktor doğumdan sonra geçer hamilelikten dedi %20-30 hamilede görülüyormuş
evet cnm baya zamanım var rahat rahat takılsın içerde
cnm süre tut 5 dk da bir geliyorsa sancıların kesinlikle doktora git burnundan nefes alıp ağzından ver çiçek koklar gibi rahatlayacaksın belki de akıntıyı gördükten sonra psikolojik olarak etkidir o sancılar önemsememeye rahatlamaya çalış bakalım uzat ayaklarını yat dinle kendini ama panik yapma eşin falan yanında değil mi?
çevremde herkes ilk doğduğunda 200 gr veriyoalr diyo diye tedirgin oluyrm
doktora sorsan da hamileliğin bitmesini beklemeni söyleyecektir cnm yapacak birşey olmuyor pek bu durumda uykuda uyuşukluğu çok duydum ben korkma artık ilerlemez ilerleseydi hızla gelişirdi benimki gibi rahat olsun için doğumdan sonra kaybolur benimkine bile öyle dedi doktor doğumdan sonra geçer bekleyeceğiz dedisaol cnm.valla var ama ne zamandır bilemedim şimdi:44::44:önemsemedim olur normaldir diye...zaten artık sonlara geldim.temizliği falan da bıraktım bez sıkmıyorum.tuzlu dikkat ediyorum ama gene de biraz yiyorum yaa..inşallah geçer sanırm hamilelikten..bişeyleer yapmak gerekiyomu diye sundan dedim doktoruma hiç sormadım da yapılması gerken bişey varsa yapayım diye.saol cnmm
kilo verme değil de ilk doğduklarında sudan cıktıkları için şiş oluyolarmış.şişler inince kiloları da gidiomuş..
hımmm evet işte kızlar siziin bebişlerin kilosu nasıl?benim bebişin normal mi?
doktora sorsan da hamileliğin bitmesini beklemeni söyleyecektir cnm yapacak birşey olmuyor pek bu durumda uykuda uyuşukluğu çok duydum ben korkma artık ilerlemez ilerleseydi hızla gelişirdi benimki gibi rahat olsun için doğumdan sonra kaybolur benimkine bile öyle dedi doktor doğumdan sonra geçer bekleyeceğiz dedi
kaç haftalık kaç kilo cnm okumadım gecmişi
38 haftalık 3200 canım.tanıdıklarımınki bu haftalar 3400-3500
amanın e tatlım naptın yahu:26:ben de bugün doktordan geldim 38+0 3200 gr benim de ama doktor artık yanılma payının cok oldunu söyledi.+ - 400 gr.3600 de olabilir 2800 de olabilir...hatta ben normal istediğim için 3500 ü de pek gecmesin istiyorum ama allah nası nasip ederse ol olacak tabi...yani az deil tatlım benimki de o kadar
saol cnm inşallah seninki de geçer hamilelikten sonra....
merhaba kızlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?