2011 Nisan Anneleri

ben hiç bir dezavantajını görmedim cnm.hatta iyikide kesmişlerki başka yerden yırtılma olmamış.estetik dikiş yaptı ve ben hiç bişey hissetmiyorum inan..dikiş izi bile hissetmiyorum..ilişkidede bi sıkıntı yaşamadım benim 10 güne iyileşmişti çünkü.

canim ben normal dogum yapmis biri olarak dogum esnasinda yirtilmam oldu kendiliginden burda kesmiyolar ama 5 dikisim vardi..sonrasinda da hicbir problem ya$amadim ne bir agri ne bir sanci yada sIzI estetikmi bilmiyorum ama dikisler kendiliginden eriyip gitti..kücük ve büyük tuvalet ihtiyacimida ilk günde sorunsuzca atlattim.sarkma falanda olmadi gayet eskisi gibi.yani doktorunun dedigi gibi kesilmeden yirtilmada problemli birsey ya$amadim ben.normal dogumda müdahalesiz ya$anmasi gerekeni ya$ayip yavrumu kucagima almistim.insallah bu dogumumda problemsiz atlatmak nasip olur bana ve cümlesine..

günaydın kızlar
bu gece çok az uyudum..gece çarpıntım oldu ilk defa hayatımda..erken yattım 11 gibi 2 de kalktım...5 te yattım 6 da bir daha kalktım

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bız gene ıse geldık ınsallah son 2 gunum kaldı artık zorlanarak gelıyorum sabahları kalkmak olum gıbıme gelıyo

günaydın kızlar bende yine işe geldim ama bugün son öğlen 1-2 gibi çıkıcam sonra evdeyim bebişimi bekliycem bizimde cuma kontrolümüz var bakalım belki doktor hadi açılman sancın var der bende doğururum hayırlısıyla ay burda milleti duydıkça kendi kendime hayal kuruyorum:)

hayırlısıyla hayırlı zamanda gelir evletlarımız inşşş

günaydın kıssslar hala doğurmadım dimdik karşınızdayım ama son günler zor geçiyor bacağımın üst kısmına kramp giriyor bikini bölgesi varya oraya işte adım atamıyorum vaemı aranızda böyle olan ayrıca vücudum kabarıklarla dolu gece boyunca kaşıntıdan ve hararetten uyuyamıyorum yani işin özeti çok zor günler geçiriyorum .....

Ay iyiki ayrılıyorsn canım ben 34. Haftada izne ayrıldım evde sıkılırım dedim ama iyikl ayrılmışm hareketlerimiz baya kısıtlandı artık bide seninki 38. Haftada hayırlı olsun izne ayrıl ve dinlen inşallah hayırlı zamanda hayırlı kolay doğumlarla gelir bebişler
Kızlar kimsecikler konuşmuyo ses verin

evet kimse yok artık topik çok sıkıcı neyse herkes doğurup bi toparlanırlarsa yeniden canlanır 1 aya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…