- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.801
merhaba kızlar......
facede takılıyorlar sanırım birde dediğin doğru doğumlar çoğalınca herkez bebişlerinin başında tabii
seninle 1 gün varmış aramızda canım doğum tarihin belli mi?
sezeryan olucak canım benim bugün kontrolüm vardı 38 haftayı dolduralım 1 -2 gün içinde alırız dedi doktor oda 15 nisana geliyor senin tarih bellimi
kısllar doğum yapanları duyuyoruz da yapamayanlar kaç kişi kaldık çok mu acaba merak ediyorum ben
pzt yada salı benım kızımda gelıcek daha kendı çantamı hazrlamdım elım gtmıyor bır turlu tuhaf oldumıyıce
canım bir an önce hazırlaki eksiğin kalırsa gidip almak için vaktin olsun,hayırlısıyla doğum yaparsın inşallah
kızlar bişey sorucam...allah izin irse normal doğum istiyorum.doktorum ilk doğumda kesinlikle dikiş yapacağını kendisinin keseceğini deilse düzensiz yırtılamnın daha zor olacağını söyledi.estettik dikiş yapıyormuş..gene de ilerde bu dikişlerle ilgili sarkma vs..olabilir mi...yada ilişki sırasında sorun??tecrübeli anneler cevap verirse çok ii olur??hala kafama takılıyo acaba normal doğumun da dezavantajları çok mu diye:44::44::44:
kızlar bişey sorucam...allah izin verirse normal doğum istiyorum.doktorum ilk doğumda kesinlikle dikiş yapacağını kendisinin keseceğini kesmezse düzensiz yırtılamnın daha zor ve problemki olacağını söyledi.estettik dikiş yapıyormuş..gene de ilerde bu dikişlerle ilgili sarkma vs..olabilir mi...yada ilişki sırasında sorun??tecrübeli anneler cevap verirse çok ii olur??hala kafama takılıyo acaba normal doğumun da dezavantajları çok mu diye:44::44::44:
gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bız gene ıse geldık ınsallah son 2 gunum kaldı artık zorlanarak gelıyorum sabahları kalkmak olum gıbıme gelıyo
Ay iyiki ayrılıyorsn canım ben 34. Haftada izne ayrıldım evde sıkılırım dedim ama iyikl ayrılmışm hareketlerimiz baya kısıtlandı artık bide seninki 38. Haftada hayırlı olsun izne ayrıl ve dinlen inşallah hayırlı zamanda hayırlı kolay doğumlarla gelir bebişlergünaydın kızlar bende yine işe geldim ama bugün son öğlen 1-2 gibi çıkıcam sonra evdeyim bebişimi bekliycem bizimde cuma kontrolümüz var bakalım belki doktor hadi açılman sancın var der bende doğururum hayırlısıyla ay burda milleti duydıkça kendi kendime hayal kuruyorum:)
hayırlısıyla hayırlı zamanda gelir evletlarımız inşşş
Kızlar kimsecikler konuşmuyo ses verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?