2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlarrr
Gerçekten yaaa forumun eski tadı yok ne yazıkki...Eeee doğuranlar, doğuma gidenler, heyecanla bekleyenler derken herkes kendi derdine düştü...En kısa zamanda toparlanırız inş.
Bu arada skorpion74 arkadaşımızın suyu gelmiş hastaneye gidecekmiş...Facebookta yazmış;

SELAM KIZLAR 09.30 UYURKEN BIRDEN SUYUM GELDI.HASTANEYI ARADIK GELIN BAKALIM DEDILER E$IMI BEKLIYORUM.BOL BOL DUALARINIZA IHTIYACIM VAR..38+3 TEYIM BUGÜN.
Allah yardımcısı oldun inş.

gunaydın kızlar çok az kaldık artık ılerlemıyor sayfalar benm yıne hıç halım yok bugun mutsuz hıssedıyorum kendımı pzt doguma gırcem sankı bışeler eksık bu arada agdayı pzr mı yaptrsam cuma mı bunu bıle soruyorum

slm hatunlar allah hepizini bi avazda kurtarır inş. sağlıklık bebişler nasip ettsin
bende 35 haftalık hamileyim gerçekde şuan çok zor geciyo sancım var 2 gündür .
bide bu yetmezmiş gibi çalışıyom 2 . bebegim dünyaya geliyo 1.ncisi 10 yaşında 10 yıl sonra çocuk yapmak zormuş be
ya sizdede oluyormu merak ettim benim bebek kordonu çocuk döndükce yerininden çıkacak gibi ağrıyo sanki biri bıçak saplıyo hapşırmaya bile korkar oldum ya benim bebiş 2 gündür gece boyunca uyumuyo tabii benide uyutmuyo hergün birazdaha aşagıya iniyo yürüyemiyecek duruma geldim yürüdükce sancım başlıyo neyse çok konuşdum şimdilik böyle hepinizi allah korusun

aaa bu gece uyku tutmadı demek onu sabah 5 te yazmış bır avazda kurtulur ınş

Günaydın cnm kız ne fark eder valla sen de bi alemsin haaaa
Hadi bakalım sen de doğum yapanlar kervanına katılıyorsun ayyy heyecan vardır şimdi.Allah kolay doğumlar nasip etsin inş

Mrb cnm hoşgeldin Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin inş. bebişine...Son zamanlar artık iyice zor oluyor ben de sabahları bel ağrısıyla kalkıyorum yataktan sonra geçiyor ama ilk bi kalktığımda tutulup kalıyorum hareket edemiyorum...Artık sabır diyorum

Günaydın cnm kız ne fark eder valla sen de bi alemsin haaaa
Hadi bakalım sen de doğum yapanlar kervanına katılıyorsun ayyy heyecan vardır şimdi.Allah kolay doğumlar nasip etsin inş

kız dıyorum ya bunu bıle soruyorum dıye ben de bır tuaflık var bugunlerde dogum sendromuna gırdım galıba:18: bırde pıjama gecelık takıntım oldu bı yer buldum ıkıdebır gıdıp alıyorum. heycan var uyuşmuş gıbıyım daha kendı çantam hazr değil

hoşgeldın cnm gecmış olsun bende de sancılar oluyor son zamanlrımz bırde ışe gıdıyorsun ondan da zorlanırsın

Kızım hazırlasana çantanı huuuu ne olur ne olmaz bak ben bile hazırladım eşimin zoruyla...En son dedi sen sancılanırsan ben çantayı nasıl hazırayacağım ortada kalırız valla diye...Artık bişeyler koydum daha eksikler var da olsun en azından bi çantamız var köşede bi yerde

bugun hazırlıyım ne oluyor bana

ben geldimm :) 2 gündür evde keyif yapıyorum.. dün kızımı gördüm 3,211 gr olmuş suyu sınırdaymş eğer azalırsa sezeryan gündem de , sürekli su içiyrum,, tansiyonum yüksek hergün sağlık ocağına gidip ölçtürcem ,, sizler nasılsınız

maş kızına.benmde tansıyon yuksek ıdrarda proteıne bakalım dedı drum gercı sonucu hala almadım

Bizim çantada 34. Haftadan beri hazır bazen içine bişeyler ekliyorum falan daha beşiğinide kurmadık kzımın allahın izniyle cuma kuralım dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…