2011 Nisan Anneleri

herkese merhaba kızlar anca grp yazabildi,m sonnda bende doğrdm beklenmedk bi şeklde oldu ama iiyz çok şukur 35 + 4 te gece 12 de suyum geldi önce yawas yawas egldi altma kaçryrm sandm sonra buyun esofmanm ıslandı cantamzı kaptgmz gbi hastaneye gttk.dr kontrol etti 1 cm acıklığm wardı normal doğmu deneyecegz önce dedi bnde tamm dedim duzenli agrlarm grmeye başladı 5 dakkada bir.gece 3 te 4cm olm ştu açıklğm ben birz çığrtkanlk yaptm orda beni sezeryana alın dye eşime de çok bagrmşm sonra 4 bucuga kadar 8cm oldu hızlı ilerledi bzm kız dr da senn kız çok aceleci gelemk için dedi sonra doğmhaneye aldlar beni yarm saat sonrada 4.58 de kzıım dunyay geldi öle bi çglık bastı ki babsı bile duymuş hemn saate bakmş sonra dikişim wardı onu halleti dr um çktm kapıda eşim beklyrdu sarıldık brbrzme aşkım innamyrm ben normal doğm yaptm demişim sonra odama gttk beraber hemsreler uyuyn dedi ama bebişim gelmedn uyuyamadm anca 11 de geldi kokladk babasyla..annemlere de suyum geldgnde telfn açmştm sabah 10 gbi de onlar geldi bi gce daha kladk hastanedn çıktık şimdi ewimzdeyz kızım da uyuyr ismi de İNCİ oldu ilk 2 gun sutum gelmedi mama wermek zorndA kaldk şiömdi emyr yawas yawas bakaıl m

ay maşşallah bebişine darısı başımıza inşş

Tekrar gözün aydın canım.
Şaşırttın bizi, epeyce erken oldu.
İkiniz de iyisiniz ya önemli olan bu.
Allah analı babalı büyütsün.

Canım benim tebrik ederim... Çok sevindim adına.. Rüyandaki gibi çok kolay doğum yapmışsın... Hemde kısa sürede... Allah ailene sağlık versin... Bakalım bende Cuma sezeryana alınacağım... Artık kızıma kavuşma zamanım yaklaşıyor...
Tekrar tebrik ederim...

Kızlar bi şey sorcam 2 gündür benim karnım bayağı aşağıya indi bide bacaklarımda adet öncesi adet olacakmışım gibi bi ağrı var ama düzenli sancı gibi diil benim gibi olan var mı yada bebişini doğuran annelerden doğum önncesi benim gibi olanlar

gozun aydın canım allah analı babalı buyuttsun darısı başımıza.ınş emmer

Senin zamanın zaten gelmiş artık.
Her an olabilir.

valla hepimize şok yaşattın...hiç beklemiyorduk..inşallah daha çok gelirde.bol bol emer inci bebek :))

slm kızlar bugün kontrolümüz vardı 1 saat oldu geleli.37+4 teyiz bebişimin kilosu 3.600 olmuş.herşeyi normal hatta 40 haftalık görünüyo çok şükür ama nst de sancım çıktı dr baktı açılma varmı diye yoktu ctesi tekrar çağırdı uff zamanından önce gelmez inşallah.

doğurmayanları yazmadım listemizdeki hamile sayısını yazdım doğuranlar yirmiyi geçti bile:)

Canım maşaallah kızına erken doğduğu için mi hemen getirmediler yanına bende ondan korkuyorum ya hemen alamazsam kucağıma emziremezsem diye, inşaallah bizimde doğum böyle kolay geçer okudukça kendime güvenim geliyor:)

oh maşaallah senin ikinciydi değil mi hazırlıklı o yinede ikinciler tam gününü bekemiyormuş genelde.

oh maşaallah senin ikinciydi değil mi hazırlıklı o yinede ikinciler tam gününü bekemiyormuş genelde.[/QUOTE]

evet 2. valla herşey hazır beşiğimiz çantamız.ama ben son gününe kadar kalsın istiyorum.çevredekilerde bu 15 gün beklemez diyorlar karnım düşmüş aşağı öyle diyolar

uzun zamandır giremiyorum annemler geldi evimiz biraz kalabalıklaştı. bi girdim baktım ne göreyim bazılar erkenden doğum yapmış bile. acele bebişler belli oluoo :))doum yapan anneler hepinizin yavrusuna sağlık sıhhat versin allah.güle güle büyütün bebişinizi. darısı benim ve doğrmayanların başına

Maşallah bebeğine canım doğsa da kilosu çok iyi diycem ama erken doğa n bebeklerde galiba solunum güçlüğü falan oluyo biraz dahabekleyebilir miniğin ama gelsede 38. haftadasın sorun olmaz sanırım
Maşallah canım doğumunla şoık olmuştu khep yazdık face de durumun da merak ediyorduk gözün aydın doğumu çok güzel anlatmışsın gerçekten insana cesarer veriyor inşallah bizim bebişlerde böyle kolaylıkla sağlıkla gelirler güle güle sağlıkla büyüsün inci bebek

Bazıları ne canım doğuranlar 20 yi aştı her sabah en az iki doğum haberiyle uyanıyoruz bizde tedirginiz artık bebişler erken gelecek diye
sonunda çantam hazırr

Hayırlı olsun canım valla ben de senin gibi hazırlamamıştım annem sağolsun oturdu karşıma tek tek hazırladı ben de yardım ettim şimdi çantamız hazır gerçi bebişinkiler hazır benim eksiklerim var henüz ama olsun yavaş yavaş hazırlanır

bana bır tembellık çoktu elım ayagım kalkmıyor ama sonunda bıttı sayılır bebışımınkı hazrdı da benmkı kalmıştı sadece fenerıumdan hast çıkışı alıncak babsı çok ıstıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…