- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.841
cnm biz çantayı arabaya koyduk artık hazır dursun nolur nolmaz diye o gece doğuma gittik :))))
çok gzl cnmbu arada yeni çizelgemiz nasııı :))
Bizim çantada 34. Haftadan beri hazır bazen içine bişeyler ekliyorum falan daha beşiğinide kurmadık kzımın allahın izniyle cuma kuralım dedik
herkese merhaba kızlar anca grp yazabildi,m sonnda bende doğrdm beklenmedk bi şeklde oldu ama iiyz çok şukur35 + 4 te gece 12 de suyum geldi önce yawas yawas egldi altma kaçryrm sandm Sonra buyun esofmanm ıslandı cantamzı kaptgmz gbi hastaneye gttk.dr kontrol etti 1 cm acıklığm wardı normal doğmu deneyecegz önce dedi bnde tamm dedim duzenli agrlarm grmeye başladı 5 dakkada bir.gece 3 te 4cm olm ştu açıklğm ben birz çığrtkanlk yaptm orda beni sezeryana alın dye eşime de çok bagrmşm Sonra 4 bucuga kadar 8cm oldu hızlı ilerledi bzm kız dr da senn kız çok aceleci gelemk için dedi Sonra doğmhaneye aldlar beni yarm saat sonrada 4.58 de kzıım dunyay geldi öle bi çglık bastı ki babsı bile duymuş hemn saate bakmş Sonra dikişim wardı onu halleti dr um çktm kapıda eşim beklyrdu sarıldık brbrzme aşkım innamyrm ben normal doğm yaptm demişim Sonra odama gttk beraber hemsreler uyuyn dedi ama bebişim gelmedn uyuyamadm anca 11 de geldi kokladk babasyla..annemlere de suyum geldgnde telfn açmştm sabah 10 gbi de onlar geldi bi gce daha kladk hastanedn çıktık şimdi ewimzdeyz kızım da uyuyr ismi de inci oldu ilk 2 gun sutum gelmedi mama wermek zornda kaldk şiömdi emyr yawas yawas bakaıl m
herkese merhaba kızlar anca grp yazabildi,m sonnda bende doğrdm beklenmedk bi şeklde oldu ama iiyz çok şukur35 + 4 te gece 12 de suyum geldi önce yawas yawas egldi altma kaçryrm sandm sonra buyun esofmanm ıslandı cantamzı kaptgmz gbi hastaneye gttk.dr kontrol etti 1 cm acıklığm wardı normal doğmu deneyecegz önce dedi bnde tamm dedim duzenli agrlarm grmeye başladı 5 dakkada bir.gece 3 te 4cm olm ştu açıklğm ben birz çığrtkanlk yaptm orda beni sezeryana alın dye eşime de çok bagrmşm sonra 4 bucuga kadar 8cm oldu hızlı ilerledi bzm kız dr da senn kız çok aceleci gelemk için dedi sonra doğmhaneye aldlar beni yarm saat sonrada 4.58 de kzıım dunyay geldi öle bi çglık bastı ki babsı bile duymuş hemn saate bakmş sonra dikişim wardı onu halleti dr um çktm kapıda eşim beklyrdu sarıldık brbrzme aşkım innamyrm ben normal doğm yaptm demişim sonra odama gttk beraber hemsreler uyuyn dedi ama bebişim gelmedn uyuyamadm anca 11 de geldi kokladk babasyla..annemlere de suyum geldgnde telfn açmştm sabah 10 gbi de onlar geldi bi gce daha kladk hastanedn çıktık şimdi ewimzdeyz kızım da uyuyr ismi de İNCİ oldu ilk 2 gun sutum gelmedi mama wermek zorndA kaldk şiömdi emyr yawas yawas bakaıl m
herkese merhaba kızlar anca grp yazabildi,m sonnda bende doğrdm beklenmedk bi şeklde oldu ama iiyz çok şukur35 + 4 te gece 12 de suyum geldi önce yawas yawas egldi altma kaçryrm sandm sonra buyun esofmanm ıslandı cantamzı kaptgmz gbi hastaneye gttk.dr kontrol etti 1 cm acıklığm wardı normal doğmu deneyecegz önce dedi bnde tamm dedim duzenli agrlarm grmeye başladı 5 dakkada bir.gece 3 te 4cm olm ştu açıklğm ben birz çığrtkanlk yaptm orda beni sezeryana alın dye eşime de çok bagrmşm sonra 4 bucuga kadar 8cm oldu hızlı ilerledi bzm kız dr da senn kız çok aceleci gelemk için dedi sonra doğmhaneye aldlar beni yarm saat sonrada 4.58 de kzıım dunyay geldi öle bi çglık bastı ki babsı bile duymuş hemn saate bakmş sonra dikişim wardı onu halleti dr um çktm kapıda eşim beklyrdu sarıldık brbrzme aşkım innamyrm ben normal doğm yaptm demişim sonra odama gttk beraber hemsreler uyuyn dedi ama bebişim gelmedn uyuyamadm anca 11 de geldi kokladk babasyla..annemlere de suyum geldgnde telfn açmştm sabah 10 gbi de onlar geldi bi gce daha kladk hastanedn çıktık şimdi ewimzdeyz kızım da uyuyr ismi de İNCİ oldu ilk 2 gun sutum gelmedi mama wermek zorndA kaldk şiömdi emyr yawas yawas bakaıl m
Kızlar bi şey sorcam 2 gündür benim karnım bayağı aşağıya indi bide bacaklarımda adet öncesi adet olacakmışım gibi bi ağrı var ama düzenli sancı gibi diil benim gibi olan var mı yada bebişini doğuran annelerden doğum önncesi benim gibi olanlar
liste diye bahsettiğiniz nedir kızlar şu ilk sayfadaki liste mi
eğer öyleyse orda zaten toplamda 87 kişi var doğurmayanlar nasıl 91i buluyor??? :44:
bu arada ben de doğurmadım doğurmaya da hiç niyetim yok kızımın da gelmeye niyeti yok gibi gelmesin de zaten beklesin valla gününü en iyisi ben memnunum halimden her ne kadar gece uyuyamasam da 30 kere wcye 30 kere de mutfağa mide yanmasından süt içmeye kalksam da ödemden bileklerimde oluşmuş olan karpal tunel sendromu rahatsızlığından dolayı ellerim ve kollarımdaki feci yanma ve uyuşmalar sebebiyle uyuyamasamda ellerimin uyuşukluğundan hissizliğinden iş yapmakta zorlansam da ha bide unutmadan ayakta sabit kaldığımda çektiğim deli gibi feci bel ağrısı da bunların cabası olsa da yinede beklesin içerde
başa gelen çekiliyo kızlar görüldüğü üzre
slm kızlar bugün kontrolümüz vardı 1 saat oldu geleli.37+4 teyiz
bebişimin kilosu 3.600 olmuş.herşeyi normal hatta 40 haftalık görünüyoçok şükür ama nst de sancım çıktı dr baktı açılma varmı diye yoktu ctesi tekrar çağırdı uff zamanından önce gelmez inşallah.
Maşallah bebeğine canım doğsa da kilosu çok iyi diycem ama erken doğa n bebeklerde galiba solunum güçlüğü falan oluyo biraz dahabekleyebilir miniğin ama gelsede 38. haftadasın sorun olmaz sanırımslm kızlar bugün kontrolümüz vardı 1 saat oldu geleli.37+4 teyiz bebişimin kilosu 3.600 olmuş.herşeyi normal hatta 40 haftalık görünüyoçok şükür ama nst de sancım çıktı dr baktı açılma varmı diye yoktu ctesi tekrar çağırdı uff zamanından önce gelmez inşallah.
Maşallah canım doğumunla şoık olmuştu khep yazdık face de durumun da merak ediyorduk gözün aydın doğumu çok güzel anlatmışsın gerçekten insana cesarer veriyor inşallah bizim bebişlerde böyle kolaylıkla sağlıkla gelirler güle güle sağlıkla büyüsün inci bebekherkese merhaba kızlar anca grp yazabildi,m sonnda bende doğrdm beklenmedk bi şeklde oldu ama iiyz çok şukur35 + 4 te gece 12 de suyum geldi önce yawas yawas egldi altma kaçryrm sandm sonra buyun esofmanm ıslandı cantamzı kaptgmz gbi hastaneye gttk.dr kontrol etti 1 cm acıklığm wardı normal doğmu deneyecegz önce dedi bnde tamm dedim duzenli agrlarm grmeye başladı 5 dakkada bir.gece 3 te 4cm olm ştu açıklğm ben birz çığrtkanlk yaptm orda beni sezeryana alın dye eşime de çok bagrmşm sonra 4 bucuga kadar 8cm oldu hızlı ilerledi bzm kız dr da senn kız çok aceleci gelemk için dedi sonra doğmhaneye aldlar beni yarm saat sonrada 4.58 de kzıım dunyay geldi öle bi çglık bastı ki babsı bile duymuş hemn saate bakmş sonra dikişim wardı onu halleti dr um çktm kapıda eşim beklyrdu sarıldık brbrzme aşkım innamyrm ben normal doğm yaptm demişim sonra odama gttk beraber hemsreler uyuyn dedi ama bebişim gelmedn uyuyamadm anca 11 de geldi kokladk babasyla..annemlere de suyum geldgnde telfn açmştm sabah 10 gbi de onlar geldi bi gce daha kladk hastanedn çıktık şimdi ewimzdeyz kızım da uyuyr ismi de İNCİ oldu ilk 2 gun sutum gelmedi mama wermek zorndA kaldk şiömdi emyr yawas yawas bakaıl m
uzun zamandır giremiyorum annemler geldi evimiz biraz kalabalıklaştı. bi girdim baktım ne göreyim bazılar erkenden doğum yapmış bile. acele bebişler belli oluoo :))doum yapan anneler hepinizin yavrusuna sağlık sıhhat versin allah.güle güle büyütün bebişinizi. darısı benim ve doğrmayanların başına
sonunda çantam hazırr
Bazıları ne canım doğuranlar 20 yi aştı her sabah en az iki doğum haberiyle uyanıyoruz bizde tedirginiz artık bebişler erken gelecek diye
Hayırlı olsun canım valla ben de senin gibi hazırlamamıştım annem sağolsun oturdu karşıma tek tek hazırladı ben de yardım ettim şimdi çantamız hazır gerçi bebişinkiler hazır benim eksiklerim var henüz ama olsun yavaş yavaş hazırlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?