2011 Nisan Anneleri

Kızlar ebn çıkıyorum son iş günümde bitti artık evde beklemede sıra hepin,ze hayırlı doğumlar inş herkes kuzusunu sağlıkla sıhhatle alır kucağına hepinizi öpüyorum cuma belki doğum olur girebilirsem evden haber vericem kib allaha emanet olun

benim acaip başım dönüyor ve midem bulanıyor..
acaba hamilemiyim dermişim:86::86:
iğrenç ti kabul ediyorum
ama çok kötüyüm kusmak istiyorum

Merhaba guzel anneler
Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Bugün tam 11 günlük oldu Umut Çınar im :)) çok guzel bir duygu. Kelimeler kifayetsiz sanki. Allah herkese nasip eder ins. Normal dogumla geldi oğlum. Bende yavas yavas iyileşiyorum. Dikişlerin biraz sıkıntı verdi birde durup dururken ağlıyorum hala. Onun dısında sıkıntım yok çok şükür. Hepinizi çok opuyorum hala dogum yapmamislara kolay doğumlar diliyorum

canım benim Allah analı babalı büyütsün. İnci de adı gibi zarif ve güzel mi güzel bir kız olsun. Sen çok güzel bir şekilde hayalindeki gibi yaptın doğumunu. Darısı başımıza artık

hayırlı olsun canım bebeğin Allah analı babalı büyütsün biraz erken olmuş ama sağsalim aldın kucağına.

canımbenımde aynı derdım var her tarafımdan kasınmaktan yara ıcınde kaldı off sınır oluyorum ne olacaksa bılmıyorum her gece resmen bacaklarım kollarımı kazıyo gıbı kasırken uyanıyorum dogumla beraber bıcak gıbı keseılırmıs ınsallah bızdede oyle olur benımkı 5.ayımdan berı var 4 aydır bu kasıntıyı cekıyorum ve her gecen gun daha da tatlı kasınıyo

cnm hakkında hayırlısı neyse olsun.inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

bende 40.(39+2) haftadayim, kontroldeydik bugün..
sanci yok, rahim agzi acilma yok bakalim benim oglus ne zaman gelmeye karar verecek
rahatlari yerinde tabiii
ama ben artik dayanamiyorum kaburgalarim kiriliyo resmen

cnm bizim bebekler çok sevdiler yerlerini.
keyiflerine düşkünler...

belkide şuanda bebeğini kollarına almıştır.
allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin.

cnm geçmiş olsun.
maşallah kocaman olmuş bebeğinde

bu arada yeni çizelgemiz nasııı :))

ne güzel miniğini almışsın kollarına.
çizelgende çok güzel olmuş darısı bizim başımıza.

aytencim karşılaşamadık seninle bi türlü msnde.müsait değilsindir belki diye arayamadımda.
ne güzel inci kızını kucağına almışsın herşeyde yolunda maşallah
allah uzun ömürler nasib etsin analı babalı büyütsün cnm.
darısı bizlerin başına.

maşallah cnm
38. haftanızdaymışsınız zaten artık gelsede sorun olmaz cnm.inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız.

hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah cnm.
sende kendine ve bebeğine çok dikkat et bizleri habersiz bırakma.

cnm allah analı babalı büyütsün.
ne güzel oğluşun kucağında darısı bizlerin başına inşallah.

çok guzel canım yaa bende cuma son mesaım ınsallah artık ıyıce zorlanıyorum felaket agır hıssedıyorum kendımı

yazdıklarını okuyunca kendımı tutamayıp agladımm,allah analı babalı buyutsunn.saglıkla mutluluklaa...

Allah yardımcın olsun nasıl çektin 4 ayda benim 15 günde tüm vücudum mahvoldu artık kaşıntıları geçtim kaşıntı lekelri oldu böyle yanık gibi ona psikolojim bozuluyor ya böyle kalırsa diye, bir de çevremde ki tecrübeli yaşlılar gece yanığı diyorlar ama bana da mantıklı geldi çünkü daha çok gece kaşınıyo hatta gece kremde fayda etmiyo bilmiyorum çok kötü allah yardımcımız olsun

selam kızlar nasılsınız?
ben hala doğurmadım beklemedeyim.
oğlumun keyfi yerinde maşallah.

Canım paşanın keyfi yerinde dursun da ne zamana kadar duracak dr birşey söyledi mi genelde 42. haftaya kadar yolu var ama şimdi drlar da fazla bekletmiyor 40. haftadan sonra sezeryan diyorlar sen ne yapmayı düşünüyorsun

ayy cnm allah analı babalı büyütsün ne güzel yazmışsın...sana çok şaşırmıştım zaten..yazdıkların cesaret oldu..müsait bi zamanında ayrıntılı anlatırsan seviniriz..yani çok ağrın oldumu dikişin var mı şu an nasısın falan?bunları duymaya ihtiyacımız var...inşallah sütün de bol bol gelir inci kızın tombişce büyür cnm
ben varım benben de aynen adet olcak gibi bacaklarım ve belime hafifçe sızı vuruyo.sanki kanamam gelivercek gibi...kaç günümüz daha var dersiniz??
maşallah cnm kızınadaha sende beklemedesin yani ben de öyle.çantanı hazırla bekle dedi doktor.tansiyonu da ihmal etme cnm

ayy saol cnm yaa...bu arada diğer topiklerde hep kolay doğum yaptını yazmışsın.doğum hikayen nerde??göremedim..zaman yaklaştıkça ii şeyler duymaya ihtiyacım var..
ayy cnm inşallah bizimkilerde sorunsuz olur...galiba suyun da gelmiş..hayırlı doğumlar sana..
bu arada kahvaltımızı yaptık..
birazcık oturayımda evi toparlayıp temziliğe başlayayım
akşama misafir var

hala niye misafir geliyo yaa..artık gelmesinlerrr biraz anlayış yahu..

ayy ne anlayısıı yaaaa,helekii eşinde bu konuda anlayıslı deılsee gelır mısafırler daahaaa...yarama bastınn:)

herkese selammm....

pazartesı kontrolum vardı,kızım 3200 grm olmus boyuda 49 cm.gayet ıyı dedı..kanala gırer dıye dusunuodum ama gırmemıss.bı problem olmadıkca kendını normal doguma hazırla dedı.bırdee ılıskıde bulun esınle dedı bende bısey olur dıye yapmıoruz dedım.oda yapın cunku rahmın gıdıklansın dedı.bol bol yuruyus yap dedı.nst ye baglandım super dedı..gayet rahatmıs gelecegı yok buaralar......

valla cnm son kez gelecekler doğumdan önce..müsaitmisin deyince değilim denmiyor..
sinir olmuyor değilim
ama napalım artık..eşim erken gelcek o süpürüp silecek ben ikram yaptım mutfak temziledim banyo wc temizlicem o kadar elimi süremem başka valla
bu arada hikayem doğum öyküleri kısmında ilk sayfada vardı.ilk göz ağrımla kavuşma hikayem diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…