- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.861
herkese merhaba kızlar anca grp yazabildi,m sonnda bende doğrdm beklenmedk bi şeklde oldu ama iiyz çok şukur35 + 4 te gece 12 de suyum geldi önce yawas yawas egldi altma kaçryrm sandm sonra buyun esofmanm ıslandı cantamzı kaptgmz gbi hastaneye gttk.dr kontrol etti 1 cm acıklığm wardı normal doğmu deneyecegz önce dedi bnde tamm dedim duzenli agrlarm grmeye başladı 5 dakkada bir.gece 3 te 4cm olm ştu açıklğm ben birz çığrtkanlk yaptm orda beni sezeryana alın dye eşime de çok bagrmşm sonra 4 bucuga kadar 8cm oldu hızlı ilerledi bzm kız dr da senn kız çok aceleci gelemk için dedi sonra doğmhaneye aldlar beni yarm saat sonrada 4.58 de kzıım dunyay geldi öle bi çglık bastı ki babsı bile duymuş hemn saate bakmş sonra dikişim wardı onu halleti dr um çktm kapıda eşim beklyrdu sarıldık brbrzme aşkım innamyrm ben normal doğm yaptm demişim sonra odama gttk beraber hemsreler uyuyn dedi ama bebişim gelmedn uyuyamadm anca 11 de geldi kokladk babasyla..annemlere de suyum geldgnde telfn açmştm sabah 10 gbi de onlar geldi bi gce daha kladk hastanedn çıktık şimdi ewimzdeyz kızım da uyuyr ismi de İNCİ oldu ilk 2 gun sutum gelmedi mama wermek zorndA kaldk şiömdi emyr yawas yawas bakaıl m
herkese merhaba kızlar anca grp yazabildi,m sonnda bende doğrdm beklenmedk bi şeklde oldu ama iiyz çok şukur35 + 4 te gece 12 de suyum geldi önce yawas yawas egldi altma kaçryrm sandm sonra buyun esofmanm ıslandı cantamzı kaptgmz gbi hastaneye gttk.dr kontrol etti 1 cm acıklığm wardı normal doğmu deneyecegz önce dedi bnde tamm dedim duzenli agrlarm grmeye başladı 5 dakkada bir.gece 3 te 4cm olm ştu açıklğm ben birz çığrtkanlk yaptm orda beni sezeryana alın dye eşime de çok bagrmşm sonra 4 bucuga kadar 8cm oldu hızlı ilerledi bzm kız dr da senn kız çok aceleci gelemk için dedi sonra doğmhaneye aldlar beni yarm saat sonrada 4.58 de kzıım dunyay geldi öle bi çglık bastı ki babsı bile duymuş hemn saate bakmş sonra dikişim wardı onu halleti dr um çktm kapıda eşim beklyrdu sarıldık brbrzme aşkım innamyrm ben normal doğm yaptm demişim sonra odama gttk beraber hemsreler uyuyn dedi ama bebişim gelmedn uyuyamadm anca 11 de geldi kokladk babasyla..annemlere de suyum geldgnde telfn açmştm sabah 10 gbi de onlar geldi bi gce daha kladk hastanedn çıktık şimdi ewimzdeyz kızım da uyuyr ismi de İNCİ oldu ilk 2 gun sutum gelmedi mama wermek zorndA kaldk şiömdi emyr yawas yawas bakaıl m
günaydın kıssslar hala doğurmadım dimdik karşınızdayım ama son günler zor geçiyor bacağımın üst kısmına kramp giriyor bikini bölgesi varya oraya işte adım atamıyorum vaemı aranızda böyle olan ayrıca vücudum kabarıklarla dolu gece boyunca kaşıntıdan ve hararetten uyuyamıyorum yani işin özeti çok zor günler geçiriyorum .....
selam kızlar nasılsınız?bugün dr geldim.dr bu hafta sonu sezeryana alalım dedi.kabul etmedim.38 haftam bitmiş oluyr gelecek hafta içine kalsın dedim.bebeğim bu hafta sadece 50 gr almış.canım sıkıldı.son haftalarda 1oo-150 alması gerekirdi.kilo alsın diye bekleyecem ama almayadabilir ve dr doğum sancılarında başlayabilir dedi.ne yapsammm acaba ?:18::18::18::26::26::26:
bende 40.(39+2) haftadayim, kontroldeydik bugün..
sanci yok, rahim agzi acilma yok bakalim benim oglus ne zaman gelmeye karar verecek
rahatlari yerinde tabiii
ama ben artik dayanamiyorum kaburgalarim kiriliyo resmen
Günaydın kızlarrr
Gerçekten yaaa forumun eski tadı yok ne yazıkki...Eeee doğuranlar, doğuma gidenler, heyecanla bekleyenler derken herkes kendi derdine düştü...En kısa zamanda toparlanırız inş.
Bu arada skorpion74 arkadaşımızın suyu gelmiş hastaneye gidecekmiş...Facebookta yazmış;
SELAM KIZLAR 09.30 UYURKEN BIRDEN SUYUM GELDI.HASTANEYI ARADIK GELIN BAKALIM DEDILER E$IMI BEKLIYORUM.BOL BOL DUALARINIZA IHTIYACIM VAR..38+3 TEYIM BUGÜN.
Allah yardımcısı oldun inş.
ben geldimm :) 2 gündür evde keyif yapıyorum.. dün kızımı gördüm 3,211 gr olmuş suyu sınırdaymş eğer azalırsa sezeryan gündem de , sürekli su içiyrum,, tansiyonum yüksek hergün sağlık ocağına gidip ölçtürcem ,, sizler nasılsınız
bu arada yeni çizelgemiz nasııı :))
slm kızlar bugün kontrolümüz vardı 1 saat oldu geleli.37+4 teyiz bebişimin kilosu 3.600 olmuş.herşeyi normal hatta 40 haftalık görünüyoçok şükür ama nst de sancım çıktı dr baktı açılma varmı diye yoktu ctesi tekrar çağırdı uff zamanından önce gelmez inşallah.
Kızlar ebn çıkıyorum son iş günümde bitti artık evde beklemede sıra hepin,ze hayırlı doğumlar inş herkes kuzusunu sağlıkla sıhhatle alır kucağına hepinizi öpüyorum cuma belki doğum olur girebilirsem evden haber vericem kib allaha emanet olun
Merhaba guzel anneler
Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Bugün tam 11 günlük oldu Umut Çınar im :)) çok guzel bir duygu. Kelimeler kifayetsiz sanki. Allah herkese nasip eder ins. Normal dogumla geldi oğlum. Bende yavas yavas iyileşiyorum. Dikişlerin biraz sıkıntı verdi birde durup dururken ağlıyorum hala. Onun dısında sıkıntım yok çok şükür. Hepinizi çok opuyorum hala dogum yapmamislara kolay doğumlar diliyorum
Kızlar ebn çıkıyorum son iş günümde bitti artık evde beklemede sıra hepin,ze hayırlı doğumlar inş herkes kuzusunu sağlıkla sıhhatle alır kucağına hepinizi öpüyorum cuma belki doğum olur girebilirsem evden haber vericem kib allaha emanet olun
saolun kızlaar darsı hepnzn başına sağlıcakla ins...
sonunda çantam hazırr
selam kızlar nasılsınız?
ben hala doğurmadım beklemedeyim.
oğlumun keyfi yerinde maşallah.
olsun aysucum yatsın bebiş rahat rahat
canımbenımde aynı derdım var her tarafımdan kasınmaktan yara ıcınde kaldı off sınır oluyorum ne olacaksa bılmıyorum her gece resmen bacaklarım kollarımı kazıyo gıbı kasırken uyanıyorum dogumla beraber bıcak gıbı keseılırmıs ınsallah bızdede oyle olur benımkı 5.ayımdan berı var 4 aydır bu kasıntıyı cekıyorum ve her gecen gun daha da tatlı kasınıyo
selam kızlar nasılsınız?
ben hala doğurmadım beklemedeyim.
oğlumun keyfi yerinde maşallah.
ayy cnm allah analı babalı büyütsün ne güzel yazmışsın...sana çok şaşırmıştım zaten..yazdıkların cesaret oldu..müsait bi zamanında ayrıntılı anlatırsan seviniriz..yani çok ağrın oldumu dikişin var mı şu an nasısın falan?bunları duymaya ihtiyacımız var...inşallah sütün de bol bol gelir inci kızın tombişce büyür cnmherkese merhaba kızlar anca grp yazabildi,m sonnda bende doğrdm beklenmedk bi şeklde oldu ama iiyz çok şukur35 + 4 te gece 12 de suyum geldi önce yawas yawas egldi altma kaçryrm sandm sonra buyun esofmanm ıslandı cantamzı kaptgmz gbi hastaneye gttk.dr kontrol etti 1 cm acıklığm wardı normal doğmu deneyecegz önce dedi bnde tamm dedim duzenli agrlarm grmeye başladı 5 dakkada bir.gece 3 te 4cm olm ştu açıklğm ben birz çığrtkanlk yaptm orda beni sezeryana alın dye eşime de çok bagrmşm sonra 4 bucuga kadar 8cm oldu hızlı ilerledi bzm kız dr da senn kız çok aceleci gelemk için dedi sonra doğmhaneye aldlar beni yarm saat sonrada 4.58 de kzıım dunyay geldi öle bi çglık bastı ki babsı bile duymuş hemn saate bakmş sonra dikişim wardı onu halleti dr um çktm kapıda eşim beklyrdu sarıldık brbrzme aşkım innamyrm ben normal doğm yaptm demişim sonra odama gttk beraber hemsreler uyuyn dedi ama bebişim gelmedn uyuyamadm anca 11 de geldi kokladk babasyla..annemlere de suyum geldgnde telfn açmştm sabah 10 gbi de onlar geldi bi gce daha kladk hastanedn çıktık şimdi ewimzdeyz kızım da uyuyr ismi de İNCİ oldu ilk 2 gun sutum gelmedi mama wermek zorndA kaldk şiömdi emyr yawas yawas bakaıl m
ben varım benKızlar bi şey sorcam 2 gündür benim karnım bayağı aşağıya indi bide bacaklarımda adet öncesi adet olacakmışım gibi bi ağrı var ama düzenli sancı gibi diil benim gibi olan var mı yada bebişini doğuran annelerden doğum önncesi benim gibi olanlar
maşallah cnm kızınaben geldimm :) 2 gündür evde keyif yapıyorum.. dün kızımı gördüm 3,211 gr olmuş suyu sınırdaymş eğer azalırsa sezeryan gündem de , sürekli su içiyrum,, tansiyonum yüksek hergün sağlık ocağına gidip ölçtürcem ,, sizler nasılsınız
ayy saol cnm yaa...bu arada diğer topiklerde hep kolay doğum yaptını yazmışsın.doğum hikayen nerde??göremedim..zaman yaklaştıkça ii şeyler duymaya ihtiyacım var..ben hiç bir dezavantajını görmedim cnm.hatta iyikide kesmişlerki başka yerden yırtılma olmamış.estetik dikiş yaptı ve ben hiç bişey hissetmiyorum inan..dikiş izi bile hissetmiyorum..ilişkidede bi sıkıntı yaşamadım benim 10 güne iyileşmişti çünkü.
ayy cnm inşallah bizimkilerde sorunsuz olur...galiba suyun da gelmiş..hayırlı doğumlar sana..canim ben normal dogum yapmis biri olarak dogum esnasinda yirtilmam oldu kendiliginden burda kesmiyolar ama 5 dikisim vardi..sonrasinda da hicbir problem ya$amadim ne bir agri ne bir sanci yada sIzI estetikmi bilmiyorum ama dikisler kendiliginden eriyip gitti..kücük ve büyük tuvalet ihtiyacimida ilk günde sorunsuzca atlattim.sarkma falanda olmadi gayet eskisi gibi.yani doktorunun dedigi gibi kesilmeden yirtilmada problemli birsey ya$amadim ben.normal dogumda müdahalesiz ya$anmasi gerekeni ya$ayip yavrumu kucagima almistim.insallah bu dogumumda problemsiz atlatmak nasip olur bana ve cümlesine..
bu arada kahvaltımızı yaptık..
birazcık oturayımda evi toparlayıp temziliğe başlayayım
akşama misafir var
ayy cnm allah analı babalı büyütsün ne güzel yazmışsın...sana çok şaşırmıştım zaten..yazdıkların cesaret oldu..müsait bi zamanında ayrıntılı anlatırsan seviniriz..yani çok ağrın oldumu dikişin var mı şu an nasısın falan?bunları duymaya ihtiyacımız var...inşallah sütün de bol bol gelir inci kızın tombişce büyür cnm
ben varım benben de aynen adet olcak gibi bacaklarım ve belime hafifçe sızı vuruyo.sanki kanamam gelivercek gibi...kaç günümüz daha var dersiniz??
maşallah cnm kızınadaha sende beklemedesin yani ben de öyle.çantanı hazırla bekle dedi doktor.tansiyonu da ihmal etme cnm
ayy saol cnm yaa...bu arada diğer topiklerde hep kolay doğum yaptını yazmışsın.doğum hikayen nerde??göremedim..zaman yaklaştıkça ii şeyler duymaya ihtiyacım var..
ayy cnm inşallah bizimkilerde sorunsuz olur...galiba suyun da gelmiş..hayırlı doğumlar sana..
hala niye misafir geliyo yaa..artık gelmesinlerrrbiraz anlayış yahu..
valla cnm son kez gelecekler doğumdan önce..müsaitmisin deyince değilim denmiyor..ayy cnm allah analı babalı büyütsün ne güzel yazmışsın...sana çok şaşırmıştım zaten..yazdıkların cesaret oldu..müsait bi zamanında ayrıntılı anlatırsan seviniriz..yani çok ağrın oldumu dikişin var mı şu an nasısın falan?bunları duymaya ihtiyacımız var...inşallah sütün de bol bol gelir inci kızın tombişce büyür cnm
ben varım benben de aynen adet olcak gibi bacaklarım ve belime hafifçe sızı vuruyo.sanki kanamam gelivercek gibi...kaç günümüz daha var dersiniz??
maşallah cnm kızınadaha sende beklemedesin yani ben de öyle.çantanı hazırla bekle dedi doktor.tansiyonu da ihmal etme cnm
ayy saol cnm yaa...bu arada diğer topiklerde hep kolay doğum yaptını yazmışsın.doğum hikayen nerde??göremedim..zaman yaklaştıkça ii şeyler duymaya ihtiyacım var..
ayy cnm inşallah bizimkilerde sorunsuz olur...galiba suyun da gelmiş..hayırlı doğumlar sana..
hala niye misafir geliyo yaa..artık gelmesinlerrrbiraz anlayış yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?