2011 Nisan Anneleri

dr a bak sen ilişkişye gir diyor aramızda tam bir hafta var haftaya bizde düzene sokalım bari:78: gıdıklanınca noluyormuş:26:

Hımmm rahim gıdıklanması dikkatimi çekti ben annemlerdeyim eşim bugün gelecek bi köşede sıkıştırsam mı ki aman korkak oda bişey olur diye ,
ama daha öncede duymuştum son günlerde ilişki doğumu kolaylaştırıyormuş bi de korunmasız olacak :82::82:

cnm cuma son günüm onun için kontrole çağırdı.çatıma bakıcak eğer uygunsa pazartesi yatışımı verip suni sancı vericek rahmim uyum gösterip açılırsa normali beklicez olmazsa sezeryan dedi.çatım uygun değilse zaten direk sezeryan diyo.cumayı bekliyoru anlıcağın.

maşallah cnm
daha kanala girmeye var girer inşallah.
ilişki meselesinide yeni duydum bizdemi denesen ne baksana bizimkinin gelmeye niyeti yok

aysu cum bizimle aynı haftalarda olan bi sen kaldın sanırım benim kızım 1 aylık oluyor hadi bakalım bekliyoruz senii:))

Canım gözün aydın çok sevindim.. maaşallah inci bebeğe sağlığı sıhhatiyle geldi kondu kucağına çok şükür darısı biz bekleyenlerin başına

Maaşallah canım bebişine, boyu da kilosu da çok güzel o da sağlıkla gelir inşallah zamanında

aysu cum bizimle aynı haftalarda olan bi sen kaldın sanırım benim kızım 1 aylık oluyor hadi bakalım bekliyoruz senii:))

ay sorma cnm bi ben bide yasemin kaldı.
hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.
senin kızın nasıl kocamn olmuştur.resim ekleyebilirsen bizde görelim cnm minnoşumuzu.

Maaşallah canım bebişine, boyu da kilosu da çok güzel o da sağlıkla gelir inşallah zamanında [/QUOTE]

sagolasın cnm.tum bebeklerımız ınsallah...

gozun aydın canım

gçmış olsun.benım arkadaşımda hamıleyken çok çektı kaşındı dogurana kadar ama dogumdan sonra gectı cnm sennde gecer ınş
selam kızlar nasılsınız?
ben hala doğurmadım beklemedeyim.
oğlumun keyfi yerinde maşallah.
keyfı yerınde demekkı ogluşunun

topik olarak gelip hazırlayacaktık artık canım

sıze zahmet ettırmıyım dedım sonunda

bebışıne bende duymuştum ılışkı tavsıyesını
rahmın harekete gecıyomus,uzun zamandır tembel tembel yatıyomus ya hanıı..

bızımkı 9 aydır tembel korkumuzdan

Bütün yazılanları okudum ama bu mesaj en çok ilgimi çekti.
İşime geldi sanırım :78:

Kızlar çatlaklarla aranız nasıl bir çatladım bir çatladımki sormayınay karnım inince pörsük pörsük duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…