- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.881
herkese selammm....
pazartesı kontrolum vardı,kızım 3200 grm olmus boyuda 49 cm.gayet ıyı dedı..kanala gırer dıye dusunuodum ama gırmemıss.bı problem olmadıkca kendını normal doguma hazırla dedı.bırdee ılıskıde bulun esınle dedı bende bısey olur dıye yapmıoruz dedım.oda yapın cunku rahmın gıdıklansın dedı.bol bol yuruyus yap dedı.nst ye baglandım super dedı..gayet rahatmıs gelecegı yok buaralar......
dr a bak sen ilişkişye gir diyoraramızda tam bir hafta var haftaya bizde düzene sokalım bari:78: gıdıklanınca noluyormuş:26:
Hımmm rahim gıdıklanması dikkatimi çekti ben annemlerdeyim eşim bugün gelecek bi köşede sıkıştırsam mı kiherkese selammm....
pazartesı kontrolum vardı,kızım 3200 grm olmus boyuda 49 cm.gayet ıyı dedı..kanala gırer dıye dusunuodum ama gırmemıss.bı problem olmadıkca kendını normal doguma hazırla dedı.bırdee ılıskıde bulun esınle dedı bende bısey olur dıye yapmıoruz dedım.oda yapın cunku rahmın gıdıklansın dedı.bol bol yuruyus yap dedı.nst ye baglandım super dedı..gayet rahatmıs gelecegı yok buaralar......
Canım paşanın keyfi yerinde dursun da ne zamana kadar duracak dr birşey söyledi mi genelde 42. haftaya kadar yolu var ama şimdi drlar da fazla bekletmiyor 40. haftadan sonra sezeryan diyorlar sen ne yapmayı düşünüyorsun
herkese selammm....
cnm cuma son günüm onun için kontrole çağırdı.çatıma bakıcak eğer uygunsa pazartesi yatışımı verip suni sancı vericek rahmim uyum gösterip açılırsa normali beklicez olmazsa sezeryan dedi.çatım uygun değilse zaten direk sezeryan diyo.cumayı bekliyoru anlıcağın.
maşallah cnm
daha kanala girmeye var girer inşallah.
ilişki meselesinide yeni duydum bizdemi denesen ne baksana bizimkinin gelmeye niyeti yok
herkese merhaba kızlar anca grp yazabildi,m sonnda bende doğrdm beklenmedk bi şeklde oldu ama iiyz çok şukur35 + 4 te gece 12 de suyum geldi önce yawas yawas egldi altma kaçryrm sandm sonra buyun esofmanm ıslandı cantamzı kaptgmz gbi hastaneye gttk.dr kontrol etti 1 cm acıklığm wardı normal doğmu deneyecegz önce dedi bnde tamm dedim duzenli agrlarm grmeye başladı 5 dakkada bir.gece 3 te 4cm olm ştu açıklğm ben birz çığrtkanlk yaptm orda beni sezeryana alın dye eşime de çok bagrmşm sonra 4 bucuga kadar 8cm oldu hızlı ilerledi bzm kız dr da senn kız çok aceleci gelemk için dedi sonra doğmhaneye aldlar beni yarm saat sonrada 4.58 de kzıım dunyay geldi öle bi çglık bastı ki babsı bile duymuş hemn saate bakmş sonra dikişim wardı onu halleti dr um çktm kapıda eşim beklyrdu sarıldık brbrzme aşkım innamyrm ben normal doğm yaptm demişim sonra odama gttk beraber hemsreler uyuyn dedi ama bebişim gelmedn uyuyamadm anca 11 de geldi kokladk babasyla..annemlere de suyum geldgnde telfn açmştm sabah 10 gbi de onlar geldi bi gce daha kladk hastanedn çıktık şimdi ewimzdeyz kızım da uyuyr ismi de İNCİ oldu ilk 2 gun sutum gelmedi mama wermek zorndA kaldk şiömdi emyr yawas yawas bakaıl m
herkese selammm....
aysu cum bizimle aynı haftalarda olan bi sen kaldın sanırım benim kızım 1 aylık oluyor hadi bakalım bekliyoruz senii:))
Merhaba guzel anneler
Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Bugün tam 11 günlük oldu Umut Çınar im :)) çok guzel bir duygu. Kelimeler kifayetsiz sanki. Allah herkese nasip eder ins. Normal dogumla geldi oğlum. Bende yavas yavas iyileşiyorum. Dikişlerin biraz sıkıntı verdi birde durup dururken ağlıyorum hala. Onun dısında sıkıntım yok çok şükür. Hepinizi çok opuyorum hala dogum yapmamislara kolay doğumlar diliyorum
canımbenımde aynı derdım var her tarafımdan kasınmaktan yara ıcınde kaldı off sınır oluyorum ne olacaksa bılmıyorum her gece resmen bacaklarım kollarımı kazıyo gıbı kasırken uyanıyorum dogumla beraber bıcak gıbı keseılırmıs ınsallah bızdede oyle olur benımkı 5.ayımdan berı var 4 aydır bu kasıntıyı cekıyorum ve her gecen gun daha da tatlı kasınıyo
keyfı yerınde demekkı ogluşununselam kızlar nasılsınız?
ben hala doğurmadım beklemedeyim.
oğlumun keyfi yerinde maşallah.
topik olarak gelip hazırlayacaktık artık canım
herkese selammm....
rahmın harekete gecıyomus,uzun zamandır tembel tembel yatıyomus ya hanıı..
kızlar benim gibi içi geçmiş kendini kötü hisseden hayattan bıkmış gibi hali olan varmı..psikolojim hep böyle bu aralar
kızlar benim gibi içi geçmiş kendini kötü hisseden hayattan bıkmış gibi hali olan varmı..psikolojim hep böyle bu aralar
herkese selammm....
Bütün yazılanları okudum ama bu mesaj en çok ilgimi çekti.
İşime geldi sanırım :78:
Bütün yazılanları okudum ama bu mesaj en çok ilgimi çekti.
İşime geldi sanırım :78:
Neden acaba
Kızlar çatlaklarla aranız nasıl bir çatladım bir çatladımki sormayınay karnım inince pörsük pörsük duracak
iyi bari yalnız değilmişim...psikolojim bozuldu sandım bir ara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?