- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.901
kızlar benim gibi içi geçmiş kendini kötü hisseden hayattan bıkmış gibi hali olan varmı..psikolojim hep böyle bu aralar
iyi bari yalnız değilmişim...psikolojim bozuldu sandım bir ara..
kızlar selam herkeseee :92:
inşallah herkes iyidir
ben cuma kontrole gideceğim duruma göre doktorlar sezeryan tarihini netleştireceğiz
son günler geçmek bilmiyo yaaa:18:
ben son 1 haftadır ara ara ter içinde kalıyorum, gece yatarken sıcak basıyoo, panik atak mı oldum ne..
bir de sabah uyandığımda ellerimde ağrı oluyor, parmaklarım sızlıyoo..sizin başınıza böyle şeyler geldi mi hiç:44:
inşallah herkes iyidir
ben cuma kontrole gideceğim duruma göre doktorlar sezeryan tarihini netleştireceğiz
ben son 1 haftadır ara ara ter içinde kalıyorum, gece yatarken sıcak basıyoo, panik atak mı oldum ne..
bir de sabah uyandığımda ellerimde ağrı oluyor, parmaklarım sızlıyoo..sizin başınıza böyle şeyler geldi mi hiç:44:
inşallah herkes iyidir
ben artık kısa kollu gıyınıyorum ayaklarımda çorap yok
Sıcak basmaları akşamları bendede oluyor elim ayağım alev alev oluyor gece hep açıyorum üstümü normalde hasta olurum hemen ama öyle ateşliyimk ibişey olmuyor:)) benimde ayaklarımda var sabah kalktığımda saatlerce yürümüşüm gibi ayaklarımın altı ağrıyor bir saate açılıyor.
O ter basmaları bende de var, gayet normal sanırım.
inşallah herkes iyidir
kızlar aynı dertler bendede var allaha şükür tabi tek derdimiz bunlar olsun ama kafayı yedim sanki akşam saçma sapan bişi oldu gülmekten çatladım resmen kahkaha attım ama tutamadım kendimi sonra arkasından ağlamak tuttu bu kezde deli gibi ağladım sebepsiz ay eşimde panik oldu sanırım duygularım karıştı iyi değilim sonrasında karnımda kasılmalar ayy yattım bu kezde acaba doğum sancısımı diye düşünmekten ama değilmiş sabaha normal halimle uyandım ellerim uyuşuyor karnım çatladı yenice kaşınıyor uyutmuyor ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızım gelsin artık
Bütün yazılanları okudum ama bu mesaj en çok ilgimi çekti.
İşime geldi sanırım :78:
inşallah herkes iyidir
kızlar biraz keyfim kaçtı sağlık ocağına gittim dün 14 olan tansiyon bugün 15*9 olmuş her gün ölçup yazacaz doktorumu da aramadm acaba bu durumun doğumda bana zararı ne
kızlar biraz keyfim kaçtı sağlık ocağına gittim dün 14 olan tansiyon bugün 15*9 olmuş her gün ölçup yazacaz doktorumu da aramadm acaba bu durumun doğumda bana zararı ne
cnm tansiyon yüksekse ödem varsa ve idrarda protein çıkışı varsa bu bir sorun teşkil ediyor netten adını araştır tam bilemedim gebelik zehirlenmesi mi ki tam bilemedim ama korkma böyle durumda seni doğuma alır,sezeryana...artık günün geldiği için sorun olmaz.doktoruna söyle.diğer şikayetlerde oluyomu sende diye tahlil isteyebilir.internetten bi bak cnm.bu sorunun adı neydi tam bilemedim.bişe olmaz allahın izniyle doğuma alır en fazla.belki tedavisi de vardır
idrar da protein çıkmadı şükür
sıcak basması bende de var arkadaşlar, eşim beni örtmeye çalışmaktan uyuyamıyo, bi de horlamamdanbenim bebiş hala aşağı dönemdiği için herhalde horluyormuşum, zaten zor nefes alıyorum
bizde tatılızayyy biz 9 aydır tatiliz...önce düşük tehlikesi sonra korkumuzdan...e ben normal doğumu rahat yapamaz mıyım?zaten çatı muayenesinden falan da bu yüzden korkuyom.çünkü uzun zamandır tatildeydim:26: :26::18::2:
bende cuma günü kontrole gidicem kısmetse pazartesi sezeryanla doğum yapıcam
ellerim şişitiği için midir nedir avuçlarımın içi kaşınıyor ve uyuşma oluyor
dediğin gibi genelde sabah oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?