2011 Nisan Anneleri

kızlar benim gibi içi geçmiş kendini kötü hisseden hayattan bıkmış gibi hali olan varmı..psikolojim hep böyle bu aralar

iyi bari yalnız değilmişim...psikolojim bozuldu sandım bir ara..

yok canım yalnız değilsin gördüğün üzere senin hissettiklerine ek olarak bi sinir bi isyan hali de var ben de.. kimseyi görmek, konuşmak istemiyorum, hiç bişey yapmak istemiyorum.. tek istediğim penceremizin altında, ezan okunurken uluyan şu köpeğin derdine bi çare bulmaları.. 5 vakit huzursuz ediyo şu hayvan

kızlar selam herkeseee :92:
inşallah herkes iyidir
ben cuma kontrole gideceğim duruma göre doktorlar sezeryan tarihini netleştireceğiz
son günler geçmek bilmiyo yaaa:18:
ben son 1 haftadır ara ara ter içinde kalıyorum, gece yatarken sıcak basıyoo, panik atak mı oldum ne..
bir de sabah uyandığımda ellerimde ağrı oluyor, parmaklarım sızlıyoo..sizin başınıza böyle şeyler geldi mi hiç:44:

O ter basmaları bende de var, gayet normal sanırım.

Sıcak basmaları akşamları bendede oluyor elim ayağım alev alev oluyor gece hep açıyorum üstümü normalde hasta olurum hemen ama öyle ateşliyimk ibişey olmuyor:)) benimde ayaklarımda var sabah kalktığımda saatlerce yürümüşüm gibi ayaklarımın altı ağrıyor bir saate açılıyor.

ben artık kısa kollu gıyınıyorum ayaklarımda çorap yok

ben artık kısa kollu gıyınıyorum ayaklarımda çorap yok

O ter basmaları bende de var, gayet normal sanırım.

evet kızlar yaa, aynen üstümü açıyorum, çorapsız yatıyorum.. eşim zavallı sürekli üstüme yorgan örtüyor, ben yorganı atıyorum
saçlarımı da tepeden toplayıp yatıyorum, yoksa gece ensem su içinde oluyor..:26:
neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, az kaldı çok şükür

kızlar aynı dertler bendede var allaha şükür tabi tek derdimiz bunlar olsun ama kafayı yedim sanki akşam saçma sapan bişi oldu gülmekten çatladım resmen kahkaha attım ama tutamadım kendimi sonra arkasından ağlamak tuttu bu kezde deli gibi ağladım sebepsiz ay eşimde panik oldu sanırım duygularım karıştı iyi değilim sonrasında karnımda kasılmalar ayy yattım bu kezde acaba doğum sancısımı diye düşünmekten ama değilmiş sabaha normal halimle uyandım ellerim uyuşuyor karnım çatladı yenice kaşınıyor uyutmuyor ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızım gelsin artık

sabaha karşı beni de bi ter basıyo resmen sırılsıklam oluyorum.
ellerimde ağrı da oluyo. özellikle parmaklarımın orta boğumları felaket ağrıyo ama bi saate geçiyo şükür. bi de ayaklarımın altı şişmiş oluo uyanınca. hani normalde ortası boşluktur ayağın ya işte o boşluk kalmıyo

sıcak basması bende de var arkadaşlar, eşim beni örtmeye çalışmaktan uyuyamıyo, bi de horlamamdan benim bebiş hala aşağı dönemdiği için herhalde horluyormuşum, zaten zor nefes alıyorum

aynısı bi gün banada olmuştu..bişeye gülmeye başladım ama ne gülmek.hayatımda ilk defa gülerken gözümden yaş geldi..sonra birden ağlamaya çevirdim deli gibi ağlamaya başladım eşim şok oldu napıcanı şaşırdı adam zor kendime geldim..manyadık iyice:86::86::86:

Bütün yazılanları okudum ama bu mesaj en çok ilgimi çekti.
İşime geldi sanırım :78:

ayyy biz 9 aydır tatiliz...önce düşük tehlikesi sonra korkumuzdan...e ben normal doğumu rahat yapamaz mıyım?zaten çatı muayenesinden falan da bu yüzden korkuyom.çünkü uzun zamandır tatildeydim:26: :26::18::2:

bende cuma günü kontrole gidicem kısmetse pazartesi sezeryanla doğum yapıcam
ellerim şişitiği için midir nedir avuçlarımın içi kaşınıyor ve uyuşma oluyor
dediğin gibi genelde sabah oluyor

kızlar biraz keyfim kaçtı sağlık ocağına gittim dün 14 olan tansiyon bugün 15*9 olmuş her gün ölçup yazacaz doktorumu da aramadm acaba bu durumun doğumda bana zararı ne

kızlar biraz keyfim kaçtı sağlık ocağına gittim dün 14 olan tansiyon bugün 15*9 olmuş her gün ölçup yazacaz doktorumu da aramadm acaba bu durumun doğumda bana zararı ne

tansiyonun neden yüksek . bende şeker var doktor sık sık ölç diyor. yükselmesin diyor. sende sadece tansiyon mu var. ama çokta yüksek sayılmaz. bende ilk doğuma 14 le girmiştim

cnm tansiyon yüksekse ödem varsa ve idrarda protein çıkışı varsa bu bir sorun teşkil ediyor netten adını araştır tam bilemedim gebelik zehirlenmesi mi ki tam bilemedim ama korkma böyle durumda seni doğuma alır,sezeryana...artık günün geldiği için sorun olmaz.doktoruna söyle.diğer şikayetlerde oluyomu sende diye tahlil isteyebilir.internetten bi bak cnm.bu sorunun adı neydi tam bilemedim.bişe olmaz allahın izniyle doğuma alır en fazla.belki tedavisi de vardır

idrar da protein çıkmadı şükür

kızlar herkese merhaba bendede bir uyku hali var sormayın kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyuyorum dışarı çıkıp biraz yürümek bile içimden gelmiyor bunalımdaymışım gibi kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum ayaklarım feci şiş durumda sanırım uyku halim şekerden fikri olan varmı

mesa canım benımde tansıyonum yuksek 14.9 oluyor ama drum bunun ustune çıkarsa hemen benı arıyorsun demıltı bence drunu ara bırde bol bol su ıç

sıcak basması bende de var arkadaşlar, eşim beni örtmeye çalışmaktan uyuyamıyo, bi de horlamamdan benim bebiş hala aşağı dönemdiği için herhalde horluyormuşum, zaten zor nefes alıyorum

gecen gun benıde eşim uyandırdı horlamışım normalde ben hıç horlamam.bır kere horlamışım hemen benı kladırdı ben onu çekıyorum ama

bizde tatılız

bende cuma günü kontrole gidicem kısmetse pazartesi sezeryanla doğum yapıcam
ellerim şişitiği için midir nedir avuçlarımın içi kaşınıyor ve uyuşma oluyor
dediğin gibi genelde sabah oluyor

bende cmt gıdıcem pzt sezeryan olucam aynı gunumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…