2011 Nisan Anneleri

bende uyuyorm tatlım hep yatmak istiyrm bu arada aynı dr, gidiyorz dün sabah ilk hasta bendm dediğn gibi dilek hiç konuşmuyor gözüne çarptı mı bilmiyorum ama üzerim de karnımı kapatsn diye hep mor şal oluyor:2:

dün sabahbende ordaydım canım bendede kedili tunik vardı üstümde sinir etti beni yine dün sorma birdaha ne zaman gidiceksin kontrole doğum için bişey söylemedimi sana günün bayağa ilerlemiş

doğurmazsan haftaya salı gel dedi

kadın ruh gibi resmen benimde çarşamba randevum sezeryan olucam kelpetenle laf alıyorum ağzından kadının resmen sinir etti sorma kurulup duruyorum ama son haftalar artık yapcak bişy kalmadı allahtan hemşireler falan süper hepsi güleryüzlü

ıyız cnm sen nasılsın ogluşun nasıl

sağol cnm çok şükür iyiym koştrmaca günler geçiyor..ev işi, yemek,büyük oğlan doyur küçüğünü emzir derken bi bakıyorum hava kararmış bile..biraz gribin dışında iyiyz çok şükür..

bebiş yeni yeni toparlandı çok şükü biraz ele gelir oldu maşallah diyim yine..başta sıkıntılar oldu ama artık iyi,şaka maka 23 günlük olduk..
deminden beri çizelgemi değiştireyim diye uğraşıyordm çok şükür becerebilmişim

keşke gökalp e gitseydik çatı mualenesi falan da yapmıyo galiba bu kadın hic bahsetmiyor bu gittiğmde soracağım bir sürü sey vardı suyun azalmş sınırda diyince hepsi aklımdn gitti

keşke gökalp e gitseydik çatı mualenesi falan da yapmıyo galiba bu kadın hic bahsetmiyor bu gittiğmde soracağım bir sürü sey vardı suyun azalmş sınırda diyince hepsi aklımdn gitti

gökalp beyi çok istedim ben ama randevu ancak 1 ay sonra veriyor o üzden dileğe aldım bana çatı muyanesi yaptı 35.ci haftada snin normal doğummu canım belli oldumu

cnm şeker yükseldiğinde uyku yapar dikkat et.
ölçmüyomusun şekerini?benimde şekerim çıktı gebelikte cihaz aldırdı bana doktorum günde 6 kere ölçüm yapıyorum.aman dikkat et tatlım.

maşallah cnm 1 aylık olmuş neredeyse oğlun
allah sağlık versin sanırım sen grib oldun geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.
darısı bizlerin başına artık.

maş buyumuş bebışın darısı başımıza

kızlar slm nasılsınız? doğru dürüst uğrayamıyorum artık özledim sizi yaf..faceden takipteyim ara sıra..

merhaba bayans bende seni bekliyordum. senin ilk doğumunda bebeğin ters geliyormuş galiba, sonra mı düzeldi, neler oldu anlatırmsın diyecektim :93: benim bebiş hala dönmedi aşağı doğru... çok canım sıkılıyo :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…