- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.921
kızlar herkese merhaba bendede bir uyku hali var sormayın kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyuyorum dışarı çıkıp biraz yürümek bile içimden gelmiyor bunalımdaymışım gibi kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum ayaklarım feci şiş durumda sanırım uyku halim şekerden fikri olan varmı
kızlar slm nasılsınız? doğru dürüst uğrayamıyorum artık özledim sizi yaf..faceden takipteyim ara sıra..
bende uyuyorm tatlım hep yatmak istiyrm bu arada aynı dr, gidiyorz dün sabah ilk hasta bendm dediğn gibi dilek hiç konuşmuyor gözüne çarptı mı bilmiyorum ama üzerim de karnımı kapatsn diye hep mor şal oluyor:2:
dün sabahbende ordaydım canım bendede kedili tunik vardı üstümde sinir etti beni yine dün sorma birdaha ne zaman gidiceksin kontrole doğum için bişey söylemedimi sana günün bayağa ilerlemiş
doğurmazsan haftaya salı gel dedi
ıyız cnm sen nasılsın ogluşun nasıl
kadın ruh gibi resmen benimde çarşamba randevum sezeryan olucam kelpetenle laf alıyorum ağzından kadının resmen sinir etti sorma kurulup duruyorum ama son haftalar artık yapcak bişy kalmadı allahtan hemşireler falan süper hepsi güleryüzlü
keşke gökalp e gitseydik çatı mualenesi falan da yapmıyo galiba bu kadın hic bahsetmiyor bu gittiğmde soracağım bir sürü sey vardı suyun azalmş sınırda diyince hepsi aklımdn gitti
kızlar herkese merhaba bendede bir uyku hali var sormayın kafamı yastıktan kaldıramıyorum sürekli uyuyorum dışarı çıkıp biraz yürümek bile içimden gelmiyor bunalımdaymışım gibi kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum ayaklarım feci şiş durumda sanırım uyku halim şekerden fikri olan varmı
sağol cnm çok şükür iyiym koştrmaca günler geçiyor..ev işi, yemek,büyük oğlan doyur küçüğünü emzir derken bi bakıyorum hava kararmış bile..biraz gribin dışında iyiyz çok şükür..
bebiş yeni yeni toparlandı çok şükü biraz ele gelir oldu maşallahdiyim yine..başta sıkıntılar oldu ama artık iyi,şaka maka 23 günlük olduk..
deminden beri çizelgemi değiştireyim diye uğraşıyordm çok şükür becerebilmişim
sağol cnm çok şükür iyiym koştrmaca günler geçiyor..ev işi, yemek,büyük oğlan doyur küçüğünü emzir derken bi bakıyorum hava kararmış bile..biraz gribin dışında iyiyz çok şükür..
bebiş yeni yeni toparlandı çok şükü biraz ele gelir oldu maşallahdiyim yine..başta sıkıntılar oldu ama artık iyi,şaka maka 23 günlük olduk..
deminden beri çizelgemi değiştireyim diye uğraşıyordm çok şükür becerebilmişim
merhaba erenhava azrasu22 fase2009 kelebek01 yssknk altunummm tiancu
kızlar slm nasılsınız? doğru dürüst uğrayamıyorum artık özledim sizi yaf..faceden takipteyim ara sıra..
merhaba erenhava azrasu22 fase2009 kelebek01 yssknk altunummm tiancu
hoşgeldın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?