- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.941
merhaba bayans bende seni bekliyordum. senin ilk doğumunda bebeğin ters geliyormuş galiba, sonra mı düzeldi, neler oldu anlatırmsın diyecektim :93: benim bebiş hala dönmedi aşağı doğru... çok canım sıkılıyo :95:
canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrr bı kaç gun sonra bugunlerı çok arıycam kafamı kaşıycak vaktım olmıycak bılıyorumm
iyilik canım senden naber az kaldı duyguların nasıl.çantayıda hazırladın
ben gormedım fotomu yolladıesrayağmurun gönderdiği resim açılmadı galiba dimi....
ben gormedım fotomu yolladı
çok sıkıldımmmm...:84: :84: :84::84: :84:kimse de konuşmuyooo...hadi iki lafın belini kıralım yahuuu
valla konuşalım açılalımgaliba artık iş sadece beklemeye kalınca konuşcak konu da azaldı.ama son zamanlar da geçmiyor ki yahu insan dertleşmeye daha çok ihtiyaç duyuyor
evet canım aynen öyle
zaman gecmio doğurmak istiyorum artk ya(
ben istedikcede gelmio ya
ama en az 38in dolması iyi canım acele etme bence
İyi akşamlar kızlar...
Ben de bu aralar çok sıkılıyorum...İçimden bişey yapmak gelmiyor.Sessiz...Sakin...Sıkılgan...Öylece duruyorum
zaman gecmio doğurmak istiyorum artk ya(
ben istedikcede gelmio ya
ama en az 38in dolması iyi canım acele etme bence
İyi akşamlar kızlar...
Ben de bu aralar çok sıkılıyorum...İçimden bişey yapmak gelmiyor.Sessiz...Sakin...Sıkılgan...Öylece duruyorum
Hoşbulduk cnmhoşgeldin canım
Evt bencede durgunluğumuz bundan...Kimsenin canı konuşmak istemiyor çünkü çoğumuz bekleme sürecine girdik...Korku, heyecan, sabırsızlık vs.hepsi var vallahepimiz öyleyiz cnm..ağırız,yorgunuz,boşluktayız,beklemedeyiz,sabırsızız...sanırım bu yüzden durgunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?