2011 Nisan Anneleri

canım benim ki de geç dönmüştü ama senin bebiş benimkinden inatçı çıktı vur poposuna dönsün

valla konuşalım açılalımgaliba artık iş sadece beklemeye kalınca konuşcak konu da azaldı.ama son zamanlar da geçmiyor ki yahuinsan dertleşmeye daha çok ihtiyaç duyuyor

İyi akşamlar kızlar...
Ben de bu aralar çok sıkılıyorum...İçimden bişey yapmak gelmiyor.Sessiz...Sakin...Sıkılgan...Öylece duruyorum

zaman gecmio doğurmak istiyorum artk ya(
ben istedikcede gelmio ya

ama en az 38in dolması iyi canım acele etme bence

ya bi de herkes erken doğurunca biz de erken bekledik.37 den sonra bekle dedi doktor da...o yüzden sıkıldık..aslında hayırlısı onlar rahat yerlerinde..durdukları kar aslıknda.büyüyolar yavrular orda.

İyi akşamlar kızlar...
Ben de bu aralar çok sıkılıyorum...İçimden bişey yapmak gelmiyor.Sessiz...Sakin...Sıkılgan...Öylece duruyorum

hepimiz öyleyiz cnm..ağırız,yorgunuz,boşluktayız,beklemedeyiz,sabırsızız...sanırım bu yüzden durgunuz

hoşgeldin canım
Hoşbulduk cnm

hepimiz öyleyiz cnm..ağırız,yorgunuz,boşluktayız,beklemedeyiz,sabırsızız...sanırım bu yüzden durgunuz
Evt bencede durgunluğumuz bundan...Kimsenin canı konuşmak istemiyor çünkü çoğumuz bekleme sürecine girdik...Korku, heyecan, sabırsızlık vs.hepsi var valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…