- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.961
lansinoha başladınız mı kızlar ben yeni başladım bakalım...
lansinoha başladınız mı kızlar ben yeni başladım bakalım...
peki kızlar bişey sorucam..ama gülmeyin tamam mı:26:gebelik sürecinde hormonlardan mıdır nedir bilmem koltuk altlarımda kararma oldu benim.tertemizken bile siyah gibi duruyo..böyle bişey yaşayan var mı..cildinde renk değişikliği..bu aralar iş güç olmayınca aynalara sardım da
Yaa ben de kararsız kaldım erken mi acaba diye??Öyle düşünüp duruyorum ne yapsam diyeSen başlamışsınn...
Cnm koltuk altımda değil de malum bölgede bir kararma geçende ben de ayrıntılı bakarken gördüm.Herhalde hormonlardan falandır diye çok üstünde durmadım ama böyle kararmış gibi duruyorrrpeki kızlar bişey sorucam..ama gülmeyin tamam mı:26:gebelik sürecinde hormonlardan mıdır nedir bilmem koltuk altlarımda kararma oldu benim.tertemizken bile siyah gibi duruyo..böyle bişey yaşayan var mı..cildinde renk değişikliği..bu aralar iş güç olmayınca aynalara sardım da
Cnm artık son zamanlarda yaşadıklarımızı fazla yorumlamayalım en iyisi yoksa hastalık hastası olacağız valla yaaaaiyi akşamlar bayanla ay biranda üstüme bişey geldi sanki çok kötü haber alırsında kafandan aşağı sıcak sulaar mı diyeyim soğuk sular mı diyeyim kaslarımda bi boşalma hissediyorum acaba tansiyonla alakası olabilir mi
ah canım kalbimi okudun ne gülmesi.benimde öyle hatta genital bölgede de var sanki çok gıcık oluyorum
Cnm koltuk altımda değil de malum bölgede bir kararma geçende ben de ayrıntılı bakarken gördüm.Herhalde hormonlardan falandır diye çok üstünde durmadım ama böyle kararmış gibi duruyorrr
Cnm artık son zamanlarda yaşadıklarımızı fazla yorumlamayalım en iyisi yoksa hastalık hastası olacağız valla yaaaa
Bu aralar ben de kendimi çok dinliyorum yaa hadi hayırlısı
genital bölgemde zaten biraz vardı eskiden iyice arttı..artık onu boşverdim..herkes görmüyo napimama koltuk altı çok moralimi bozuyo...boynumda da biraz karalık oldu..hergün kese yapmaktan bi hoş oldum..ne yapabilirz ki acaba??hamilelik bitince geçer mi
normal bi değişim heralde bende de önce vardı biraz ama iyice arttı.roll on da yapıyomuş galiba normalde ona bağlıyodum ama bu dönemde artıyo demek ki
Ben de yatıyorum kızlar zaten doğru dürüst uykum da yok yaaa...Geceleyin de sabah olsun diye dua ediyorum
Bu aralar hepimiz bi alemiz valla
yaa roll on da mı yapıyomuş...ama ben kullanmadan duramıyorum yaa..rahatsız oluyorum.inşallah ondan değildir.ve inş geçer bu kararmalar..
Kızlar skopion74 arkadaşımız doğum yapmış 17:12 de kızını kucağına almış.İyilermiş ikisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?