2011 Nisan Anneleri

peki kızlar bişey sorucam..ama gülmeyin tamam mı:26:gebelik sürecinde hormonlardan mıdır nedir bilmem koltuk altlarımda kararma oldu benim.tertemizken bile siyah gibi duruyo..böyle bişey yaşayan var mı..cildinde renk değişikliği..bu aralar iş güç olmayınca aynalara sardım da

iyi akşamlar bayanla ay biranda üstüme bişey geldi sanki çok kötü haber alırsında kafandan aşağı sıcak sulaar mı diyeyim soğuk sular mı diyeyim kaslarımda bi boşalma hissediyorum acaba tansiyonla alakası olabilir mi

ah canım kalbimi okudun ne gülmesi.benimde öyle hatta genital bölgede de var sanki çok gıcık oluyorum

Cnm koltuk altımda değil de malum bölgede bir kararma geçende ben de ayrıntılı bakarken gördüm.Herhalde hormonlardan falandır diye çok üstünde durmadım ama böyle kararmış gibi duruyorrr

Cnm artık son zamanlarda yaşadıklarımızı fazla yorumlamayalım en iyisi yoksa hastalık hastası olacağız valla yaaaa
Bu aralar ben de kendimi çok dinliyorum yaa hadi hayırlısı

ah canım kalbimi okudun ne gülmesi.benimde öyle hatta genital bölgede de var sanki çok gıcık oluyorum

genital bölgemde zaten biraz vardı eskiden iyice arttı..artık onu boşverdim..herkes görmüyo napim ama koltuk altı çok moralimi bozuyo...boynumda da biraz karalık oldu..hergün kese yapmaktan bi hoş oldum..ne yapabilirz ki acaba??hamilelik bitince geçer mi

canım ya bu kadar olmaz eşimde aynı şeyi dedi son zamanların artık dinleme kendini diye ne bileyim neden böyle oldum ya ben en iyi bi balkona falan çıkıp geleyim :18:

normal bi değişim heralde bende de önce vardı biraz ama iyice arttı.roll on da yapıyomuş galiba normalde ona bağlıyodum ama bu dönemde artıyo demek ki

Ben de yatıyorum kızlar zaten doğru dürüst uykum da yok yaaa...Geceleyin de sabah olsun diye dua ediyorum
Bu aralar hepimiz bi alemiz valla

normal bi değişim heralde bende de önce vardı biraz ama iyice arttı.roll on da yapıyomuş galiba normalde ona bağlıyodum ama bu dönemde artıyo demek ki

yaa roll on da mı yapıyomuş...ama ben kullanmadan duramıyorum yaa..rahatsız oluyorum.inşallah ondan değildir.ve inş geçer bu kararmalar..

yaa roll on da mı yapıyomuş...ama ben kullanmadan duramıyorum yaa..rahatsız oluyorum.inşallah ondan değildir.ve inş geçer bu kararmalar..

bende kullanmadan duramıyorum ama roll onun da yaptığını duymuştum ne kadar doğruysa artık. bu dönemde hormonlarla ilgili galiba canım napalım artık

Bende pazartesi doğum yaptım..Çok tatlı bir oğluşum var..Kızlar krem kullandığım halde göğüs uçlarım yara oldu,çok acı veriyor..Bende silikon uç aldım, o biraz olsun acıyı azaltıyor..Hayırlısı ile bebeği olmayan arkadaşlarımız da bebeklerine sağlıkla kavuşsunlar..Bu arada doğumda hepinize dua ettim kızlar..Siz de beni unutmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…