2011 Nisan Anneleri

canım hayırlı olsun bebişin doğum anında bizi düşünmüşsün sağol.Allah yardımcın olsun inşallah.

Hastanede size haber vermek için çok uğraştım ama hemşire şifreyi bir türlü doğru veremedi.. Gerçekten aramızda çok güzel bir bağ oluşmuş..

ben de başlamıştım cnm ama bi haftadır ihmalkarım işte..onu bile sürmeyi unuttum yaa iyi ki hatırlattın.bebiş için bari sürmeliyiz değilse çok acırsa anne emzirmekten korkabiliyomuş

olur hatta göğüs ucun özel bölgen bile kararır benim yüzümde de biraz esmerleşme var ....

bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün normal doğummu yaptın canım

Tebrikler, sağlıkla kavuşmuşsun ne güzel :81: Allah yavruna güzel ömür versin
Ne güsel yaaaa

hayırlı olsun bebegın.bızım yerımızede öp tatlı bebişini.darısı basımıza

yaa roll on da mı yapıyomuş...ama ben kullanmadan duramıyorum yaa..rahatsız oluyorum.inşallah ondan değildir.ve inş geçer bu kararmalar..

bende aynı durumdayım ayrıca roll on kullanmıyorum.ablamda da olmştu dogumdan sonrakı aylar gectı

Kızlar skopion74 arkadaşımız doğum yapmış 17:12 de kızını kucağına almış.İyilermiş ikisi de

darısı başımıza

gozun aydın canım allah analı bablı buyutsun

bende kullanmadan duramıyorum ama roll onun da yaptığını duymuştum ne kadar doğruysa artık. bu dönemde hormonlarla ilgili galiba canım napalım artık

selam;
ben doktoruma sordum hamılelkten dolaayı oluyomus hormonal deısıklıkmıs.dogmdan sonra en fazla 6 ay sonra gecıomus.. sabretcezzz bebısleımız hatrınaaa..

Slm kıısslar nasılsınız bugün kontrolümüz var ilk defa doğumu konuşucam drumla gerçi gittiğim zama hep çok yoğun oluyo aklımdakileri de unutuyorum ama bugün kaçış yok,
kısslar normal doğumu düşünenler perine masajını duydunuzmu ben dün tesadüfen gördüm netten, doğum anında esnekliği artırmak, yırtılmaları önlemek ve doğum kesisini minimum düzeye indirmek için yağla yapılan bi masaj ben dün akşam denedim bundan sonra hergün bu masajı yapmayı düşünüyorum sizlerle de paylaşmak istedim

aynen bende,rhat hreket edemıyoruz,yururken bı acayıbız,vucudumuz deforme oldu,kendımızı cırkın hıssedıyoruz daha nasıl ıyı hıssedelımkıııııııı amaaaaa
Ah ahhhhhh vücut demeyin kendime bakamıyorum halbuki taş gibi bi vücudum vardı bir yıl öncesine kadar ya şimdi içler acısı çatlaklar mı dersiniz kilolar mı bide üstüne bende kaşıontıyla gelen kabarcıklar oluştu onun lekeleri bütün vücudumu almış durumda Allah yardımcımız olsun bebişlerimiz ssağlıklı olsunda anne olmak kolay değil boşuna cennet annelerin ayağı altındadır denmemiş bunun bedelini ödüyoruz ve inşallah bu yaşadıklarımız ve doğumda yaşayacağımız sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur
ben kızıma hala ısımde karar veremdımmmmmm yaaa,yadım edın arkadaslarrrr....

Ah be canım nasıl dayandınız şimdiye kadar madem bu kadar beklediniz doğumu bekleyin belki bebiş gelince ismi de kendiliğinden dökülüverir ağzınızdan

Ah be canım nasıl dayandınız şimdiye kadar madem bu kadar beklediniz doğumu bekleyin belki bebiş gelince ismi de kendiliğinden dökülüverir ağzınızdan[/QUOTE]

aslında olay şöyle;
soydımız cok ılgınc bı soyad; CİK bu soyada uygun bı isim bulmak okadar zor kıııı..ılk ısmı DERİN olacak ikinci ismini bulamdk.ıkı ısım koyma sebebımızde cogu yerde soyadıını ismiyle okuyolar. Ör: derin ayşe cik yerine derin aysecik gıbııııı.... umarım anlatabılmısımdır..esımın ıkıncı ısmı halit ve cogu yerde soyadını halıtcık sanıolar..

mrb empatık ben duymadım oyle bışey masj mı oluyor bırde dr sormadan yapma ne olur ne olmaz

Canım saf hakiki zeytinyağıyla yapıyorum üstelik derinin dış yüzeyine şöyle düşün çatlaklar göbeğin gerilmesinden kurumasından oluşuyor ya onu önlemek yumuşatmak için yağ krem sürüyoruz buda öyle bişey yani dış yüzeye sürülüp masaj yapılıyor bana çok tehlikeli gibi gelmedi yine de druma sorarım bugün ne diycek

Evet canım cik isimle birleşince komik oluyo biraz üstelik çocuğu ilerisini de düşünmek lazım ama hangi isim olursa sonunda cik olacak bence bulacağınız isim vikten bağımsız hatta uyumsuz bir isim olsun ki cikle anlamlı bir bütün oluşturmasın mesela ismin yanında naz , nur can kibi ek isimler olabilir mesela ayşe naz cik gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…