- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #49.981
Bende pazartesi doğum yaptım..Çok tatlı bir oğluşum var..Kızlar krem kullandığım halde göğüs uçlarım yara oldu,çok acı veriyor..Bende silikon uç aldım, o biraz olsun acıyı azaltıyor..Hayırlısı ile bebeği olmayan arkadaşlarımız da bebeklerine sağlıkla kavuşsunlar..Bu arada doğumda hepinize dua ettim kızlar..Siz de beni unutmayın..
Hastanede size haber vermek için çok uğraştım ama hemşire şifreyi bir türlü doğru veremedi.. Gerçekten aramızda çok güzel bir bağ oluşmuş..
ben de başlamıştım cnm ama bi haftadır ihmalkarım işte..onu bile sürmeyi unuttum yaa iyi ki hatırlattın.bebiş için bari sürmeliyiz değilse çok acırsa anne emzirmekten korkabiliyomuş
Bende pazartesi doğum yaptım..Çok tatlı bir oğluşum var..Kızlar krem kullandığım halde göğüs uçlarım yara oldu,çok acı veriyor..Bende silikon uç aldım, o biraz olsun acıyı azaltıyor..Hayırlısı ile bebeği olmayan arkadaşlarımız da bebeklerine sağlıkla kavuşsunlar..Bu arada doğumda hepinize dua ettim kızlar..Siz de beni unutmayın..
genital bölgemde zaten biraz vardı eskiden iyice arttı..artık onu boşverdim..herkes görmüyo napimama koltuk altı çok moralimi bozuyo...boynumda da biraz karalık oldu..hergün kese yapmaktan bi hoş oldum..ne yapabilirz ki acaba??hamilelik bitince geçer mi
yaa roll on da mı yapıyomuş...ama ben kullanmadan duramıyorum yaa..rahatsız oluyorum.inşallah ondan değildir.ve inş geçer bu kararmalar..
Kızlar skopion74 arkadaşımız doğum yapmış 17:12 de kızını kucağına almış.İyilermiş ikisi de
gunaydın kızlar nasılsınız bız çok sukur ıyıyız ama halım yok bakalım.son 2 gun kaldı
bende kullanmadan duramıyorum ama roll onun da yaptığını duymuştum ne kadar doğruysa artık. bu dönemde hormonlarla ilgili galiba canım napalım artık
:79::79:bennn yşalanmış gıbı hıssedıyorum kendımı
Ah ahhhhhh vücut demeyin kendime bakamıyorum halbuki taş gibi bi vücudum vardı bir yıl öncesine kadaraynen bende,rhat hreket edemıyoruz,yururken bı acayıbız,vucudumuz deforme oldu,kendımızı cırkın hıssedıyoruz daha nasıl ıyı hıssedelımkıııııııı amaaaaa
ben kızıma hala ısımde karar veremdımmmmmm yaaa,yadım edın arkadaslarrrr....
ben kızıma hala ısımde karar veremdımmmmmm yaaa,yadım edın arkadaslarrrr....
bızde de aynı sorun var kararsızız empatıgın dedı gıbı beklıyoruz dogunca kendılıgınden gelır ısmı dıye
mrb empatık ben duymadım oyle bışey masj mı oluyor bırde dr sormadan yapma ne olur ne olmaz
Ah be canım nasıl dayandınız şimdiye kadar madem bu kadar beklediniz doğumu bekleyin belki bebiş gelince ismi de kendiliğinden dökülüverir ağzınızdan
aslında olay şöyle;
soydımız cok ılgınc bı soyad; CİKbu soyada uygun bı isim bulmak okadar zor kıııı..ılk ısmı DERİN olacak ikinci ismini bulamdk.ıkı ısım koyma sebebımızde cogu yerde soyadıını ismiyle okuyolar. Ör: derin ayşe cik yerine derin aysecik gıbııııı.... umarım anlatabılmısımdır..esımın ıkıncı ısmı halit ve cogu yerde soyadını halıtcık sanıolar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?