- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.961
arkadaşlar ben bişiy sorcam birkaç gecedir bende aşırı bel ağrısı oluyo rahat uyku uyuyamıyorum aranızdada varmı bu şikayeti olan acaba kabızlığım çook fazla ondanmı diye düşünüyorum karnım çook şiş belkide onun etkisidir diye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum.
2li teste ne zaman çağırdılar ?ben yarın gidiyorumda kontrole bakalım ne zamn çagıracaklar..
peki yasal izinlerin sırasında maaşlarını aldın mı?
kızlar bu arada söylemeyi unuttum..
son gittiğimde yeni doktorum rubella(kızamıkçık) ve toxoplazma testi istemişti..
bunları yaptıran varmı?
çok şükür bende sadece rubella ıgg + çıktı,yani bağışıklığım olduğunu gösteriyor,
önceden geçirmişim ve bağışıklık kazanmışım...
buna göre aşıları yapılması gerekiyormuş...
son gittiğimde yeni doktorum rubella(kızamıkçık) ve toxoplazma testi istemişti..
bunları yaptıran varmı?
çok şükür bende sadece rubella ıgg + çıktı,yani bağışıklığım olduğunu gösteriyor,
bendende istesi pazartesi ikili testim için gittiğimde onlarıda yaptırıcam.
bunları yaptıran varmı?
canım düzeltme butonu çalışmadığı için listede hiçbir değişiklik yapılamıyor...Bu arada ben listede yokum :çok üzgünüm: benide eklermisiniz. sat 17 temmuz. bide asagida haftalik cetvelini nasil olusturabilirim yardimci olurmusunuz :uhm:
benim normalde de suyla hiç aram yoktur...Herkese günaydın kızlarr. Nasılsınız bakalım inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir.Kızlar su ile aranız nasıl ne kadar içiyosun ben 2 litreyi geçmeye çalışıyorum ama içerken midemi bulandıryor. Sizde durumlar nasıl??
geçmiş olsun canım a.s.evet su çok iyi geliyor...Kızlar nasılsınız...Vallah ben hep uykulu bir biçimde dolaşıyorum...İlk defa akşam açıkıp uykudan uyandım ve 1 bardak süt içtim...Geçende dr. gitmiştim...2 kasığımın ortası ağrıyor diye...Oda idrar tahlili istedi...İdrarda enfeksiyon çıktı...Antibiyotik vermek istemedi ve tekrardan idrar kültürü istedi...Sonuçlarım salı çıkacak...Bende araştırdım hamilelikte bu tür şeyler olabilirmiş bol bol su içmeliymişiz ve idrarrımızı tuttmamalıymışız...
geçmiş olsun canıma.s.selam kızlaar,biz geldiik :dance:
yaa vallahi dünden beri okuyorum geçmişi 20 sayfa okudum heraldee:bbo:
hiçbirşeyi kaçırmak istemediğimden tek tek okudum...kimin ne durumda olduğunu biliyorum az çok aklinialirimsmile
birkaç gündür yoktum evde yatıştaydım çünkü ne kadar dirensemde grip oldum..
doktor 10 gün yatacaksın dedi,ama ben sadece 2 gün yatabildim ama çok şükür iyiyim şimdi..hiç ilaç almadım ama bol bol ıhlamur limon içtim..tabi birde portakal mandalin..
aman kızlar,noolur dikkat edin böyle grip hiç çekilmiyor ilaç içmeden,yapılacak tek şey yatmak,o daraltıyor insanı..neyse atlattık biz,umarım bir daha olmayız...ama ne yazıkki hamilelikle vücut direnci düştüğünden çok sık olabilirmişiz,hele bu mevsim geçişlerinde..
aman dikkat!
bir ara çok sırt ve bel ağrım oldu,bütün gün belimin arkasında yastıkla oturdum iyi geldi..
1-2 gündür iyiyim...
bizde bayram öncesi dr.a gittik, ozaman bebek 2 gün önden gidiyor demişti dr.ay
sonuna 2li test için gideceğiz bakalım,ozaman belki cinsiyetini görebiliriz demişti..
benimde çin takvimine göre kız görünüyor ama kısmet,hayırlısı olsun,sağıklı olsunlar yeter..
bu arada tatlişoğlum tabloya çin takvimi sonucunu da eklesek en azından kendi aramızda
bir istatislik yapmış oluruz...tabi eğer zor olmayacaksabilmiyorumkismile
ben normalde yatıyorum ama az fazla otursam veya biraz ayakta dursam bende de bel ağrısı oluyor...arkadaşlar ben bişiy sorcam birkaç gecedir bende aşırı bel ağrısı oluyo rahat uyku uyuyamıyorum aranızdada varmı bu şikayeti olan acaba kabızlığım çook fazla ondanmı diye düşünüyorum karnım çook şiş belkide onun etkisidir diye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum.
bunları yaptıran varmı?
evet canım 8 hafta öncesi için
8 hafta sonrası için maaşımı aldım
sonra 1 yıl ücretsiz izin kullanmıştım
benden istedi canım
ben daha yaptırmadım
bu aralar yaptırmam lazım
bunları yaptıran varmı?
bendende istesi pazartesi ikili testim için gittiğimde onlarıda yaptırıcam.
evet ihmal etmeden yaptırmak gerekir,benim işyerinde kedi köpek olduğundan
sonuç için çok korktum ama neyseki çıkmadı...
bu arada pahalı da bir test özel hast.yaptırdım 140 tl verdim..ssk olmasa 300 e gelecekti..
ben yaptırdım o testleri ilk ay..
Anti Cmv IGG + çıktı, grip virüsüne karşı bağışıklığım varmış..fazla grip olmam zaten..
onun dışındakiler - çıkmıştı...
Rubella ve Toxoplazma testlerini 3. ayda tekrarlamamı istedi dr. Bu 3 aylık gebelik süresince
kedi dışkısından, yıkanmamış sebzeden yada çiğ etten herhangi bir virüs kapıp kapmadığımı
anlamak için tekrar kontrol edilecek...
Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
Baby86 benimde doktorum folik asitim bitince başlamak üzere "gyno ferro-kan hapı" "megadyn- multivitamin hapı" yazdı..
folik asitim 9+5 te bitecek ve diğer haplara geçicem, bazı doktorlar 8. haftada bıraktırıyor..
Lansdracçım bnde o testleri istemedi, senin test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim, ikili testi için ne zaman gideceksin
Fadikcim saol canım..
inşallah bir daha geçirmeyiz,kışa giriyoruz çok dikkat etmek lazım..
rubella yaptırmışsın iyi olmuş ama toxoplazmayı da dr.la konuş istersen
yaptır mutlaka,oda çok önemli,ne olur ne olmaz biz önlemlerimizi alalım da...
anladım kızlar pazar gunune başka doktora randevu aldım bakalım orda neler olucak.ne kızamıkcık ne de toksoplazma testi yapılmadı bana daha hiç bir test yapılmadıki zaten.offff hamile kalmakla bitmiyormuş işler asıl gerisi önemliymiş ve kafa karıştırıcıymış :))))
biz o testleri daha tedaviye başlamadan önce yapıldı... sonradan tekrar istemezler sanırım?
merhaba canım hoşgeldina.s.merhabalar nisan anneleri nasılsınız opuyorumnanaktan
canım şimdi eski testlerime baktımda toxoplazma testide yapılmış...Fadikcim saol canım..
inşallah bir daha geçirmeyiz,kışa giriyoruz çok dikkat etmek lazım..
rubella yaptırmışsın iyi olmuş ama toxoplazmayı da dr.la konuş istersen
yaptır mutlaka,oda çok önemli,ne olur ne olmaz biz önlemlerimizi alalım da...
insallah bisürü ilaç vermezler ilaçlarla pek aram yok:umursamaz:ama normalde bile ben kan ilacı b12 ve çinko içiyordum..dr vermeyince çok şaşırmıştım zatenbilmiyorumkismile
sen baya erken yaptırmışsın,o yüzden mi tekrar istedi acaba dr.
gripe karşı bağışıklığın olması çok güzel,zira hamileliğimiz kışa geliyor
korunmak zor olacak,sen çok şanslısın...
bambikim saol canım benim,bende dr.la konuş yaptırmanda fayda var..
ikili test için ay sonunda 29 eylül gibi gitmeyi düşünüyorum ama henüz randevu almadım..
ama bu ikili test üçlü test mevzusu kafamı karıştırdı..bazı ark.sadece 3lü yaptırmayı düşünüyormuş yaa...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?