2011 Nisan Anneleri

ee daha ne istıyorsun ben devlet memuruyum sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ve hafta sonlarım tatıl.senınkı daha da ıyıymıs.bizim çaycı mecbur benı takıp etmeye cunkı en cok parayı benden kazanıyo en cok mısafırı gelen yenılen ıcılen masa benımdır onlarda sgolsunlar ılgılerını alakalarını kesmıyorlarsositososito

günaydın kızlar. hayırlar cumalar olsun inşallah.
Günaydın serracan, cümlemize hayırlı cumalar inş. a.s.
günaydın kızlar, hepinize bebeklerinizle sağlıklı günler diliyorum...
Günaydın bebikim , sana ve bebeğine de sağlıklı günler tatlım a.s.
hepinize günaydın hayırlı cumalar olsun ...
Sana da günaydın tualina, cümlemize hayırlı cumalar olsun inş. a.s.

kızlar benim bulantılar 10 gündür falan olmuyordu. hatta korkmaya başlamıştım bişey mi var acaba diye. bugün tekrar başladı. bir de karnım sanki 4-5 aylık hamileymişim gibi şişti. umarım herşey yolundadır.

ben de memurum da canım 8-5 değil mesaim
7*24 yani yine aylık çalışma saatimi dolduruyorum

benimde bulantılarım azaldı serracan, bence kötü düşünme, gittikçe alacak zaten
bulantılar. sağlıklı günlerin tadını çıkar.

yolundadır canım merak etme benimde 9. haftadan sonra azalmaya başladı, arada bende evhamlanıyorum ama sonra güzel düşünmeye çalışıyorum...allahım bizi korktuğumuz yere uğratmasın inşallah...

günaydın prens veya prensesleri olacak kraliçeler......ahhh şu geçmişi okumak varya .....kızlar benim b ulantılarım bir garip kendi buzdolabımı açamıyorum ama başkasınınki açıldımı rahatsız olmuyorum....kusmuyorum ama kusacak gibi oluyorum bide kırmızı eti çook seven ben sulu yemeklerde yiyemiyorum ....daha bu şekilde saçma sapan takıntılı durum yani...eşim etrafımda ne yapacağını şaşıyor valla..........sıkıldım ama ben bu durumdan......bitsin istiyorum,ben bunlardan şikayet ederken kusan arkadaşlar size gerçekten üzülüyorum işiniz zor....

valla bi doğum parası oluyo da almadım ben ilk bebeğimde
aklıma gelmedi
zaten ücretsiz izin kullanmıştım
süt izni de hiç kullanmadım o yüzden
süt parası da almadım

ya kızlar dun yazmayı unuttum doktor bana dün kan hapı ve elevit yazdı aranızda kan hapı kullanan varmı test yapılmadan anemi ilacı kullanmak ne kadar doğru yoksa genelde kan hapı takviye olsun diyemi yazılıyor anlamadım.bileniniz varmı acaba yaa

genelde 3. aydan sonra kan ve demir ilacı veriyor doktorlar. zaten rutin gebelik testlerini yaptırdıysan dr un ordaki değerlere göre de uygun görmüş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…