- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.921
300110 sizin kantin iyi takip ediyo senin sütünü suyunu
bizim kantin günde bi kere getirse de razıyım
ama kendim gidip alıyorum mecbur
ben gerçi ayda 6-7 gün çalışıyorum onun haricinde evdeyim şükür
günaydın kızlar. hayırlar cumalar olsun inşallah.
kızlar yazdıklarınızı okuyunca birden geçen yıla döndüm :) keseydi kalp atışıydı , ikili , üçlü testler :)
şimdi oğluşum içerde beşiğinde uyuyoropuyorumnanaktan çok özell ve güzel bir duygu annelik..ama bu zamanlarınızın değerinide bilin ilerde hızlı bir tempo bekliyor sizler :))
allah bizede bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.
13 ekimde kaç haftalık oluyorsun 12 mi 13 mü?Kızlar doktordan geldik az önce.Çok şükür herşey yolunda.9+1 günlüğüz teyzeleri.Kalp atışlarını duyduk yine.Eşim ne hızlı atıyor deyince doktorumuz da ee tabi çok işi var hızlı çalışması lazım dedi:))Birdahaki randevum 13 ekimde.O zamana 2 li testimiz yapılacak.İnşallah hepiniz iyi haberler verirsiniz burdan bizlere...
ayy bende değiştirecem doktorumu ban hiç bişe açıklamıyor ve kontrole falanda çağırmıyorben geldim kızlar doktordan allah şükür evhamlarım yersiz çıktı hareketlerini gördük kalp atışını pek duyamadım ama kalbı atıyor hareket edıyor ya oda yeter.10+4 cıktı ultrasonda ama aslında bugun 10+1 şaşmalar oluyor daha gunlerde.boyuda 35,80mm yazıyor baya büyümül görmeyeli bebişim.2 hafta sonra 2li test için çağırdı ama ben doktorumu değiştiricem sanırım.doktora 2li test için nezaman gelıcem dedım bön bön bakıyor yüzüme 3 defa tekrarladım adama.detayda vermıyor vıtamınle kan ilacı yazdı test falan yapmadan kan hapını neden yazdı onuda anlamadım.kafam karışık değiştirsem iyi olucak doktorumu.
ayy benim göbişimde öyle ama çıksın çıksın hamişiz nede olsa ben çıkıyor diye seviniyrmkızlar ya benim bi karnım çıktı sanki 4 aylık görmelisiniz
ben 1,5 litre ancak içiyorum gerisi benimde midemi bulandırıyor daha doğrusu tiksinti oluşturuyrHerkese günaydın kızlarr. Nasılsınız bakalım inşallah siz ve bebişleriniz iyisinizdir.Kızlar su ile aranız nasıl ne kadar içiyosun ben 2 litreyi geçmeye çalışıyorum ama içerken midemi bulandıryor. Sizde durumlar nasıl??
sanada hayırlı cumalar allah herkesin gönlündekini versin.amin amin amingünaydın kızlar. hayırlar cumalar olsun inşallah.
Günaydın serracan, cümlemize hayırlı cumalar inş. a.s.günaydın kızlar. hayırlar cumalar olsun inşallah.
Günaydın bebikim , sana ve bebeğine de sağlıklı günler tatlım a.s.günaydın kızlar, hepinize bebeklerinizle sağlıklı günler diliyorum...
Sana da günaydın tualina, cümlemize hayırlı cumalar olsun inş. a.s.hepinize günaydın hayırlı cumalar olsun ...
ben de memurum da canım 8-5 değil mesaimee daha ne istıyorsun ben devlet memuruyum sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ve hafta sonlarım tatıl.senınkı daha da ıyıymıs.bizim çaycı mecbur benı takıp etmeye cunkı en cok parayı benden kazanıyo en cok mısafırı gelen yenılen ıcılen masa benımdır onlarda sgolsunlar ılgılerını alakalarını kesmıyorlarsositososito
kızlar benim bulantılar 10 gündür falan olmuyordu. hatta korkmaya başlamıştım bişey mi var acaba diye. bugün tekrar başladı. bir de karnım sanki 4-5 aylık hamileymişim gibi şişti. umarım herşey yolundadır.
kızlar benim bulantılar 10 gündür falan olmuyordu. hatta korkmaya başlamıştım bişey mi var acaba diye. bugün tekrar başladı. bir de karnım sanki 4-5 aylık hamileymişim gibi şişti. umarım herşey yolundadır.
valla bi doğum parası oluyo da almadım ben ilk bebeğimde
aklıma gelmedi
zaten ücretsiz izin kullanmıştım
süt izni de hiç kullanmadım o yüzden
süt parası da almadım
ya kızlar dun yazmayı unuttum doktor bana dün kan hapı ve elevit yazdı aranızda kan hapı kullanan varmı test yapılmadan anemi ilacı kullanmak ne kadar doğru yoksa genelde kan hapı takviye olsun diyemi yazılıyor anlamadım.bileniniz varmı acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?