- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.941
ya kızlar dun yazmayı unuttum doktor bana dün kan hapı ve elevit yazdı aranızda kan hapı kullanan varmı test yapılmadan anemi ilacı kullanmak ne kadar doğru yoksa genelde kan hapı takviye olsun diyemi yazılıyor anlamadım.bileniniz varmı acaba yaa
işte sorun orda rutin kontrol falan yapmadıki kafadan yazdı o yuzden emin olamadım.ben pazartesi başka doktora gidicem zaten artık onada sorucam ona göre başlıcam.genelde 3. aydan sonra kan ve demir ilacı veriyor doktorlar. zaten rutin gebelik testlerini yaptırdıysan dr un ordaki değerlere göre de uygun görmüş olabilir.
ya kızlar dun yazmayı unuttum doktor bana dün kan hapı ve elevit yazdı aranızda kan hapı kullanan varmı test yapılmadan anemi ilacı kullanmak ne kadar doğru yoksa genelde kan hapı takviye olsun diyemi yazılıyor anlamadım.bileniniz varmı acaba yaa
canım doktor bana da elevit verdi. 3. aydan sonra da kan hapı takviyesi yapacağız dedi
ayy lütfen hap olsun sıvıları iğrenç oluyor:umursamaz:
[babybaby86;15196857]ya kızlar dun yazmayı unuttum doktor bana dün kan hapı ve elevit yazdı aranızda kan hapı kullanan varmı test yapılmadan anemi ilacı kullanmak ne kadar doğru yoksa genelde kan hapı takviye olsun diyemi yazılıyor anlamadım.bileniniz varmı acaba yaa[
canım banada 3.aydan sonra kan haplarına başlıycaz dedi doktorum ama kansızlığım yok fakat dediki doğumda çok kan kaybediceksin bunlarda takviye olacak kansızlığın olsun olmasın mutlaka veriyo doktorlar ben şu anda vitamin içiyorum kan hapınada başlarım 1haftaya kadar sende ihmal etme.
Sanırım hap canım, öyle dedi gibi hatırlıyorumeyvahedigeldismile
ssk daki dr lar her gittiğimde kan hapı ve vitamin yazıyor.
özelde gittiğim dr daha vakit var 3 aydan sonra başlıcaz diyor.
ben özel dr uma göre gidiyorum ilaç olayında..
ssk dakilere sadece bebeğin durumundan emin olmak için gidiyorum.
bende kendime böyle bi yöntem buldum bilmiyorumkismile
umarım öyledir ama sıvıları daha etkili oluyor sanırım normalde zorla içiyordum biide hamileyken o kokuya hiç katlanamam:1shok:
maalesef şu ana kadar pek fikrim yok. hiç kullanmadım. ben de sadece elevit içiyorum
her iki yerdeki doktorda artık folik asidi içmene gerek yok bebeğe bi yararı yok dedi, bende bıraktımm
bi kaç gün önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?