2011 Nisan Anneleri

canm dıp koşe ınce temzlık çok uzun suruyor bence bıran once başla derım bıgun banyo bıgun mutfak derken çok ış.kolay gelsın

yok yok öyle değil hani ıkınsam çıkçak gbi yada böle mesela tampon varmş gbi öle diim sinir etti oturuyom olmuyo yatıom olmuyo

ay cnm bilmiyorum ama sümük gbi akıntı düşüyo öyle oldkça doktorumu aramak istemiorum hafif sancılarımda var

benmkıde aynı sumuk gıbı sancıda bebek baskı yapıyor ondandr dr ara sor bence

bebışıne buyumuş.normal dogum olmasıda çok gzl cnm

evdesın ya dınlen bıraz keyfını çıkar.ozamn dogum yapmştr aysu.dr fark edılır dedı bı anda boşalıyormuş

aynı şeylerı bende
duşunuyorum

kaynnam yerlerı sılıyor ben oturuyorm oda yoruldu ama napım artık pılım bıttı 2 gunum kaldı ortada dolann daha çok yoruluyor

Selam kızlar doğuran var mı diye bakıyım dedim yokmuş.)) ay duş almıştım nasıl uyuyup kamışım zor kalktım:)) bugün iyi haberler aldım inşaallah herşey güzel olacak keşke bu haberleri hamilleğimin başında alsaydım stresli stresli geçmeseydi hamileliğim annemin gelme işi hayırlısıyla halloldu kayınvalde gelmiyor doğum öncesi yüksek ihtimal sonrasını bilemem anneme demişki giderken görüşemezsek çocuklara çok çok selam söyle öp demiş

merhaba nisan anneleri aranıza pek katılamadım ama hamileliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren bir sayfa bile atlamadan takip ettim sizlere.nacizane bi tavsiyem olacak sarılık konusunda bebek doğunca ilk olarak bir iki kaşık şerbet içirirseniz bebek asla sarılık olmuyor sarılık ciğerden gelen bişey olduğu için şekerli su sarılığı engelliyor

ben size diyim ben bugün yarın doğururum doktorumada tav oldum bu arada o sümük akıntı nişan demekmiş doğumun yaklaştığının belirtisymş ama sancılar ne zaman gelceği belli olmazmş

kızlar bugun sezeryan tarıhım kesınleştı pzt saat 08:00 de :18::18::78::78:

hayırlısı olsun cnm aynı gün doğum yapıcaz inşallah.

kızlar bende anne oldum dogum yaptım muhteşem bişey evlat harika kokusu harika herseyi harika allah herkesi kurtarsın darısı sizlere kızlarrr

gözünaydın cnm
allah analı babalı büyütsün.

gözünaydın cnm
allah analı babalı büyüytsün.inşallah en kısa sürede iyiyleşir oğluşun.

hayırlı günler hayırlı cumalar herkese. arkadaşlar ben sezeryan esnasında kordonlarımıda bağlatmayı düşünüyorum. acaba ileride bir sorun olur mu? benim gibi düşünen var mı aranızda?
görümcemler bağlattı kordonlarını am sen ilerde ne gibi bi sorun olurmu demek istedin ben onu anlamadım cnm.

maşallah cnm bebişine

cnm doğuramadım.bugün kontorolüm vardı hayırlısıyla pazartesi alıcam oğlumu kucağıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…