- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.181
Kızlar yaa bebeğe aldığım emziği dezenfekte edeceğim de 5 dk. kaynatın diyor...Nasıl yani cezveye koyacağım ocakta 5 dk. kayanatacak mıyım???Şaşırdım
bende bugün yıkamaya vericem pazarteside kadın tutarım herhalde çarşambada kaynanam gelecek bu hafta sonu da bebek odasına eşyaları dizerim inş. hazır zaten ütülü biraz daha boya kokusunun geçmesini bekliyorum
yok yok öyle değil hani ıkınsam çıkçak gbi yada böle mesela tampon varmş gbi öle diim sinir etti oturuyom olmuyo yatıom olmuyo
ay cnm bilmiyorum ama sümük gbi akıntı düşüyo öyle oldkça doktorumu aramak istemiorum hafif sancılarımda var
herkese hayırlı cumalar.yeni doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun.bizim de dün kontrolümüz vardı minnoşum 2470 kg 46 cm olmuş.çatı muayenesi yapar diye düşünmüştüm ama hftaya gelince belki yaparım dedi.şimdilik normal doğum gözüküyo.
selam şekerler hayırlı cumalar herkese artık sohbetlere pek katılamıyorm okuyorm fırsat buldukça ,,kayınvalidemdeym buradaki bilgisayar cok yavaş ve f klavye yazmak baya zor bir de ticaret lisesi mezunuym unutmuşm hep harflern yerini
aysu bugun doğuma gidecek ti suni sancı verecekler diyırdu bakalm ne zaman haber gelecek,, ay bır de bugün aklıma ne geldi suyumuz geldiğinde ya tuvalette olursak yada banyoda arada kaynar mı acaba farkeder miyz
herşeye takıyorum bebeğimi kimseye vermek istemiyorum kimse kucağına almasın hatta evde sadece ikimiz kalalım istiyorum herkes işte şunu yap gazı gider şunu yap rahat edersin dedikçe çıldırıyorum ben eşime bile sinir oluyodumherkes düşman gibi gözüküyordu gözüme bide sütümde geç gelmişti ağlama krizlerine giriyodum artık inşallah bunda olmaz
kaynnam yerlerı sılıyor ben oturuyorm oda yoruldu ama napım artık pılım bıttı 2 gunum kaldı ortada dolann daha çok yoruluyor
sezeryan kendi tercihin mii cnm
yok cnm drum oyle uygun gordu çok cabaladım normal ıçn ama dr olmz dedı
niyeki??ya bende bugun kafayı yedim de...gayet rahattım bugün içime bi korku geldi..poff:18:
selam kızlar,herkes iyidir inşallah.şöyle bir bakayım neler kaynattınız,gerçi topiğimiz eskisi kadar canlı değil ama...
hmm tamam okumuştum doğru.hadi bakalım hayırlısı pazartesi gelio yani bebikin
son gunlerı cnm tedrgısın ondan.ebebgım zyf benım bekleyemız daha dedı dışarda daha ıyı kılo alır dedı
ben size diyim ben bugün yarın doğururum doktorumada tav oldum bu arada o sümük akıntı nişan demekmiş doğumun yaklaştığının belirtisymş ama sancılar ne zaman gelceği belli olmazmş
kızlar bugun sezeryan tarıhım kesınleştı pzt saat 08:00 de:18::18::78::78:
kızlar bende anne oldum dogum yaptım muhteşem bişey evlat harika kokusu harika herseyi harika allah herkesi kurtarsın darısı sizlere kızlarrr
gözünaydın cnmmerhaba arkadaşlar uzun zamandır giremedim foruma geçen perşembe işyerinde sancılarım başladı adet ağrısı gibiydi sonra gecede çok ağrıdı 25 mart cuma günü sabah hemen doktora gittik muayene etti açılma olmamış nstye bağladılar sancılarım başlamış bugün alacağız dedi oğlum 36*5 de tam cuma vakti doğdu 3200 gr doğdu şimdi 2900 a düştü emzirmeye çalışıyorum sezaryenle doğurdum 2 gece hastanede kaldık eve geldik sarılık oldu bir gece ışıkta kaldık çok eziyet çekti yavrum hala geçmiş değil rüya gibi geldi yavrum adını Ali kağan koyacağız biraz sonra cuma vakti dedesi kulağına okuyacak....
dua edin yavrum iyileşsin
görümcemler bağlattı kordonlarını am sen ilerde ne gibi bi sorun olurmu demek istedin ben onu anlamadım cnm.hayırlı günler hayırlı cumalar herkese. arkadaşlar ben sezeryan esnasında kordonlarımıda bağlatmayı düşünüyorum. acaba ileride bir sorun olur mu? benim gibi düşünen var mı aranızda?
herkese hayırlı cumalar.yeni doğum yapanlar olmuş hayırlı olsun.bizim de dün kontrolümüz vardı minnoşum 2470 kg 46 cm olmuş.çatı muayenesi yapar diye düşünmüştüm ama hftaya gelince belki yaparım dedi.şimdilik normal doğum gözüküyo.
selam şekerler hayırlı cumalar herkese artık sohbetlere pek katılamıyorm okuyorm fırsat buldukça ,,kayınvalidemdeym buradaki bilgisayar cok yavaş ve f klavye yazmak baya zor bir de ticaret lisesi mezunuym unutmuşm hep harflern yerini
aysu bugun doğuma gidecek ti suni sancı verecekler diyırdu bakalm ne zaman haber gelecek,, ay bır de bugün aklıma ne geldi suyumuz geldiğinde ya tuvalette olursak yada banyoda arada kaynar mı acaba farkeder miyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?