- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.641
Ara ara ağrılarım oluyo ama dinlenince geçiyor. Kızlar genelde erken gelir derler ama henüz bi belirti yok. Senin de kız mı?
jojopçum ben artık beklemiyorum büyük ihtimal doğmucak..hiç bir belirti yok 40 haftan dolunca ne yapmayı düşünüyorsun hani pisliğini yedi muhabbeti oluyo bu konuda bişey biliyormusun
Kızlar dogumu hızlandırmak ıcın yapabılecegımız tek sey bol bollll yurumek yurumek yurumek..
Son gunlerde yurumek bır işkence oluyor bılıyorum bende aynı durumdayım aksamları esım yorgun argın gelıp bırde benı yurutuyor zorla
Tum gun evde oturuyorum aslında yalnız basına gecırecegımız son gunler tadını cıkartmak varken hormonların ve agırlasmanın verdıgı etkıyle evden cıkmak bıle ıstemıyoruz
keske hepımız aynı yerde olsakta bırlıkte yurusek
kızlar iki üç gündür ayıptır sölmesi büyük tuvaletime 2-3 kez cıkıyorum hamile kaldım kalalı günde 2 kez cıktıgımı hiç hatırlamıyorum bide hafif isal gibiyim sizdede var mı böle seyler yoksa ben üşüttüm mü
didemin annesi 3 aydan sonra olan can istemeleri aşerme değil pis boğazlık demiştio yüzden artık bu saatten sonra hele 16-17 kilolardan sonra can istemeleri pis boğazlığa geçiyor maalesef canım,pabuçlar dama gidiyor hazırlıklı olmak lazım naz dönemlerimiz bitiyor:26:
didemin annesi 3 aydan sonra olan can istemeleri aşerme değil pis boğazlık demiştio yüzden artık bu saatten sonra hele 16-17 kilolardan sonra can istemeleri pis boğazlığa geçiyor maalesef canım,pabuçlar dama gidiyor hazırlıklı olmak lazım naz dönemlerimiz bitiyor:26:
kızlar iki üç gündür ayıptır sölmesi büyük tuvaletime 2-3 kez cıkıyorum hamile kaldım kalalı günde 2 kez cıktıgımı hiç hatırlamıyorum bide hafif isal gibiyim sizdede var mı böle seyler yoksa ben üşüttüm mü
sen daha doğurmadın mı kızbol bol yürüyüş yap canım açılsın kanallar
saol canım..evet beklediğimiz bişeydi ama hep çocukluğumdan beri dedemle olan anılarım geliyor aklıma..tutamıyorum kendimi..onu bir daha göremeyecek olma düşüncesi üzüyor..dün gecede burda bi müdürün kızının öldüğünü duyduk 17 yaşındaydı.hastanede yatıyordu uzun süredir.eşimde bende çok etkilendik.ağladık,kendi çocuğumuz geldi ister istemez aklımıza..sabahınada bunu duydum
ben de doğurmadım...yürüyorum ama çok mu yürümek lazım ne kadar mesela??ben en fazla günda yarım saat 45 dk...daha da ne olsun 2 saat falan yürüyeyim mi ii gelir mi??başka napabilirim??
kızlar bende aynı durumdayım doğurmayla bozduk sanki orda kalcaklar
kendime diorum ne acele ediosam die acele ettikce gelmiolar..
canım insanda heyecan ve merak oluyor ama gün yaklaştıkça sancıların şiddetide artıyor,ağırlaşıyoruz birazda bu durumdan kurtulmak için istiyorum doğumu:26:
canım doğum yaklaşınca bağırsaklar daha fazla çalışıyormuş diye duymuştum tabi ne derece doğru bilememe
Jojop muayene oldunmu? benim bebiş 3800 gr olmuş en az normal istediğim için pazartesi suni sancı ile normal doğuma girecm.Suni sancı zormu acaba kızlarr bilgisi olan varmı??
Cnm bu aralar aynı şey bende de var.Günde 1 defadan fazla çıkmam görülmemiştir ömrü hayatımda.Ama son bikaç gündür 2-3 defa çıkıyorum böyle bazen ishal gibi de oluyor...kızlar iki üç gündür ayıptır sölmesi büyük tuvaletime 2-3 kez cıkıyorum hamile kaldım kalalı günde 2 kez cıktıgımı hiç hatırlamıyorum bide hafif isal gibiyim sizdede var mı böle seyler yoksa ben üşüttüm mü
Cnm Allah yardımcın olsun...Benim arkadaşım yeni doğum yaptı suni sancı ile normal doğum...Doktor suyunu da patlatmıştı.Sadece doğuma son yarım saat feci bir ağrısı olmuş o da açılması artmış ondan...Yoksa çok fena bişey değildi benimkisi dedi...Umarım senin de kolay olurJojop muayene oldunmu? benim bebiş 3800 gr olmuş en az normal istediğim için pazartesi suni sancı ile normal doğuma girecm.Suni sancı zormu acaba kızlarr bilgisi olan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?