2011 Nisan Anneleri

Ara ara ağrılarım oluyo ama dinlenince geçiyor. Kızlar genelde erken gelir derler ama henüz bi belirti yok. Senin de kız mı?

benim bugün ağrı hat safhaya ulaştı,doğrulamıyorum bile ama doktor daha açılma yok sancılar düzensiz dedi.Bu yalancısıysa normal doğum sancısı nasıl acaba:26:

jojopçum ben artık beklemiyorum büyük ihtimal doğmucak.. hiç bir belirti yok 40 haftan dolunca ne yapmayı düşünüyorsun hani pisliğini yedi muhabbeti oluyo bu konuda bişey biliyormusun

sen daha doğurmadın mı kızbol bol yürüyüş yap canım açılsın kanallar

kızlar iki üç gündür ayıptır sölmesi büyük tuvaletime 2-3 kez cıkıyorum hamile kaldım kalalı günde 2 kez cıktıgımı hiç hatırlamıyorum bide hafif isal gibiyim sizdede var mı böle seyler yoksa ben üşüttüm mü

yürüyemiyorsak bile merdiven inip çıkalım kızlar.

canım bi arkadaş bazı gebeler doğumdan önce ishal gibi sürekli tuvalete çıkar demişti.Artık miğdede boşaltmaya başladı sanırım kendini,bebiş gelme sinyalleri veriyor hem iyidir kabız olmaktansa ishal olmanın zararı olmaz.

ayy hiç gülesim yoktu doğğru valla eşim bende çöp öğütücüsü gibisin der hep yani normaldede çok yiyen bir tipim

:

bizde de öle derler ilk 3aydan sonra aserme olmaz:))

evet canım ben de öyleyim...2 3 kere çıkıyorum çıkmasam bile hep tuvalete çıkacakmışım gibi karnım ağrıyo yada üşütmüşüm gibi..10 gündür falan böle ama hala doğurmadımm

canım doğum yaklaşınca bağırsaklar daha fazla çalışıyormuş diye duymuştum tabi ne derece doğru bilememe

başın sağolsun canım,dedelerine düşkün bir çocuk olarak dedelerimin ikisinide erken kaybettim o yüzden seni anlayabiliyorum ama sakin olmaya çalış ve ortamda durmamaya çalış derim,dönem olarak çok sakin olmamız gereken bir dönemdeyiz.Dedene Allahtan rahmet diliyorum canım.

ben de doğurmadım...yürüyorum ama çok mu yürümek lazım ne kadar mesela??ben en fazla günda yarım saat 45 dk...daha da ne olsun 2 saat falan yürüyeyim mi ii gelir mi??başka napabilirim??

canım bi arkadaşa doktoru doğuma 1 ay kala ilişki önermişti,merdiven inip çıkmakta fayda ediyormuş .Allahım hayırlısıyla bir avazda doğum nasip eder inşallah canım bizde 38 haftanın içindeyiz bizimkininde geleceği yok ama benim felaket ağrım var bugün.

kızlar bende aynı durumdayım doğurmayla bozduk sanki orda kalcaklar
kendime diorum ne acele ediosam die acele ettikce gelmiolar..

canım insanda heyecan ve merak oluyor ama gün yaklaştıkça sancıların şiddetide artıyor,ağırlaşıyoruz birazda bu durumdan kurtulmak için istiyorum doğumu:26:

Jojop muayene oldunmu? benim bebiş 3800 gr olmuş en az normal istediğim için pazartesi suni sancı ile normal doğuma girecm.Suni sancı zormu acaba kızlarr bilgisi olan varmı??

valla bende kendi kendime bunlar dogum belirtisimi yoksa ben kendi kendimemi kuruntu yapıyorum diyorum son zamanlar ya artık herşey dogum belirtisi gibi grliyo

Cnm bu aralar aynı şey bende de var.Günde 1 defadan fazla çıkmam görülmemiştir ömrü hayatımda.Ama son bikaç gündür 2-3 defa çıkıyorum böyle bazen ishal gibi de oluyor...

Jojop muayene oldunmu? benim bebiş 3800 gr olmuş en az normal istediğim için pazartesi suni sancı ile normal doğuma girecm.Suni sancı zormu acaba kızlarr bilgisi olan varmı??
Cnm Allah yardımcın olsun...Benim arkadaşım yeni doğum yaptı suni sancı ile normal doğum...Doktor suyunu da patlatmıştı.Sadece doğuma son yarım saat feci bir ağrısı olmuş o da açılması artmış ondan...Yoksa çok fena bişey değildi benimkisi dedi...Umarım senin de kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…