2011 Nisan Anneleri

Canım başın sağolsun, Allah kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin.. Üzülüyorsun elbet son kez göremedin diye ama elinden bişey gelmezdi, bu halde yola çıkamazdın.. Allah sana da sabır versin canım, ağlama o kadar bebiş de üzülmesin..

Canım eğer endişelerin ve korkun yoğunsa bence bir an önce karar ver, insanı en çok yoran belirsizlik zaten.. Aslında doktoruna bu duygularından açık açık sözetmiş olsaydın belki seni yönlendirir ve içinin biraz olsun rahatlamasını sağlardı.. Neticede doktorlar hamile psikolojisiyle de ilgili baya tecrübeye sahiplerdir.. İstersen bi dahaki kontrolde bi konuşmayı dene..Hakkında hayırlısı olsun canım..

Ben de 1 den fazla çıkıyorum artık, ishal gibi olmuştum geçen hafta bu hafta yok.. Doğum yaklaşınca bağırsaklar temizlenir diyolar ama bunu biliyoruz zaten ne kadar vaktimiz kaldı ki Bu haftalardan sonra herşey doğum belirtisi zaten hop oturup hop kalkıyoruz nisan annelerinin doğuramayanları olaraktan

Canım benim geçen hafta 240 çıktı sendeki gibi cihaz öttü 3 kez doktor banda heycandan olabilir dedi endişelenme bence kalbini ferah tut canım

Sağol canımya çok kötü olmuştum dün öyle siinrim bozulduki ay doğrucammı napıcam dedim birde sancımda çıkmıştı nst de doktor söylemedi bişey kağıttan anladım öyle ağladımki eve geldim annem gelmedi daha erken ben erken doğum yapmak istemyorum tam 40 haftasını doldursun istiyorum akşa meşimide fırçaladım üstem geldi baktınmı internette ntaşıkardik olunca ne oluyormuş falan dedi bende konuşmak istemiyorum dedim bir kaç kere ama aslınd çok ihtiyacım vardı ağlaya ağlaya konuşmaya ben kokuyorum hazır değilid diye bağırdım içimde onun etkisiyle nasıl sancılandım resmen psikoljik olarak hamdolun bugün daha iyiyim.

canım ilk kontrolümde banada bakmıştı alttan ultrasonla hiç acımamıştı bu da aynı yani kendini kasma dediğim gibi acımaz ki ben çok kasan bir insanım çok tecrübeliyim:)) ve vajinal speklum denen bir alet var normal muayenede onla bakar doktorlar hamilyen deği lo çok acıtır mesela onda bile kasmayınca acımıyor o aleti yerleştirip açıyor rahmini düşün yani

Denizcimm arkadaşının ilk doğumumuydu canım.?

saolun kzılar zor oluyor ama katlanmak zorundayız mecbur
biblobebekler neden kızayım canım çok doğru söylüyorsun..o kadar çok ağladımki hemde hıçkıra hıçkıra noldu...sabahtır sancıdan kıvranıyorum hiç rahat değilim,oda aşırı gerildi nasıl kasıldı anlatamam..yapacak bişey yok harap etme kendini beklenen bişeydi diye rahatlatmaya çalıştım..şimdi biraz daha iyiyim..
ama ölümü güzel olmuş..günlerdir konuşamayan adam ölmeden önce gülümsemiş ve Allah diyerek ölmüş...ne mutlu ona

ohcanımadeysin başın sağolsun canım

Jojop muayene oldunmu? benim bebiş 3800 gr olmuş en az normal istediğim için pazartesi suni sancı ile normal doğuma girecm.Suni sancı zormu acaba kızlarr bilgisi olan varmı??
oldum cnm.3470 gr gözüküyo ama 400 gr + - olabilir..başının yarısı doğum kanalına girmiş dedi..eşi de olgunlaşmış..doğum yakın dedi.doğurmassan pazartesi salı gel dedi.bilmiyorum doğurmassam pazartesi gidersem bana suni sancı mı der sezeryan mı yoksa bekle mi der...ama ben heralde daha fazla beklemek istemem ama kısmet tabi...benim yakınlarım hep suni sancı yaptı ve zor olduğunu duydum.o yüzden pek tercih etmiyorum.ama suni sancı alıp açılması hemen olup doğuranları da duydum ve burada okudum..o yüzden bilemicem canım sen bilirsin..normal doğum için kararlıysan üstesinden gelebilirsin bence..ben normal istiyorum ama bu konuda kendimi çok güçlü hissetmiyorum..hayırlısı hakkımızda..inşallah pazartesiye kadar kendiliğnden gelir bizim bıcırıklar.

valla cnm normal için beni ikna etmişti...bu zamana kadar gelse göze almıştım.ama artık son haftanın verdiği psikolojiyle tırsıyorum.bi öyle diyorum bi böyle..doktordan geldiimde ağlıycak durumdaydım ben nası doğurcam diye ama şu anda burda bi kaç şey okudum ve ben de doğurabilirim diyorumbi dengesizlik var yani bende

Kızlar geçmişi okudumda niye erken doğum istiyorsunuz bu kadar anlamıyorum ben inşaallah erken gelmez diye gece gündüz dua ediyorum elimi karnıma koyup ya şafi diyorum aklıma geldikçe ödüm kopuyro erken doğum olacak diye sonuçta 40 hafta dolmadan sabırsızlanmak bana tuhaf gelyor sorada diyorum herkes hadi gelsin diyor bir ben zamanını doldursun diyorum ben mi tuhafım diyorum:)) gerçekten erken doğumda iyi bişey değil bebekler emmekde çok zorlanıyorlar buda anneyide bebeğide çok yıpratan bir süreç oluyor vaktinde gelsin diyin niye gelmedi hala demeyin yani tabi siz bilirsiniz:)

kızlar suni sancınızı kendiniz verebilirsiniz hurmayla suni sancının içindeki madde aynı oksitosin doğumu hızlandırıyor madem doğumunuz yakın ve hemen olsun istiyorsunuz bol bol yiyin tropikal meyvelerde doğumu hızlandırıyormuş

doğurabilirsin tabi canım, ben de öyle diyorum şartladım kendimi baştan beri ''herkes yapıyor ben neden yapamayayım'' diyorum.. Her şey yolunda giderse normal olsun.. Sezaryenle doğum yapmış, çocuğu ilkokula başlamış bi arkadaşın yanındaydım dün, temizlik yapıyodu dikişleri sancıdı bunca senedir hala rahatsızlık veriyo.. Allahım hayırlı, sağlıklı normal normal doğumlar nasip etsin hepimize..

Magnezyum kullanıyorsanız oda ishal yapıyor

ben magnezyum kullanmıyorum cnm

gerçi bende mideme dokunduğu için bıraktım kullanmayı normalde ben hep kabızım hamileyken tam tersi oldu hamileliğin bana en güzel hediyesi:))senin günün yaklaşmış doğum belirtisi olabilir gerçekten tabi meyveyi çok yiyorsan benim gibi:))ondanda olabilir.

benm de tam tersi cok iyi çalısırdı bagırsaklarım hamilelikte atm tersi oldu bi kaç gündür böle olunca o yüzden dikkatimi çekti

benm de tam tersi cok iyi çalısırdı bagırsaklarım hamilelikte atm tersi oldu bi kaç gündür böle olunca o yüzden dikkatimi çekti

Canım hazırlıklı ol o zaman ama kendini çok dinleyip strese girme ben dün bebeğin kalp atışı yüksek çıktı diye doğurucam sandım:)) nasıl ağladım sinirim bozuldu resmen sancılandım sabah birşeyim kalmamıştı:)

kızlar nasılsınız? Bebek oldu giremiyorum foruma doğru düzgün anca face e yetişebiliyorum arada. kızım 15 günlük oldu teyzeleri bugün 40ına kadar 40 türlü olur derler ya aynen onu yaşıyoruz.hergünümüz ayrı bir macera.bol bol uyuyun kızlar valla diyenler çok haklıymış başına gelince anlıyormuş insan.gündüz uyuyabilen biriyseni biraz daha şanslısınız gece coşuyor çünkü bebekler daha çok...şimdi yine uyandı benim zilli.kendinize iyi bakın sevgiler

Canım Alllah kolaylık versin annelik zor zanaat:) ben başından beri uykusuzluk çekiyorum ona alıştım ama tabi bebek olunca ona bakma işide eklenicek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…