- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.661
tabi canm agırlık beni bitirdi artk(
yarın görkem 10 da giriodu dimi sezeryana?
evet canım,landsarc gül'de doğuma girmiş canım.
38. haftaya girmişsin daha çatlamazsın cnm
bu arada kızlar sabah dedemin vefat haberini aldım..şu an gözlerim şiş kendimi ağlamaktan alamıyorum 2 saattir..gidemiyorum..son kez göremedim..of gurbet gözün çıksın senin...:2::2::2:
valla tatlım acaba yanlış mı yapıyorum diyorum..normal doğum yapacak gücü kendimde pek bulamadığım halde doktora inşallah diyorum..çok mu kararlıyım?hayır..bu durum beni doğumda zorlamaz inşallah...kendimi o kadar dirayetli ve güçlü hissetmiyorum ama normal doğurmak da isterim..allaha bıraktım..kısmet diyorum..ama belki de bi karar vermek en güzeli olurdu.
kızlar iki üç gündür ayıptır sölmesi büyük tuvaletime 2-3 kez cıkıyorum hamile kaldım kalalı günde 2 kez cıktıgımı hiç hatırlamıyorum bide hafif isal gibiyim sizdede var mı böle seyler yoksa ben üşüttüm mü
Canım benim geçen hafta 240 çıktı sendeki gibi cihaz öttü 3 kez doktor banda heycandan olabilir dedi endişelenme bence kalbini ferah tut canım
ayy cnm senin baya olmuş...ben de benden başka ilerde kalmadı heralde diyordum..allahım hayırlısıyla bi kurtarsa hepimizi..
evet canım 2 3 haftadır ellerim de ayaklarım da acayip şişti...ellerim uyuşuyo da ayrıca özellşkle gece ve sabah...ben de merak ediyorum bu şişlik hamilelikten sonra ne zaman geçer acep??değilse hiç bi ayakkabım doğru dürüst olmuyo
ayy cnm hadi bakalım doğum yakın o zaman...doktorların eli daha hafif derler hep..demek ki doğru..gıcık ebe yahu..durduk yere kasmış seni..
en iyi kendimiz biliyoruz bence..mesela ben kızımı hep aşağıda taşıdım.7 aylıktan beri bana sen yakında doğurursun diyolarhani bacım tık yok..aşağı inmiş diyolar ama zaten hep aşağıdaydı..
nerelerdesin tatlım??aha dedim tamam mesa da doğurdu bi ben kaldım..maşallah bebişinebel ağrın falan yok mu..ben de geceleri oluyo..bi de günde 2 3 kere büyük tuvaletime çıkıyorum söylemesi ayıp ama..1 haftadır böyleyim ama tık yok..sende ne var ne yok??
ayy cnm seninde haftan baya ileriymiş...hayırlısı hangisiyse o olsun cnm..bebişler nası geleceğini bilirler..
cnm ben ilk düşüğümde alttan ultrasonla bakmıştı doktor...uzun bi aletle jel sürüp baktı..acımamıştı..kıyaslamak gerekirse alttan muayene mi zor yoksa alttan ultrason mu??daha muayene olmadım da merak ettm
Cnm bu aralar aynı şey bende de var.Günde 1 defadan fazla çıkmam görülmemiştir ömrü hayatımda.Ama son bikaç gündür 2-3 defa çıkıyorum böyle bazen ishal gibi de oluyor...
Cnm Allah yardımcın olsun...Benim arkadaşım yeni doğum yaptı suni sancı ile normal doğum...Doktor suyunu da patlatmıştı.Sadece doğuma son yarım saat feci bir ağrısı olmuş o da açılması artmış ondan...Yoksa çok fena bişey değildi benimkisi dedi...Umarım senin de kolay olur
gülü okudum facede nihayet gelio kayra paşası:)
darsı basımıza artık bende istiommm ya gül yasemin aysu ayten doğurdu yarnda görkem senle ben kaldıık
oldum cnm.3470 gr gözüküyo ama 400 gr + - olabilir..başının yarısı doğum kanalına girmiş dedi..eşi de olgunlaşmış..doğum yakın dedi.doğurmassan pazartesi salı gel dedi.bilmiyorum doğurmassam pazartesi gidersem bana suni sancı mı der sezeryan mı yoksa bekle mi der...ama ben heralde daha fazla beklemek istemem ama kısmet tabi...benim yakınlarım hep suni sancı yaptı ve zor olduğunu duydum.o yüzden pek tercih etmiyorum.ama suni sancı alıp açılması hemen olup doğuranları da duydum ve burada okudum..o yüzden bilemicem canım sen bilirsin..normal doğum için kararlıysan üstesinden gelebilirsin bence..ben normal istiyorum ama bu konuda kendimi çok güçlü hissetmiyorum..hayırlısı hakkımızda..inşallah pazartesiye kadar kendiliğnden gelir bizim bıcırıklar.Jojop muayene oldunmu? benim bebiş 3800 gr olmuş en az normal istediğim için pazartesi suni sancı ile normal doğuma girecm.Suni sancı zormu acaba kızlarr bilgisi olan varmı??
Canım başın sağolsun, Allah kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin.. Üzülüyorsun elbet son kez göremedin diye ama elinden bişey gelmezdi, bu halde yola çıkamazdın.. Allah sana da sabır versin canım, ağlama o kadar bebiş de üzülmesin..
Canım eğer endişelerin ve korkun yoğunsa bence bir an önce karar ver, insanı en çok yoran belirsizlik zaten.. Aslında doktoruna bu duygularından açık açık sözetmiş olsaydın belki seni yönlendirir ve içinin biraz olsun rahatlamasını sağlardı.. Neticede doktorlar hamile psikolojisiyle de ilgili baya tecrübeye sahiplerdir.. İstersen bi dahaki kontrolde bi konuşmayı dene..Hakkında hayırlısı olsun canım..
Ben de 1 den fazla çıkıyorum artık, ishal gibi olmuştum geçen hafta bu hafta yok.. Doğum yaklaşınca bağırsaklar temizlenir diyolar ama bunu biliyoruz zaten ne kadar vaktimiz kaldı kiBu haftalardan sonra herşey doğum belirtisi zaten hop oturup hop kalkıyoruz nisan annelerinin doğuramayanları olaraktan
oldum cnm.3470 gr gözüküyo ama 400 gr + - olabilir..başının yarısı doğum kanalına girmiş dedi..eşi de olgunlaşmış..doğum yakın dedi.doğurmassan pazartesi salı gel dedi.bilmiyorum doğurmassam pazartesi gidersem bana suni sancı mı der sezeryan mı yoksa bekle mi der...ama ben heralde daha fazla beklemek istemem ama kısmet tabi...benim yakınlarım hep suni sancı yaptı ve zor olduğunu duydum.o yüzden pek tercih etmiyorum.ama suni sancı alıp açılması hemen olup doğuranları da duydum ve burada okudum..o yüzden bilemicem canım sen bilirsin..normal doğum için kararlıysan üstesinden gelebilirsin bence..ben normal istiyorum ama bu konuda kendimi çok güçlü hissetmiyorum..hayırlısı hakkımızda..inşallah pazartesiye kadar kendiliğnden gelir bizim bıcırıklar.
valla cnm normal için beni ikna etmişti...bu zamana kadar gelse göze almıştım.ama artık son haftanın verdiği psikolojiyle tırsıyorum.bi öyle diyorum bi böyle..doktordan geldiimde ağlıycak durumdaydım ben nası doğurcam diye ama şu anda burda bi kaç şey okudum ve ben de doğurabilirim diyorumbi dengesizlik var yani bende
Magnezyum kullanıyorsanız oda ishal yapıyor
ben magnezyum kullanmıyorum cnm
gerçi bende mideme dokunduğu için bıraktım kullanmayı normalde ben hep kabızım hamileyken tam tersi oldu hamileliğin bana en güzel hediyesi:))senin günün yaklaşmış doğum belirtisi olabilir gerçekten tabi meyveyi çok yiyorsan benim gibi:))ondanda olabilir.
benm de tam tersi cok iyi çalısırdı bagırsaklarım hamilelikte atm tersi oldu bi kaç gündür böle olunca o yüzden dikkatimi çekti
kızlar nasılsınız? Bebek oldu giremiyorum foruma doğru düzgün anca face e yetişebiliyorum arada. kızım 15 günlük oldu teyzeleri bugün 40ına kadar 40 türlü olur derler ya aynen onu yaşıyoruz.hergünümüz ayrı bir macera.bol bol uyuyun kızlar valla diyenler çok haklıymış başına gelince anlıyormuş insan.gündüz uyuyabilen biriyseni biraz daha şanslısınız gece coşuyor çünkü bebekler daha çok...şimdi yine uyandı benim zilli.kendinize iyi bakın sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?