- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #50.681
Canım hazırlıklı ol o zaman ama kendini çok dinleyip strese girme ben dün bebeğin kalp atışı yüksek çıktı diye doğurucam sandım:)) nasıl ağladım sinirim bozuldu resmen sancılandım sabah birşeyim kalmamıştı:)
Hayır cnm 2. doğumuDenizcimm arkadaşının ilk doğumumuydu canım.?
Cnm benim başın sağolsun Allah sabır versin inş.saolun kzılar zor oluyor ama katlanmak zorundayız mecbur
biblobebekler neden kızayım canım çok doğru söylüyorsun..o kadar çok ağladımki hemde hıçkıra hıçkıra noldu...sabahtır sancıdan kıvranıyorum hiç rahat değilim,oda aşırı gerildi nasıl kasıldı anlatamam..yapacak bişey yok harap etme kendini beklenen bişeydi diye rahatlatmaya çalıştım..şimdi biraz daha iyiyim..
ama ölümü güzel olmuş..günlerdir konuşamayan adam ölmeden önce gülümsemiş ve Allah diyerek ölmüş...ne mutlu ona
didemin annesi 3 aydan sonra olan can istemeleri aşerme değil pis boğazlık demiştio yüzden artık bu saatten sonra hele 16-17 kilolardan sonra can istemeleri pis boğazlığa geçiyor maalesef canım,pabuçlar dama gidiyor hazırlıklı olmak lazım naz dönemlerimiz bitiyor:26:
:
bizde de öle derler ilk 3aydan sonra aserme olmaz:))
Kızlar geçmişi okudumda niye erken doğum istiyorsunuz bu kadar anlamıyorum ben inşaallah erken gelmez diye gece gündüz dua ediyorum elimi karnıma koyup ya şafi diyorum aklıma geldikçe ödüm kopuyro erken doğum olacak diye sonuçta 40 hafta dolmadan sabırsızlanmak bana tuhaf gelyor sorada diyorum herkes hadi gelsin diyor bir ben zamanını doldursun diyorum ben mi tuhafım diyorum:)) gerçekten erken doğumda iyi bişey değil bebekler emmekde çok zorlanıyorlar buda anneyide bebeğide çok yıpratan bir süreç oluyor vaktinde gelsin diyin niye gelmedi hala demeyin yani tabi siz bilirsiniz:)
çok sancım var geceden beri gaz sancısı gbi belden belden vuruyo dr bişi deemedi bişi yokr dedi çıldrcam ben napmam lazım blmiorm dayanamıcam artıkkk
pis boğazlık mı???3 aydan sonra aşerme olmaz mı???
valla benim canım bişey çektiğinde sağ göğsüme öyle bir sancılar giriyor ki yemezsem ölcem zannediyorum
o 3 aylık aşerme denen şeyden kasıt mide bulantısı ve çıkarmak heralde yoksa can çekmesi bende yeni başladı son iki ay kala
gecmıs olsun canım.daha erken degılmı acaba doguma.doktorun bısey yokmu dıyor.bende korktum sımdı
Suni sancı tecrübesi olan varmı kızlar:84::84::84:
canım başka topiklere bi bak suni sancı diye ara bakalım kk da.çıkar mutlaka bişeyler...doktorun mu istedi suni sancı verilmesini??eğer öyleyse doktoruna da güven bence
kızlar kk da başka bi yerde doğum olması için kendinizi battaniyeye sarıp yatın iyice terleyin diyo..veya 2 saat boyunca hiç durmadan yürüyün diyo..veya ilişki diyo
kızlar merhaba herkese
iki gündür temizliğimi bitirmeye çalışıyorum anca yeni bitti annem gelmişti onunla yaptık o gitti ben devam ettim yeni oturdum kayınvalidem geldi uzun yol olduğu için şimdi uyudu ben de gireyim dedim ama kafamdaki şeyler bitti çok şükür ütümüde yaptım hamileliğimde yapmadığım kadar iş yaptımşimdi cumayı bekliyorum cuma günü başka doğum yapacak olan varmı merak ettim yarın da dinleneyim bari çok heyecanlıyım çok duygusalım allahım sen yardım et
allah allah benim doktorum daha 2 ay önce ilişkiyi yasakladı sakıncalı değil mi acaba
kızlar kk da başka bi yerde doğum olması için kendinizi battaniyeye sarıp yatın iyice terleyin diyo..veya 2 saat boyunca hiç durmadan yürüyün diyo..veya ilişki diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?