2011 Nisan Anneleri

son zamanlar artık hersey olabilir tabi cok stres yapıyorum tek istegim sağ salim sorunsuz dogum yapmak Allah ın izniyle

Denizcimm arkadaşının ilk doğumumuydu canım.?
Hayır cnm 2. doğumu

Cnm benim başın sağolsun Allah sabır versin inş.

çok sancım var geceden beri gaz sancısı gbi belden belden vuruyo dr bişi deemedi bişi yokr dedi çıldrcam ben napmam lazım blmiorm dayanamıcam artıkkk

:

bizde de öle derler ilk 3aydan sonra aserme olmaz:))

pis boğazlık mı??? 3 aydan sonra aşerme olmaz mı???
valla benim canım bişey çektiğinde sağ göğsüme öyle bir sancılar giriyor ki yemezsem ölcem zannediyorum
o 3 aylık aşerme denen şeyden kasıt mide bulantısı ve çıkarmak heralde yoksa can çekmesi bende yeni başladı son iki ay kala

aynen canım, ben de senin gibi düşünüyorum.erken gelecek diye ödüm kopuyor,en ufak bir ağrıda panikliyorum.

çok sancım var geceden beri gaz sancısı gbi belden belden vuruyo dr bişi deemedi bişi yokr dedi çıldrcam ben napmam lazım blmiorm dayanamıcam artıkkk

gecmıs olsun canım.daha erken degılmı acaba doguma.doktorun bısey yokmu dıyor.bende korktum sımdı

bendede bır ıkı aydır aserme var.canım ıstıyor ozellıkle meyvelerı cok sevıyorum

kızlar merhaba herkese
iki gündür temizliğimi bitirmeye çalışıyorum anca yeni bitti annem gelmişti onunla yaptık o gitti ben devam ettim yeni oturdum kayınvalidem geldi uzun yol olduğu için şimdi uyudu ben de gireyim dedim ama kafamdaki şeyler bitti çok şükür ütümüde yaptım hamileliğimde yapmadığım kadar iş yaptım şimdi cumayı bekliyorum cuma günü başka doğum yapacak olan varmı merak ettim yarın da dinleneyim bari çok heyecanlıyım çok duygusalım allahım sen yardım et

çatı muayenesi yaptı ımı??bana yapmadı yaa..sanıyorum doğum sırası yapıyomuş..ama ben de şundan kokuyorum..ya gece sancım gelirse doktor hemen gelemezse ebeler de çatım darsa bunu anlayamassa ??ayy off kafamda kuruyorum da kuruyorum yaa...doktor doğuma gelirim gece de olsa dedi.ilk etapta ebeler bakar beni bilgilendirirler sonra ben gelirim dedi..ama ben doktorum en baştan gelsin istiyorum yaaa...sancıyı çekip çekip çatın dar derlerse filan diye korkuyorum..sen ne diyosun??

canım başka topiklere bi bak suni sancı diye ara bakalım kk da.çıkar mutlaka bişeyler...doktorun mu istedi suni sancı verilmesini??eğer öyleyse doktoruna da güven bence

Teşekkürler canım drum istedi drumuda güveniyorum ama yinede merak ediyorum tecrübeleri duymak istiyorum

kızlar kk da başka bi yerde doğum olması için kendinizi battaniyeye sarıp yatın iyice terleyin diyo..veya 2 saat boyunca hiç durmadan yürüyün diyo..veya ilişki diyo

ayy hadi hayırlısı canım..gelio bebik..sezeryanın en güzel yönü hangi gün olduğunun belli olması bence..nitekim ben 3 haftadır her hafta doğurcam diye temizlik bitiriyom ütü bitiriyom doğmayınca hoop hadi baştan gene temizlik gene ütü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…